evett yazık cnmmmmmmmmmmmmheeee haklısın canım sapıtmış benim görümcemmmmm
yazık acıyorum onaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar bugün içim sıkılıyoooooooooooooooo çokkkkkkkkkkkkkkkkk
hiçbişe yapmak istemiyo canımmmmmmmmmmmmmmm
ya fake ne yuzsuz kadınmıs bu yaaa
sen bana kısırsın de curuksun de sonra da beni hizmetine cagır pes yaaaaa
bu görümcem benden bir yaş büyük ama işte insanda vicdan olmayınca böyle oluyo hamile kalmanın kendi elinde olduğunu sanıyooooooooooooo
bana dediklerini aileme hiç demiyorummmm bile kendisi olsa yetiştirir en çok annem üzülür yavrusuna bunların söylenmesiniiiii canım annecimmmmm
ah canim bee uzulmez mi yaaaa
ama seni boyle kirmaya ne hakki var yaaa hem de bu kadar hassas bir mevzuda
Allah bildigi gibi yapsin ne diyeyim
ayy iki saat ugrastim ananas konservesinin acacagi yok bende de konserve acacagi yok bicagin ustune patatesle vura vura actim
cok severim men:1rolleyes: ama 2 dilim yiyebildim midem cok bulandi
aç oldugum için herhaldecokacimcoook ben bişeler yiyeyimm en iyisi yumurta filan kırayım
dırımmmmm napıonnn küstün mü bana kuşummmmm:teselli:
takılıorum yaa sen bana bakma
kızlar dün haberleri izledinizmiiiii
7 kiloluk bebek vardı kızlarrrrrrrrrr küveze koymuşlar zor sığmış çok tatlıydı annesi şeker hastası olduğu için bu kadar kilolu olmuş ve annesinin bu bebek 10 . bebeğiiiiiii biz bitene bulamıyoruzz 19 senelik evliymiş 19 senede 10 bebek en büyük kızı 19 yaşında evli ve yeni bebeği olmuşgamyoncuiremsu
kadına soruyolar bidaha düşünüyomusunuz diye oda diyoki 3sene sonra düşünüyorummmmmmm
dövün kızzzzz iyice dövün ama karnına vurmayın hamiş o bana acımıyo ama ben ona acıyımmmm ben size döveceniz saati bildirim tamammıııııııııı:smiley-cool:
canım senin canın sıkkın işte çatacak yer arıyonnnnnnnnnnnnnnnnn aşıkkkk karuuuuuuuuuuuuuuuuu
şu uçan süpürgeye bin git hemen yanına sinir ne kalmazzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3
kızlar gelinimiz geldii ben kaçtım bybyyy
nasılsınız kızlar ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?