gerçektenmi canım yaaaaa bakalım eşim ne yapmış cnm ona göre snele konuşuruz
hangi şubede cnm ?
canım benim inşallah paranız hayırlı bir şekilde size bebiş getirir biliyorsun ben bir hışımla kalktım 3 bileziğimi bozdurdum ne oldu elde var beni sıfır
nedeni salak doktor yüzünden,senin doktor tanınmış ve güvenilir biri inşallah allah ım nasip ederde o elinden geleni yapar ve hamiş kalırsın.
seizin için hep dua ediyorum hepte edecem:))
evet cnm yaaa yazık oldu bileziklerine benimde o salak doktra gitti 1 milyarım ama olsun çıkacakmışşcanım benim inşallah paranız hayırlı bir şekilde size bebiş getirir biliyorsun ben bir hışımla kalktım 3 bileziğimi bozdurdum ne oldu elde var beni sıfır
nedeni salak doktor yüzünden,senin doktor tanınmış ve güvenilir biri inşallah allah ım nasip ederde o elinden geleni yapar ve hamiş kalırsın.
seizin için hep dua ediyorum hepte edecem:))
güle güle canımmmm dikkat et gelmemezlik etmekızlar kaçtım ben yarın görüşürük
tabi adet olursam uğrayam belkim merak etmeyin.
öpüldünüz byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eşi güneşli şubesinde çalışıyor canım benim
iş bankasında da kuzenim var aklında olsun bu arada
bi de bir şey sorucam sen kadın dr dan bahsediyorsun sanırım
latif beyle görüşmedin mi sen yoksa
bi de hayırlısıyı olucak bu sefer paranız hayırlı bi iş için gidicek bitanem
ama sen aytunçla konuş yarın arar gereken bilgileri alırız kendisinden
bende çıkıyorum zaten kendinize iyi bakın
hepinize iyi akşamlar
neşecim jaleye çok selam söyle cidden çok üzüldüğümü söyle bitanem
sakın umudunu kaybetmesin gülüm benim
hadi bakalım yarın görüşürüz inş.
çok çok öptüm hepinizi
iyi ki varsınız yaaaaaaa
herks kacıo ben burdayım kociş gelene kadar
cok acıkmıstım ekmeksiz yedim bişeler iyiki yemişim hala da açım yaw kırılcakmısım dimekki
kızlar günaydınnnn
b akşam otobüsle ist geliyorum
iş görüşme var
bana dua edin ne olur
ordanda bolu ya geçicem annemin yanına
inşallah o kazayra hamile kalma kazasına kurban gidersin bacuuummmm iyi tatiller iyi eğlenceler keyfine bakkkkgünaydınnnnnnn
amin canım benım hepimizin:)
biz bu akşam tatile çıkıyoruz kızlar haberiniz olaa merak etmeyin aman beni:)))))))
heee bide gene bu ay kendüm yumurtladım muhtemelen adet tarihim 15-16 ağustos oldu..eğer kazayra hamile kalırsam sizlere haber veririm canlarım:))))))
arada girerim belki kızlarr ..beni merak etmeyin diye yazıyom yani::roflol:
a.s.
eee ben geldim hoşgeldin demek yok mu
oysa bil bilseniz sizi nasıl özlediğimi merak ettiğimi
yok artık kesnilikle anladım ki
sizler benim bi parçam olmuşsunuz
iki elim yakanızda asla sizi bırakmam haberinizin ola
kocaman Ö-PÜYO-RUMMMMMMMMMMMMMM HEPİNİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
valla bitanem tatile gitmeye son anda karar verdik biliyorsun o da görümcenlerin ısrarıyla oldu işte giderken de ordaki 2 günde biz konuşmuyorduk muratla ama sonra ne olduysa bende anlamadım ama tatilin havasından mı suyundan mı bilmem artık açık açık herşeyi konuştum onunla bi daha benzer olay olduğunda bana bi tokat at ki bu evlilik bitsin ben böyle endişeyle korkuyla yaşayamam dedim o da özür diledim elinden geldiğince otokontrol yapacağını söyledi ailesiyle de ilgili döktüm için ne kadar kale alır bilemem ama
işte ben biras olsun rahatladım sonra onlar pazar günü döndü bana zor da olsa hafta sonuna kadar kalmam için izin verdi pazar akşamı da teyzemler geldi işte kuzenimle bi başka güzeldi tatil tabi murat zırt pırt arıyor beni sonra bi kere kayınvalidemle telde konuştum niye gelmedin diyecek oldu verdim ağzının payını ailemle olmak istiyorum bir hafta da mağaza batmaz anne dedim sert bi ses tonuyla anlamıştır artık sonra ben çrş.gecesi otobüse bindim dün sabah durdaydım elimde bavulla sabahın 9 unda mağazanın kapısındaydım muratın şaşkınlığını görüceksiniz ama bu 3 günlük ayrılık çok iyi oldu gerçekten nasıl sevindi değerimi anlamışmış mağaza da çok boşmuş bensiz evde aynı şekilde annesinde kaldı zaten ama çok bunalmış orda güya dün diyor ki yok ya biz ayrılamayız sakın bi idaha ayrı kalmalayım dedi sana bağlı dedim ama bakalım zaman ne gösterecek bize
kızlar bu kılpaçino bana derki birsen tedaviye başlayana kadar çalışmya devam et para lazım size diyorr kafam karıştı bi yerden iyi olur üç kuruş üç kuruştur biryerdende yatamaya alıştım yawwwwwwwww ne etsemmmmm
evet cevap bekliyorummmmmmmmmmmmm
kızlar bende geldim. cimbomum hoşgeldin canım.
ben iki gündür pek iyi değilim kızlar ya. idrar yolu enfeksiyonu daha başlangıç seviyesinde yine oldu. tek seferlik munorol aldım. o da mide bulantısı yaptı feci. iki gündür su içsem çıkarıyorum. ağzımın tadı hiç yok.senağlama
camasır bulasık tamamdır taze fasulye yapacam aksama
yanına da bulgur pilavı ve cacıkkkkk pek severimmmm
ama evi pislik goturuo yarın iyice bir temizlemem lazım
bugun yayıntıları halledeyım yarın parlatırım artıkım
canım yaa inşallah iyi olur hep aranız anlasın değerini oda
ahh bu erkekler ahhh bende bugün kocama kızdım valla bir işi vardı bizi capitole bıraktı 30- dk 1 saate dönerim siz gezin dedi telefonunuda kapatmış 3,5 saat bekletti bizi bende bana bunu yaparmısın altta kalmam aslaaaaa telefonunu 3,5 saat sonra açtı bende bağırdım ona biraz hemen buraya gel dedim kapattım telefonu bindim kızımla taksiye geldim eveeeeeeeeeeee az önce açtım telefonumuuuu ve aramış mesajlar peşpeşe annemi falan aramış ulaşamıyorum bekliyorum alışverişmerkezinde diyeee :) annemde kızım senin yanındaydı beni arayıp banamı soruyorsun nerde kızım demiş bunaaa yusuf yusuf tabii bizimkiii aradı beni bende evdeyiz beyfendi muhabbetin bittiyse gel burdayız ben bekkledim seni o kadar sende beklede nasılmış öğren birdaha yapmazsın dedimmm kötükedihüso
ben kızıma bişeler almak istiom artık yaaaaaa
tutamıom kendimi
bu kadar zaman hiçbirşey almadan nasıl sabrettim zaten şaşıom kendimegamyoncuiremsu
kaynana dün daha erken 7aydan sonra alırız didi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?