Aysonu Kizlari 2008

şekerlerimm bizim 24 günümüz kaldı. bebeklik canım artık inan taşıyamıyorum gibi birşey bugün daha iyi anladım. normalde düne kadar hep hareketliydim ama dünden beri hep yatıyorum bir dra gidip geldim ama demekki çok yorulmuşum. hala kendime gelemedim. nuraycımm demek karnın belli oluyor artık resmini görmek isterim şekercim çekte ekle bakalım bir bebişimize.

kızlarrrrrrrr ben geldim ayacıklarım ağrıdan koptu yaaa yağmur yağacak ama ne vakit bilmiyorum yaaa
yorgunum deli gibiii
annemdeyim bugün miraz tatişş yaptıkk sonra yemeğe koyulcazzzzzzz

neşem cnm haklısın bende çok isityorum ama korkularım var inş.güsel olacak herşeyyy

nuray kuşum demiştim ama kocişin ameliyatı heryönden iyi oldu olan spberremleri kaybetmemiş olduk

hoşbulduk gariii kuşummmm ama bu laptopla başım beladaaaa
dabancamı unuttum helada misali yaaa uyuz oluyom kuşum anlamıyom dilinden bu mertinn ayyyyyyyyyyyy ben yimek yapmaya gidiyomn sölmesi ayıp kızartma yapacaz
annem yırtıyo kendünü gel diyeeeeeeeeeeeeeeee

nurayım güle güle cnm bizim laptop yenidee ben kullanamıyorum yazı yazarken başka satıra atlıyo yada yazdığım satırın içine hadiii bidaa yaz oluyor bidaaa neysee öğrencessss öptümmm sizleriii

nurayım güle güle cnm bizim laptop yenidee ben kullanamıyorum yazı yazarken başka satıra atlıyo yada yazdığım satırın içine hadiii bidaa yaz oluyor bidaaa neysee öğrencessss öptümmm sizleriii

şikyet etme guuuuuuuuuuuuuu gelürüm oraya heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sen bana nezaman gelcektin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz unuttum gariiiiiiii

nasıl yok foto cıkmıo mu ben goruorummm amaaaaa
tum linkleri yapıstırayım bari biri cıkar elbet
nurayım çok tatlı ya göbüşinŞeniz:lepi:hihoyyyt:CüvCüv:
canım benim hoşgelmişin özletme kendünü
Birseeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn kiz nerelere daldinnn ben yemeğe gidiyom gelcem sonra hadi görüşürükkkk

hehehe ben geldim ama kaçacam birazdan
nasılsın hicroşum

ya buarada dilek abla ne kadar kalacak yazlıkta bilen varmı:uhm:

o zaman ben de sana bu sarkıyı armagan edıom bebekımmm:içelim:

http://www.video-klipleri.com/aslizen/serefe-klibi_d48bab881.html

hopaaaaaaaaaaaaaa hop hopppppppp hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:dance: :dance:
:lepi:

kaydirigubbakcemile5

hopaaaaaaaaaaaa kaldırdım kadehi içiyorum alla allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hopppp hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nay naaaaaaayyy eeellll aaaaaaaaaaaa

nurişim saol canımm a.s. a.s. a.s.

hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :teytey:

oooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh bebekçim ne bu keyiff allah mutluluğunu daim etsin

kızlar günaydınnnn
b akşam otobüsle ist geliyorum
iş görüşme var
bana dua edin ne olur
ordanda bolu ya geçicem annemin yanına

kızlar günaydınnnn
b akşam otobüsle ist geliyorum
iş görüşme var
bana dua edin ne olur
ordanda bolu ya geçicem annemin yanına

cnm istanbulda ne iş görüşmesi yawwwwwwwwwwww söleee bakemmm
çalışcakmısın sennn sıkıldınmııı gülümmmmmmmm

oooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhh bebekçim ne bu keyiff allah mutluluğunu daim etsin

günaydınnnnnnn

amin canım benım hepimizin:)

biz bu akşam tatile çıkıyoruz kızlar haberiniz olaa merak etmeyin aman beni:)))))))

heee bide gene bu ay kendüm yumurtladım muhtemelen adet tarihim 15-16 ağustos oldu..eğer kazayra hamile kalırsam sizlere haber veririm canlarım:))))))

arada girerim belki kızlarr ..beni merak etmeyin diye yazıyom yani::roflol:

a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…