Aysonu Kizlari 2008

canım benim inşallah paranız hayırlı bir şekilde size bebiş getirir biliyorsun ben bir hışımla kalktım 3 bileziğimi bozdurdum ne oldu elde var beni sıfır
nedeni salak doktor yüzünden,senin doktor tanınmış ve güvenilir biri inşallah allah ım nasip ederde o elinden geleni yapar ve hamiş kalırsın.
seizin için hep dua ediyorum hepte edecem:))

gerçektenmi canım yaaaaa bakalım eşim ne yapmış cnm ona göre snele konuşuruz
hangi şubede cnm ?

eşi güneşli şubesinde çalışıyor canım benim
iş bankasında da kuzenim var aklında olsun bu arada
bi de bir şey sorucam sen kadın dr dan bahsediyorsun sanırım
latif beyle görüşmedin mi sen yoksa
bi de hayırlısıyı olucak bu sefer paranız hayırlı bi iş için gidicek bitanem
ama sen aytunçla konuş yarın arar gereken bilgileri alırız kendisinden

herkes yanı şeyi diyor canlaırm benim
benim bu saatten sonra tek duaya ihityacım var
rabbim inş.hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etmiştir inş...

bende çıkıyorum zaten kendinize iyi bakın
hepinize iyi akşamlar
neşecim jaleye çok selam söyle cidden çok üzüldüğümü söyle bitanem
sakın umudunu kaybetmesin gülüm benim
hadi bakalım yarın görüşürüz inş.
çok çok öptüm hepinizi
iyi ki varsınız yaaaaaaa

evet cnm yaaa yazık oldu bileziklerine benimde o salak doktra gitti 1 milyarım ama olsun çıkacakmışş
ben latif beyden büyük bir elektirik aldım cnm çok neşeli pozitif biri kendi
ve başarılı olduğunuda düşünüyorum geçen tüp bebek kısmına takıldımda orada birkaç kişi önermiş hatta biri şehir dışından gelmiş madıcalparkda tüp yaptırmış latif beye hamiş kalmış dönmüşşş .....tabiii kısmetii vamrışşş inş. bendede olacka diyorum ben hayırlı sağlıklı
kızlar kaçtım ben yarın görüşürük
tabi adet olursam uğrayam belkim merak etmeyin.
öpüldünüz byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
güle güle canımmmm dikkat et gelmemezlik etme

cnm işbankasını anladım maillerden soyisminiz aynıydı
bakayım konuşayımmm aytuncda bakada çok işi oluyor belki yakınında bir yerde sorunsuz olurda uğraşmayızz gülümmm

canım sanada iyi aksamlar öptümmmmmm

aytunç patronunu görmemiş bugünn akbankla konuşmuuşşş 18 ay ile 6 bin ytl alırsa ayda 390 ytl gibi bir para ödeyecekmişiz

herks kacıo ben burdayım kociş gelene kadar
cok acıkmıstım ekmeksiz yedim bişeler iyiki yemişim hala da açım yaw kırılcakmısım dimekki

afiyet olsun kuşummmm benimde eşim hazırlıyorrrrr yimeğiiiii
yumurta profu kendüsüüüüü

işte akbankal konuşmuşşş392 yrl 18 ay diyor 320 ytl öteki krediii ohhhhhh allah büyükkkkkk diyozz bişey demiyozzz

kuşum çok şaşkınım heycan yok sersemlik ve aptallık varr yawww:CüvCüv:

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr naberlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugün yne çok yoruldum ben yawwww kıza okul bakıyoruz gezip dolaştık birkaç okul sonra altunizadede işi vardı eşimin orda capitolde gezdim biraz kendime elbise baktım düğün için tabiii bulamadımmm neyse eve yeni geldik yarın sabahtan diabet doktoruma randevum var sonuçlara bakılacak bakalım ne diyeceklerrr gerçi şekeri ölçüorum normal yani sadece 2 defa sınırı geçti yaptığım diete göre tokken 120 geçmemesi gerekiyor dün akşam 166 oldu ama ben üzümü biraz fazla yedim 15 tane iken ben 30-40 civarı yedim galiba dayanamadım ve yemem gereken zamandan 20 dk erken yedim ondan sanırım sonuç öle oldu oda normal herhalde bidaha yapmam bu hatayı

inşallah o kazayra hamile kalma kazasına kurban gidersin bacuuummmm iyi tatiller iyi eğlenceler keyfine bakkkk

hoşgeldin canım aaaaaaaaaaaa ne demek merak etmek çatladık kız tatil nasıl geçti deyiiii nasıl geçti anlat bakeeem eş durumları görümce durumları ne alemdesin bakiiiimmm

canım yaa inşallah iyi olur hep aranız anlasın değerini oda

ahh bu erkekler ahhh bende bugün kocama kızdım valla bir işi vardı bizi capitole bıraktı 30- dk 1 saate dönerim siz gezin dedi telefonunuda kapatmış 3,5 saat bekletti bizi bende bana bunu yaparmısın altta kalmam aslaaaaa telefonunu 3,5 saat sonra açtı bende bağırdım ona biraz hemen buraya gel dedim kapattım telefonu bindim kızımla taksiye geldim eveeeeeeeeeeee az önce açtım telefonumuuuu ve aramış mesajlar peşpeşe annemi falan aramış ulaşamıyorum bekliyorum alışverişmerkezinde diyeee :) annemde kızım senin yanındaydı beni arayıp banamı soruyorsun nerde kızım demiş bunaaa yusuf yusuf tabii bizimkiii aradı beni bende evdeyiz beyfendi muhabbetin bittiyse gel burdayız ben bekkledim seni o kadar sende beklede nasılmış öğren birdaha yapmazsın dedimmm kötükedihüso

kız tedaviye başlayana kadar çalış tabii para lazım sanaaa bacumm transfer yapılana dek git bana kalırsaa ne düşünüyon sennnn

canım yaaa bu hamilelikte sık rastlanan bir olay ben bunu çoook iyi öğrendim malesef benim kaçıncı oldu ağrısıda fena yapıyor çoookkk geçmiş olsunn ama bol su iç booolll ilaçları çok ağır olmadıkça kullanmamaya gayret ettt benceee maydanozuda doktoruna sorrr sakınca yoksa fazla değil amaa bir dal ye hergünn bir yaprak yaniii

aman nuraycım kendine dikkat et yorma kendini fazla aman canım heee yeğenimi yorma sıkıntıya sokma sakınnnŞeniz

erkekler arada hakediyor bunu iyi yapmışın
zaten hamişsin seni okadar bekletmesi hata
bir daha zor yapar sana hatakaydirigubbakcemile3:lepi:

birsenim hakkımızda ne hayırlıysa o olsun dediğin gibi canım artık bende ruh gibi oldum
içim bir tuhaf yarın adet günüm önceden olsaydı şimdi ot gibi olur adet olduğumdada için için ağlardım
artık içimden ağlamak bile gelmiyor,çocuk bile geçmiyor boşum yanikafamçokkarıştı

ben kızıma bişeler almak istiom artık yaaaaaa
tutamıom kendimi
bu kadar zaman hiçbirşey almadan nasıl sabrettim zaten şaşıom kendimegamyoncuiremsu
kaynana dün daha erken 7aydan sonra alırız didi

kız değilll erkeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk nerden biliyon kız olduğunu daha kesinleşmediii kızzz bence 6 ay bitmeden alma bişii bacım eltim gibi sonradan mağzaları dolaşıp değiştirmek zorunda kalma eşyalarıııı:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…