Aysonu Kizlari 2008

yok haber hala yazarsa yazarım kızlar
şimdi mutfağı topluycam
keyfim olursa ütü var bide

tamam canım sen işine bak kolay gelsin sana öffffffffffffffffffff antalya da çok nem var çamaşır astım evi süpürdüm şakır şakır terledim balkon yıkancak ama canım istemiyo

günaydın kızlar geldiim ben de
nasılsınız gökcemcim fatoşum sadece sizler varsınız heralde değil mi
neşe ye ne oldu yaaa
alla alla kız adetli değildi ki
bu ne kanaması şimdi yaa

günaydın kızlar geldiim ben de
nasılsınız gökcemcim fatoşum sadece sizler varsınız heralde değil mi
neşe ye ne oldu yaaa
alla alla kız adetli değildi ki
bu ne kanaması şimdi yaa

evet canım burdayız neşeyi merak ediyorum ya arada ev işi yapıp bakıyorum haber varmı diye

selam canlar neseye nolmus cok merak ediyorum ne kanamasi bu yaaaaaaaa
kotu bisey olmasin yaa Allah korusunnnnn nerden cikti simdi bu yaaa

selam nuraycım evet allah korusun ama nerden çıktı bu şimdi bi ara hap kullanıyodu sanırım neşe adet düzenleyeyiciydi sanırım ondan falan olmasın ya ne biliyim kafam karıştı inşalaahhhhhhhhhhhh kötü bişeyi yoktur

merhaba kızlar...

neşeye ne oldu yaa geçmiş olsun.umarım kötü bişiyi yokdur

sabah evimizde olduk en sonunda canım evim çok özlemişim:)) şimdi bişiler yemek için kalkdım karnım acıkmışş:))

sırrımı açıklıyorum kızşlarr:) şimdi ben az çok yumurtlayacağım günü tahmin ediyordum ama genede ateşimi ölçerekden daha temkinli gidiyordu..hergün yapmayı ve yatmayı denedim olmadı...bu sefer komşum banyoda karnına sıcak su tut dedi...ve bir gün durup bir ilişki ve yatmadan kalkıp banyoda karnıma sıcak lifi tutum..15 dakikaya yakın bu işlemi uyguladım ve oldu:)))) tabi kızlar bunlar bahane bence olacağı vardı oldu belkide..ama deneyin sizlerde isterseniz.....

ayy neşeyi aramak istiyorum ama müsaitmidir ki yaa
aklım onda valla

bu arada nurayım kuşum hoşgeldin bitanesi
kızlarrrrrr dr çok güzel şeyler söyledi kist kırıntısı mırıntısı kalmamış gördüğün gibi heryer bembeyaz dedi küçükçük küçükçük yumoşlarım bilem vardı rahim çok normal görünüyor dedi zaten hamilelik öncesi gibi ilaçsız 26.günde adet olabildiğine göre hamilelik için önünde bi engel yok dedi şimdi ama biras kafamı karıştırdı nuraycım engin bilgilerine ihtiyacım var kuşum şimdi ben c.tesi kontrole gidicem o gün 11.gün akşamı gidicem yumurtanın büyüklüğüne bakıcak dediki eğer 18-20 mm arasındaysa çatlatma iğnesi yapalım hem kist oluşmasını engelleriz hem de ilişki saatini belirleyebiliriz dedi ben ek ücret almıyorum sen sadece eczaneden 23 milyona iğne alıyorsun dedi hem kafamda rahat olur haa sabah mı akşam mı bugün mü yarın mı stresinden kurtulurum dr belirlediği saat aralığında ilişki olur
sen dersin bitanem yaa amaaaa yine yine tekrarladı buna c.tesi günü yumurtanın büyüklüğüne göre karar vericez dedi ilk klomen mi versem diye düşündü yani benim dr um biras garip sesli düşünüyor ama yok senin yumurtalman çok güzel hormon ilacıyla dengeni bozmayalım dedi

adet dzenleyici icince belki ara kanama filan oluodur ama hastaneye gidecek kadar kanamasi varsa durum ic acici gozukmuo:sm_confused:

sen nasilsin tatosum kolay gelsin tam gaz misafir ve hizmet modundaymissin
ama yine de ozletme gendunu fazla

sorma nuraycım hersene böyleyiz biz yazları koşuşturmayla geçiyo biz yazın hiç tatil yapamayız geöçen sene ramazan bayramıda gittik tatile bu senede öyle olcak sanırım önümüzde ramazan ayı var onda da misafir ağırla misafirliğe git derken ancak ekimde biter bizim telaşşşş
sende bebişinde iyisiniz demi canım takip ediyorum gerçi prensesimize iyi bak kendine de tabi canın ne istiyosa ye ya boşver doğumdan sonra bebişin peşinde koşmaktan verirsin kiloları merak etme

ya gerçektenmi nuray neşenin durumu iç açıcı değilmiki ya keşke dr a sourp öyle içseydi hapı sahi dra sormuşmuydu
bu arada küçük balkonu yıkadım çok terledim sırada büyük balkon var yaaaaaaaa

