Aysonu Kizlari 2008

galiba canım öyle bir ara kanamaydı ama benim bacaklar sanki felç olmuştu bide kanamam çok aşırıydı
yumurtam bir patlamış tam patlamış yani:))
ama 15 gün sonra tekrar adet görecekmişim gelişen 2 yumurtam varmış 19mm ve 20 mm işte:)
bakalım hayırlısı
hehehe bu ay içmemiştim düzenleyici ama bir daha içmem ya
benim motor çalışıyorda kocanınki naz yapıyor inşallah hepimize bir mucize olurda hamiş kalırız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:CüvCüv:Şeniz
saçmalama ablacım merak edip sormuşun beni çok saol
kanamam dün tamamem bitti
geldi gitti yani hemencik
iyikide varsınız yaŞeniz
bu arada birsen nerde yaaa
saat 9 daydı randevusu saat 2 yi geçiyor
işe mi gitti acaba
ama iş de bile olsa gelip yazardı buraya
birsenin bugün tedavisimi vardı inşallah hayırlı haberlerle gelir canım benim ya
bugün dr gitmiştim ya ancak sıra geldiiiiii
baktı dr kistim tamamen gitmemiş kalıntı vardı biraz gelecek ayakistim olmazsa tedaviye başlıcak allahın izniyle inş dualarınızı bekliyorum

anam çoğu gitmiş azı kalmış canım süper haber bu inşallah bir daha hiç kistin tekrarlamaz:Saruboceq:

fakem çok sevindim gülüm benim
bak inş. yavaş da olsa kurtuluyorsun baş belası kistten
önümüzdeki ay yeni umut kapıların açılacak inş.

Herkese merhabalar kizlarrr doktorda randevum vardi bugünn oran anama geçtim kadin iki gözü iki çeşme kizini evlendirdi diyee birde düğündeki tantanalar tabii yipratti herkesiii neyseki sağsalim düğün bitti bizimkiler balayindalar konuştuk 1 saat önce ben de evime geldimm hem yemek yiyom hem yaziyom bu arada da eski firmamin kdv muhtasar beyannamelerini yapiyom bir taraftann

neşecim canim çok geçmişolsun aramaya firsatimda olmadi kusura bakma telaşimiz vardi biliyorsun kontör de almamiştimm arayamadim yanii iyi olduğuna sevindim kendine dikkat et bacummm muckkk

herkes nereye gitti yahuuuuu kızlarrrrr aloooo huuuuuuu benim sezeryan kesin tarih belli oldu 17 eylülll bebişim kilosunu biraz daha alsın diye ertelendiii diğer herşey yolunda dendiii ve doktor makinalar aşağı yukarı ölçerlerr inşallah iyi doğacak dedi en az 3,200 bekliyorum dediii.. umarım 3 ten aşağı olmazzz hayırlısı inşallahhh bu arada ben 3,5 kilo verdim 1 aydaaaa

hicroşum hoşgeldin cnm benim
kardeşin ömür boyu mutlu olsun inş.bitanem benim
kaynanaya da pes valla yaaa
sen nasılsın bitanem

bu arada birsenle görüştüm iyiydi arkadaşına uğramış yoldaydı eve gidiyordu
dr yumuşlar iyi demiş
ayrıntıları kendisi anlatır zaten

büyük gün 17 eylül haaaa
hadi hayırlısı gülüm yaaa
çok uğraştın çok bekledin çok emek verdin sen bu melek için
inş.o da annesini üzmüyecektir

saol canım ben iyiyim çok şükür sıcaktan bunaldım e birazda düğün yorgunluğu ama dinlenicem bundan sonra heppp fazla enerji harcamamam gerek artıkk 17 eylüle ne kaldııı

