Aysonu Kizlari 2008

BULDUM İLACIN NE İŞE YARADIĞINI

Foliküllerin yumurta toplama zamanına kadar çatlamadan kalabilmesi için göbekaltı veya bacaktan ciltaltı enjeksiyonu şeklinde kullanılır. Tüp bebek te lucrin alternatifi ilaçlardır.
İİDE DAHA O KADAR GELİŞMEDİ ALLA ALLAA NİDEN ÖLE İSTEDİİİ ANLMADIM

anladim kuşşş daha o kadarlik olmadi ama eşşeğini sağlam kaziğa bağliyor doktor civanimmmm

nuray kuşum yaa evet o iğnede hormon ama ne bileyim yaa bu ilk yaa bu da böyle olsa mı acaba yaa
bi de içim daha rahat eder belki haa
bi olumsuz etkisi olur mu ki acaba bana
adetimi falan bozar mı yani diğer aylar için

nuray kuşum yaa evet o iğnede hormon ama ne bileyim yaa bu ilk yaa bu da böyle olsa mı acaba yaa
bi de içim daha rahat eder belki haa
bi olumsuz etkisi olur mu ki acaba bana
adetimi falan bozar mı yani diğer aylar için

bozmaz cnm benim zamaninda adet olursun

aslinda olabülürsünnnnn çünkii zamanini bilecenn yumruta takibi gibi bişey olacak sendee

Yaaaaaaaaaaaaa ben geliyommmmmmmm herkesssssss giidiyoooooooooo nasil olacekkkkkkk bu işşşşş ben oynamiyorum yaaaaaaaaaaaa

drımım ay inşallah bu ay güzel şeyler olurr baya iyi yumurtaların...çatlatma iğnesinin kalitelisinde vurdurturur inşallah dr...çatlatılarmı yumurtlarını inşallah olacak.... dualarımız silerle kızlar.

valla cnm yaaa bombom ağırdan satıyor kendisini
neşmede olsaydı hemen gelürdüü canım arkadaşım hasta yatıyor telfonda kusura bakma diyo kız yaa çok üzüldüm 340 ytl rahim filmi çektirecek bidaha neyse kaynanası vermiş parayııı gıcıkkk karııı yapmışşş annelik sonunda

inş...cnm ya inş....bende o günleri göreceğim cnmmm
ben gediom artık
tuzlulardan yapacam
bir de kısırcokacimcoook
gozum doyunca gelirim:roflol:

yap kuşum yappp bende masamın resmini çekp koyacağımmm burayaaaaaaaaaaacokacimcoook

yaaaaaaa kimseler yokkkkk hem burada hem bende

yaa canım sıkıldıı nurayy gittii hamur işi yapmaya

miraya evmi bastı yokk
fatoşun misafirleriii
aslı ağır vasıta olduuu
bebeklik nirde allah bile
fakede yokkkkkkkkkkk
yokkk yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ben galdum kendü kendümeeeeeeeeee

afiyet olsun kuşum bende kısır yaptımmmm

malesef bombom daha gelemediiii sanırım yenii çıktıı msn yeni kapandııı

halam geldi önceee .....şimdi o dediğim arkadaşım gelirrrrrrrrrrrrrrr

en son bombom gelecek sanırımmmm

kızlar günaydınnn

nasılsınızz..ben erkenciğim bugün dün yorgunlukdan erkenden uyudum ve sabah kadınların kavgasıyla uyandım:))))) göçmen bloklarında oturuyoırum..göçmenler her sene bu ayda kahvaltılık salça yaparlar konservee sabah erkenden kalkarlar yaparlar ne ollduysa anlayamadım yukardan kadın bağırıyordu aşağdakileri sabahın 7 sindee:) korkarak uyandım kalbim falan çarptı ne oluyor diyee sanki birisini öldürmüşler gibi bağırıyordu kadının tekii neyseki bi adamın teki çıkdı sabah sabah ne bu gidin başka yerde kavganızı edin diyee bağırınca susdular:))) oh dedim bendeee:))) güne kavgalı başladım yani:)

neyse erken kalkan yol alır derler bende beyazları attım ..bitsin renkliliri atacam....valizlerimi boşalttım..mutfağımı toplayacam dün yedik yedik yığdık öyle:)))

işde böylee kızlar uyanan yokmuuuuuu :)))

günaydınn güzel bayanlarrr,güzel bir pazar günü diliyorumm. bebeblik canımm öncelikle tebrik ediyorum canım. allahım hayırlısı ile bebişini kucagına almak nasip etsin güzelim. birde ev işlerini yaparken kendini çok yorma fazla iş yapma yavaş yavaş yapki yorulma.
uykucularr bugün kimseler ugramamış bizden başkaa huhuuu nirdesinizz bakayımm.

kızlar günaydınnn annemdeyim şimdiiiiiiiiiii

kahvaltı yapacazzzzz
nurayımmm dün dediğim iğneyi yaptım göbeğim çok sızladı yaaaaaa kaşındıda dokundumu acabbbbbaaa

kizzz bu saatte kahvalti mi olur kacta kalktiniz hehee
yok ya ne dokuncak bazi igneler yakar veya sizlama yapabilir normal yani takma kafana

cnm yaaa alerji varya ondan korktum ama doktor biliyor durumu vermezdi yani

adam dün rahimde sıvı gördü dün çok az leke geliyorduuu aksam annemdeydik kınaya geldik annemin alt komsusunun kapının önünde oluyordu kına
annem yanımızda oturuyorduu ktü diye bir bayılduu

bende syres oldum eve bi geldik adet başlangıcı gibi kan geldi çamaşırım vs.battı sayesinde içerde kalanda çıktıı hahahaaa

ayyyy cnm 10:30 kalktık biz iğnem o saatte dün sabah çok erken kalktım kuşum sıcakdan uyuyamadık bi önceki günn o yüzden annemde klimayı görüncee hemencikkk sızdık........benimki şimdi tutturdu alacam klima diyeeeeeee bizim evdee yaşanmıyır dedi
bakalımbugün bakacazzzzz ama uygun bişey istiyom yaaaaaa para lazımmmm bizeeee
ama sıcakda yaşanmıyor eşimde diyoki senin şu tedavi bitmeden alalımm sen evde yattığında olmaz o işler diyooo

oooooooo testere 2 heeeeeeee gerilmiştirsinnnnn,

ben 4 sinemada izledim 2 kerede evde i.zledimmm ekimde 5 geliyorrrrrrrrrr

hamileyken .izlesem bişey olmaz sanırımm hahhaaa

ayyy çok inanıyorummmmm yaaaaa hamiş kalacağımaaaaaaaaaaaa

şu yurta gelişimi olsun düzügünnnn nefes alacağım rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…