Aysonu Kizlari 2008

cnmmmmmmmmmmmm sen iyisini bilirsinnnnnnnn ne desekki

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım bilsem hemen yapıcamda bi karar veremiyomkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

cnm her iki doktordan nasıl bir elektirik aldığın önemli yaaaa

ama o iğneli tedavi yapalım diyene gitme iğne ile geliştirse bile senin çatlatma iğnesi olmana rağmen çatlamayan yumrutan kalıyorr daha beter edebilir seniiiiiii

Herkese günaydın kızlar nihayet kız kardeşim dün evlendiii çok yorulduk çooookkkk Allah daimi mutluluklar versin her evlen çifte bizimkilerin çok sorunlu oldu düğün bile dağılıyordu nerdeyse kaynana yüzünden ama allaha şükür damat bey son anda ailesine nihayet lafını geçirdi de düğün sakin ve mutlu bir şekilde bitti balayına gönderdik çiftimizi ve herkes yorgunluktan ölmiş bişekilde evlerine dağıldı ben hiç oynayamadım tabiii malumm ama 1 kez 1-2 dakikalığına halaya katıldım hiç oynamamamış olmiim diye neyse ekte bir iki resim var kardeşimin düğününde resim bile çekemedik sıkıntıdan ama neyse bakarsınız
sizlerden ne haberler bakiim yeni haber varmııı nasılsınız görüşmeyeli

.......................................................
........................................................
........................................................

ben hiç fotojenik değilimdir çok çirkin çıkarım korkmayın bu kıza nomuş diye valla gerçek görüntü böle değillllkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydın hiçroşumm dimek bitti sonundaa hadi bacım gözün aydın

allah mutluluk versin hep saygı ve mutluluk çerçevesinde gitsinlerrrrr

bende uyuyamadım sıcakdan yaaaaaaaaaaa kalktım 6 da duş aldımmm

dedim gazetemi okuyayım sonrada hastaneye gideceğimmm burdan 45 dk.gittiği iöçin erken çıkacağımm.................

şimdi kalacağım saçlarımı kurutacağımmm

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nurayım kuşum bir tek sen varsın sanırım bebeğim
nasılsın annem keyifler nalır prenses nasıl annesi
bugün ist.biras rüzgarlı ama nem mahediyor bizi yaaa
fakem adet olmuşsun kuşum inş.kistin gitmiştir bitanesi bak benim ki gitmiş
hicroşum allah mutluluk versin bitanem kardeşine çok yakışmışlar sen ve tuğbiş arika görünüyorsunuz maşallah ve yine olaya kaynana el atmış haa nedir bunlardan çektiğimiz yaa

kızlar c.tesi biras geç gidebildim birsene son anda mal geldi ama inanın herşey mükemmeldi murat dün kahvaltı da çiğ börek yedi birsenin böreğini yani resmen bayıldı adam bende bugün nescafemle un kurabiyeleri götürdüm kısır falan herşey herşey çok güzeldi ama yemeklerden önemli annersi halası ve arkadaşı dağlar kızı reyhan harikalardı gerçekten bayıldım ben hepsine hele ki kızlar asla anlatamam annesi çok güzel ve çok çok genç ben ilk NNESİNİ ÖPTÜM FALAN 10 DK SONRA DEDİM Kİ ANNEN NİYE GELMEDİ TABİ HERKES DE Bİ KAHKAHA acayip çok genç annesi ben böyle bir şey görmedim annesi benden sadece 9 yaş büyük kızlar düşünü artık biras zorlasam birsen kadar kızım olurmuş demek ki birsenim güzel haberlerle bekliyoruz seni inş.dr dan bu arada annene çok üzüldüm kızz gayet iyiydi niye bayıldı ki şimdi iyi mi hemen kendine gelebildi mi
bu arada tekrar tekrar ellerine yüreğine kalbine sağlık güzeller güzeli arkadaşım benim
iyi ki hayatımdasınız hepiniz
çok seviyorum ben sizi
nurayım ve aslım la da kamera da görüştük göbişlerini inanılmaz güzerl darısı bizlerin başına inş.

ayy nurayım cidden çok genç valla yaa
komplexe girdim resmen
kızz bende mozaik pastayı çok güzel yapardım eskiden aklıma getirdin sonra annem farklı bi tarif verdi yağla şekeri ocakta eritiyorsun falan farklı geldi bana
sen nasıl yaptın bi tarif rica etsem gülüm benim
bende akşama yapayım
hiç sevmem yaa tatlıyı muratta öyle
bi jest yapayım koca göbişime

merhaba kızlar
sizi merakta bıraktım biraz ama birsen saolsun anlatmış durumumu biraz
benim kanaman geçen aydan kalan yumurtam yüzünden olmuş
buda çok raslanan bişey değilmiş,boşu boşunada rahim filmide çektirdim neyseki iyiyim allah a şükürler olsun
ve beni merak ettiğiniz içinde çoooooooooooooooooooook teşekkür ederim canlarım benim

hicranım allah kardeşini her daim mutlu etsin ve bir yastıkta kocasınlar
inşallah kardeşimin karşısınada hayırlı bir kısmet çıkarda bütün acılarını unutur
ve bu arada bu kaynanaların %90ına gıcık ve sinir oluyorum

ve cumartesi birsende olamadım diyede çok üzüldüm
inşallah başka zamana hamiş olduğunda evini temizlemeye gidecem ben onun:)

ve kızlar hepinizi çoooooooooooooook seviyorum iyiki varsınız:)

nuraycım yaaa
evde açılmamış paket kakao var bi paketten 4 çorba kaşığı çıkıyor mu acep
ve teşekkür ederim tarif için kuşum

neşemmmmmmm canım benim yaaa
gülüm bi türlü arayamadım seni canım yaaa
çok özür dilerim bitanem
nasılsın şimdi bitanem film çekilirken canın yanındı mı çok
şimdi kanaman nasıl var mı
tekrar tekrar çok geçmiş olsun bitanem aklım hep sendeydi inan bitanem ve yine söylüyorum çok özür dilerim canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…