kardeşim kaynanasına rağmen iyi kadın cadının teki yahuu valla isteme faslından beri gücümüz yok onu bunu yapamam diye diye beynimize etti resmen eşya konusunda altın konusunda birsürü yalan söledi kızın oturma odası bomboş almadılar sipariş verdik dediler ha bugün ha yarın dediler ama hiç bişii yokkk koluna nişanda bir burma bilezik taktılar 6 tane olcak dediler ama 2 gün önce gitmiş 2 tane düz bilezik almış 300 milyonluklardan düğünde kaynana kayınpeder 2 bilezik taktı nişanla beraber 3 bilezik yaptılar kıza evinin avizeleri birtanesi bile alınmadı birtek biz yatak odasını aldıkk onla duruyor zavallım gerisi çıpplak ampull çeyiz serilirken evin temizliği yapılmadı temizlikçi bulamadım dedi onuda bizim aile yaptı yetmedi karıya bileziklere bozuldu bizimkiler kızkardeşimde tabii set takıldı ama 2 gün öncesinden hanfendi gidip kendi beğenmiş incecik 14 ayar bişii aradım ogün ağzıma geleni söledim senmi takıcan da sen gidip beğendin işnsan gelinini yanına alır madem 14 ayar alıyon bari kız beğendiğini alsındedim zorla onu değiştirttik düğünden bir gün önce oda o ağar bu ağar diye diye kızı bunaltmış kuyumcuda ağlayarak geldi valla kızz düğündede zaten bilezik şokuuu bizee oda yetmedi düğüne bizden 150 davetli onlardan 50 kişi ancak vardııı güzel geçti ama takı töreninde altınlar damadın ailesinde kalır ben millete altın taktım onalrı alıcamki takan kişilerin düğününe giderken takayım demezmi haspam kızın boynundan kaçırırcasına sökmüşler altın kurdelesini gelin odasına benim yengem tek başına erkek tarafından da iki kişi girmiş yengeme hakaretler edilmiş sen çık dışarı ne işin var burda diye yengemi dışarı çıkartmışlar iterek kızkardeşimde kızmış neden takılarımı alıyorsunuz nedemek oluyor bu benim ailemin akrabalarımın takıları benim hediyemdir size neden verecekmişim deyince sus demşler kıza kızkardeşimde madem öle demiş kolundaki bilezikleri boynundaki gerdanlığı çıkarıp fırlatmış yere kafasındaki duvağıda çekip atmış yere damada dönmüş altınlarıda al ailenle çık dışarı ben salona inmiyorum altınlarıda alıp kendinize başka enayi bulun o halde demişş kriz geçirmiş resmen bu davranışlar karşısında damatta kardeşim öle deyince teyzesiyle kızını dışarı çıkarmış bağırmış onlara kardeşim 30 dk gelin odasından çıkmadı bende şekerim çıkar bişey olur diye yengem sölemediş önce baktım bir kargaşa var ortada gelin damat yok ortada çıktım gelin odasına yengem peşimden geldi kapıyı çalıyorum açan yokk yengem anlattı mecburen hemen indim aşağıya salon 2 katlı bu arada ben o merdivenleri nasıl indim çıktım malummm eşimi göderdim git bak kıza eğer durum fena ise kardeşim böyle bir günde ağlıyordsa düüğün duracak burda dedim eşim gitmiş damat abi hallediyoruz demişş ben ailemin davranışlarından dolayı özür dilerim demişş tabiki hakları yokk zaten bizim tarafın çoğu takıları kınada anneme verdi demezmiii eşimde hemen takıları koy baldızımın kesesine elinde dursun onlar herkesin size taktığı hediyelerdir inelim aşağıya yoksa burası karışır demiş aldılar indiler neyse tabii kardeşimin duvağı yeniden takılamadı zaten zor takılmıştı resimlerde bellidir ucundan tutturduk yine düştü saçı bozuldu ama sonra kendine gelip başladı oynamaya inadına göbek at dedim ortada ha birde düğün salonu parasının bile takılardan ödeyeceklerdi ona bile itiraz etmemiştikkk yoksa düğün yapamam gücüm yok diyordu hanfendüüüüü nihayetinde herşey düzeldi bunlar tırstı tabii baktılar biz öle sessiz değiliz şimdiye kadar bişii demedik diye tepemize çıkacaklarını sandılarr ama yemediiii

saol canım ben iyiyim çok şükür sıcaktan bunaldım e birazda düğün yorgunluğu ama dinlenicem bundan sonra heppp fazla enerji harcamamam gerek artıkk 17 eylüle ne kaldııı

