Aysonu Kizlari 2008

kızlarrrrrrrrrrr sayfa düşmüşşş altlaraaaaaaaaaaaaaaaa

kedicik bu ay hamiş kalamam çünkiiiiiiiiiiiiiiiiii d.kontrol içiyorun birdahaki aya tedavi olursa kşst mist olmasın diye

kızlarrrrrrrrrrr sayfa düşmüşşş altlaraaaaaaaaaaaaaaaa

kedicik bu ay hamiş kalamam çünkiiiiiiiiiiiiiiiiii d.kontrol içiyorun birdahaki aya tedavi olursa kşst mist olmasın diye

ayy olsun bea.. gelecek ay olucak demekki..

ben de hatırlıyomusun hamiş olmadan önceki ay. kuzu görmüştüm. kucağıma atlamıştı. size anlatmıştım. bence bu tür rüyalar biraz da olsa işaret.

merhaba güzel bayanlarrr ben geldümmm. hicrancımm gözün aydınnn eşin gelmişş canımm.
nuraycımmm ssende iyisindir inşllah bak saglık ocagı ne güzel peşine de düşmüş ihmal etme güzelim mutlaka gitt. senin bebiş maşallah 18 haftasına girmiş zaman ne çabuk geçiyor ama son ay inan günler hiç geçmiyorr.
dırımcımmm,fakecim,fatoşcumm,miracımm nasılsınzz inşllah iyisinizdirr.
bu arada arzu ile konuştum arkadaşlar dün görüşemeyince merak ettim aradım kendisi iyiymiş evde dinleniyormuş dogum yapmamış yalancı sancılar geliyormuş arada.
bizde drdan geldik nstmiz çekildi bebiş 3 kg olmuş,48,5 cm boyumuz. herşey yolunda dedi drmuz çok şükür.
herkesee iyi ve güzel bir gün diliyorum.

selam kızlar nasılsınızkaydirigubbakcemile5

aslıcım ya bu sıcaklarda ve bebişinle nasıl ev arıyorsun bir tanem,kendine bu aylarda çok dikkat etmem lazım seninŞeniz
birsencim canım rüyan hayırlara çıksın inşallah sonuçta güzel çıkar ve hemencik hamiş kalırsınhihoyyyt
nuraycım sağlık ocağı süpermiş ya benim burda yakınımda 2 sağlık ocağı var zaten bir tanesi çok yakın bana hamiş kalırsam bende giderim:lepi:
hicrancım ya inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşur ve bütün ağrılarından ve sıkıntılarından bir an önce kurtulursun:1hug:
fakecim senin görümcene diyecek hiç lafım yok,allah yukarda ona havale et sen.benim görümcemle acep arkadaşmı bunlar ya:mymeka: benimki şakayla laf sokar seninki resmen söyler ikisinin saçını başını yolasım geldi şimdikaydirigubbakcemile
anam ben yine sinirlendim ya

ya kızlar sinirliyim asabiyim ya dünden murat ın kuzeni arıyor biliyorum gelmek istediklerini ama ben istemiyorum gelmelerini bende tele cvp vermedim ama ne ısrarlı arma görmeyin neyse
bugün yine aramaya başladılar bende açtım,yenge nasılsın müsaitmisin dedi bende abim evde dedim
sana gelecezde dedi bende yine abim evde nasıl olurki dedim
saat 2 gibi gelelimmi dedi bende abim bugün bende rahat edemeyiz yarın gelseniz olurmu dedim
hemen ses tonu değişti tamam dedi.ay ne sinirler ya istemiyorum anlayın diye bağıracam ama olmuyor
sadece murat ın kuzenin karısı var o çok iyi şeker bi kız tek o gelse başımın üstünde yeri var ama işte bi evde 3 aile kalınca ordu misali geliyorlar

yaa ben bu kadar sorunlu aile görmedim neşeciğim kendini bu kadasr yıpratma cnm
yaaa boşver gitsin her hafta gelmiyolarya kabul et gitsin bir kaç saat çekersin sonra herkes yolunaaaaaaaaaaaaa takma gitsinnnnnnnnnnnnnnnhihoyyytkaydirigubbakcemile5

Neşelim kotuk yaa..ben bizim sayfayi birakali çok oldu..ondan beri senden haber alamaz oldum.bu arada size de merhaba kizlar.1 kez uğramiştim sayfaniza ama daha sonra hiç kismet olmadi..bu ay adetin 3.günü hormon testlerim yapilacak.adetten sonra da rahim filmi çekilecek .çok korkuyorum.hem acisindan hem de sonuçlardan

hoşgeldin nurayım yaw.. ben de bugün çok fenaydım. midem nasıl bulandı. meğer acıkmışım ondanmış cokacimcoook acıktığımı da anlamıyorum bazen bulanıyo bulanıyo sonra yemek yiyince geçiyo.

