bana da kamera acın uleynnnnnnnnnnnn:mymeka:
yarın burda kımse kalmayacak napacam ben yazık banasenağlama
mira Allah kolaylık versin kusum:teselli:
inşallah tez zamanda sıkınlarından kurtulursun ablacımmmmmmmmŞenizbu arada arkadaşlar
sıkıntım şunlar
yavaş yavaş ödemekte zorlandığım kredi borçlarım
devredemediğim dükkan
sonuçlanmayan iş görüşmem
sonuçlanmayan tedaviler
offf offfff
ya siz beni merak etmeyin
bi bakarsınz yarın toparlarım
dırım yarın kızlar kaçta gelicek
msn i açarız kameradan onlarıda görürüm bi
sen onlar gelince çaldır ben müsait olursam açarım
gerçi beni ev basar duramamda bellimi olur
dırım yarın kızlar kaçta gelicek
bana da kamera acın uleynnnnnnnnnnnn:mymeka:
yarın burda kımse kalmayacak napacam ben yazık banasenağlama
mira Allah kolaylık versin kusum:teselli:
heyyyttttttttttttttttt bende isterim kamera ama bende şansmı varrrrr koçiş evde
doğum yapan kişinin doğum yaparken duaları kabul olurmuş burdaki benim gibi bebek isteyen arkadaşlarımın ismini sayarak dua edermisin bize biliyorum o sancıda zor olucak ama ne olur dua et bizim içinnnnnn:1rolleyes::CüvCüv:
hehehe yazan fakeydi amme çok teşekkür ederiz canım inşallah allah ım dualarını ve dualarımızı kabul eder.
allah ım sanada kolay doğum nasip eder ve bir avazda kurtulursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
iyiki mira bise didi atladık hepimizkaydirigubbakcemile2
valla bu kadar adamdan sıra gelirse bana cam acarsınız artıkımnaniknanik
dırım poacanın tarifini yazdım şimdi sorular
1.kıyır kıyır oluyomu
2.içine peynir vs. koyamıyozmu
3.kaç derecede
4sirke farkediyomu zira evde elma sirkesi var
canım yaa borç kimde yokki sıkma canını diyecem ama olmuyorrrrrrr işteeeeeeeeebu arada arkadaşlar
sıkıntım şunlar
yavaş yavaş ödemekte zorlandığım kredi borçlarım
devredemediğim dükkan
sonuçlanmayan iş görüşmem
sonuçlanmayan tedaviler
offf offfff
ya siz beni merak etmeyin
bi bakarsınz yarın toparlarım
valla cnm ben en geç 12 gibi evde olurum diye düşünüyorum yarın sabah 10.da randevum inş.bekletmezde çabucak biter sonra anamın kulğını ykatacaz 12 gi,bi oluruz herhaldırım yarın kızlar kaçta gelicek
canım inş atarım üstümden bu sıkıntıyı
kız bebekliğe yetişemem ama gelicekya özel ders verirse belki olurum onun kadar neşeliiiii
cnmmm açarızzzzzzzzzz niden açmayakkkkkkkkkkkkkkkkbana da kamera acın uleynnnnnnnnnnnn
yarın burda kımse kalmayacak napacam ben yazık bana
mira Allah kolaylık versin kusum
1 eylülde benim doğum günümmmmmmmmmmmneşecimm 9 ayı bitirdik son 10 günümüzü çekiyoruz.artık bebiş ne zaman gelirse o günü alıp gelmezse Allah nasip ederse 2 Eylül tam 9 ay 10 gününün doldugu ve babasının dogum günü o gün sezeryan oluvereyim diyorum.
fakecimm Allah'ın izniyle doğum yaptıktan sonra tabikide eklerim bebişin resmini teyzeleride görsünler degilmi.
aaaa nuraycıgıma katılıyorumm bende isterimm banada kamera açınn olarmıı bende isteremmm
doğum yapan kişinin doğum yaparken duaları kabul olurmuş burdaki benim gibi bebek isteyen arkadaşlarımın ismini sayarak dua edermisin bize biliyorum o sancıda zor olucak ama ne olur dua et bizim içinnnnnn
deiğim gibi cnm 12 de evde oluruz bizzzz sende 12.30 oll hahaainşallah tez zamanda sıkınlarından kurtulursun ablacımmmmmmmm
yarın ben 12 1 veya 2 gibi orda olurum birsenin dk dan gelmesine bağlı ben her daim evden kaçarım
kocana de kızlara bakacammmmm 5 dk. iste kamera karşısında yatıya kalmayacaz herhallheyyyttttttttttttttttt bende isterim kamera ama bende şansmı varrrrr koçiş evde
amma gezentisin bee ben heççç bir yere çıkamdım mutfağı pislettim toplayam köfte yapacam yaaaaa annem gelecektiiii şöför gelmemişşşş geç gelecek köfteyi ona yaptırcakatımm ama bana kaldı ihaleeeeeekızlar ben kaçıyorum biraz dışarda işim var azıcık gezem tozam gelem gelince görüşürüz
inş..cnm hadi süslen bakimmmmmmmmmmkızlar ben kaçıyorum markete çıkacam daha hehehe
yarına süslenmem lazım:)))
sadece kaşımı alacam kendüm hiç beceremem ama benim kuaför tatilde:))
neyse allah nasip ederse yarın birsenin evinden görüşürük
iyiki mira bise didi atladık hepimiz
valla bu kadar adamdan sıra gelirse bana cam acarsınız artıkın
önmeli değil aslıcım hepimiz zaten burda bir bütünüz:))
en yakın zamanda seninle görüşecez zaten aslı yani doğurduğunda misafirin olcam ve bu arada arzu.ayşe ve esra ne yaptılar ya onlardan hiç haber yok.
geçmişide tam anlamıyla okumadım inşallah iyilerdir:)
dırımımm yarın ögleden sonraa net açık oldugunda haber verin hemencikk kamerayı kurarımm koşarak gelirimm şekercim :))
herkes burda ama yazan yok nıre gıttınız
netten alısverıs yaptım eşim hep sen al sen al dio ama bana zor gelio hem sıcak hem nasıl cıkarcam buraya alsam da cok az alabılırım
ona al deyince abur cubur doldurup gelio
zaten gec cıkıo pek fırsatı da olmuo alısverişe devamlı dıasrdan yemekten icim kurudu kızlar yaaa
unv deyken hep netten alırdım migros veya gimadan unutmustum bayadır yaaa cok iyi oldu
hem tasıma derdi yok ve onlar cıkarcak en guzel kısmı bu:1rolleyes:
bolca malzeme aldım ben de yapacam kurabiye pogaca corek hehehhe
canım etli nohut ve tursu da istio dunden beriiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool:
of ulen offfcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?