bebeklik gözün aydın canım çok sevindim senin adına pozitif düşünmenin de çok etkisi oldu bence tebrik ederim canım darısı bizlerin başınaaa aminnnnnnnnnn

hoşgeldin gülüm ben gülüm benim
tekrar tekrar hayırlı uğurlu olsun canısı
allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
şimdi anlattığını ben anlamadım bir gün öncesi karnına sıcak su tutmayı anladım da ilişkiden hemen sonra ayağa mı kalktın yani

ayyy dilek çok güzel bi haber bu çok sevindim çalışmalara başlarsın artık kistin gitmiş demek süper ya nuray demişti zatennnn demi nurayyyyy hadi gözün aydın canım
bu sefer gittim balkona

canım senede 1 kez geliyolar ve 1 ay kalıyolar bizde eltimle bu 1 ay içinde iki gelin olarak koşturuyoz valla ama görümcem çok iyidir o yüzden severek yapıyoz ama antalyanın sıcağı malum mahvediyo insanı

antalyanın sıcağııı offffffff biz burada pişiyoruzda aman yaaaaaaaa zor gülüm neyse görümce iyiyimişl o yüzden bişey demiyozzz

aaaaaaaaaaaaa neşeye ne olduki merak ettim ya benden de selam söyle umarım ciddi bişeyi yokturyaaaa
cnm sabha msj çektim evinide arıyommmm yok anacığımmm

kızlar günaydın
aaa neşeye ne olduki
ne kanaması bu acaba yaaaaaaa
ay yoksa hamiştide bebeğemi bişey oldu hay allah yaaaa

mesaj çektim neşe ye
bakalım cvp gelicekmi
umarım iyidir

adet dzenleyici icince belki ara kanama filan oluodur ama hastaneye gidecek kadar kanamasi varsa durum ic acici gozukmuo:sm_confused:

sen nasilsin tatosum kolay gelsin tam gaz misafir ve hizmet modundaymissin
ama yine de ozletme gendunu fazla

şimdi konuştumm evdeymişşşş yeni gelmiş kanaması azalmış bebişşş yokmuşşşş

3 doktorrr muayne etmiş rahimde vs.bişeyyyy yokmuş şimdi rahim filmi istemişler rahim filmi çekilecekmişşşş

sorma yaa çok karnım acıkıyor ama dayanıyorum fazla yemiyorum çünkü kilo almak isemiyorum bugün akşama doğru eşime süt aldırayım diyorum bebek beslensin...neler yapsamki başkaa çok tecrübesisim ....

yaa birde kızlar sanki karnımda iki bebek var gibi hisediyorum neden acabaaaaaaaaa ??? eşimede diyorum sizce nedne böyle hisediyorum iki kasığımdada kasılmalar vee iki ağrı nokdada pır pırlanma mevcutt...pazartesi gidecem bakalım ....tek olursa iyi olur iki bebekli halimi düşünemiyorum :))))))

saolun kızlarr ben hala şokdayım sabah valizi alıcam diye uzanınca eşim kızıyordu daha olayın gerçekliğinden emin değil gibiyim bilmiyorum yaa:))

allah olmayan herkeze nasip etsin kızlarr

evet canım bu ay hiç yatmadım hemen kalkdım banyoya gittim sıcak lif koydum soğudukça sıcak suya tutup koydum...15 dakika ya yakın bu işlemi uyguladım...kısmet bence...

kızlar bende doktordan geldimmmmm gittim muayne oldummmm doktor rahimde sıvı gördü

dedi hala devam ediyormu adettin çokda az olsa geliyor dedimmm tmm dedii....

daha sonra sola sağa baktı nereden baksanız 15-16 yumoşum var kızlar en büyüğü 10 mm olmuş en küçüğüde 6.5 mm dedi şimdilik herşey yolunda gidiyor dedi.....

gonolfa devam 225 doz olarak dendi birde artı bir iğne daha verildi bu iğne neden diye heççç sormadımm
atamadın heycanı üzerimden ondan neyi soracağımı unutyorum yaaaaaaaaaaa

neyse p.tesi sabah 9 da randevum var tekrar bakılacakkkkk yumoşlaraaaa

kızlar şimdi tel geldi ben çıkıyorum maraton başlıyor görüşürüz aklımda neşede öptüm hepinizi

cnm kulak hamur eline yapışmayacak kıvama gelecek tatlımmm
kulak memesi yumuşaklığında artııı tepsi yağlanıyor kuşum üzerine susum yada çörek otuda at derecede 200 derece kuşummm

dirim gozun aydin o zamannnn hihoyyyt
o igne nesi acaba kan sulandirici filan olabilir miiii adi nee netten bakalim

bu arada kac derecede kac dakika durcak tepsi yaglanacakmi

hemen ismini söylüyorum kuşummm tek enjeksiyonda verdiler cnm açıp ağzını vuracağımm ORGALUTRAN İSMİ CNM NEYMİŞŞŞ MERAK ETTİM SEN DAHA ARAŞTIRMACISIN KUŞUMM BENDNE İİİ BULURSUNşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…