Aysonu Kizlari 2008

ayrıca bugün hamile hebrini aldığım görümcemde
bana sen kısırsın senin çocuğun olmaz diyen biri ve ben kötü kötü şeyler düşünüyorum
canım kötü sözz sahibinindir bırak cnm kimler anne oluyor ama anne olmak 9 ay karnında taşımak değilkiiii ...allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin o evlada
peygamber sabrı gibi olan bir anne nasip etsin cnm
üzülmee lütfenn

ahhh cnmmm bende kıdaklamıyorum ne olcekkkk şimdiiiii
üzme kendiniii birkere hamile kalsan doğursan sende düzelceksin cnm
ben eminimmm

neyse kızlar ben çıkıyorum sizi üzmek istemezdim

yaaaa bizi neden üzesin cnm yaaaaaaaaaa ben çok yorgunum yaa ondan yazamdımm
yatıyodumm masa üzeri olduğundan kalmak gelmedi içimden

nuraycım ohhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeee iyi olmanıza çok sevinndim canım çok merak ettim sizi

ayyyy hastanede neler yaşamışsın öyle canım ya doğum yapanları görmen çok kötü olmuş insanın doğurası gelmez be

çok çok geçmiş olsun canım allah yaşatmasın bi daha kendinize iyi bakın bebeşinle birbirinize emanetsiniz he

fakecim üzülme dicem ama biliyorum çok zor hiç bişey yapmadan oturuyorum diyosun canım ama bak bana ben ne yaptıysam olmadı herşey kısmet hiç beklemediğin anda inş. hamiş olursun canım ağlama artık daha fazla üzülüp strese girme vücudunun dengesini bozma

görümcen hamile olabilir ama bebeğini sağlıklı dünya ya getirip getiremeyeceğini allah bilir yanlış anlama bebeğe kötü bişey olsun anlamında demiyorum yukarda allah var

bbirsennnnnnnnnnnn çok çalışmış gördüm seni nasılsın

kızlar bu arada hep aklımdasınız ama görümcemlerle ilgileniyoruz pazar günü yat turuna gittik bi oynadık bi oynadık sormayın çok güzeldi denizede girdik daha yeni yeni kendime geliyorum

kızlar bu arada hep aklımdasınız ama görümcemlerle ilgileniyoruz pazar günü yat turuna gittik bi oynadık bi oynadık sormayın çok güzeldi denizede girdik daha yeni yeni kendime geliyorum

ohhhh sefann olsunnn cnm yaaa çok iii ediyorsun valllaaaa
bizde para yok tatil yokk kısacık bir tur hakkımız dahi yokk
ahhh ahhhhh bigün deseler böle olaka inanmazdım
ama ne oldum değil ne olacam demeli hayatım hep savaşla geçti
ama bu bebek iş beni madden çok yıprattıı
hayırlısı allahtan vardır bundada bir hayır diyecezzz
rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıklı gebelik sağlıklı taşımak
doğumrak nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
ama çok canım sıkılıyor kızlar yaaa şöle biryerlere gitmek
istiyorum ama madden olmayınca nereyee eşime diyemiyorum
üzülcek diyeeeeeeeeeeeee .....................
offfff üleynnnnnnnnn offffffffff
agrasifim gopleksliyimm ve hamile değilimsenağlama

Hoşgeldin nuraycım iyi olduğunuza sevindimm Allahım korusun tüm hamişleri ve bebişleri

gecmıs olsun hıcranım nasıl oldu annena.s.

