Aysonu Kizlari 2008

günaydın kızlar
kafam yastıktan kalkmıyor
geceleri uyuyamıyorum
sanırım benim çalışmam lazım ev basmaya başladı beni
buhrandayım
dün arkadaşımın dükkanına benim dr geldi
sen niye tedaviye gelmiyosun bakıyım dedi
dedim bayramdan sonra bakarız
cnm bebek falan istemiyo
depresyondayımmmm

ben işlerimi halledeyim gelicem kızlar
kahvaltıda etmedim daha
almişte bilgisayarda oynasın acuk
hadi bayyyy

evt canim ilacin etkisidr onlar
napalim katlanacan 2=3 hafta
ins sonrasi guzel olcak:CüvCüv:

şimdi iğnemi yaptım allahım yaaa ne oalcak bu halim ben enjektör kullanmasını bilmiyorum yaaaaaaaaa şimdii öteki şişden az kalmıştıı diğer şişeyi ben yaptım 600 lük dedi bana ilk gün 225 oldum dünde öle oldum eder 450 doz ee geriye 150 doz kaldı ben 75 felan çektim aaaaaaaa75 nerede yaaaaaaaaaaaaa allahım yaaa diğerinide diğer şişeden eklemdim yarın hemşireye diy4cem bunu doğru düzgün anlat ayy ilk gün heycandan bişey soramadım tabi onlarda ezbere bildiğinden şık şık yapı verdi

allah iyiliğini versin senin dimek öle dedin doktora heee hahahahaaa
canım sorma yaa ev buhran yapıyor ama sürekli çalışmaya mıcım yemiyor iyi oluyor işte arada gidiyom takılıyorum bir iki harçlık alıp çıkıyorummm.........

ya kızlarr KAZEN SİTEDEN AYRILMIŞŞŞ ŞAKA gibi yaaa şok oldum bi saattir o yazıyı okuyorum yaaa
:1shok:

yaa bişey soracağım gonalf kullanırken ilişkiye girsek ne olurrrrrrrrrr ???????acaba bişey olurmu yaaaaaaaaa

kızlar merhabaa

formu daha okuyamadım yarın evime gidince okurum ...ama yazdıklarınızı tahmin edebiliyorum.çok saolun kızlarrrr:)) darısı sizlere canlarım...olacak ben bunu gisediyorum sadece zamanı var :)

dün kanda yaptırdım sonucum 3645 çıkdı....pazartesi dr gidecez eşimle....bakalım neler olacak:))merakla pazartesiyi iple çekiyorum...

benım bebiş baya gezdi yaw:))) gezginci olacak kesin:)))hala valizimde ped taşıyorum:))) belki olurum diye ama ciddi ciddi hamileyim ben:)))))))))))))))) hamile kalma sırımı evime gidince uzun uzun yazarım sizlere ihihihihihiihihhiihhihihi ,:)))))))))))))

fasulyem pişti
almiş i yıkıycam
evi süpürcem
bide börek
yatıcam sonra

ne yatması beee amma uykucu karıı oldun sennnnnnnnnnnnnn

işte ameliyat vs. olaması lazımmış ayyne bilem kuşummmmm
ben yarın için kurabiyeler yapacam tuzlu tatlıı 1 gün önceden yapınca güsel oluyor cnmm yaaa ....ben varya kahvaltı yapmadım dahaaaa .....çamaşır attım makinaya onları astım 3 tişöret ütüledim ve çamşaır katlayıp yerleştirdim patates haşlaıdm şimdi poğaça yapacam kendümeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bombom msn de var ama daha heüz buraya gelmediii

cnm nerelerdesin sen yawwwwwwwwwwwwwwww ne geziyon bebe ileeeee:CüvCüv:

cnm ya ben bile hala inanamıyorum ne güsel yaa valla şaşkınlık içindeyim inş..arkadan bende gelirim tedaviye başladık inş... iyi olur herşey

bebekçimmm varya süpersin süperrrr...

boşver benim bebiş de karadeniz turu yaptı. bende korktum bişi olcak diye ama.. kalacağı varsa kalıyor işte..

bizimkiler cidden gezgin olacaklar kız hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:))) bebişi gezdiriyoruzz:)))) bide eşim diyorki hareket çok etki sporcu olsun senın gibi tembel olmasın diyor:))))))))))))))

valla şimdiden mersin istanbul balıkesiri gezdi:))) umarım bişi olmaz

drımım inşallah olacak canım benım sabırlı ol :)

şimdi cafedeyim eşim işini haledince çıkacaz..hala duruyor ...bende biraz lak lak edeyim sizlerle ..valla özledim yazıları okumayı sizleriiiii valla merak ediyorum ne yaptılar bugün diyee:))

ayyy yeni geldim şimdi geldim
bankalarda işim vardı
nihayet bağ-kur luyum artık bugüne bugün
nilayım canım sana diğer sayfa da yazdım gülüsü çok çok tebrik ederim bitanesi
benim ve birsenin bu ay o inca ayrıntılara çok ihtiyacımız var haberin olsun
artıııııııııııı dualarına tabi ki si
nabersiniz kızlar keyifler nasıl
yaa biz bebeklerinizle gezdiniz yaa maşallah valla hiç korkmadınız mı
şimdi biz allah kısmet ederse bayramda altınoluğa gitmeyi düşünüyoruz ama bi yandan da ya bu ay hamiş kalırsam diyorum demek bi şey olmuyor haa
aman benim de derdime bak yaaaaaaaaaaaaaaa
birsen kısss cimcime bi şey yapma yaaaa
kızım neşe de canım yaa dünyaları yapmıştı eee sende yapıyorsun ben sizler kadar becerikli değilim ona göre kuşum ama bi kek yapabilirim
bu arada benim ısım normale döndü nihayet nurayım özellikle sana söylüyorum 36.3 dü cnm ve bu akşam dr a gidiyorum inş.güzel şeyler der yaaa haa uzun oldu ama bi de acayip yoğun simsiyah geliyor kızlar yaaa ben alışkın değilim ama böylesi daha iyi heralde di mi
BİTTİ

hoşgeldinnnn cnmmm demek bağkurlu oldunn hadi gözün aydın cnmmm
o siyah şey bende her ay oluyor cnm hemde öle böle deiğil gösrsen düşük yapıyor bu kız
o kisttten doğru düzgün adet olamadığın dönemlerden cnm
valla dilekciğim sen bişeyler yapmasanda olur cnm benim bi parça ben bi parça neşe bi parçada sen yaparsın olur biterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hem tatlı sözün yeterrr

bebekkkkkkkkkk sırlarını beklios anacımm
hihoyyytkaydirigubbakcemile3

evet anacığım bekliyoz gerçi ben şuan labratuar çocuğu yapacam ama neysee sen anlat belirti varmıydı onu anlattt bende takip edemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…