Aysonu Kizlari 2008

şu sağlık ocağı meselesi ne anlayamadım ben doğumdan sonra bebek takibi içinmi yoksa tedbir için çift kontrol içinmi gidiyosun sağlık ocağına

ssk geçiyor falan ama hayatım bu ssk devlet olayları pek belli değil yaa özel sigortamı iptal etmek istemedim pek korktum doğrusu eşimde 1,750 hastaneye vereceğimize 2,600 sigortaya verelim 1 yıl sağlık konularında da faydası olur deyince bende öle karar verdim sezeryan olacak neticeede sonrasında nolur nolmaz dedik hayırlısı bakalımm

kızkardeşimin düğünü olacak az kaldı ama ben hala giyecek bişii bulamıyorum neyapcam yaaaa bir fikir veren yokmuuu hamiş abiyeleri cep yakıyor valla 275 ytl falan diyorlar sonradan giyemeyeceğim şeyi de almak istemiyom basit bir kıyafette olmaz millet nerden buluyor hem güzel hem ucuz kıyafetleri yawww diktirsem ucuzamı gelir acep terzi falanda yok bu yakınlarda benim bildiğim bakıyorum bir yandan ama

alla alla o kadar ilgi haaa ne güzel git tabii madem öleee hem yakınmışta benim burda da var ama bana yakın diil araba ile gidilir ancak en az 1 km yol var aramızda belkide daha fazla yürüncek gibi diil yanii

2600 ile dogumu da karsılıyorsa cok daha iyi olmus o zaman tabi onu dusunmedim ben

mira sen nerdesin yaa dugunun bitti netin oldu ama eski performansının onda birini goremiyok yawwnaniknanik

selam gökçencim naber yaaa görüşemiyoz nereye çıkıyon bakiiim dur accık evinde gızzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

ne yapıyım yaaaaa
koşturuyorum işte

sağlık ocaklarındaki dr ve ebeler hamile başına devletten para alıyorlar kızlar
hemde az buz değil ama bebk doğmalı ve 2 yaşına kadar düzenli olarak takip edilmeli
avantajı çok
hamileyken yapılan tahliller
aşılar
bebek doğunca yapılan topuk testi ve 2 yaşına kadar aşılar ücretsiz ve tabiii muaynede
onlar için siz para olduğunuz için el üstünde tutuyorlar
hatta ben sezeryan olduğum için ilk 2 ay dr eve geldi:)kaydirigubbakcemile5

hı birde kan ilaçları demir ilaçları bedava
anne ve beebeğe
korunmak istersende gebelikten sonra spiral,d. kontrol hapı,prezervatif bedava
durumu olmayan sütü az annelere mama yardımı var

haa bi de aşılar yapılıomus tetanoz aşısı 2 doz herhalde:uhm:
arkadasım kan ilaclarını ordan ucretsiz alıosun dedi ama o dogru mu bilemiorum

tetanozu biliyorum ama sordum ben kendi doktoruna sor dediler bilgi alamadım fazla bu konuda ben benim doktor gerek yok o aşıya sen hijyen bir ortamda bebeğini doğuracaksın evde değilki dedi ok dedim bende

hı birde kan ilaçları demir ilaçları bedava
anne ve beebeğe
korunmak istersende gebelikten sonra spiral,d. kontrol hapı,prezervatif bedava
durumu olmayan sütü az annelere mama yardımı var

bende şu sağlık ocağına gidip bir bakiim bri nolur nolmaz gerçi ben ilaçları bedava alıyom ama olur ya birde sütüm olmazda mama vermek zorunda kalırsam offf ki offf mamaya beze can dayanmıyor zaten kızımdan biliyorum onu 2 ay emzirebilmiştim sadeec milupa fabrikasına çalıştık heeeppppkaydirigubbakcemile

benim meyve saatim gelmişşş hemen yiyim bariii zaten zor dayanıyom böleee zayıflama dieti yapar gibi offfffffffffff döncem hemen

ba bunu bilmiodum vay uyanıklar vaaaaaaaaaayyy ama yinede iyidir devlet sayesinde çoğu kadın maddi imkansızlıklardan mağdur durumda iken bu tarz şeyler faydalı oluyor halka hizmet bu işteeeesositososito

hanfendüleri işte sanırsam dün işteydi çünkiii fırsat bulamıyordur yazmaya bacummm

ben kaçtım accık uzanayım bariii belim ağrıdı başımada ağrı girdi tansiyonuma bi bakiim umarımm çıkmamıştırrr gelirim sonra bayyyyyyyyyyyyyyyyyy

aaa dogru ya unutmusum onu haftasonuna kadar calısacak deilmi
o zaman yazamaz malesefffff:1no2:

kuşum inan vaktim yok siparişleri taskip ediyorum dışarıya mal yolluyorum faturası irsaliyesi
çizilcek işi yapılcak işler paketlemesii tabiri caizse köpek gibi çalışıyorum valla eve zor atıyorum kendümü aksam 8.30 geldim eve kk ya bir iki kelam yazdım o kadar
offfffffff ne yemek düzeni ne spor kaldı yawwww bhu hafta iş temposu tavan yaptı....

şimdi kılpaçino gelene kadar kaçamak yapam dedimmm yazacam kalakacam birdahaki fırsatta yazdıklarınızı okurummm
bu gece yorgunluktan uyurkennn bir rüya gördümmmmm hiç düşünmedim haldeeee

bu gece kasık ağrım için hastaneye gitmişim testler felan yaptırmısım
sonuc almaya gittiğimde yaslı bir adam bana kızım sende enfeksiyoın yok
sen hamilesin dedi bana ben dedim nasıl olur hamile olmama aklımdanda ben yeni adet oldum nasıl hamile kalacam sorusu var ben eminmisiniz diyorum adam tabiki eminim diyorr nereden anladınız dedimm tekrardan bana dediki değerin 68 çıkmışşş çokkk iyi hatırlıyorum 68 dedii bana ben eve geldim anneme ben ahmileymişim dedim
allahım rüyamada bile inanamıyorum tarifi olmayan bir heycan yaşıyordummmm
acep bu tohtorda hamişmi olacammm bennnnnnnnn yaaaaaaaaa içimemi doğuyor 1 ay öncede göğüslerimin ucu kararmış süt geliyorduuuu
bebeğim bana yaklaışıyrmuuuu neeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3hihoyyyt

hicroş hastaneyi aradım dedilerki doktorunuzz sizi arayacak dedi saat 3 de tahlil sonucu çıkıyor saat 3.30 da doktor geliyormuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş neticeye varacazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoleyyyyyyyyyy

ayyy dırımmmmım rüyan çok güzel. bak bebiş gelicek bu ay yaşasııııın

hadi canım hayırlısı sonucu hemen bize yaz..

nurayım canım nasıl oldun.

yaw nurayım ne hoş bişeymiş bu yaw.. kaydirigubbakcemile3

ama ben yazlıktayım burda sağlık ocağı yok. artık dönüşte giderim bi bende bakiim ilgi alaka nasıl olacak.

şu kilo işini ben kendim takip edicem şimdilik. tansiyonum genelde normal ama nedense, sıcağa havasızlığa gelemiyorum hemen düşüyo.

ben kilo verdim kızlar. doğru dürüst yemiyorum. yani yiyorum ama eskisi gibi iştah yok. az az sık sık habire acıkıyorum accuk yeyip doyuyorum nolcak bu işin sonu bilmem valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…