Aysonu Kizlari 2008

benim evde yimek yok iştah yokkk hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
p.tesi işe geleceğim kızlar 3 kuruş 3 kuruşdur.......
2 haftada 300 ytl alacağımmmmm bize ialç gibi gelir......

ayy birsenim aman yaaa
sadece mikroenjeksiyon için mi bu kadar para gerekli şimdi yaaa
yani tüp bebek daha da pahalı doğru mu biliyorum yani
yuh artık çok fazla yaaa
yaa ayıptır sorması nerden bulucaksınız bu parayı
artı hemen balıyormusunuz tedaviye
eşin içinde üzüldüm yaa niye öyle olmuş ki
ameliyat eden dr a sormak lazım yani
artı söylemeden edemicem
senin dr daki pazarlık yapışın gözümün önüne geldi
yerim ben seni yaaa

cnm tüp bebekde olsa aynı parayı verecektik para değişmiyor mikroda kendileri alıp spremi koyuyolar yumurtanın içine tüpde aynoı ortama koyuluyor yumurta ve sprem kendi dölleniyo yani mikrada döllenme kesin oluyorrrr
ameliyat yapan doktor yıkamalı halini görmedi cnm o yüzden bişey diyemez ama ameliyatı boşa olmadı aksi halde dahada gerileyebilirdi durum cnm
parayıda kredi çekecez cnm yokki elde evuçda başkaaa yaaaaaaa

selam canlar nasılsınız geçmişi okumadan daldım birazda
kim kime ne olmuş bi bakem gelem

ooooooooooooo dilek ablacım geldinmi tatilden sen hoşgelmişin:)

birsen canım tedavi başlanıyormu şimdi hadi hayırlısı olsun
inşallah ilk denemende tutar bir tanem

buarada bu sabah ben ateşimi ölçtüm36.6 çıkkı tabi başından beri ölçmüyorum
neyse benim yarın adet olmam lazım bide ben cyclo-progynova kullanıyorum
ve 4.gün dedinmi adetim gelir aslında
adet düzenleyici kullanırken acep geç adet olan var yoksa benim 7.günmü olacak
bide benden o yapışkan akıntı geliyor geç yumurtladımmı diyecem oda olmaz bu ilaç gününde adet görmeni sağlıyor neyse ben yarını bekleyem olmazsa 3 gün daha bekleyem yine olmazsam doktora giderim baktırırız kist falan oluşmasında:)))

Son düzenleme:
neşe canım yaa öncelikle hoşgeldin bitanem de
yawrum yaa kızma bana ama senin dr a danışmadan adet düzenleyici kullanman yalnış geliyor ama fıstıkım yaa
zaten senin bi sorunun yok ki kendi kendine sorun yaratıyorsun gülüm yaaa
çok üzülüyorum ben senin için gerçi nuray çok daha iyi bilir ama
artı jaleden haber var mı ona da çok üzüldüm yaa

birsencim için burkularak dua ederek hadi allahım bu sefer inşallah nidalarıyla okuyorum yazılarını
çok istiyorum ben çok hepimizi için allahım yaa
krediyi hemen çekiceksiniz o zaman di mi

haklısın ablacım ama adetim 5 gün gecikince tekrarlamasından korktum ben
bana zaten önceden doktor yazmıştı bu ilacı ve adetinin düzeni bozulursa 5.günü içmeye başlarsın ve düzelir demişti
bende düzen gidince içem dedim:)
zaten bu aydan sonra bırakıyorum içmeyem
düzelteyim derken bozacam adetimi
inşallah hamiş kalmışımda bu hasretten kurtulur tabi en önemli sonuna kadar sağlıklı bir şekilde meleği taşımam doğurmam ve büyütmemhihoyyyt:CüvCüv:

yok bugün 3 gün oldu:))
zannetmiyorum ya hamile olacağımı
merak ettiğim bu ilaç ısıyı yüksek tutarmı nuray ım:))
yada yazdan dolayımı böyle

bak neşecim gördün mü yaa kaş yapayım derken göz çıkaracaksın allah korusun yaaa
gerçi dr da vermiş ama aman ne bileyim yaaa
çok içmek de iyi değil sanırım bitanem yaa
bu artık içme
bi de jaleyi sormuştum ben

