Aysonu Kizlari 2008

enfeksiyon olabilir canım en yakın sağlık ocağına git idrar tahlili yaparlar ve belli olur geciktirme hemen git gece ateş basıyomu

yooo ateş basması felan yok cnm yaaaa
sadece kaşıntıı hafifden bide kasığımda ağrı var aman yaa evden dışarıda çıkmadımm
hala midem bulanıyor bu şeker hapı mide bulantısı yapıyor yaaa
bende bu arada yaprak dökümü izliyorum sonra dışarı çıkacağımmm
marketee ööğle yemeği yemeden karpuz alam kaynanam istedi dünnn
bide coaspirini bitmiş onu alacağımm

günaydınn daha dogrusu tünaydınn dırımcımm ben burdayım ama beni saymamışsınn yoklamada yokum nasıl olsa ben kaçıyormm tatlicadiarzu
şaka bir yanada ben bugün çok kötüyümm midem felaket yemek yemek bile istemiyorum agrıdan yanmadan aglıyorum o derece pek fazla takılamayabilirim. herkese güzel bir gün diliyorum.

nerede bu kızlar ya aslı nuray hicran hamişler damlardı erkenden yaaa
bombom zaten tatildeee
mira hanımda öleee
diğerleri hamişş haber yok bak hicran doktra gidecekti acaba bişeymi oldu ya
neşde gelmedi çok canım sıkılıyor fake yaa kocam yok böle delü gibiyimmm
acaba işten ayrılma bunalımı diyorummm ama düşünüyorum arasam iş 10-15 gün sonra bulurum
ama canım işede gitmek istemiyor ayy ben ne isityorum dayakmıııııııııııı

ahhh be kuşummm son aya gelmişsinn cnm yaaa
az kaldı dayan kuşummmm meleğin gelecekkk bu sıkıntılar bitecek
onun melek kokusunu alacaksınnn günlerin onla geçecek belki buraya bile gelemeyeceksin
ayy gazı çıksın ay karnı doydumu ayyy göbeği ne zaman düşecek ayy yıkayalımm
böleee gidecekkk hayatt cnmmm az kaldı dayann tatlımm ağlamaaa sakınnŞeniz

dırımcımm çok haklısın tatlım inan öyle diyecegim. sen beni daha iyi anlarsın yemek yemek istemiyorum diyordun ya kaç gündür aynen öyleyim canım midemin yanması artacak diye yemek istemiyorum.

dırımcımm çok haklısın tatlım inan öyle diyecegim. sen beni daha iyi anlarsın yemek yemek istemiyorum diyordun ya kaç gündür aynen öyleyim canım midemin yanması artacak diye yemek istemiyorum.

anlarım cnm anlarım halada öleeeeeyimm yemek pişiyor ama hala midem bulanıyorr

yemek yemek istemiyorummm of yaaa kasıklarım ağrıyorrr
nedne böle oldum aslıcığım yaaa vajina kısmından bi ağrı oluyorr

canım benim yaa ilaçların prospektüslerini okudunmu yada drunu ara bir sor istersen böyle böyle diyee. belki ilaçların yan etkileridir canımcım.

canım benim yaa ilaçların prospektüslerini okudunmu yada drunu ara bir sor istersen böyle böyle diyee. belki ilaçların yan etkileridir canımcım.

cnm şeker ilacının böle bişeyi olduğunu sanmıyourm cnm okudummm
yoktuuu yaniii kasığımmda ağrıyorr çok canım sıkıldı şimdi olmadı cuma günü gierim belki doktora yada hafyaa p.tesi eşim gidecek test sonucu için belki o vakit giderimm

hoşgeldin cnm nasılsınnn ben yazdığım gibiyim ayyy bugün bu kızlar yokk yaz geldi bölee olduu

canım ne bilim. kimse yok baksana. eskiden sabahları burası kaynardı. şimdi kimsecikler gelmiyo.

canım geçmiş olsun ya.. senin kaç gün var regline. acaba mantar falan mı oldun yada enfeksiyon mu kaptın ya. bi doktoruna anlat bence geçmezse. akıntı falan varmı

ben de iyiyim canım. bugün çok yorgun kalktım. artık bilg. başında fazla duramıyorum. sanki ayaklarıma kan toplanıyo böyle patlıycak gibi hissediyorum. ara ara kalkıp uzanmak iyi geliyor. öyle işte canım.

cnm mantar olabilirrr ama içerde kaşıntı kaşıntı yok dışında kaşıntı var birde kasıklarım ağrıyorr haftaya p.tesii gidecez doktoraa
bende bu arada sürekli kullandığım kremi süreyim yawwww
bilmiyorum cnm enfeksiyom olacak bişey yok evdeyim heppp benim tuvaletim aman yaa nirden çıktııı bu yaa

kızlarrr hicran annesi gidiyormuşşşş

doktora gitmiş bugünn sancısı oluyormuşşş kızzz iyi değilll yollarda doğurcak böle gidersee

oturdum klinik programı var onu ziliyorum tüp bebek hakkında konuşuyolar
evet kimse yok
fake buhranda sonuçlar hep hüsrann kızcağızın
nuray dün yok oldu daha da yok kayıppppppppppppppp
sendeeeee yoktun kediicikde rahatsız
aslıda öleeeeeeee

KIZLAR SELAM BEN GELDİM çok sıcak duramıyorummm sürekli yatmak sıkıyor beni ama az kaldı 1 ay ondan sonra allahın izniyle oğullarıma kavuşacağımm

sevgicim hayırlı olsun allah kucağında göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…