enfeksiyon olabilir canım en yakın sağlık ocağına git idrar tahlili yaparlar ve belli olur geciktirme hemen git gece ateş basıyomu
günaydınn daha dogrusu tünaydınn dırımcımm ben burdayım ama beni saymamışsınn yoklamada yokum nasıl olsa ben kaçıyormm tatlicadiarzu
şaka bir yanada ben bugün çok kötüyümm midem felaket yemek yemek bile istemiyorum agrıdan yanmadan aglıyorum o derece pek fazla takılamayabilirim. herkese güzel bir gün diliyorum.
ahhh be kuşummm son aya gelmişsinn cnm yaaa
az kaldı dayan kuşummmm meleğin gelecekkk bu sıkıntılar bitecek
onun melek kokusunu alacaksınnn günlerin onla geçecek belki buraya bile gelemeyeceksin
ayy gazı çıksın ay karnı doydumu ayyy göbeği ne zaman düşecek ayy yıkayalımm
böleee gidecekkk hayatt cnmmm az kaldı dayann tatlımm ağlamaaa sakınnŞeniz
dırımcımm çok haklısın tatlım inan öyle diyecegim. sen beni daha iyi anlarsın yemek yemek istemiyorum diyordun ya kaç gündür aynen öyleyim canım midemin yanması artacak diye yemek istemiyorum.
anlarım cnm anlarım halada öleeeeeyimm yemek pişiyor ama hala midem bulanıyorr
yemek yemek istemiyorummm of yaaa kasıklarım ağrıyorrr
nedne böle oldum aslıcığım yaaa vajina kısmından bi ağrı oluyorr
canım benim yaa ilaçların prospektüslerini okudunmu yada drunu ara bir sor istersen böyle böyle diyee. belki ilaçların yan etkileridir canımcım.
kızzzlar kızlar kızzzlar. bende geldim.
hoşgeldin cnm nasılsınnn ben yazdığım gibiyim ayyy bugün bu kızlar yokk yaz geldi bölee olduu
canım ne bilim. kimse yok baksana. eskiden sabahları burası kaynardı. şimdi kimsecikler gelmiyo.
canım geçmiş olsun ya.. senin kaç gün var regline. acaba mantar falan mı oldun yada enfeksiyon mu kaptın ya. bi doktoruna anlat bence geçmezse. akıntı falan varmı
ben de iyiyim canım. bugün çok yorgun kalktım. artık bilg. başında fazla duramıyorum. sanki ayaklarıma kan toplanıyo böyle patlıycak gibi hissediyorum. ara ara kalkıp uzanmak iyi geliyor. öyle işte canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?