Aysonu Kizlari 2008

dırımımm nası yani. doktor mu dediii yoksa eski patron mu kız bu kılpaçino.kaydirigubbakcemile3

cimbom neysem bu sefer affettüm he he

dırım bencede nuray haklı parayı konuş

kedicik geçmiş olsun

nuray fırsat buldukca burdayım aşkolsuuuuuunnnnnn

yaw nurayım doğru diyo valla. kız dırım sende benim gibin evden çalışsan. olmaz mı senin. rahat edersin o uyuzdan uzaktan olursun hemde iş yaparsın. alman gereken dosya nevi şeyleri ara ara gidip alırsın. eve bir internet ordan gönder yaptıklarını. valla böyle süper. hem hamişlikten sonra da saatlerini azaltır yine çalışırsın.

sibelcim gecmiş olsun yaaa niye oluor bu enfeksiyon yaz gunu nasıl usutuyoruz idrar yollarını anlamıyorum:sm_confused:
kadınız hassasız anasını satayım

sorma nurayım ya.. ben kaşındım aslında. havuza girdim temizdi ilaç da yeni koymuşlardı arıtmış falan bişey olmaz dedi eşimde. bende girdim. yine başladı işte.

gerçi ilerleemedi çok şükür ben hissediyorum hemen zaten. ben ilkokuldan beri sürekli olurum. o kadar dikkat ederim ama benim sürekli tekrarlar.

bunu bildiğim halde bu sıcakta napiim valla havuz da temiz diye dayanamadım yine girdim.

ayy tövbe bi daha aslaaa girmem. giderim soğuk duş alırım.

yaw nurayım sana bişey daha sorucam. aslında özelden mi sorsam şimdik utandım

başımda o kadar sıkıntı varki bu kadar gelebilmeme şükür:Saruboceq:
hadi ben mutfağa dalıyom
sonrada kızın odasına:jeyyar:

canım ya özlettin kendini ya. bize kimse oklava sallamıyo. sen yokken hiç tad yok bu sayfada söyliiim.kaydirigubbakcemile

merhabalarr herkeseee dırımcımm güzel haberlerle gelirsin inşllah canımm.
dilekcimm hoşgeldin tatlım tatilinin güzel geçmesine çok sevindim.
miracımm inşllah herşey istedigin gibi olur canımm hayırlısı ne ise o olsunn.
nuraycım,kedicik,fake,mefoşcum,papatyamm herkescikler inşllah iyisinizdir hayırlı cumalar diliyorum.

oh be mutfakta bitti
çamaşırıda astım
kuruyunca ütüledimmi onları tamamdır
sıra almişin odasında kızlar

kızlar ben niye böyle oldum ya. elimde poşet oturuyorum. yine çıkacak galiba. üff ya.

ya ben ilk 3 ay bişey yaşamadım böyle şimdi çok fenayım ya.

sor kedıcık utanıosan ozelden sor farketmess:roflol:

ya canım ilişki sırasında ağrı oluyo. zaten istek mistek yok bende. bide kayganlaşmıyo sence ondan mı böyle ya.. sende durum nasıl.

bide ilk4 aydan sonra prezervatif mi kullanmak gerekiyo. öyle okudum. bebişe zararlı olabiliyomuş spermler.

yaw nurayım aynen. geçen benimde öyle oldu sabah sırf su. ama bembeyaz su çıktı.

şimdi de elimde poşetle oturuyoruz işte.

ya hiç olmuyodu. allahım inşallah geçer bu durum çok fenayım.senağlama

ilk üç ay ilişki zor olabilir
çok rahatsız oluyosan girme
sonuçta kocan dr senin anlaması lazım
kayganlaştırıcıda ve prezarvetifte kaşıntıya yol açıyo söylemedi deme

bebekim nereye kisssss zaten cok nadir geliosun
neyse sen eglen sekerim keyfine bak:teytey:
ama keske yumurtlama doneminde gitseydin tatilde kolay hamis kaliniomus daaa:1rolleyes:

canım deniz kum sıcak kumlardan sıcak sulara atlayacamm :sm_cool:

ben aslında hep burdayımda bakma bana tembeliğimden yazmıyorum:))) genelde takip ediyorum sizi:)

evet yaaaa neyse artık öbür aya topink olur belki güneş o zaman kalırım inşallaah sırnaşık şey

belkide hamileyimdir:)))) hihoyyyt

kızlar hepinizi öpüyorum..şimdi bi duş alıp süsleneyim sonra eşimin yanına gitmeyi düşünüyorum...öptüm sizleri..arada yazı yazmaya çalışırım üşenmezsem :)))
gamyoncuiremsu

a.s. :enbuyukkk:

yok nurayım zaten öyle yapıyoruz. ayy ne bilim. ne zor işler ya. hem bebişi düşün hemde eşini. bakalım olmazsa bi doktoruma sorucam.

oh be bacaklarımı aldım topuklrımı törpiledim
yemeğimi yedim
bir tek ütü ve duş alıp kuaföre gitmek kaldı
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ütü bitti kızlar
azıcık uzanıyım dedim ama
saat 4 ü geçmiş
5 otobüsüne yetişmem lazım
onun için ben doğru duşa

nuray ne yapıyım anam benim hayatım koşturmaktan ibaret

kızlar geldik hastanedeyim biliyorsunuz şimdi önce doktorla görüştük eşimin hakkettende değerleri çok düşük 1,700 milyon çıkmış bide yapıları ile ilgili bişeyler söledi doktor
durum itibari ile erkek kısırlığı fazla olduğu için mikroenjeksiyon yapacaz dedi
bize 3 kutu antibiyotik verdi birbuçuğunu ben birbuçuğunu eşim kullanacak
sonrada hormon testleri istedi bende eşimde kan verdik sonra biz para işini konuşmaya girdik
hastane kendi adına 3250 ytl istiyor ilk yumurta takibi için 700 ytl sonra yumurta toplaması transfer cart curt 2550 ytl dedi bende biraz zor durumda olduğumuzu dedimmm ama kadın pek yanaşmadı duruma ssk için dedi devlatin istediği tüm prasüdürleri yapmanız laızm dedi 3 kere devlette aşılama bir rahim filmi yapılması lazım ...tabi biz bunu yapamıyoruz....
neyse ben pazarlık yapar gibi olunva eşim kızdı pazardan elamamı alıyorsun dedi....
sonra ilaçlarınız 1500 ytl.ile 2000 ytl tutar dedi eğer az ilaçla uyarılırsa yumurtanız 1500 ytl tutar dediii
sonuçç toplam 5250 ytl dedi eşimde tmm dedi......
ve ilk ilaçlarımza başlaycaz kızlar....
şimdiden içimeee husumet çöktü olmazsadan geçtim yaaaa
paramıza en çok üzülcem yok yermimizden ödeyecez şimdi o parayı bizzz
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…