Aysonu Kizlari 2008

kızlar merhaba ben çalışıyommm yoruldumm beş beşş yatasım var yaaa bugün sattin 1 olmasını dört gözle bekliyorum.....doktora gidecezyaa 1,30 randevuuuu

nurayım nasılsın kuşummmmmmm??????

bebek kız nireye gidiyonuzzzzzzzz

biz maleseff bir yerlere gidemiyoruzzzzzzz tüp bebeğeeeeeeeee yatırcaz tatiliiiiiiiiiiii

iyiyim kusum dimek bugun dr gidiosun
hayirli haberle gel insallahŞeniz
sen daha kac gun calısacaksın:uhm:

bugün son yaa kız izindeydi p.tesi gelecek işteee çok yoruluyorum kuşum

ben hayatta fatura kesmemişim fatural kestim stok açtım
aman desen çiziyorum tlfonlara bakıyorum gelen malı işliyorum çıkan malı işliyorum mallar nirden gelmiş kime gitmiş kaç adet gelimiş eksikse neden eksikkk
dokuma fabrikasında sipariş takibi yapıyorum buradakileri yönlendiriyorum ...
popom yer görmüyorr yaniiii ayaklarımın altııı sızlıyor eve gidiyorummm

inş...doktordan güsel haberler alırım cnmmmm inş.bitişde böle olacam:CüvCüv:

nuray benim bugüm adetimin 18. günü bir damla kan gelmiş yaaa
25 günde bir oluyorumya normalde
offf
strestenmi acep

kahvaltı ediyorum
valizlerin yarısı hazır
ütü yapıp yerleştiricem
bide yıkananalar var tabii
almişin odası savaş alanı gb onu topluycaz
5 gb kuaföre gidicem
kaş bıyık föne
ehh yarına ecük süslü olalım dimi

ohhhhh süslen valla kuşummmmmmmmm
bende boyatmak istedim ama kocam didiki kendü rengii
eyüüüü şimdi kuföre gidip masraf etme didiii oldu olası sarı rengi sevmezde birkere yaptır deme gafletinde bulundu iştee adamcağız şimdi yollamıyor adete kadar birde ağda olabilsem iyi olacekkkk bendee

eee ben geldim hoşgeldin demek yok mu
oysa bil bilseniz sizi nasıl özlediğimi merak ettiğimi
yok artık kesnilikle anladım ki
sizler benim bi parçam olmuşsunuz
iki elim yakanızda asla sizi bırakmam haberinizin ola
kocaman Ö-PÜYO-RUMMMMMMMMMMMMMM HEPİNİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

mıracık bılmıorumkı sende bu lekeler hep oluo olmasa acaba bebiş mi var diyecem ama bişe diyemiom:1ninca:

afiyet olsun kolay gelsinyerimseniben
istanbulda ne iş gorusmesi bu sekerümfisfisfis

ya lekelenmem oluyorda adet öncesi 10 gün tertemizim bliyorsun
hamişliğe gelince
ben şimdi işe alınırım sonra hamiş çıkarım
ne komik olur ama
koca yokki ne hamişliği
geçen cuma beraber oluk
12.gündü
benim yumurtanın keyfi olacakta tutacak pehhhh
mucize şart

hoşgeldin şeker
duydumki tatildeymişsin nasıl geçtikaydirigubbakcemile2

nuray alışveriş merkezinde mağ. müd.
bakalım kabul ediceklermisositososito
hadi ben kaçtım okuycam iş yapmam lazum:a015:

eeeeeeeeeeee geldiğiniiii bilmiyorduki hoş geldin diyelim şimdi öğrendikkk H O Ş G E L D İ N
nasılsın cnm hihoyyytiyi gibi geliyooo kelimeler satırlar burayaaaakaydirigubbakcemile5

haturlaturummm almirada bir mucizeeeeeeeeeeeeeÇok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile5

heyyyyyyyyyyyyyyyyy nirdesinizzzzzzzz beeeeeeeeeeee gidecemmm bennnnnnnnn nurayyyy bombommmm bombom kızz bırak geçmişi okurusun sonraa zaten çok yazılmadı beeeeeeeeeeeeee

