kızlarrrrrrrrrrr sayfa düşmüşşş altlaraaaaaaaaaaaaaaaa
kedicik bu ay hamiş kalamam çünkiiiiiiiiiiiiiiiiii d.kontrol içiyorun birdahaki aya tedavi olursa kşst mist olmasın diye
ya kızlar sinirliyim asabiyim ya dünden murat ın kuzeni arıyor biliyorum gelmek istediklerini ama ben istemiyorum gelmelerini bende tele cvp vermedim ama ne ısrarlı arma görmeyin neyse
bugün yine aramaya başladılar bende açtım,yenge nasılsın müsaitmisin dedi bende abim evde dedim
sana gelecezde dedi bende yine abim evde nasıl olurki dedim
saat 2 gibi gelelimmi dedi bende abim bugün bende rahat edemeyiz yarın gelseniz olurmu dedim
hemen ses tonu değişti tamam dedi.ay ne sinirler ya istemiyorum anlayın diye bağıracam ama olmuyor
sadece murat ın kuzenin karısı var o çok iyi şeker bi kız tek o gelse başımın üstünde yeri var ama işte bi evde 3 aile kalınca ordu misali geliyorlar
ayyy sinir oldum iki saattr giremiorum yaaaaaaaaklava:
uyuyup kalmisim bir uyandim kan ter icindeyim hatta kan ter ne kelime sanki havuzda yuzuyorum:1shok: hic bu kadar terledgimi hatrlamiorum hava asiri sicak yaaa bir dus aldim kendime geldim 2 saattr de girmeye ugrasiorum herkes gelmis ne guzel ins kacmamissinizdirhihoyyt
ayyy sinir oldum iki saattr giremiorum yaaaaaaaaklava:
uyuyup kalmisim bir uyandim kan ter icindeyim hatta kan ter ne kelime sanki havuzda yuzuyorum:1shok: hic bu kadar terledgimi hatrlamiorum hava asiri sicak yaaa bir dus aldim kendime geldim 2 saattr de girmeye ugrasiorum herkes gelmis ne guzel ins kacmamissinizdirhihoyyt
dırımcım , uzun zamandır yazılarını takip ediyorum. hakkında hayırlısı olsun. inşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun canım. dualarım seninle
çok teşekkür ederim cnm inş..bu sonuç aslında beklediğimiz ama yinede konduramadığımız bir durumdu hayırlısı ne ise o olsun
rabbim kimseyi bu şeklide sınav etmsin
dırım kızı bu arada cts bana sayısal çıkarsa senin tüp bebe paran
hicran ve nurayın doğumu
neşenin tedavisi benden he he hekaydirigubbakcemile3
canımsın yaaaaaaaaaaa senin gelmemeni yokluğunu yaşıyorum yaşıyoruzkuşum senin için allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum:1hug:
umarım minik dırıma en kısa zamnda kavuşucaz kaydirigubbakcemile5
seni ve diğerlerini çok seviyorum
sakın sizi ihmal ediyorum sanmayın
şu ana kafam çok karışık
birşeylerin içinden kendi çapımda çıkmaya çalışıyorum
benim için dua edin ne olur
sizleri seviyorumbenneyaptımki
dırım kızı bu arada cts bana sayısal çıkarsa senin tüp bebe paran
hicran ve nurayın doğumu
neşenin tedavisi benden he he hekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?