iyiyim kusum dimek bugun dr gidiosun
hayirli haberle gel insallahŞeniz
sen daha kac gun calısacaksın:uhm:
mıracık bılmıorumkı sende bu lekeler hep oluo olmasa acaba bebiş mi var diyecem ama bişe diyemiom:1ninca:
afiyet olsun kolay gelsinyerimseniben
istanbulda ne iş gorusmesi bu sekerümfisfisfis
eee ben geldim hoşgeldin demek yok mu
oysa bil bilseniz sizi nasıl özlediğimi merak ettiğimi
yok artık kesnilikle anladım ki
sizler benim bi parçam olmuşsunuz
iki elim yakanızda asla sizi bırakmam haberinizin ola
kocaman Ö-PÜYO-RUMMMMMMMMMMMMMM HEPİNİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
eeeeeeeeeeee geldiğiniiii bilmiyorduki hoş geldin diyelim şimdi öğrendikkk H O Ş G E L D İ Neee ben geldim hoşgeldin demek yok mu
oysa bil bilseniz sizi nasıl özlediğimi merak ettiğimi
yok artık kesnilikle anladım ki
sizler benim bi parçam olmuşsunuz
iki elim yakanızda asla sizi bırakmam haberinizin ola
kocaman Ö-PÜYO-RUMMMMMMMMMMMMMM HEPİNİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
ya lekelenmem oluyorda adet öncesi 10 gün tertemizim bliyorsun
hamişliğe gelince
ben şimdi işe alınırım sonra hamiş çıkarım
ne komik olur ama
koca yokki ne hamişliği
geçen cuma beraber oluk
12.gündü
benim yumurtanın keyfi olacakta tutacak pehhhh
mucize şart
heyyyyyyyyyyyyyyyyy nirdesinizzzzzzzz beeeeeeeeeeee gidecemmm bennnnnnnnn nurayyyy bombommmm bombom kızz bırak geçmişi okurusun sonraa zaten çok yazılmadı beeeeeeeeeeeeee
cımbom hg canımmmmmm
ben de bugun dıodum kı amma uzun sürdü bu tatil
nasılsın canım hoşşgeldin ne havadisler getirdin nasıldı tatilŞeniz
beni untmuşşşşşşşşşşşşsenağlamasenağlamasenağlamacanlarım benim yaa
evet iyiyim valla çok şükür
tatil çok çok iyi geldi
hatırlatmak istemiyorum aslında ama
geçen hafta üzücü şeyler olmuş
fatoşuma söyliyecek bir şey bulamıyorum üzüntüsünü taa içimde hisettim ama inanıyorum ki bundan sonrası güzel olucak
fakemmm canım arkadaşım benim yaaa seni çok çok iyi anlıyorum ama ne diyebilirim ki sakın pes etme sabrını ve umudunu sakın kaybetme olur mu güzel kız
tatildeyken aklıma birden bire dilek geçmişti endişelenmiştim onun için ama çok şükür ki yakışıklı oğullarıyla çok iyiymiş ama arzu korkutmuş sanırım biras aman ne zor yaa
nurayın ya sana ne diyeyim ki nefesimi tutarak gözlerim dolu dolu bi neferte okudum olanları ama çok şükür ki şimdi herşey yolunda veeeeeeeeeeee o kadar güzel olunur be kızımmmmmmmmmm çok süper çok tatlı bi göbiş yarabbim veeeee dünyalar güzeli bi cimcimeee allahım sizi nazarlardan korusun
hicroşum bi dur yaaa yerinde kıpır kıpırsın sen yaa yollarda doğurucan valla göbüşündeki kızarıklıklar nasıl oldu bitanem
neşem ve kedicik de az geliyor sanırımı ama herşey yolunda heralde
aslıcım canım yaa ne kadar az kaldı allahım güç ve sabır versin sana bitanem
birsoşşşşşş canım benim eşinin test sonucuna göre tüp bebeğe karar vermişsiniz sanırım bitanem sizce en doğru karar bu bencede senin için herşeyin hayırlısı olsun bitanem benim yaaaa
sevgi de gelmiş nihayet ve oğlu oluyormuş ona da çok sevindim yaa hayırlısı olsun ne kadar mutludur kimbilir darısı başımıza inş.
bernoşummmmmmm seni çok özledim bitanem benim yine malum bekleyişdesin sanırım
gelelim bana
ben tam da c.tesi akşamı tatile gittim yaa akşam tam duşa girecektim ki adet oldum ilk 2 gün çok yoğun geldi ama sonra kesildi ve tabi farlutalla tam 30.gün adet oldum bugün 14.gün yumurtlamadığımı sanıyordum o meşhur akıntı gelmemişti bu gün çalışmalara başlıcaktım ama sabah ısım 36.7 çıktı yaa yumurtlamadım ya da erken oldu kaçtı yani gerçi kistimin gidip gitmediğini de bilmiyorum yaa dr um izinde şu an zaten de adetimin 3.günü gidicem dr ama nedendir bilmem içimde kafamda pek bi rahat kızlar inş.hep böyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?