ok canım öyle yaparım bakayım yarın kaç çıkacak
hehehe bende 2 tane termometre var biri mağlum yerden ölçmek için ama oda 36.8 çıktı burda okumuştum 37.0 geçerse gebelik var demektir diye yani benim yok galiba niyse
ben yarın ısıma bakem yüksek çıkarsa ve adet olmazsam pazar sabahı test yaparım:)))

birsencim için burkularak dua ederek hadi allahım bu sefer inşallah nidalarıyla okuyorum yazılarını
çok istiyorum ben çok hepimizi için allahım yaa
krediyi hemen çekiceksiniz o zaman di mi

cnm hemen çekecez krediyi işte aytuncun patrounu git konuş ne kadar oluyor bu iş demiş çünki patronu kıl
aytunç patronundan şimdi aldığı maaşa imza atmasını isteyecek kredi için
adamda sorduğuna göre ya o verecek yada krei çekecez ama büyük ihtimalle kredi olur o adam parayı buldakca aç gözlü olmaya başladııı çünki
krediyi hemen halledermiyiz bilmiyorum akbakda tüp bebek kredisi var ne kadar zamanda veriliyor görecezzzz ama akbanktanmı alacak onuda bilmiyomm offffffffffffffffffff üleynnnn offffffffffkafamçokkarıştı

aaaaaaaa jale iyi nasıl olsun büyük bir hayal kırıklığı yaşadı ama allah tan çabuk topladı kendini
keşke hamile olsaydı neyse demek hayırlısı değilmiş
adet olalıda galiba 6-7 gün oldu....

birsencim hayırlısı olsun canım bak şimdiden bu kadar stres yapma
abim hep derki hayırlı şeyler hiç ummadığın zaman olur
sen bekleme sadece dua et der :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

birsencim hayırlısı olsun canım bak şimdiden bu kadar stres yapma
abim hep derki hayırlı şeyler hiç ummadığın zaman olur
sen bekleme sadece dua et der :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5

cnm sersem gibi oldum yoksa karamsar olmam bu benim kaderimde var yaşıyorum yaşadığım herşey bana yazılmış kim aksini inkar ederki
ben her doktora gittim her ilacı içtim eşimde bende herşeyi yaptık işte sıra şimdi buna geldi bunuda yapacaz kaderde olmayan şey yaşanmıyor kuşum
bu para öle yada böle çıkacaksa bizden çıkacak hayırlı bir iş için nasip etmiş olsun rabbim herşeyin hayırlısını verisn
ben sadece maddi sıkıntı çektiğimiz için şaşkınım ama yapacağız başkoyduk bu yola
aç kalıp ölmeyizya milletin milyarlarca borcu varrr ne yapalım kısmetimizzz buu
işteee sankii birden olduda ben sersem oldum gibi ama içime doğmuştu
buradan kızlara hep yazım sprem az çıksada tüp dese diye
kaydirigubbakcemile3

aslında su patron verse de maastan kesse ne guzel olurdu yaaaaaaa
hem faiz de vermezdiniz
aman ya hepsi aynı bunların zenginleştikce kalpleri kararıyo

cnm patronu çok iyiydi biz evi alırken ev hediyesi kombi aldı bize evin içini yaptıralım diye 3500 ytl para verdi bize hala ödemedik bebek işine girincede aytunca ben o parayı sildim bana borcun yok demişş

ama adam işleri büyüttü herşeyin hesabınıyapıyor karnı doydukca başkasına verdiği üçkurşun hesabını tutar olduuu
gerçi o parayı sildim diyor ama en ufak bir husumet olsa eşimin içerde tazminatı varrr bugün giriş çıkış yapsa borcda kapanır tüp bebek parasıda olur ama tabi giriş çıkış olmaz şimdiii...gelsin konuşacazz bakalımmmm ne demişşş taş kalpli patronkaydirigubbakcemile3
yimeğemde yok yumurta kıracaz hahahaa

evet ya birsenim patronun verse ne güzel olurdu yaa
benim kuzenimin eşi akbank da çalışıyor yardımcı olur mu bilmiyorum yaa bi sorar danışırız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…