Aysonu Kizlari 2008

neşecimm 9 ayı bitirdik son 10 günümüzü çekiyoruz.artık bebiş ne zaman gelirse o günü alıp gelmezse Allah nasip ederse 2 Eylül tam 9 ay 10 gününün doldugu ve babasının dogum günü o gün sezeryan oluvereyim diyorum.
fakecimm Allah'ın izniyle doğum yaptıktan sonra tabikide eklerim bebişin resmini teyzeleride görsünler degilmi.

bana da kamera acın uleynnnnnnnnnnnn:mymeka:
yarın burda kımse kalmayacak napacam ben yazık banasenağlama

mira Allah kolaylık versin kusum:teselli:

aaaa nuraycıgıma katılıyorumm bende isterimm banada kamera açınn olarmıı bende isteremmm kaydirigubbakcemile2

inşallah tez zamanda sıkınlarından kurtulursun ablacımmmmmmmmŞeniz
dırım yarın kızlar kaçta gelicek
msn i açarız kameradan onlarıda görürüm bi
sen onlar gelince çaldır ben müsait olursam açarım
gerçi beni ev basar duramamda bellimi olur

yarın ben 12 1 veya 2 gibi orda olurum birsenin dk dan gelmesine bağlı ben her daim evden kaçarım hehehe:lepi::dance:

bana da kamera acın uleynnnnnnnnnnnn:mymeka:
yarın burda kımse kalmayacak napacam ben yazık banasenağlama

mira Allah kolaylık versin kusum:teselli:

heyyyttttttttttttttttt bende isterim kamera ama bende şansmı varrrrr koçiş evde

hepiciğinizi not aldım birsen hanuma iletirim
kendüleri evet derse belkim görüşürüz ama yoğunluk yüzünden arada kanaya bilebilürsünüz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile naniknanik

Son düzenleme:

neşecimm her zaman dua ediyorum tatlımm.dogum zamanında da dualarımı eksik etmeyecegim canımm Allah'ım kabul etsin inşllah.

hehehe yazan fakeydi amme çok teşekkür ederiz canım inşallah allah ım dualarını ve dualarımızı kabul eder.
allah ım sanada kolay doğum nasip eder ve bir avazda kurtulursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar ben kaçıyorum markete çıkacam daha hehehe
yarına süslenmem lazım:)))
sadece kaşımı alacam kendüm hiç beceremem ama benim kuaför tatilde:))
neyse allah nasip ederse yarın birsenin evinden görüşürük

hehehe yazan fakeydi amme çok teşekkür ederiz canım inşallah allah ım dualarını ve dualarımızı kabul eder.
allah ım sanada kolay doğum nasip eder ve bir avazda kurtulursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyy şekercimm kusuruma bakmayın birde alıntımı da yapmışımm dalgınlık iştee. teşekkür ederim tatlımm.

inşallah görüşürüz ya zati ben hepinizi merak ediyorum orda olmazsa bir gün müsait olduğunda seninle aslıyla bide fakeyle camda görüşmek isterim hem merakım gider:)) hem bir birimizi kanlı canlı görmüş oluruz.:))

iyiki mira bise didi atladık hepimizkaydirigubbakcemile2
valla bu kadar adamdan sıra gelirse bana cam acarsınız artıkımnaniknanik

heheeee ama olsun nuraycımm iyi düşünmüşsünüzzz şekerlerimm fenamı olur yanee ne güzell hepimiz görürüzz. -tatlicadiarzu-

dırım poacanın tarifini yazdım şimdi sorular
1.kıyır kıyır oluyomu
2.içine peynir vs. koyamıyozmu
3.kaç derecede
4sirke farkediyomu zira evde elma sirkesi var

şimdi tarif verdiğim sirkeli kurabiye oluyor cnm içine peynir vs.konmuyor
derecesini bilmiyom büyük tepsiye sığısın diye davul fırında pişirdim yüksek derece oluyo yaniii birde üzümsirkesi bacım elma olmuyorr ama çokkkk güsel oluyorrrrrrrrrr

canım yaa borç kimde yokki sıkma canını diyecem ama olmuyorrrrrrr işteeeeeeeee
tedavi desennnnnnnnnnnn gel bi ne çektiğimi bana sor
iş konusunda çalışmamak daha rahattt gezersen tabiiiiiiiiii

valla cnm ben en geç 12 gibi evde olurum diye düşünüyorum yarın sabah 10.da randevum inş.bekletmezde çabucak biter sonra anamın kulğını ykatacaz 12 gi,bi oluruz herhal

kızlarda 1 gibi olurrr dilek biraz geç gelecem dedi ama bilmiyomkiii

canım inş atarım üstümden bu sıkıntıyı
kız bebekliğe yetişemem ama gelicekya özel ders verirse belki olurum onun kadar neşeliiiii

yetişirsinnnnnnnnnn merak etmeee böle devammmmm

bana da kamera acın uleynnnnnnnnnnnn
yarın burda kımse kalmayacak napacam ben yazık bana

mira Allah kolaylık versin kusum
cnmmm açarızzzzzzzzzz niden açmayakkkkkkkkkkkkkkkk