kardeşim kaynanasına rağmen iyi kadın cadının teki yahuu valla isteme faslından beri gücümüz yok onu bunu yapamam diye diye beynimize etti resmen eşya konusunda altın konusunda birsürü yalan söledi kızın oturma odası bomboş almadılar sipariş verdik dediler ha bugün ha yarın dediler ama hiç bişii yokkk koluna nişanda bir burma bilezik taktılar 6 tane olcak dediler ama 2 gün önce gitmiş 2 tane düz bilezik almış 300 milyonluklardan düğünde kaynana kayınpeder 2 bilezik taktı nişanla beraber 3 bilezik yaptılar kıza evinin avizeleri birtanesi bile alınmadı birtek biz yatak odasını aldıkk onla duruyor zavallım gerisi çıpplak ampull çeyiz serilirken evin temizliği yapılmadı temizlikçi bulamadım dedi onuda bizim aile yaptı yetmedi karıya bileziklere bozuldu bizimkiler kızkardeşimde tabii set takıldı ama 2 gün öncesinden hanfendi gidip kendi beğenmiş incecik 14 ayar bişii aradım ogün ağzıma geleni söledim senmi takıcan da sen gidip beğendin işnsan gelinini yanına alır madem 14 ayar alıyon bari kız beğendiğini alsındedim zorla onu değiştirttik düğünden bir gün önce oda o ağar bu ağar diye diye kızı bunaltmış kuyumcuda ağlayarak geldi valla kızz düğündede zaten bilezik şokuuu bizee oda yetmedi düğüne bizden 150 davetli onlardan 50 kişi ancak vardııı güzel geçti ama takı töreninde altınlar damadın ailesinde kalır ben millete altın taktım onalrı alıcamki takan kişilerin düğününe giderken takayım demezmi haspam kızın boynundan kaçırırcasına sökmüşler altın kurdelesini gelin odasına benim yengem tek başına erkek tarafından da iki kişi girmiş yengeme hakaretler edilmiş sen çık dışarı ne işin var burda diye yengemi dışarı çıkartmışlar iterek kızkardeşimde kızmış neden takılarımı alıyorsunuz nedemek oluyor bu benim ailemin akrabalarımın takıları benim hediyemdir size neden verecekmişim deyince sus demşler kıza kızkardeşimde madem öle demiş kolundaki bilezikleri boynundaki gerdanlığı çıkarıp fırlatmış yere kafasındaki duvağıda çekip atmış yere damada dönmüş altınlarıda al ailenle çık dışarı ben salona inmiyorum altınlarıda alıp kendinize başka enayi bulun o halde demişş kriz geçirmiş resmen bu davranışlar karşısında damatta kardeşim öle deyince teyzesiyle kızını dışarı çıkarmış bağırmış onlara kardeşim 30 dk gelin odasından çıkmadı bende şekerim çıkar bişey olur diye yengem sölemediş önce baktım bir kargaşa var ortada gelin damat yok ortada çıktım gelin odasına yengem peşimden geldi kapıyı çalıyorum açan yokk yengem anlattı mecburen hemen indim aşağıya salon 2 katlı bu arada ben o merdivenleri nasıl indim çıktım malummm eşimi göderdim git bak kıza eğer durum fena ise kardeşim böyle bir günde ağlıyordsa düüğün duracak burda dedim eşim gitmiş damat abi hallediyoruz demişş ben ailemin davranışlarından dolayı özür dilerim demişş tabiki hakları yokk zaten bizim tarafın çoğu takıları kınada anneme verdi demezmiii eşimde hemen takıları koy baldızımın kesesine elinde dursun onlar herkesin size taktığı hediyelerdir inelim aşağıya yoksa burası karışır demiş aldılar indiler neyse tabii kardeşimin duvağı yeniden takılamadı zaten zor takılmıştı resimlerde bellidir ucundan tutturduk yine düştü saçı bozuldu ama sonra kendine gelip başladı oynamaya inadına göbek at dedim ortada ha birde düğün salonu parasının bile takılardan ödeyeceklerdi ona bile itiraz etmemiştikkk yoksa düğün yapamam gücüm yok diyordu hanfendüüüüü nihayetinde herşey düzeldi bunlar tırstı tabii baktılar biz öle sessiz değiliz şimdiye kadar bişii demedik diye tepemize çıkacaklarını sandılarr ama yemediiii

yaa benim ilgisiz acayip aptallık derecesinde bi görümcem var kaç aydır hamilelik planları yapıyordu ama asla adet gününü bilmez oysa ben onun arihlerini ezbere biliyorum böyle lal lal bana bakar ben ne zaman adet olmuştum diye ki ona göre kendisi çok zeki bende ona adetinin 10-18 gün arası rüskli günler çalışın falan dedim sözüm ona beni hiç kale almıyor amannn ben öyle senin gibi hesap kitap yapamam diye bıyık altından da küçümsüyor beni ama 3 aydır hamile kalamadı yaa bi panik halinde arkadaş yaaa ilknur hn bu işler öyle kolay olmuyor dedim neyse işte kızlar maalesef ilknurun adeti 5 gün gecikti hafta sonu bize gelin test yapalım dedi ben bilmem öyle idrar midrar dedi idrar yapamazsan git kan testi yaptır dedim ne kadar meraksız acayipsin dedim ben 5 yaş küçük kendisi ve günde 1.5 pk sigara içiyor şimdi yarın dr a gidelim diyor ayy kızlar yaa şans işte bakın görün bu hamiştir yaaaa
ben mi çok fesat düşünüyorum ama tamam o da hamile kalsın ama b enden 1 ay sonra kalsın
artı hamile kalması iişime de gelir çünkü onun bebeğine kaynanam bakıcam ve ben rahat edicem çünkü benimkine de benim annem bakıcak kaynanadan kurtulmuş olucam yani ama benden bir ay sonra kalsın sizce kötü mü düşünüyorum
böyle aptal salak kızların hesapsız kitapsız bu kadar kolay hamile kalması delirtiyor bein

canım bunlar senin canını sıkış ondan böle düşünüyon çevre baskısı kelimeler konuşmlar laflar böyle düşünmeni sağlıyan nedenler sen oluruna bırak herşeyi kim nezaman isterse nasıl isterse kalsın boşverr sen allahın izni iel sağlıklı bişekilde hamiş kalırsın yakında merak etmeee ayrıca bebişini kime istersen baktırırsın canım şartmı kaynanana baktırmann takma kafana sakin olmaya çalışşş rabbim bu mübarek aylarda gönlüne göre versin seninde inşallah

allah kahretsin pes valla tek kelimeyle pes doğrusu tam cingene kızz bunlar
ama önemli olan bundan sonrası için kardeşine eşine huzur vermeleri ki inş.öyle olur
nereli bunlar hicrancım yaa
ama bak olayı yine benim hemşehrim çözmüş
ne varsa bizde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…