patatesın ıcıne o dedıklerını nasıl koyuon kızartıon ben anlamadım yaakafamçokkarıştı
kocam gec kalacakmıs pizza soledim kendume agzımın suları akıyo ya yemekten konustukca yarınkı dolmaları da dusundukce fena oluyorumkafamçokkarıştı
yine döktürmüşünnnnnnnnnnn hamarat karuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben kendinin açıp yaptığım böreğin tarifini istiyorummmmmmmmmmmmmm anlamam zamanın olduğu zaman yazzzzzzzzzzz
ayy saol canım benim yaa
valla istiyo neden boyle oldum istahım cok acıldıhihoyyyt
hep acım hep acım doymak bilmiorum sanki hemen acıkıyorumhihoyyyt
eline saglık dimek tursu yaptın hee masallah hepınzde ayrı marıfetsüprizzzzz
ama ben karısık tursu istiom lahanaların da suyunu akıta akıta yemek istiomcokacimcoook
birsen namadın valla bezeleri açmayı tepsiye dizmeyi anlamadın nasıl yağlayıp birleştiriyosun anamadın zamanın varsa anat yoksa sona anlay yapmak istiyorum o böreğiiiicokacimcoook
kızlar komedi dükkanını izliyorum biraz gülmeye ihtiyacım varrrrrrrrrrrrrr
fatoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş okuyonnnnnnnnnnnn biliyommmmmmmmmmmm neden gelmiyonn aartıkkkkkkkkkkkkkk
yoksa beğenmiyonmu biziiiiiiiiiiiii
fake ben suyunu icmistim canim kaynatmaktan daha kolayima geldi uzerine su ekleyip iciosun daha etkili oldgunu okumustm o zaman hem
dirim gitmedim valla usendim sportif kocis biras bozuldu ama napim yaaa
tatos okuosa niden yazmiooooooooooklava:
asli gozun aydin bidenem isler tikirinda masallah
canımsın sen yaaaa annen gelmişş gözün aydınn çok sevindim cnm yaaaa
börek ne demek cnm yaa tabiki yaparımmm.............
evet cnm tatoşu aksam gördüm burayı okudu ve gitti yaaaaaaaniden böle yapıyolarrr anlamıyorum dün bernaya da mail attım ama ses yokkkkkkkkkk
kociş bozuldu heeeee sen hamüşş karısın öle her dk zıplayamazsın tabiiiiiiiii:CüvCüv:
bu arada benim çok gaz sancım var göbeğimde bir ağrı var ve ishalim yaa bu iğne yapıyor sanırım ..........şimdi okuyacam içeriiğiniii kahvaltı yapmadım dahaa yaa of canım istemiyor bişeyyy
özür dilerim arkadfaşım dün geldin geçmişi okudum hemen yattım canım sizleri merak ediyorum hergün mutlaka okuyup çıkıyorum yazıcak vaktim olmuyo bi bilseniz halimi görümcem haftaya cumartesi gidiyo gidene kadar beni idare edin iş yerine bile ggidemiyorum ya özledim işimi
doğru söze bişi diyemicem haklısın canım ya sopayı hakediyorum bugün kulaklarınızı çınlattım eltimle görümceme bahsettim sizlerden ikisi birden antalyadamı arkadaşların dediler yok dedim hepsi farklı şehirlerde dedim inanamadılar sanki burdalarmış gibi bahsediyosun dediler heheehe
birsencim ya napıyım canım sabah kalkıyorum kahvaltı yapıp evden çıkıyorum gecede 11 de evde oluyoruz çok yorgun oluyorum denize git gel yemek yap ye ortalığı topla çarşıya çık misafirde geliyo bi görsen çok fena ama haklısın iki satır yazmam gerek
senağlama
canım benim bende öle yazdım kızlara ama bu kadar uzun kalacağını heç düşünmedim özür dilerim cnm yaaaa
ayyyyyyyyy sen ağlama yaa dayanamam cnm benim benden hassass olmuşş bu ayyy bilirim o yazlık muhabbetini gelene gidene hizmet edersinsanki hizmetcisin yaaa
eltine deseydin ayrıyız ama kalplerimiz birkaydirigubbakcemileŞeniz
günaydın kızlarrrr gördüğünüz gibi buradayımm
sabah altıda kalktımm aksam çok sıcakdı zor uyudum hatta uyuyamadımmirmirmirmir:
sabha kalkar kalkmazzz böreğimi açtım ama bu sıcakda hamurlar birbirlerine yapıştılar aman yaaa didimmmmmcokacimcoookbi kilo ter döktümmm sonra banyoyu vs.elden geçridimmmm..........................
sonra tlf elime aldımmm bide ne görem neşe bana msj çekmiş gece kanaması başlamış acilde serum vermişler bende sabah çekti sandımm ama geceymişş sabah evi aradım bılamadımm:çok üzgünüm:merak ediyorum şimdi çıkıyorum duşa gireceiğim oradanda hastaneye gideceğiz annemle
dilekciğim lütfen gelmemezlik yapma o kadar şey yaptımm üstelik onlardan ötee
anneciğim bugün sırf sizin için geldiii hatta bugün kına gecesi var oraya gidecek buradann
öptüm sizi neşeyi birdaha arayacam çok üzüldüm yaaaaaaa neden oldu acabaaaaaa
mesaj çektim neşe ye
bakalım cvp gelicekmi
umarım iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?