1 eylülde benim doğum günümmmmmmmmmmm
aaaa nuraycıgıma katılıyorumm bende isterimm banada kamera açınn olarmıı bende isteremmm

sanada açarız bacımmmmmmm

doğum yapan kişinin doğum yaparken duaları kabul olurmuş burdaki benim gibi bebek isteyen arkadaşlarımın ismini sayarak dua edermisin bize biliyorum o sancıda zor olucak ama ne olur dua et bizim içinnnnnn

evet et cnmmm ben sezeryan yaparsam girmeden yada nakoz alırken edecemmm hastanedeyken arayın ama hatırlatın heycandan unutuurummm

hahahaa bakım hamiş kaldımmm doğuma gittimmmmm bileeeeeekaydirigubbakcemile

inşallah tez zamanda sıkınlarından kurtulursun ablacımmmmmmmm

yarın ben 12 1 veya 2 gibi orda olurum birsenin dk dan gelmesine bağlı ben her daim evden kaçarım
deiğim gibi cnm 12 de evde oluruz bizzzz sende 12.30 oll hahaa

heyyyttttttttttttttttt bende isterim kamera ama bende şansmı varrrrr koçiş evde
kocana de kızlara bakacammmmm 5 dk. iste kamera karşısında yatıya kalmayacaz herhall
kızlar ben kaçıyorum biraz dışarda işim var azıcık gezem tozam gelem gelince görüşürüz
amma gezentisin bee ben heççç bir yere çıkamdım mutfağı pislettim toplayam köfte yapacam yaaaaa annem gelecektiiii şöför gelmemişşşş geç gelecek köfteyi ona yaptırcakatımm ama bana kaldı ihaleeeeee
inş..cnm hadi süslen bakimmmmmmmmmm

iyiki mira bise didi atladık hepimiz
valla bu kadar adamdan sıra gelirse bana cam acarsınız artıkın

açarızzzzzz kuşummm senimi kıracazzzz yaaaaaaaaaa

önmeli değil aslıcım hepimiz zaten burda bir bütünüz:))

en yakın zamanda seninle görüşecez zaten aslı yani doğurduğunda misafirin olcam ve bu arada arzu.ayşe ve esra ne yaptılar ya onlardan hiç haber yok.
geçmişide tam anlamıyla okumadım inşallah iyilerdir:)

aaa ne demek canımm valla hepinize kapım her zaman açık her zaman beklerim buyrun gelinn. ayşe ile esra iyilerdir sanırım arzu dogum yaptı ama görüşemedim bir türlü.

dırımımm yarın ögleden sonraa net açık oldugunda haber verin hemencikk kamerayı kurarımm koşarak gelirimm şekercim :))

dırımımm yarın ögleden sonraa net açık oldugunda haber verin hemencikk kamerayı kurarımm koşarak gelirimm şekercim :))

tabiki cnm yaaaaaaaaaaaa seni ararım benn gel aç kamerayı diyeeee

bu arada poğaçam çok güsle olmuş amaaaaaaaaaaaaaaaaaa biraz fazla kaldı fırında tüpten kayık olduu idaree edinnnnnnnnnnnnnn size yazarken kaçırmışımımmmm

ayyy cnm kıyamam sana yaaa özendinmii canınmı çektiii nasıl üzülüyorum nurayım ya
yanımda yakınımda olsan neler yapardım sana sende benim gibi yanzlızsın

ben şimdi yatacağım o 12 günü düşünüyorum tabi allah o dereceye kadar bizi getirirse

çok zor kuşummmm ....iiiii etmişsin netten almışsın cnmm kocanla sende gitsen markete alsanız marketin servisi eve kadar getirirr ahmedinde yukarı çıkarır .........ama netten yapabiliyosan o da iiiiiiiiiiii benimki netten alışveriş yapmama asllaaaaa izin vermezzzzzzzz.........çok tırsak kredi kartımızı kullanırlarmış bişey olurmuşşşş

cnm ben buradayımda yemek yapıyordummm fırında köfte yapıyorummmmm kaşarlıııı annem geldi bir pilav yapacağım şimdiii kalkıyorum kuşummm açlar evde bekliyo geldi bizimkidee

canım etli nohut ve tursu da istio dunden beriiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool:
of ulen offfcokacimcoook

ayyy yerim seniiiiiiiiiiiiiii aş eriyormuşşş oooooooooooooo nohuy turşuu bu sıcakda sebi deli gibi susatır.........

az kaldı kış geliyor ncmmm yersinnnnnnnnnn

benimde en çok sevdiğim yimek köfte türü herşeyyy

bu fırında kaşarlı köfte çok kolay cnm normal köfte yapıyonn top top sonra üzerine çokkkkkkkkk az tereyağı koyuyorsunnnnnnnnn pişdikden sonra fırın sıcaklığında kaşarları koyuyorsunnnn

bide patatesleri haşladım içine tuz karabiber kırımıızıbiber koydum teflon tavaua börek gibi serdim kızartıyorummm annem var kocam varrr

benimki çöreklere iş oluyorrr yarın hepsini yemezsiniz yarın işe ver diyooo 3 poğaça 2 sirkeli kurabiye verdimm çünki buradada yedi kednisiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…