canım sen nasıl oldun bebiş nasıl

aynen yawww girilmiyor eror verip duruyordu bende uzanmıştım uyumuşum aynen sırılsıklam uyandım acayip derecede bayadır böleyim ama ben sıcak feci etkiliyor bu arada müthiş bir baş ağrısı var bende gripmi olcam ne kızkardeşim gripti 2 gün aynı evde kaldık bulaşmışmı acep tırsıyom valla bir grip eksikti bende

kızlar beni site bugün deli etti kaçıyorum ben
öptüm hepiciğinizi

birsen zaten yarın gelsinler kurtulayım diyecem ama bunlar benim başımdan hiç gitmezler ya offffffffffffffffffff

kızlarrr kimseler yokkk
bugün latif beyin aramasını bekledim durdummm tam umudu kesmişken
saat yedide aradı çantamdan tlfnumu çıkarmadan dedimm doktor arıyo
herkes kapının önünde ofisi kapatıyoruz
neyseee aradı ve eşimin yıkamalı testi sonucu hiç iyi değilmiş
diğer testen düşük ve hareket oranıı düşükmüşşş:çok üzgünüm:
kendisi dediki birsen hn.size asla çocuk sahibi olmazsınız diyememsenağlama
ama bu şartlarda doğal yollarla çok zor dedi
aşılamaydı rahim filmiydi uğraşmamıza gerek yok direk düp bebek dedi
bende dedim eşimle sizinle görüşmeye geleyim tmm dedii.....

ama ben tlf kapatınca ağladım şuanki maddi durumumuz belli
eşimin bu duruma 4-5 ay sonraya yanaşacağını düşündüm
ağlıyorum annem bana dur daha ölmedik dedi....
o kıl patronumda yani eski yaa hemen süngünü düşürme bu kadar adamız
bir tüp bebe parası bulmayacazmı dedi:1rolleyes:
şimdi latif bey bu duruma göre tüp bebeği uygun gördüyse ve kendi hastanesinde ssk
geçtiğine göre tüp bebek yaparsak sskdan yararlanacağımızı düşünüyorum
eve geldim eşim beni yemeğe götürdü ve dedi hemen gidelim görüşelim ben bu ay bankaya 1200 para yatırdımölmedik dedi tüp bebekmi yapamayacaz dedi
durumu kesinleştirelim ne gerekiyorsa anlayalım ve direk kredi çekelim dedi
hemende başlansın dedi ohhhh beee kurtuldum dedikaydirigubbakcemile3
ne bu beee dedi git gel git gell dediii......
yani durum bu kızlarrrrr bana şansss dileyinnn lütfennn ve ben mikro deneyecem tüp değil

dırımcım , uzun zamandır yazılarını takip ediyorum. hakkında hayırlısı olsun. inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun canım. dualarım seninle

dırımcım , uzun zamandır yazılarını takip ediyorum. hakkında hayırlısı olsun. inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun canım. dualarım seninle

çok teşekkür ederim cnm inş..bu sonuç aslında beklediğimiz ama yinede konduramadığımız bir durumdu hayırlısı ne ise o olsun
rabbim kimseyi bu şeklide sınav etmsin

çok teşekkür ederim cnm inş..bu sonuç aslında beklediğimiz ama yinede konduramadığımız bir durumdu hayırlısı ne ise o olsun
rabbim kimseyi bu şeklide sınav etmsin

kuşum senin için allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum:1hug:
umarım minik dırıma en kısa zamnda kavuşucaz kaydirigubbakcemile5
seni ve diğerlerini çok seviyorum
sakın sizi ihmal ediyorum sanmayın
şu ana kafam çok karışık
birşeylerin içinden kendi çapımda çıkmaya çalışıyorum
benim için dua edin ne olur
sizleri seviyorumbenneyaptımki

dırım kızı bu arada cts bana sayısal çıkarsa senin tüp bebe paran
hicran ve nurayın doğumu
neşenin tedavisi benden he he hekaydirigubbakcemile3

hicran ve nurayın doğumu

DÜŞÜNCELİ ARKADAŞIM BENİM VERMESEN BİLE İNŞALLAH TUTAR SAYISALIN BENDE BU HAFTA OYNİCAM HADİ PAYLAŞALIM İKRAMİYEYİ:roflol:

canımsın yaaaaaaaaaaa senin gelmemeni yokluğunu yaşıyorum yaşıyoruz
ama nedense içerlemiyorum beni bizi unuttu diye
geleceksinnn bebişleerimi konuşacazz dahaaa küçük aytunç küçükk dırım olacak
yada 2 tane uzunadamalrım olsun eşime hep uzun adam derdimmm şimdi göbeğe doğrı çekiyor hahaaa

hicran ve nurayın doğumu

yerimmmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5Şenizhihoyyyt

allah gönlüne göre versinnnnnnnnnnnnnn

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kimseler yokmuuuuuuuuuuuu

bernaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızzzzzzzzzzzz gelllllllllllllllllllllllll

fake feleğee kahretme bacım gellllllllll ytamacımızaa

Herkese günaydınlar kızlarr bu sabah yine çok sıcak var değilmii offff yazın sıcaktan kışın soğuktan şikayet ediyorum ne kararsız karıyım demii yawwww:CüvCüv:lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…