Aysonu Kizlari 2008

aferin sende kendine dertmi arıyon burak aşkını rahat datlummmm o seni çok seviyodur senin gibi ama erkeklerin huyları öyle canım romantük değüller olamıyolar yontulmuş kazma erkeklerrrrrr

vallaaaaaaaaaa benümmmmmmmmm gibi garu ile evli ise hem ormantik olecekkk hemideee sexsüüüüüüüüü ben anlamaz :1closedeyes::dilcikar:

birsencim iğneni yaparken zorlamışsın canım hava kalmaması için enjektörden biraz ilaç fışkırttır o zaman belli oluyo hava kalıp kalmadığııı ben biraz öğrenmiş oldummmm

valla fakeciğim baya panik oldum ama şöle yaptımmm ilk önce iğneye hava aldım sonra şişeye soktum soonra havayı içeri saldım sonrada ilacı çektim göbeğe batırıdımmmmmmm

ama il çizginin ortasından aldı ilacı ben tam 225 de tuttum sanki oradan başlıyo gibi geldi yarın hastanede oalcam yaa ilaç çok pahalııı kıyamam bir zerresine

yakışır bacımaaaaaaaaaaaaaaaa senin gibi gacı bulmuş işteeeeeee ama anlayanaaaaaaaaaaaaşutarafagitti

yok bacım yaaaaaaaa çok kötü değill ama istediğim gibide değülll kendüsü

öle hediyeler özel günleri unutmaz ama ormantizim bilmiyor adam ben her hediyeme bir şiir yazar yapıştırırım o seni seviyorum bile yazmazzzzz ben mumlar eşliğinde sofralar kurarımm öle etkilenmezzzzzz

neyseeeeeeeeeeee 7 senedir bu böleee aluştukkkkkkkkk ama arada sinir yapıp dürtüyom doğum günüm geliyoo şimdiden istediklerimin imasını yapıyom hahahaha

havan batsın sexü garıııııııııııkaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3

batsın vallaaaaaa:jeyyar:hihoyyyt

cnm şükrediyorum tabiki yaaaaaaaaa etmemmiiiiiiiiiiiiii kızzzzzzzzzzz hakkımda hayırlısıııııııııııı çok umutluyummmmmm

git güzelim yaa değişiklik olur bu sıcaklarda
kadının yeri kocasının yanıdır dermişimmmmmmmmmmmmmmmmm
git eşine tezarruhat yap kızz
keşke muratın da futbol merakı olsa
bizde de tam tersi

aman dırım erkekler hep aynı be kusuum

helvam guzel oldu fake:dance:

canımm afiyet bal şeker olsunnn evet cnm erkekler aynıı

ahh beee bacım yaaaa kıskanırsın bakmaaaaaa bende kısknadım yaa

ahmetın macı var ılla gel cay bahcesınde oturruz dıo
hıc halım yok yaaaaaaaaaaaa
amma sportif kıss kocan herhafta maçta vallaa

ben geldim koçiş yine uyuya kaldııııııııııııııııııııııııı ve burdayım
afiyet olsun helvan nuraycım
gitmişsin ama bende kocmaı bekliyorumm uçağa bindi sağ sağlim gelsinnnn

fatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş okuyonnnnnnnnnnnn biliyommmmmmmmmmmm neden gelmiyonn aartıkkkkkkkkkkkkkk

yoksa beğenmiyonmu biziiiiiiiiiiiii

günaydınn güzel bayanlarrr. herkese hayırlı cumalarr güzel günler diliyorum. dün annem geldi yuppii hihoyyythihoyyyt
evi iyice yerleştirdikk bugünde bebişin odasını yerleştirecegiz inşallah çok şükür herşey yoluna girdi dogum yapmadan. kaydirigubbakcemile2
herkesler inşllah iyisinizdir şekerlerrr. bakıyorum dün helvalar yapılmışş ohh yarasın nuraycımm. dırımcımm sen yine börekler açıyorsun sanırımm bende isterimm cokacimcoook
hepinizi çook çook Şeniz

canımsın sen yaaaa annen gelmişş gözün aydınn çok sevindim cnm yaaaa
börek ne demek cnm yaa tabiki yaparımmm.............

evet cnm tatoşu aksam gördüm burayı okudu ve gitti yaaaaaaa niden böle yapıyolarrr anlamıyorum dün bernaya da mail attım ama ses yokkkkkkkkkk
kociş bozuldu heeeee sen hamüşş karısın öle her dk zıplayamazsın tabiiiiiiiii:CüvCüv:

bu arada benim çok gaz sancım var göbeğimde bir ağrı var ve ishalim yaa bu iğne yapıyor sanırım ..........şimdi okuyacam içeriiğiniii kahvaltı yapmadım dahaa yaa of canım istemiyor bişeyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…