annem daha iyi çok şükür kontrol altında kızkardeşimin düğünü 24 ağustosta nasıl olcek nasıl yapcez çeyizde eksikler var kızım gidiyor diye diye mahvetti kendünüü işte ama şimdilik iyi çok şükür tekrar bir anjiyo istedi doktor fakat kadın nuh diyo peygamber demiyor düğünden sonra diyor rabbim yardımcımız olsun çocuk gibi vallaaa

bende konuştuğumuz gün diyabet doktoruna şeker için gittim jinekolog yönlendirdi beni gebelik şekeri çıktı bende şuan doktorun verdiği bir şeker ölçüm cihazı ile ayrıca beslenme uzmanına yönlendirdi beni aynı gün oda bana yemek menüleri verdi 2,000 kalorilik ve şekeri kontrol altında tutacak yiyeceklerrr onları uyguluyorum cumartesine kadar doktorun verdiği çizelgeyi doldurucam eğer sınırlar içinde kalırsa doğuma kadar beslenme umanının verdiği listeye uymak zorundayım çok zor valla hamişlikte diet zor oluyorrr allah yardımcım olsunnn ama değerler sınırları aşarsa insüline başlıcakmışız umarım başlamayız yaa valla her yanım zaten delik deşik hergün koldan iğne haftada bir kalçadan iğne iğne manyağı oldum bennnn:roflol:

Son düzenleme:
ayrıca bugün hamile hebrini aldığım görümcemde
bana sen kısırsın senin çocuğun olmaz diyen biri ve ben kötü kötü şeyler düşünüyorum

sen üzme kendini fakecim Rabbim seninde yüzünü güldürecektir inşallah o ağzı boş laf yapanlarda ağızlarının payını alacaklar inşallahhhh:CüvCüv:

cokkk gecmıs olsun canım yaa insallah bir sorun cıkmadan halledersin ne diyeyim bilmemki senin hamişlik zor oldu yaa ama az kaldı sezaryan yaparsın herhalde 38haftada:uhm:

saol nuraycım zor geçiyo valla rabbim bana bebeğimi nasip et de herşeye razıyım demiştim dediğim oldu galiba katlancez artık napiiim allah beterinden saklasın sağlıklı bir şekilde doğsunda kızım .
doğuma sezeryan kararı 4. ayda verilmişti zaten benim geçen sene nisanda bel fıtığından lazer ameliyatı olmuştum 4 fıtıktan biri alınmıştı diğerlerini riske atmamak adına ve benim yaş 33 kilo 94 ve tansiyon problemi var ayrıca aşılama ve tüp bebekle oluşan gebelikleri genelde sezeryan yapıp riske atmak istemiyoz dedi dr. her halükarda korkuyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsunn tansiyon bu ara düzgün gidiyor ama normal yapmazlar yinede sanırım .38 haftayada az kaldı kilomuz normal olursa inşallah doğacak 15 eylülde bebişim

bu arada eşimin doğum günü 14 eylül 1 gün erken olsun ameliyat aynı gün doğumgünümüz olsun diyor bizimki bakalım herşey normal olursa belki öle yaparız ama 1 gün bile çok önemli anne karnında kalması bebeğimin inşallah herşey yolunda gider

sen neyaptın bişii diyormu doktorun erken ama doğum yöntemi ne olacak kaç kilo aldın sen bebğin kaç gr olmuş normalmi gidiyor boy posss

Allah yardımcın olsun canım valla bizimde işler kötü gidiyor haberin vardır eşim alacaklarını alamadığı için sorun yaşıyoruz madden inşallah düzelir doğuma kadar diye dua ediyorum hep benim doktorun olduğu hastanede doğum ssk indirimli 1,750 olacakmış net olarak bebek allah göstermesin küvöz ihtiyacı halinde 15 gün ücretsiz kalabilirmiş dediler ama benim özel sigortamda var acıbadem sigorta oda bu yıl yenilemesi 2,600 dü ssadece bana yaptık eşim ve kızım bu yıl yenileyemedik 7 bin ytl istediler 3 ümüze o yüzden ben kendime yaptım hiç olmasa 1 yıl sağlıktan faydalanırım işe yarra para diye kredi kartına taksit yapıp ödüyoz işte allah yardımcımız olsun parasızlık hiç iyi olmuyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…