Aysonu Kizlari 2008

ben kaçtım canlar evi toparlayacam
ordanda dükkana gidecem
murat efendi çağırdı:))
belki bugün bir daha gelemem siteye kayananama gidecez
dünde ordaydım of ya bilseydim bugün kandil olduğunu gitmezdim ya
neyse bugünde çekmek zorundayım

kimsesizler sayfası olmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yawwwwwwwwwwwwww
bende hala temzilik yapıyorummmmmmmmmmmm

yani bi oturuyommmmmmmm bi siliyom gidem şimdiiiii banyoyu temizleyemmm

cnm ya sen bu kadar syres yaparsan tabikiiii yükselir yaaa
bazı otlar var cnm yaaaaa onları kullan düşüyolarmışşşş öleliklee yawww

fakecim inşallah hayırlısı olur canım ya
neden böyle yükselir anlamam
inşallah hiç bir şeye kalmadan bir mucize olurda hamileyim dersin

fakecim inşallah hayırlısı olur canım ya
neden böyle yükselir anlamam
inşallah hiç bir şeye kalmadan bir mucize olurda hamileyim dersin

kuşum n eyapıyorsunn nasılsınnn

bende yemek yedimm bugün cnm sebze yemek istemedi sadeec sarımsaklı yoğurtlu makarna yedim ama biraz abarttım heraldee şimdi yürüyüşe gidem diyorummm kaynanam bitirsin yemeğinii sofrayı kaldıramm yürüyecemm

aynen dediğin gibi ya kendimi temizliğe vurdum evin bütün camlarını sildim bi taraftan dakasıklarım çok ağrıdı ama yine de devam ettim henüz adet olmadım

tatoşcuğum nasılsın cicimmmmm temzilik bittimiiii

bende bugün evi sildim süpürdümmmm tozumu aldım yimeğimi yedim yürüyüşümü yaptımmm duşumu aldımmmm kaynanamla oturyorummmm

dizi izliyoruzz yawwww bu NURAYY BERNA HİCRANN KEDİCİKK nirde yaaa yoklarr sesiz gittilerrr

ayyy sorma birsen bitti ama bende bittim kaç gün dür hiç dokunulmadı çok kötü olmuş böylede zor oluyo ya ben hiç biriktirmem işlerimi çok kirlenince temizlemesi zor oluyo
ya bir önceki mesajımda hepinizin kandilini kutlayacaktım tam haberleri izliyoduk bomda patlattılar ölenn bebeklerden biri tam 8 yıl sonra olmuş onu gördüm aklım başımdan gitti başladım ağlamaya eşimde çok etkilendi kapattım pc yi annesini görünce çok kötü oldum
kızlarrrrrrrrrr hepinizin kandili mübarek olsunnnnn inş.bütün dualarımız kabul olur
temizlik yaptım bide haberlerde çok ağladım başım çatlıyo yaaaaaaaaaa

fakecim herşey stresle ilgili biz kadınların hormonları öyle hassas ki ben üç kez hormon testi yaptırdım ilkinde süt hormonum biraz yüksek çıktı dr strese bağlı değişir dedi hakikaten doğru o ara çok stresliydim sonra 2 kez yaptırdım normaldi o yüzden çok zor biliyorum ama kendini rahat bırak vücuduna öyle çok zarar verme lütfenn

nerede bomba patlamış yaa ben yanlışmı anladım fatoşcuğum yoksa
2 gün önceki patlamada ölen çocuklardan birimi 8 yıl sonra olmuşşş

neyse allahhh mekanlarını cennet eylesinn
sanada iyi kandiller cnm allah herkesin gönlündekiini versinnnn

bizde kaynanamla oturyoruzzzz oğulları telefon açıyorrr kandil için

KOCAMIIIIIIIIIII ÖZLEDİM ÇOK YAAAA

günaydın cnm neden bu kadar üzülüyorsun demiyorum çünki çok zor bir durum ama
bana saçma gelen bir yumurta elde etmek bu kadarmı zor yaaa bu kadrmıııı
bak fakeciğim biliyorsunki bende senle aynı durumdayımm ama bende pko var
yani adı var tanı varrr sende ise bigün öle bigün böle bu dahada zorr
arkadaşım bana sorarsan en ,iyi yapacağın şeyyyy biraz dinlen doğumkontrol hapı iç ve ssk ile tüp bebek ne kadar onu araştır....ve bu sürecte bence kocanlada konuş ve tüp bebek için para biriktir o doktor bu tedaviyi uyguluyor o bunu uyguluyor hereks bişey uyguluyor kafasına göre sen yıpranıyorsun üç beş üç beş paranda gidiyorrr

eeee ne gerek var hayatım yaaa az çok her ay deki şu kadar kenara para koyacaz de
icabında yediğinden içtiğinden kes bu arada d.kontrol içerekde adet ol kistlerin giderr
sonrada çık meydana dekii param hazır tüp bebek yapacam de ....başka tedavi istemiyorum de yaa.............

benim bi ümidim var diyorumkiii kistim yok çok şüküt gonalf yada puregonlada yumurtada gelişiyor eeee elimizdeki sprem aşılamaya veya tüp bebeğede yetiyor eee biz bunları yaptırcaz olmazsaaa olmaz rabbimden diyecezzz.....

bence böle yap cnmm derim bu benim fikrimmm :1hug:

yaaaaaaaaaaaaaaaa nerede bu millet yaaaaaaaaaa

NURAYYY
BERNAA
HİCROŞŞ
KEDİCİKK
FAKEE
YA İSMİNİ SAYAMADIKLARIM NİRDESİNİZİ YAAAAAAAA

evet canım bu belirsizlik içinde boğuluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

farkındayım cnm farkındayım insanın anne olamyacağını düşündüğünde bile nefesi daralıyor sanki ölecekmiş gibi oluyor bende aynı şeyi düşünüyorum
ya olmazsam diyorum ben hep bebek kıyafetlerine mi bakacam diyorumm
ama ben senin yerinde olsam dedğim gibi yaparım ki şuan mesela
bizdede üç kuruş yok inan ama bu ay itibari ile eşim maaşı bana getircek o sadece harçlık alacak şu sprem testi ve rahim filmi için para lazım
adamcağız sadece sprem testlerine 400 ytl verdi yaa düşünn.....

bu arada bendede şuan bir kaşıntı var üstelik kasıklarım ağrıyoo ve alltan bir sancı var acaba mikropmu kaptım ne oldu anlamaıdm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…