3lu teste yarın gıdecm artık eşim daha bugun işe gidebildi carsambadan beri.maasını alamadı henuz.hastanede 1 hafta yattım 400ytl gitti hastaneye 5 kurus da vermedik nasıl oluo anlamadım.bu durumda para olmayınca benim testler yarına kaldı saglık ocagına da ac karnına gidecem kan ve idrar testi yapacaklarmıs
iyiki dun poliklinge gitmişim catlardım yoooosam ben:1rolleyes:
ozel sıgortayı netcen hıcranım be ssk heryerde gecıo az bı farkla bakılırdın Allah korusun lazım olsaydı hani
2600 az para deil kusum bebişin ihtiyaclarını karsılardı yaw
halimize bin sukur eşim anlattı zaten oranın mudavimi oldu kimin nesi var ogrendi adamın eşi dogum yapmıs bebek kuvoze koncak ozel hastaneye sevk edildi 10gun kalcakmıs 9000ytl:1shok: adamcagızın durumu hic yokmus 3000ytllik arabam var diye yeşil kart da alamıom demiş onu satsam hastanenin borcuna versem obur tarafa ne vercem die aglıomus Allah kimseyi bu durumlara dusurmesin yaa cok uzuldum cokkkk
saglık ocagından peşime düştüler resmen hicranım:roflol: benim yan komsu soylemiş hamile var diye 3 oldu haber yolluyorlar gitmem icin..gitmemiştim hatta kadına kızdım ona ne diyekaydirigubbakcemile sonra ben hastanede yatarken doktor kadın eve kadar gelmiş:1shok: muhtara gitmiş kaydımı sormus:1shok: dun biz doktora giderken alttaki kırtasiyeci soyledı e hadi ugrayam dedim cok iyiymiş yaa cok ilgilendi tum bilgilerimiz yazdı.kan ve idrar testi ucretsiz yapılıomus tansiyonum sekerim kilom hepsnin takip etcekler
gebeler bizim icin cok onemli didi:CüvCüv:
telini verdi bişe olursa ara diye...
burdaki arkadas solemişti mutlaka gitmemi,,hastanedeki hemşire de soyledi mutlaka gidin saglık ocagına diye.ebeler cok ilgileniyo dedi sonra topuktan kan alma işi orda yapılıomusgamyoncuiremsu
gercekten iyiymiş ilgiden memnun kaldım devam edecegm kaydirigubbakcemile5
hamişler günaydın napıyosunuz
evden çıkmadan takılıyım acukkk dedim
ne var ne yok bakem
2600 ile dogumu da karsılıyorsa cok daha iyi olmus o zaman tabi onu dusunmedim ben
mira sen nerdesin yaa dugunun bitti netin oldu ama eski performansının onda birini goremiyok yawwnaniknanik
selam gökçencim naber yaaa görüşemiyoz nereye çıkıyon bakiiim dur accık evinde gızzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3
haa bi de aşılar yapılıomus tetanoz aşısı 2 doz herhalde:uhm:
arkadasım kan ilaclarını ordan ucretsiz alıosun dedi ama o dogru mu bilemiorum
hı birde kan ilaçları demir ilaçları bedava
anne ve beebeğe
korunmak istersende gebelikten sonra spiral,d. kontrol hapı,prezervatif bedava
durumu olmayan sütü az annelere mama yardımı var
ne yapıyım yaaaaa
koşturuyorum işte
sağlık ocaklarındaki dr ve ebeler hamile başına devletten para alıyorlar kızlar
hemde az buz değil ama bebk doğmalı ve 2 yaşına kadar düzenli olarak takip edilmeli
avantajı çok
hamileyken yapılan tahliller
aşılar
bebek doğunca yapılan topuk testi ve 2 yaşına kadar aşılar ücretsiz ve tabiii muaynede
onlar için siz para olduğunuz için el üstünde tutuyorlar
hatta ben sezeryan olduğum için ilk 2 ay dr eve geldi:)kaydirigubbakcemile5
dırımkızı tesekkur atmış ama gendüsü yoksositososito
uyanamadı mı acepmirmirmirmir
yoksa mama mı yemektecokacimcoook
yoksa keyif mi catmakta
yoksa yine egzersüz müüükaydirigubbakcemile2
ama nirdeyse cabuk gelsin yolmıyım saçını başınıkaydirigubbakcemile:1closedeyes:
aaa dogru ya unutmusum onu haftasonuna kadar calısacak deilmi
o zaman yazamaz malesefffff:1no2:
saglık ocagından peşime düştüler resmen hicranım:roflol: benim yan komsu soylemiş hamile var diye 3 oldu haber yolluyorlar gitmem icin..gitmemiştim hatta kadına kızdım ona ne diyekaydirigubbakcemile sonra ben hastanede yatarken doktor kadın eve kadar gelmiş:1shok: muhtara gitmiş kaydımı sormus:1shok: dun biz doktora giderken alttaki kırtasiyeci soyledı e hadi ugrayam dedim cok iyiymiş yaa cok ilgilendi tum bilgilerimiz yazdı.kan ve idrar testi ucretsiz yapılıomus tansiyonum sekerim kilom hepsnin takip etcekler
gebeler bizim icin cok onemli didi:CüvCüv:
telini verdi bişe olursa ara diye...
burdaki arkadas solemişti mutlaka gitmemi,,hastanedeki hemşire de soyledi mutlaka gidin saglık ocagına diye.ebeler cok ilgileniyo dedi sonra topuktan kan alma işi orda yapılıomusgamyoncuiremsu
gercekten iyiymiş ilgiden memnun kaldım devam edecegm kaydirigubbakcemile5
bebek takibi de yapılıo tabi
erkekler de gidebiliomus hic gormemiştim sasırdım:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?