Aysonu Kizlari 2008

kızlar kocamla konuştum salı gelicekmiş
bana bu cts değil haftaya cts git boluya diyor
bakalım
nasip
düşünücem dedim

ben şimdi hazırlanıp tükkana gidicem
akşamada kaynanamdayım
sabah görüşürüz baaaaaayyyyyyyyyyyy

günaydınn güzel hanımlarrr. dırımcımm hakkınızda hayırlısı ne ise o olsunnn canımcımmm.
miracımmm ohh ikramiyeler çıkmış herkese dagıtıyormuşsunn. :))
herkese güzel bir gün diliyorumm güzel arkadaşlarım.

Herkese günaydınlar kızlarr bu sabah yine çok sıcak var değilmii offff yazın sıcaktan kışın soğuktan şikayet ediyorum ne kararsız karıyım demii yawwww:CüvCüv:lülülülülülü
günaydın cnm evet
çok sıcak yaaaaaaaaaaaa bende nefret ediyorum kışı seviyorum ama soğuk moğuk
ama kocacığımlaa koyun koyuna oluyoz ama böle birbirimize sarılamıyoruz bile yaaaa

görüşürüz cnmm hayırlısı olsun sen bu sene leyleği havada gördün sanırımm ohhhhhhh gzidn heppppppp

aslımmmm gelmişşşş yaaaaaaaaaaaaaa kimse yok diyodum bugün ya ben azcukk takılailiyom ama
kimse yok fake yok
nuray yok
hiçroş burada gibi ama yokkkkkkkkkkkkkkk

aaaaaaaaaaaa kızlar bu arada yarın 1,30 doktordan randevu aldıkkk görüşeceğizz

hadi hayırlısı birsencim umarım herşey gönlünce olurkaydirigubbakcemile5

sağol hiçrancığım şimdi bana yarın olmaz yaaa
çok heycan yaptımmm
çok inanıyorum nedense olacağına
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

şekerlerrr benim üstümde emanet vardı onları verdim geldim okul müdürümüzün kızı evleniyor benim oturdugum yerdeki arkadaşlara vermemi istemişti verememiştim 2 gündür onları verdim geldim. dırımcımmm tatlişkom nasılsın.

iyiym aslıcığım sen nasılsınnn kuşumö az kaldı doğumaaaa

dün gece saçma bir rüya gördüm hatırladığım tek şey sensin sadece seni gördüm
normalde minyon birisin sanırım ama benim gördüğüm baya iri boylu poslı bir aslıuydıı yawwwwwwwwww sadece bize gelmişsin o kadar gördümmm

ben bugün pek iyi degilim dırımcımm yaa dün dra çıktım biraz uzun sürdü psikologa falan gittim korkular başladı daha öncesinden biliyorsun panik atagım vardı telkinlerde bulunur önerilerde bulunur diye gittim güle güle çıktımm. tam bir komediydi. çokta yorulmuşum herhalde dünden beri yataktan kalkmak istemiyorum,oturdugumda kalkamıyorum hiçmi hiç halim yok. hareketli olmaya alışınca dün çok ayakta kaldıgımdan tabi vucut taşıyamıyor sanırım.
kuşumm inşllah sizin için hayırlısı olur ne güzel seni pozitif görmek tatlişkomm. kaydirigubbakcemile5

cnm benim yorulursun tabi ben işden eve gelince bile yorgunluktan bişey yapamaz oluyorum sen ne yapacannnnnnnnnnnnn
korkma tatlımmm arkadaşım 30 saat sancı çekti ama hatırlamıyor bile düşünnnnnnn:CüvCüv:

yok kuşum yaaa
arkadaş izne gitti de ben onun yerine bakıyorummm ondan tatlım işdeyim yarında gelecem sonra evdeyim tatişşşş zaten tedaviye başlyacaz kuşum nireyeeeeee

tatlişkom tedaviye başlayacagınıza sevindim bakarsın içine dogdugu gibi ilkinde hemen tutuyormuşş oo süperr olurrr canımcım yaa. dra yarın mı gideceksinizz. allahım eşinle ayırmasın ve bebişle mutlulugunuzu arttırsın güzelcimm. kaydirigubbakcemile5

bir tanem bir yanım üzüldü bir yanımda vardır bunda bir hayır diyor
inşallah ilk denemende tutacak eeeeeee rüyasınıda gördün inşallah sein için en güzeli olcak micro
bek eşin ve ailende arkanda aslında en büyük mutluluk bu bence
nuray ın dediği gibi olcakmı olmayacakmı,tuttumu tutmadımı demektense tüp bebe yapılır daha iyi
allah ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun:CüvCüv:
miram ne oldu bir tanem ya sen sakın üzülme
biz bazen görüşemesekte her zaman aklındayız biliyoruz sende bizim aklımızdasın her zamanŞeniz
burdaki herkes aklımın bir köşesindenaniknanik
bizde seni çok seviyoruz ablacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5
dırım kızı bu arada cts bana sayısal çıkarsa senin tüp bebe paran
hicran ve nurayın doğumu
neşenin tedavisi benden he he hekaydirigubbakcemile3

anam sen yeterki büyük ikramiyeyi kazan ben hemencik heyecandan hamiş kalırım
allah hepimiz gönlüne göre versin
muratta her çarşamba 5 +1 mi ne oynuyor tutarsa bende sadece doğum üzerine hastane neyin açarım ama murat ın 1 ay boyunca tutturması lazımgamyoncuiremsu

5 tüp kanmı anam benden o kadar kan çıkaramazlarkaydirigubbakcemile3
ne güzel ya inşallah bizde böyle heyecanlara kapılırız
benimde adetime 2 gün kaldı ama içimde yine bir umut yok çünkü kasığım hafiften ağrıyor

neyse ben çıkıyorum işim var misafirler bugün gelmedi yarın geleceklermiş alış veriş yapayım evde hiç bişey yoklaelaelaelaelae

nuriş tebriklerr canım benım allah gönlüne göre verdi ne güzel...:)))

allahım en kısa zamanda bizede bebek nasip ett:)

çok sevinndim canım benımmmmmm kız kocaman abla oldu senın kız:))))) maşallaahh:)) karnın çok büyüdümüüü resmini çekip koysanya msn ye falan bakarım ben arada:)

vay beee bizde hamile olunca vereceklermi yaaa:))))) düşünemiyorum bilee..ne güzel kız artık ayakta gitmeyecen :)))))

koy koy merak ediyorum vallaa nasıl oldun kilo aldınmı karnın nasıl görelim:)

asliininkine baksana kocaman olmuşşşşşşşşş off yaa nasıl bir duygu bu karnın büyük olması çok merak ediyorum nefes falan alabiliyormusunuz nasıl oluyor eğlencelimiiiiiii:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…