gunaydinnnnnnna.s.
dirim kusum aksamustu git aman haaa 3 bile erken
zaten gunes 9a kadar zor batiyokafamçokkarıştı tadini cikarirsin yeterince
yaniklarin cosmasin:teselli:
benim tetanos vurulan yer iz yaptı yaaa
kolumda bir iz vardı şimdi 2 etti hamilelikte1 doz daha vurulacak etti 3
3doz da 2sene icindeymiş:1shok: ne bu anasını satayım kolumu haritaya dondurcek yaa
diger dozları vurdurmam bananeee:dilcikar:
ıgnenın battıgı yer hala acıyo gacılarrrrrklava:
ustelik kolumda ,iz yaptısenağlama
sezaryanda filan tetanoz kapmamak icin yapılıo bu ası hamilelikte
2doz vurulsam yeter yaaa
diger 3 doz koruyucuymus ömür boyu
nerden tetanoz kapacam
vurdurmuom işte yaaaaaaaaaalaelaelaelaelae
bu arada kuşlar nihayet bebişin hareketlerini hissediyorumhihoyyyt
2gundur karnımın ici kaynıo sanki masallah pek hareketlendi ben de ne tembel bu diodum :mymeka:
ozellikle yatınca oluo suyun icinde bişe gider gelir lonk lonk diye vurur ya tam oyle bişe iştekaydirigubbakcemile3:roflol:
Allah hepinize nasip etsin canlarım:Saruboceq:
kızlar yaaaaaaaa jinekolji bölümünden okudumda benim gibi fshı 14 müştü 2 ay hayıt tohumu kullanmış 8 e düşmüş taaaaaaaaa bende kullansammıkiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aslında korkuyorum bitki kullanmaya ama biçare
evet canım hayıt suyu dusuruyormus ben baska sıtede okumustum
hem onunkı oyle 14 fılan deıldı 30lardaydı:1shok:
kusum 2 vurulmadım bır tane eski aşı izi vardı kolumda bununla 2 etti
bidene daha vurulcam 1 ay sonra 3 dene iz edecek
ama dogumdan sonra 2 yıl icinde 3 tane daha vurulcakmıs toplam 5 dozmuş
kolumda 6dene iz istemem:roflol:
heeeeeeeeee iiiii olurrrr olmadı bizim ebe gelir ne yapması gerekirse o yapar ama devlat yollar sanıırımmmdatlummmmmmmmmmmmm sen hamiş olda boşverrrrr Şeniz
bazı sağlık ocaklarındaki ebeler taaaaaaaaa evine geliyolar seni bilgilendiriyolarrr benim karşı komşum hamişti hem sağlık ocağından hem fakülteden evine geliyolardı ayda birr bilgilendiriyolardı şikayetlerini soruyolardı sanada gelirlerrrryerimseniben
hadi yaaa iii güsellllll ben o kadar kullanmayacammm sen kullan bakalımbirsen ben yasmini raporla aldım biliyomusun bir yıllık rapor çıkartı dr bana devletten bedava alıyorummmmmmmm ne uyanık karuyum beeeeeeeeeeeeeeee
bunu devlet baba duymasın
cok alemsin sen fakeeeeeee:roflol:hihoyyyt
dırım kusum taksiye biner gidersin olmammııııııııııınaniknanik
iyi etmemişmiyim nurayyyyyyy kaydirigubbakcemile3ama delüyüm işte hem bebek istiyorum hemde d.kontrol ilacını 1 yıl bedava alacam diye seviniyorum kendi çapımda ama işte sıkıntı neler yaptırıyo insana
bu arda siz yazın ben kahvaltı yapmadım daha karnımı doyuram gelemcokacimcoook
burdayım ben kusummmmmmmm
gelin mi gelio sizekaydirigubbakcemile3
anaaa utangac dimekk
beni beenmezler diye korkuo ablasi hehehekaydirigubbakcemile
anaaaa gorumce dirim disli cikti:1shok:
:1ninca:
vayy kusumm beklemezdim senden bunu hehehehkaydirigubbakcemile3
ben geldim doyurdum karnımıııııı
demek birsen gelin geliyooooooo heeee görümcelik yapmaa bakk
bu sabah cadı görümcem varya onun telefonuyla uyandım
dünden aradı nemiş konşuları geliyomuş misafirliğe sende gel yardım et dedi bende bakimde gelirsem gelirim dedimm gelirsem ararım ben dedim salak karı yine aradı
nemiş gelsem ne olurmuş bende dedimki ben kimseyi tanımıyorum ne işim var onların yanında dedim
oda dediki ne olacak gelsen gözün kör elinmi kırılacak dedi bende gelmek istemiyorum canım istemiyo dedim birsürü bişey daha dedi ama hatırlamıyorum iyi gelmezsen gelme bay dedi tamam bay dedim ben kapatırken daha bişeler diyoduuuuuuuuuuuuu ohhhhhhhhhhhhhhhh iyi olduuuuuuuuuuuuuu
cadı görümceleri protesto ediyorummmmmmmmm
tamam datlum kızmaaaaaaaa
görümcemde beni kaybetti artık zor biraz kazanması
ama sen yinede boşver kardeşin mutluysa
gittimya kaynanamın yanına oda geldi 5 gün beraberdik gittiğimizin 2 günü işte hamilelikle açıldı konuuuudüzenli adet olmaktan bende dedimki anneminkinin maşşalahı var günün gününe olur motor sağlam dedim
oda kızlarınınki çürük dedi bende ne demek o dedim sen çürüksün yaaaaa
sen çokmu sağlamsın dedim oda dediki sağlamım işte hamileyim dedi 3 ayda bir adet olur hemen hamile kalıyoooo bende dedim işte sen benden çürüksün 3 ayda bir oluyosun ama işte hamile kalıyosun içindekinin bir parçasını yaratabilirmisin hem hamile olmak için ne yaptında oldu dedim hemen kaynana savumada yok nerde 3 ayda düzenli olur bende dedimki iyi çürüğüm ama allah beni böyle yaratmışkimin ne oluca belli olmaz ama ben razıyım halime dedimmmmm
sonra yatsı namazımı kılıp saat 10 olmadan yattım ama uyuyamadım tabiki ağlamaktan çok zoruma gitmişti konuşmadım sonra onunla ohhhhh bugünde gitmedim işteeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?