Aysonu Kizlari 2008

sirkeli kurbiyemi yaptım şimdide gidiyomm un kurabiyemi yapacağım sonrada poğça yapacağımmmm sonra hepsini hava almayan kaplara koyup saklayacağım yoksa benim koca hepsinii tırtıklar
dileciğim rahatsız olmazsanız bir arkadaşımı çağırdım azbucuk çatlaktır biraz

35 yaşlarında nişanlısından ayrıldı 4 sene oldu 10 yıllık sevgilisi idi çocuk ben kız aynı yerde çalışıyorduk çocuk aynı yerde başka kızla aşk yaşmaya başladı bu kızı aldattı hemde imam nikahları kıyılmışdı öteki kızında haberi vardı..........ve bu arkadaşım o dur budur toplamayadı kendini böle bişey olunca çağrıyorum havası değişsin diye

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
offffffff
offfffffff
içim sıkılıyo
makin abitsin alcam kitabımı yatcam

canım yaa bi tatlı sözün yeter demen çok duygulandırdı beni
ben nedense hiç misafir moduna girmiyorum sanki kırk yıllık arkadaşımsınız yaa ne varsa onu yeriz misali gibi yani
artı sirekli kurabiye hiç yedim annem sirkeli börek yapardı bi de sodalı börek yapardı
artı un kurabiyesine 100 takla atarım kuşum benim
yaa sen tam dellisin valla arkadaşınmış da yok rahatsız olurmuymuşum da yok arkadaşı çatlakmış da kızımmmmmmmmm delimisin yaaa oo yaşadığı ne ki ben bi anlatsam offf off karşıdı dağlar yıkılır misali yani

cnm bunlar 10 yıl flört etmişler yani yirmili yaşlarda tanışmışlar
çocuk ailesine bakıyordu erteleye erteleye 10 yıl ertelmiş kızı neyse 10 yıl sonra gelindi istendi nişan yapıldı eşyler alındı ev tutuldu çocuğun ailesi istanbuldan çınarcığa taşındı çocuk burda dımdızklak kaldı kızın annesi hemen evi buldu dayadı döşediler çocuk orada yaşadı yemeğeni felenda kızda yedi işte düğün olacak gelinlik felna bakılcak artık o durumda imam nikahınıda kıydırdılar resmi nikaha gün alıncak olay çıktı oratay cnm
biz bütün şirket farkındaydık ama kıza söylemeye cesaret edemedik ispatımız yoktu elimizde kızda biraz saf gider sorardı neyse kendi gözleri ile görmuş msjlarını
öteki kızada çok baktı bu kızz arkadaşıydıyaa ondannn işte kimeye güvenmeyecen abla dedi kıza nişanlısını aldı elinden ...bu olay çok karışık ama bizim saf arkadaşımız o gün bugün kurtulamadı bu olaydan halada bir kısmeti yok ben menopoza girerim evlenene kadar diyo çocuk mocuk olmaz diyoo kızz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
offffffff
offfffffff
içim sıkılıyo
makin abitsin alcam kitabımı yatcam

arkadaşuımmmmmmmmmmmmmm sen neden depresyona girdin yaaaaaaaaaaaaaaaaa:teselli:

cnm olmamak diye bişey varmış bende ilk kullandığımda 5 gün olmuşdu olmamışdım panik yapmışdım nuray kuşum bulmuşdu yazı ama olursun fakemmmm
bu iki mesajı aynı kişi yazmışCADIARZU

vay canınasengözlerimebaksanab

evettttttttttttttttttt var gelüşmeeeeeeeeeeeeeeeee

evte cnmmmm yazık oldu kızaaa gençliği gitti çokda öle güsel bir kız değil ama saf temiz biri ...............kızın yaşı geçtiii dul biri ile evelneceğim çocuğu olmasın diyo ama aile izin vermiyo aman çok karmaşıkk..........

dirkeli kurabiyem harika olmuş bugünn ilk ağzıma attığım şey oydu sabhadan beri bişey yemedimmmmm bir sürahi suu başka bişey yokkk ayyy bana bi hal oldu yemez oldummmmmmmmmmm

he cnm ya bunda margarın konuyor 1 pakett

ama çok kolay bacım yap hemen margarin varsa

1 paket mergarin
1 çaybardağı sirke
1 yumruta akı
1 tatlı kaşığı tuz
aldığı kadar un

ben böle daluyorummm üzerine yumruta sarısı çörek otu koyuyorumm

son margarınle helva yaptım kusum ahmete soyleyım alsın yarın yaparum artık

ahhh cnm yaaaaaaaaaaaaa tuhhh bende evde aslında margarin bulundurmam çünkiii

genelde becel alırız oda yumurta kırmak için eşim alırrrrrrrrr

ama evdeyim ya hu sananın hamur işlerin için olan margarininden aldımm

3 paket 1 paket tatlı kurabiyeye bir paket tuzluya
1 pakette poğçaya giderr hahaa

kızz ne ettin 3 paket mi
allah iyiliğini versin(meleğini) hem parana yazık hem bize
ama margarinle de pek bi guzel oluyor canımmmmmmmmmmmmm

ayy kıyamam pis boğaz olur mu hiç çok güldüm yaww
yerim seni yerim

seviyorum seni iyilik meleğimizsin sen bizim

yaa birsen gerçekten bernaya bende 10 gün önce falan mail atmıştım ama nerdeki yaa
hayır iyi olduğunu bilsem hiç gelmese de olur ama gelmediğine göre buhranlardadır o yine canım o benim yaa

şimdi gidiyommmmmmmmmmmmmm kuşum poğçaaa yapacağımmmm gerçi poğacaaa sıcak güsel olur ama ben onları ısıtacağım fırında birdaha çünki sabah erkenden kalkıp böreği halledeceğimmmm

yaa bu arada benim karnım davul gibi şişş ahanda resmin varya o halinden beter ayyy yaaaaaaaaaa

kızz ne ettin 3 paket mi
allah iyiliğini versin(meleğini) hem parana yazık hem bize
ama margarinle de pek bi guzel oluyor canımmmmmmmmmmmmm

saçmlaama kuşum yaa o ne biçim lafffffff misafir kısmeti ile gelir

ben öle hesaplar yapsaydım zengünnn karı olurdummmmmmmmm

yiyeceksin içeceksinnn o kadarrr:mymeka:gerisine karışmayacann ev saibi benim

margarinsiz olmuyor tatlım ne yapalımmmm her tarüfde var melet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…