ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız yarın için okadar hazırlık yapma:))))
yarın sabah 10 da randevum cnm yaaaa inş.. güsel sonuçlar alırmmm inşl. deiğin giibi olur ben çok umutluyum ama işte yaşayacaz ve görecezzzbirsen sen ne zaman dr gidicen canımmmmmmmmmm karnınıda boşver şişsin nasıl olsa içi dolucak taaaaaaaaaaaa önünü göremeyene kadar büyüyecekkkkkkkkkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
cnm şirinevlere gel oradan parseller soğanlı şirinevler minibüsüne binn en son durakda innn indiğin yerdennn sokağın sonuna doğru yürü cnm özlem marketi sor hemen yan tarafı ben seni indiğin yerdende alırım yaniiimerhaba fake evet biraz ama atması biraz zaman alacak gibi
hiç değilse arada gülüyor bu bize yeter şimdilik
dırım kız boşver yaz sen vallah i şimdiden iştahım açıldı:))
ben sana yarın tel açarım hangi minübüs veya otobüs geldiğini söylersin
ama sen galiba murat ın kuzenine yakın oturuyorsun.
fake canım sen nasılsın bir tanem inşallah iyisindir
benim eşimde kristalleşme çıktı yumurtalığında çocuk oluşumunuda etkiliyormuş bakalım 3 ay bi tedavi görecek yine ultrason
yani inşallah allah ım hepimize hayırlı evlat nasip eder
birsen inşallah o şişlik bebekle sonuçlanacak.hep yüzün gülecek ben buna inanıyorum:))
oldu bir tanem oldu şükürler olsun ya:dance:hihoyyytnese netın oldu mu nıden gelmıon aaaaaaaklava:
sorma miracım nişanlısından ayrıldı burhanda bizimki bende ona üzülüyorumben geldim
az biraz kitap okudum
dırım neler yapıcan kızlara bakıyım
dilek ve neşemi geliyo tek
neşe kardeşine ne oldu
dırımcım ohh ne güzell ellerine saglık güzelimm afiyet olsunn. neşecimm hoşgeldin canımm nasılsın tatlımm. bu arada birsen döktürüyor yinee. fakecimm, dilekcimm nasılsın.
iyiyim canım çook şükür her zamanki gibi buhran buhran yaşıyorum aysonu kızlarla uğraşıp duruyorum işteeeeeeeeeeee
her biri ayrı havada amannnnnnnnnnn hepsi sıkıntıda birini çıkartıyorum biri sıkıntıya giriyo naniknanikişye hayatım böyle geçiyo çok şükür ben hiç sıkıntıya düşmüyorum:roflol::dance:
ben bugün sapıttım iyice neler yazıyorummmmmm neşe
boşver kız sende hamiş kalıcaksın bak canın sıkıldıysa atla ucan sürürgemegezdiriyim azucuk ama şöför dalgın heeeeeeeeeeeeee-tatlicadiarzu-
nese netın oldu mu nıden gelmıon aaaaaaaklava:
ben geldim
az biraz kitap okudum
dırım neler yapıcan kızlara bakıyım
dilek ve neşemi geliyo tek
neşe kardeşine ne oldu
sanada yaparım şekerimmmdırımcım ohh ne güzell ellerine saglık güzelimm afiyet olsunn. neşecimm hoşgeldin canımm nasılsın tatlımm. bu arada birsen döktürüyor yinee. fakecimm, dilekcimm nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?