lucrin (gnrh analogları) bu grup ilaçlar, normalde beyinde salgılanan ve yumurtalıkları uyaran lh ve fsh hormonlarını kontrol altına almak için kullanılır. Bu şekilde hem yumurtalık ların uyarılması bizim denetimimize girer, hemde gelişen follikül lerin vaktinden önce çatlamaları önlenmiş olur. Tüp bebek için en önemli ilaçtır
cetrotide, orgalutran (gnrh antagonistleri): Foliküllerin yumurta toplama zamanına kadar çatlamadan kalabilmesi için göbekaltı veya bacaktan ciltaltı enjeksiyonu şeklinde kullanılır. Tüp bebek te lucrin alternatifi ilaçlardır.
Kusum iste yumurtan kendu catlayip gume gitmesin deyi catlama onleyici igneymisa.s
nuray kuşum yaa evet o iğnede hormon ama ne bileyim yaa bu ilk yaa bu da böyle olsa mı acaba yaa
bi de içim daha rahat eder belki haa
bi olumsuz etkisi olur mu ki acaba bana
adetimi falan bozar mı yani diğer aylar için
cimbom icin rahat edecekse yaptr kusum obur aylari etkilemez korkmana gerek yok
bu arada birsene gitmionmu yaa saat 2oldu
onca hazirlik yaptin dirimm ben olcam varya sabahtan damladiydim:roflol:
onca emek verdin hepsinden tadini cikara cikara yirdimcokacimcoook
hehehehe
inş...cnm ya inş....bende o günleri göreceğim cnmmmdrımım ay inşallah bu ay güzel şeyler olurr baya iyi yumurtaların...çatlatma iğnesinin kalitelisinde vurdurturur inşallah dr...çatlatılarmı yumurtlarını inşallah olacak.... dualarımız silerle kızlar.
ben gediom artık
tuzlulardan yapacam
bir de kısırcokacimcoook
gozum doyunca gelirim:roflol:
kısırımı yaptım yedım pek basarılı olmamıs ama ıdare ettım artık:roflol:
kurabıyeler tam kıtır olmamıs ıcı yumusak kalmıs tekrar attım ıyıce kıtır kıtır ısınca dagılan seklını sevıorumcokacimcoook
kizzz bu saatte kahvalti mi olur kacta kalktiniz hehee
yok ya ne dokuncak bazi igneler yakar veya sizlama yapabilir normal yani takma kafana
valla ben artik sabahlari uyuyamadiiim cise uyandugumdan sebep erkenden kalkiyorum benimkini de uyandiriodum bir sekilde 8.30 en gec 9 da kahvalti edioduk
aksam yalvardi artik bi pazarim var bu sefer uyuyim diye:roflol:eyi dedim 9bucukta uyandirdim bu kez.10 civari kahvalti ettikcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?