yok haber hala yazarsa yazarım kızlar
şimdi mutfağı topluycam
keyfim olursa ütü var bide
günaydın kızlar geldiim ben de
nasılsınız gökcemcim fatoşum sadece sizler varsınız heralde değil mi
neşe ye ne oldu yaaa
alla alla kız adetli değildi ki
bu ne kanaması şimdi yaa
selam canlar neseye nolmus cok merak ediyorum ne kanamasi bu yaaaaaaaa
kotu bisey olmasin yaa Allah korusunnnnn nerden cikti simdi bu yaaa
adet dzenleyici icince belki ara kanama filan oluodur ama hastaneye gidecek kadar kanamasi varsa durum ic acici gozukmuo:sm_confused:
sen nasilsin tatosum kolay gelsin tam gaz misafir ve hizmet modundaymissin
ama yine de ozletme gendunu fazla
merhaba kızlar...
neşeye ne oldu yaa geçmiş olsun.umarım kötü bişiyi yokdur
sabah evimizde olduk en sonunda canım evim çok özlemişim:)) şimdi bişiler yemek için kalkdım karnım acıkmışş:))
sırrımı açıklıyorum kızşlarr:) şimdi ben az çok yumurtlayacağım günü tahmin ediyordum ama genede ateşimi ölçerekden daha temkinli gidiyordu..hergün yapmayı ve yatmayı denedim olmadı...bu sefer komşum banyoda karnına sıcak su tut dedi...ve bir gün durup bir ilişki ve yatmadan kalkıp banyoda karnıma sıcak lifi tutum..15 dakikaya yakın bu işlemi uyguladım ve oldu:)))) tabi kızlar bunlar bahane bence olacağı vardı oldu belkide..ama deneyin sizlerde isterseniz.....
merhaba kızlar...
neşeye ne oldu yaa geçmiş olsun.umarım kötü bişiyi yokdur
sabah evimizde olduk en sonunda canım evim çok özlemişim:)) şimdi bişiler yemek için kalkdım karnım acıkmışş:))
sırrımı açıklıyorum kızşlarr:) şimdi ben az çok yumurtlayacağım günü tahmin ediyordum ama genede ateşimi ölçerekden daha temkinli gidiyordu..hergün yapmayı ve yatmayı denedim olmadı...bu sefer komşum banyoda karnına sıcak su tut dedi...ve bir gün durup bir ilişki ve yatmadan kalkıp banyoda karnıma sıcak lifi tutum..15 dakikaya yakın bu işlemi uyguladım ve oldu:)))) tabi kızlar bunlar bahane bence olacağı vardı oldu belkide..ama deneyin sizlerde isterseniz.....
ayy neşeyi aramak istiyorum ama müsaitmidir ki yaa
aklım onda valla
bu arada nurayım kuşum hoşgeldin bitanesi
kızlarrrrrr dr çok güzel şeyler söyledi kist kırıntısı mırıntısı kalmamış gördüğün gibi heryer bembeyaz dedi küçükçük küçükçük yumoşlarım bilem vardı rahim çok normal görünüyor dedi zaten hamilelik öncesi gibi ilaçsız 26.günde adet olabildiğine göre hamilelik için önünde bi engel yok dedi şimdi ama biras kafamı karıştırdı nuraycım engin bilgilerine ihtiyacım var kuşum şimdi ben c.tesi kontrole gidicem o gün 11.gün akşamı gidicem yumurtanın büyüklüğüne bakıcak dediki eğer 18-20 mm arasındaysa çatlatma iğnesi yapalım hem kist oluşmasını engelleriz hem de ilişki saatini belirleyebiliriz dedi ben ek ücret almıyorum sen sadece eczaneden 23 milyona iğne alıyorsun dedi hem kafamda rahat olur haa sabah mı akşam mı bugün mü yarın mı stresinden kurtulurum dr belirlediği saat aralığında ilişki olur
sen dersin bitanem yaa amaaaa yine yine tekrarladı buna c.tesi günü yumurtanın büyüklüğüne göre karar vericez dedi ilk klomen mi versem diye düşündü yani benim dr um biras garip sesli düşünüyor ama yok senin yumurtalman çok güzel hormon ilacıyla dengeni bozmayalım dedi
canım senede 1 kez geliyolar ve 1 ay kalıyolar bizde eltimle bu 1 ay içinde iki gelin olarak koşturuyoz valla ama görümcem çok iyidir o yüzden severek yapıyoz ama antalyanın sıcağı malum mahvediyo insanı
cnm sabha msj çektim evinide arıyommmm yok anacığımmmaaaaaaaaaaaaa neşeye ne olduki merak ettim ya benden de selam söyle umarım ciddi bişeyi yokturyaaaa
kızlar günaydın
aaa neşeye ne olduki
ne kanaması bu acaba yaaaaaaa
ay yoksa hamiştide bebeğemi bişey oldu hay allah yaaaa
mesaj çektim neşe ye
bakalım cvp gelicekmi
umarım iyidir
adet dzenleyici icince belki ara kanama filan oluodur ama hastaneye gidecek kadar kanamasi varsa durum ic acici gozukmuo:sm_confused:
sen nasilsin tatosum kolay gelsin tam gaz misafir ve hizmet modundaymissin
ama yine de ozletme gendunu fazla
canim oyle durup duruken catlatma ignesi yapilmaz sonucta o da hormon ignesi
sonra senin yumurtan zaten catlio ihtiyacin yok bole biseye:sm_confused:
her doktorun yaklasimi da cidden farkli yani kaydirigubbakcemile3
hem senin zaten yumurtlama gunun belli ya 12 ya 13
her iki gun de iliskiye girersin olur biter
ama yine de sen bilin kusum tek seferde denerim oyle daha rahat olacam dersen yaptira.s
bebek hg canim ben de hep acim hep acim hehehe:roflol:
o sicak su olayini biliyrm nette okumustum bir sicak bir soguk su tutun belden asagi diodu yumurtaliklar mi hormonlar mi daha iyi calisiomus oyle bise:uhm: cok oldu okuyali
sende tuttu dimekkaydirigubbakcemile3 zaten iliski oncesi sicak bez koyma muhabbeti de vardi ayni mantik iste
hoşgeldin gülüm ben gülüm benim
tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun canısı
allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
şimdi anlattığını ben anlamadım bir gün öncesi karnına sıcak su tutmayı anladım da ilişkiden hemen sonra ayağa mı kalktın yani
dirim hg askum
Alla Allah neyin nesi bu kanama durup dururken yahu
ins kotu bise yoktur aman yaaa kadin olmak ne zor beeeeee
dirim kusum aldigi kadar un ni dimekkac bardak koyayim
yumusak mi kalcak sert mi olcak hamur
dunku sirkeli tuzludan bahsediomhihoyyyt
dirim gozun aydin o zamannnn hihoyyyt
o igne nesi acaba kan sulandirici filan olabilir miiii adi nee netten bakalim
bu arada kac derecede kac dakika durcak tepsi yaglanacakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?