canlarım benim yaa
evet iyiyim valla çok şükür
tatil çok çok iyi geldi
hatırlatmak istemiyorum aslında ama
geçen hafta üzücü şeyler olmuş
fatoşuma söyliyecek bir şey bulamıyorum üzüntüsünü taa içimde hisettim ama inanıyorum ki bundan sonrası güzel olucak
fakemmm canım arkadaşım benim yaaa seni çok çok iyi anlıyorum ama ne diyebilirim ki sakın pes etme sabrını ve umudunu sakın kaybetme olur mu güzel kız
tatildeyken aklıma birden bire dilek geçmişti endişelenmiştim onun için ama çok şükür ki yakışıklı oğullarıyla çok iyiymiş ama arzu korkutmuş sanırım biras aman ne zor yaa
nurayın ya sana ne diyeyim ki nefesimi tutarak gözlerim dolu dolu bi neferte okudum olanları ama çok şükür ki şimdi herşey yolunda veeeeeeeeeeee o kadar güzel olunur be kızımmmmmmmmmm çok süper çok tatlı bi göbiş yarabbim veeeee dünyalar güzeli bi cimcimeee allahım sizi nazarlardan korusun
hicroşum bi dur yaaa yerinde kıpır kıpırsın sen yaa yollarda doğurucan valla göbüşündeki kızarıklıklar nasıl oldu bitanem
neşem ve kedicik de az geliyor sanırımı ama herşey yolunda heralde
aslıcım canım yaa ne kadar az kaldı allahım güç ve sabır versin sana bitanem
birsoşşşşşş canım benim eşinin test sonucuna göre tüp bebeğe karar vermişsiniz sanırım bitanem sizce en doğru karar bu bencede senin için herşeyin hayırlısı olsun bitanem benim yaaaa
sevgi de gelmiş nihayet ve oğlu oluyormuş ona da çok sevindim yaa hayırlısı olsun ne kadar mutludur kimbilir darısı başımıza inş.
bernoşummmmmmm seni çok özledim bitanem benim yine malum bekleyişdesin sanırım

gelelim bana
ben tam da c.tesi akşamı tatile gittim yaa akşam tam duşa girecektim ki adet oldum ilk 2 gün çok yoğun geldi ama sonra kesildi ve tabi farlutalla tam 30.gün adet oldum bugün 14.gün yumurtlamadığımı sanıyordum o meşhur akıntı gelmemişti bu gün çalışmalara başlıcaktım ama sabah ısım 36.7 çıktı yaa yumurtlamadım ya da erken oldu kaçtı yani gerçi kistimin gidip gitmediğini de bilmiyorum yaa dr um izinde şu an zaten de adetimin 3.günü gidicem dr ama nedendir bilmem içimde kafamda pek bi rahat kızlar inş.hep böyle olur

cımbom hg canımmmmmm
ben de bugun dıodum kı amma uzun sürdü bu tatil
nasılsın canım hoşşgeldin ne havadisler getirdin nasıldı tatilŞeniz

valla bitanem tatile gitmeye son anda karar verdik biliyorsun o da görümcenlerin ısrarıyla oldu işte giderken de ordaki 2 günde biz konuşmuyorduk muratla ama sonra ne olduysa bende anlamadım ama tatilin havasından mı suyundan mı bilmem artık açık açık herşeyi konuştum onunla bi daha benzer olay olduğunda bana bi tokat at ki bu evlilik bitsin ben böyle endişeyle korkuyla yaşayamam dedim o da özür diledim elinden geldiğince otokontrol yapacağını söyledi ailesiyle de ilgili döktüm için ne kadar kale alır bilemem ama
işte ben biras olsun rahatladım sonra onlar pazar günü döndü bana zor da olsa hafta sonuna kadar kalmam için izin verdi pazar akşamı da teyzemler geldi işte kuzenimle bi başka güzeldi tatil tabi murat zırt pırt arıyor beni sonra bi kere kayınvalidemle telde konuştum niye gelmedin diyecek oldu verdim ağzının payını ailemle olmak istiyorum bir hafta da mağaza batmaz anne dedim sert bi ses tonuyla anlamıştır artık sonra ben çrş.gecesi otobüse bindim dün sabah durdaydım elimde bavulla sabahın 9 unda mağazanın kapısındaydım muratın şaşkınlığını görüceksiniz ama bu 3 günlük ayrılık çok iyi oldu gerçekten nasıl sevindi değerimi anlamışmış mağaza da çok boşmuş bensiz evde aynı şekilde annesinde kaldı zaten ama çok bunalmış orda güya dün diyor ki yok ya biz ayrılamayız sakın bi idaha ayrı kalmalayım dedi sana bağlı dedim ama bakalım zaman ne gösterecek bize

beni untmuşşşşşşşşşşşşsenağlamasenağlamasenağlama

kızlar bu kılpaçino bana derki birsen tedaviye başlayana kadar çalışmya devam et para lazım size diyorr kafam karıştı bi yerden iyi olur üç kuruş üç kuruştur biryerdende yatamaya alıştım yawwwwwwwww ne etsemmmmm

evet cevap bekliyorummmmmmmmmmmmm

kızlar bende geldim. cimbomum hoşgeldin canım.

ben iki gündür pek iyi değilim kızlar ya. idrar yolu enfeksiyonu daha başlangıç seviyesinde yine oldu. tek seferlik munorol aldım. o da mide bulantısı yaptı feci. iki gündür su içsem çıkarıyorum. ağzımın tadı hiç yok.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…