canım kötü sözz sahibinindir bırak cnm kimler anne oluyor ama anne olmak 9 ay karnında taşımak değilkiiii ...allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin o evladaayrıca bugün hamile hebrini aldığım görümcemde
bana sen kısırsın senin çocuğun olmaz diyen biri ve ben kötü kötü şeyler düşünüyorum
bi kadının en önemli özelliği doğurgnlığı ama bende o yokkkk
daha ben yumurtlayamıyorum bile
ayrıca zamanım geçiyo bebek diye yanarken d.kontrol ilacı kullanamak zorundayım fsh ım daha çok yükselmesin menepoza girmeyim diye
neyse kızlar ben çıkıyorum sizi üzmek istemezdim
kızlar bu arada hep aklımdasınız ama görümcemlerle ilgileniyoruz pazar günü yat turuna gittik bi oynadık bi oynadık sormayın çok güzeldi denizede girdik daha yeni yeni kendime geliyorum
geldim nihayet kizlar 1 haftanin sonunda pacami hastaneden kurtarabildim:1no2:
daha cumaya kadar ilac tedavisi vardi ama kendi istegimle ciktim
ölüm dahil her sorumluluk bana aittir şeklinde bir kagıt imzaladım:1shok:
gunde 3 kere ilac sıkcaklar damardan diye 3 gun daha kalamazdım psikolojim bozuldu orda
neler gordum nelerrrrr
şimdi aynı ilacın tablet şeklini yazdılar gunde 2 kere içecem allah kerim
yarın 3 lu test yaptrmaya gidiyorum kendi devam ettigim poliklinigime
benim doktora da olanları anlatalım bakalım o ne diyecek:sm_confused:
beni arayan merak eden tum arkadaslarım cok cok saolun iyiki varsınız
Allah hicbirimizi hastaneye dusurmesin hastalık yuzu gostermesin insallah
gecmıs olsun hıcranım nasıl oldu annena.s.
bu takvımler yıne nereye kayboldu yaaa
kızım kutucuk atladı benim
ama gorunmuyo ki
ayrıca bugün hamile hebrini aldığım görümcemde
bana sen kısırsın senin çocuğun olmaz diyen biri ve ben kötü kötü şeyler düşünüyorum
cokkk gecmıs olsun canım yaa insallah bir sorun cıkmadan halledersin ne diyeyim bilmemki senin hamişlik zor oldu yaa ama az kaldı sezaryan yaparsın herhalde 38haftada:uhm:
3lu teste yarın gıdecm artık eşim daha bugun işe gidebildi carsambadan beri.maasını alamadı henuz.hastanede 1 hafta yattım 400ytl gitti hastaneye 5 kurus da vermedik nasıl oluo anlamadım.bu durumda para olmayınca benim testler yarına kaldı saglık ocagına da ac karnına gidecem kan ve idrar testi yapacaklarmıs
iyiki dun poliklinge gitmişim catlardım yoooosam ben:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?