Aysonu Kizlari 2008

cnmm şöleeeeee patatesleri haşladım sonra onları ezdim ezdikden sonrada içine göz kararı tuz karabiberrr kırmızı biber attımmm elimleee yoğurdummm sonrada teflon tavayı yağladımm içine döşediim kızarttımmm bi tarafını sonrada öteki tarafını çevirdimmmm

yine döktürmüşünnnnnnnnnnn hamarat karuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ben kendinin açıp yaptığım böreğin tarifini istiyorummmmmmmmmmmmmm anlamam zamanın olduğu zaman yazzzzzzzzzzz

cnm 5 bardak unu koy leğene sonrada içine tuz su yoğur ama bayağı yoğurman lazım hamur iyice özdeşmeliii sonra hamuru ikiye böl küçük küçük hamur bezeleri hap 15 bitarafa yap ayrı 15 bitarafa biri alt biri üst için

ama önceee içini hazırla ben kıymalı yapıyorum cnm bol soğan koy kıyma karabiberr

neyseee bezeleri küçük küçük açıyorsun sonra üst üste diziyorsunn
her iki tarafında bittikden sonra tek tek yağlıyorsun yağladığın bir tarafı birleştiriyorsunn açıyorsun elinle aynı şeyei diğer tarafa yap tepisye ser içini koy sonra üsütnü kapa anladın inş..

canımmm benim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

birsen namadın valla bezeleri açmayı tepsiye dizmeyi anlamadın nasıl yağlayıp birleştiriyosun anamadın zamanın varsa anat yoksa sona anlay yapmak istiyorum o böreğiiiicokacimcoook

cnm yaa hanuru yoğurdun ikiye ayırdınn hamuırun birini al önüne

küçük küçük parçlar kopar 15 tane yapp

onları küçük küçük aççç diz sonra ikinci hamura yap aynısınıı

daha sonra açtığın o küçük hamurları tek tek yağla en üste geleni yağlama en üsteki hamuru çekkkk alttaki ile birleştir..........onu aççç tepsi boyutunda

yani 15 hamur birleşiyorrrrrrrrrr ikincii hamuurda aynıyapp öle işteeeeee

kızlar komedi dükkanını izliyorum biraz gülmeye ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrr

ben bugün yoruldum yatacağım cnm yaaa

fatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş okuyonnnnnnnnnnnn biliyommmmmmmmmmmm neden gelmiyonn aartıkkkkkkkkkkkkkk

yoksa beğenmiyonmu biziiiiiiiiiiiii

özür dilerim arkadfaşım dün geldin geçmişi okudum hemen yattım canım sizleri merak ediyorum hergün mutlaka okuyup çıkıyorum yazıcak vaktim olmuyo bi bilseniz halimi görümcem haftaya cumartesi gidiyo gidene kadar beni idare edin iş yerine bile ggidemiyorum ya özledim işimi

doğru söze bişi diyemicem haklısın canım ya sopayı hakediyorum bugün kulaklarınızı çınlattım eltimle görümceme bahsettim sizlerden ikisi birden antalyadamı arkadaşların dediler yok dedim hepsi farklı şehirlerde dedim inanamadılar sanki burdalarmış gibi bahsediyosun dediler heheehe

birsencim ya napıyım canım sabah kalkıyorum kahvaltı yapıp evden çıkıyorum gecede 11 de evde oluyoruz çok yorgun oluyorum denize git gel yemek yap ye ortalığı topla çarşıya çık misafirde geliyo bi görsen çok fena ama haklısın iki satır yazmam gerek
senağlama

canım benim bende öle yazdım kızlara ama bu kadar uzun kalacağını heç düşünmedim özür dilerim cnm yaaaa

ayyyyyyyyy sen ağlama yaa dayanamam cnm benim benden hassass olmuşş bu ayyy bilirim o yazlık muhabbetini gelene gidene hizmet edersinsanki hizmetcisin yaaa

eltine deseydin ayrıyız ama kalplerimiz birkaydirigubbakcemileŞeniz

günaydın kızlarrrr gördüğünüz gibi buradayımm
sabah altıda kalktımm aksam çok sıcakdı zor uyudum hatta uyuyamadımmirmirmirmir:

sabha kalkar kalkmazzz böreğimi açtım ama bu sıcakda hamurlar birbirlerine yapıştılar aman yaaa didimmmmmcokacimcoookbi kilo ter döktümmm sonra banyoyu vs.elden geçridimmmm..........................

sonra tlf elime aldımmm bide ne görem neşe bana msj çekmiş gece kanaması başlamış acilde serum vermişler bende sabah çekti sandımm ama geceymişş sabah evi aradım bılamadımm:çok üzgünüm:merak ediyorum şimdi çıkıyorum duşa gireceiğim oradanda hastaneye gideceğiz annemle

dilekciğim lütfen gelmemezlik yapma o kadar şey yaptımm üstelik onlardan ötee

anneciğim bugün sırf sizin için geldiii hatta bugün kına gecesi var oraya gidecek buradann

öptüm sizi neşeyi birdaha arayacam çok üzüldüm yaaaaaaa neden oldu acabaaaaaa

canım senede 1 kez geliyolar ve 1 ay kalıyolar bizde eltimle bu 1 ay içinde iki gelin olarak koşturuyoz valla ama görümcem çok iyidir o yüzden severek yapıyoz ama antalyanın sıcağı malum mahvediyo insanı

aaaaaaaaaaaaa neşeye ne olduki merak ettim ya benden de selam söyle umarım ciddi bişeyi yokturyaaaa

kızlar günaydın
aaa neşeye ne olduki
ne kanaması bu acaba yaaaaaaa
ay yoksa hamiştide bebeğemi bişey oldu hay allah yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…