evt canim ilacin etkisidr onlar
napalim katlanacan 2=3 hafta
ins sonrasi guzel olcak:CüvCüv:
günaydın kızlar
kafam yastıktan kalkmıyor
geceleri uyuyamıyorum
sanırım benim çalışmam lazım ev basmaya başladı beni
buhrandayım
dün arkadaşımın dükkanına benim dr geldi
sen niye tedaviye gelmiyosun bakıyım dedi
dedim bayramdan sonra bakarız
cnm bebek falan istemiyo
depresyondayımmmm
hani kusum nirde yazio goremedim bennnnnn
fasulyem pişti
almiş i yıkıycam
evi süpürcem
bide börek
yatıcam sonra
sorunları varmıs sanırım site ile bir sure ilgilenemeyecek
yoksa kime devretcek ki sanmam yani:uhm:
dırım ne hazırlıgı yapıosun kuusm borek corek işleri mi:dance:
bombom niden gelmediki bugun
cok acıktım bişeler yemeliyim beynime agrılar girio:cokacimcoook:
kızlar merhabaa
formu daha okuyamadım yarın evime gidince okurum ...ama yazdıklarınızı tahmin edebiliyorum.çok saolun kızlarrrr:)) darısı sizlere canlarım...olacak ben bunu gisediyorum sadece zamanı var :)
dün kanda yaptırdım sonucum 3645 çıkdı....pazartesi dr gidecez eşimle....bakalım neler olacak:))merakla pazartesiyi iple çekiyorum...
benım bebiş baya gezdi yaw:))) gezginci olacak kesin:)))hala valizimde ped taşıyorum:))) belki olurum diye ama ciddi ciddi hamileyim ben:)))))))))))))))) hamile kalma sırımı evime gidince uzun uzun yazarım sizlere ihihihihihiihihhiihhihihi ,:)))))))))))))
kızlar merhabaa
formu daha okuyamadım yarın evime gidince okurum ...ama yazdıklarınızı tahmin edebiliyorum.çok saolun kızlarrrr:)) darısı sizlere canlarım...olacak ben bunu gisediyorum sadece zamanı var :)
dün kanda yaptırdım sonucum 3645 çıkdı....pazartesi dr gidecez eşimle....bakalım neler olacak:))merakla pazartesiyi iple çekiyorum...
benım bebiş baya gezdi yaw:))) gezginci olacak kesin:)))hala valizimde ped taşıyorum:))) belki olurum diye ama ciddi ciddi hamileyim ben:)))))))))))))))) hamile kalma sırımı evime gidince uzun uzun yazarım sizlere ihihihihihiihihhiihhihihi ,:)))))))))))))
ayyy yeni geldim şimdi geldim
bankalarda işim vardı
nihayet bağ-kur luyum artık bugüne bugün
nilayım canım sana diğer sayfa da yazdım gülüsü çok çok tebrik ederim bitanesi
benim ve birsenin bu ay o inca ayrıntılara çok ihtiyacımız var haberin olsun
artıııııııııııı dualarına tabi ki si
nabersiniz kızlar keyifler nasıl
yaa biz bebeklerinizle gezdiniz yaa maşallah valla hiç korkmadınız mı
şimdi biz allah kısmet ederse bayramda altınoluğa gitmeyi düşünüyoruz ama bi yandan da ya bu ay hamiş kalırsam diyorum demek bi şey olmuyor haa
aman benim de derdime bak yaaaaaaaaaaaaaaa
birsen kısss cimcime bi şey yapma yaaaa
kızım neşe de canım yaa dünyaları yapmıştı eee sende yapıyorsun ben sizler kadar becerikli değilim ona göre kuşum ama bi kek yapabilirim
bu arada benim ısım normale döndü nihayet nurayım özellikle sana söylüyorum 36.3 dü cnm ve bu akşam dr a gidiyorum inş.güzel şeyler der yaaa haa uzun oldu ama bi de acayip yoğun simsiyah geliyor kızlar yaaa ben alışkın değilim ama böylesi daha iyi heralde di mi
BİTTİ
bebekkkkkkkkkk sırlarını beklios anacımm
hihoyyytkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?