Aysonu Kizlari 2008

cnmm h.içi bakarızzz artıkkk alacağızz kesinnnn

cnm sıcakdaann değill tansiyondaa değil
annem öle bayılıyor epilepsi ve sinirsell anneminkii cnmmmm

durum müsayitmii bilmiyorum cnmmmm battı balık misaliyiz ama sıcakda durulmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrr

cnm bişeyy diyemiyorumkiiiiiii

been hamiş kalana kadar sizde doğum yapacaksınız ben gene yanlız kalacağımmmmsenağlama

kalmazsin kusum:teselli: biz 1yildir gidecek olsak coktan giderdik bu saate kadar
digerlerini bilemem ama ben netim ve bilgisayarim sag oldugu:1rolleyes: sizler de burda oldugunuz muddetce burdayimhihoyyyt

ahhhhhhhhhhhhhhhhh kuşummmmmmmm:1hug:cnm benimmmmmmm bende burada olacağımmmmmmmmm seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmm

iyi günde kötü gündeee burdayız deseneeeee:içelim::teytey:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyy çok sıcakdı bi b.köye gittik geldikk felaketttt gittik klima baktık en uygunu vestelde 730 ytl sanırım 10 ay taksit yapıyolar öle bosch ve arçelik 1000 ytl çüşşş dedim yaaaaaaaaaaaa

heeee o zaman baymak bakalım yaaaa cnm vestelde en uygunu ondan baktıkk aman yaa bizde şuan oturmadığımız odaya taktırcağız salon dediğim yer küçük ileride orada oturacağız çünki bebişler şuan olduğum odada kalacak...

baktık çokda iyi cnm özellikleri ama fiyatını belirtmemişlerrr

o yüzdennn eşim yarın gelirken ben bakayım diyorrrrrrrrrrrrrrrr

bizim sokağa çok yakın yerde bayi varmış

hadii yaaaaaaaaaaa o bize çok şimdi yaaaaaaaaaaaaaaa :1no2:

9000 lik a serisi istiyoruz biz ama aman yaaaaaaaaaaaaaaa

bu arada artık kasıklarım ağrımaya başladı yumoşlar büyüyor kuşummmmmmmm oleyyy :lepi:kaydirigubbakcemile3

cnm benim benim evim toplamda zaten 85 metre kare 3 oda 1 mutfak bir banyo bir tuvalet düşünürsenn salon 16-18 metrekaredir.... 9000 lik iyi olur dediler....aman yaa keşifci gelecek sölerrr ....bu arada netten baktım cnmmm baymak fiyatları 500 küsürden 700 küsüre kadar çıkıyorr........... sorsun eşim bakalım........

kuşum ya bu arada benden hale kahve rengi akıntı geliyor yaaa bitmedi adam diyecek ne adettin varmışşşşş

cnm hala kahve rengi geliyor ama c.tesi birazdaha sıvı vardı işte o çıkıyor sanırım ayyy bilmiyomkiii kuşummmmmmm

adam gelsin der bize 9000 binlik 1200 binlik diyeee

bu arada kimsleer yokk
hicroşunnn kardeşi evleniyor neşe hasta fakenin kocası evdee

aslı kurabiye yapıyor sanırım.....biz varız kuşum al sana kocaman bir bardak soğuk suu içelimmmm:içelim:

ayyy nuraycığım kocamın heç derdi bitmiyor çok sıcak oldu uykusuz kaldı yıllardır klima almam diyen adam bugün iilla klima alacam diye tırrım tırrım dolaştı....

sonra telefonu eskimiş telefon alacam diyo...

sonra d-samrt isityorr...bide bana diyokii sana d.günü hediyesi klima alıyorumm yemezler dedim şahsıma münasır birşey isterim dedim....gülüyor hediyenin küçüğü büyüğü olmaz diyor...dimi aşkım diyoo hee olamaz deidm ama tokada alıp gelme dedim...uyuz oluyor hahahaa

ayy hcrosun bugndu dı mıı hayrlı olsun ıns

kusum dımek adam bunca borcun icinde hem de sen calısmazken kendıne guvenıyorkı bunca sey istio:uhm: ne diyelim Allah daha cok virsin:roflol:

valla cnm yapacam diyooo

d.smart 300 ytl miş
alacağı tlfda 300 ytl kendi tlf verecekmiş
klimada en fazla 700-800 ytl bişey alacak
ilk iş klimaaa sonra tlf sonra d.smart alıncakmışşşş

bu tedavi parasını bu ay ayın 1 de başlatacak kestirmeyee

allaha şükür darlık yüzü göstermedi göstermez inş.kuşummm alsın valla çalışamam ben arada gidiyomm havam değişiyor geliyorummm

cnm bakmazmıyız yaaaa a dediğimiz şeyy az yakanından cnmmmm

sıcaklar artıkın çekilmiyorrr

kız fake bende yarın sabah gidecieğimmm kaçta gidecen senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…