kızlar ben hasataneye gidip geldim ama kimsecikler uğramamış sayfaya
fsh ıma baktırdım veeeeeeeeeeee yükselmiş ne yazıkki 13 tü 14 olmuşşşşşşşşşş offfffffffffffffffffffff offffffffffffff kızlar bu gittiğim dr da başka bana diyoki gonol-f ile tedavi edeyim ne yapsamki delirdim artık dr değiştirmekten
fakecim inşallah hayırlısı olur canım ya
neden böyle yükselir anlamam
inşallah hiç bir şeye kalmadan bir mucize olurda hamileyim dersin
kızlar ben burdayım aslında ev iş yapıyorum kanepe halı sildim ve sıcaktan çatladım
eeeeeeeeeeeeeee siz nerdesinizzzzzzzzzzzz
ben ev işi yapmaya devam ediyorum siz de yazın ben gelirim
fatoş kız akşama kadar ne temizliği kendinii temizliğemi vurdun bacım canım benimmmmmmmmm
tatoşcuğum nasılsın cicimmmmm temzilik bittimiiii
bende bugün evi sildim süpürdümmmm tozumu aldım yimeğimi yedim yürüyüşümü yaptımmm duşumu aldımmmm kaynanamla oturyorummmm
dizi izliyoruzz yawwww bu NURAYY BERNA HİCRANN KEDİCİKK nirde yaaa yoklarr sesiz gittilerrr
kızlar ben hasataneye gidip geldim ama kimsecikler uğramamış sayfaya
fsh ıma baktırdım veeeeeeeeeeee yükselmiş ne yazıkki 13 tü 14 olmuşşşşşşşşşş offfffffffffffffffffffff offffffffffffff kızlar bu gittiğim dr da başka bana diyoki gonol-f ile tedavi edeyim ne yapsamki delirdim artık dr değiştirmekten
ayyy sorma birsen bitti ama bende bittim kaç gün dür hiç dokunulmadı çok kötü olmuş böylede zor oluyo ya ben hiç biriktirmem işlerimi çok kirlenince temizlemesi zor oluyo
ya bir önceki mesajımda hepinizin kandilini kutlayacaktım tam haberleri izliyoduk bomda patlattılar ölenn bebeklerden biri tam 8 yıl sonra olmuş onu gördüm aklım başımdan gitti başladım ağlamaya eşimde çok etkilendi kapattım pc yi annesini görünce çok kötü oldum
kızlarrrrrrrrrr hepinizin kandili mübarek olsunnnnn inş.bütün dualarımız kabul olur
temizlik yaptım bide haberlerde çok ağladım başım çatlıyo yaaaaaaaaaa
kızlar ben hala uyumadım canım çok sıkkın bugün ne yapıcamı bilmiyorum belirsizlik beni daha çok yoruyoooooooooooooo
bir dr inanıp güveniyorum ama o beni anlamak yerine cebine ne kadar para gircek diye bakıyoooooooooooo drlardan nefret ediyorummmmmmmmmmmmmm
ben fazlamı istiyorum ANNE OLMAK İSTİYORUM sadece
gözlerim şişti ağlamaktan
karşı komşumun oğlu var annesi ve babasıyla gezmeye gidiyolar ve çok mutlular bende onları çok kıskanıyorummmmmmm
hayatımda hiç bukadar kıskandığım bişey olmadı
moralim çok bozuk
allahım bu hayırlı gecede benim sesimi duyar ve dualarımı kabul eder inş
biliyorum hakkımda hayırlısı bu ama gönlüme söz geçiremiyorum
evet canım bu belirsizlik içinde boğuluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?