Aysonu Kizlari 2008

heee bilgilendim
dırım kızı kalabalık ağırlamış ama süper olmuş
nurayın anası taşınmış
hicroş 35 e giriyomuş 13 yıl önce22 sinde kocayı sepetlemiş tuba 3 yaşındaymış yani 18 gb evlenmiş

bende koşturuyorum cts akşam yolculuk var
bu akşam almişin kıyafetlerini ütüledim valize koydum
hafta içide eksik gedik tamamlanacak
orası -18 miş
donacağız valla

daha iyiyim hicrancım sağol tatlım yarın dr a gidicez bakalım ne diyecek
sevindim canım hyırlı haberlerle gel inşalah

heee bilgilendim
dırım kızı kalabalık ağırlamış ama süper olmuş
nurayın anası taşınmış
hicroş 35 e giriyomuş 13 yıl önce22 sinde kocayı sepetlemiş tuba 3 yaşındaymış yani 18 gb evlenmiş

aynen bacım ölee ypmışımm =)(
orası -18 miş
donacağız valla
oh gez anam gezzzz olsun sıkı giyin üşümezsin alaha emanet olun hadi bakalım
hadin öptüm sizi iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

iyi gecelerrr

eee kızlar kar internet direklerinimi devirdi =))))))))))))))))))
bizim burası sabahtan kar yağışı başladı şuan itibari ile heryer bembeyazzzz ama çok güzelll
gerçi soğuk var allah odunu kömürü doğalgazı olmayana sokakta kalana yardım etsin inşallah

daha iyiyim hicrancım sağol tatlım yarın dr a gidicez bakalım ne diyecek
Esen hanım sende bizi görmeyenlerdensinn. öyle olsun bakalım ama saglık olsun sen iyi olda varda bana cevap yazma canım.öptüm
kız niye küseyim
delüüüüüüüüüüüü:olmaz:
biliyordum oleyy kaydirigubbakcemile2
orası -18 miş
donacağız valla
ayy çok sogukk mira valla merak ettim inşlah sizin için iyi bir seyahat olur ne içinse hayırlı olsunn sizin için. öptüm opuyorumnanaktan
bembeyaz olmş değilmi esen aman sen çıkma kayarsın mayarsın iyileşmeden yeni bi kaza olmasın allah korusun
evt çok güzel görünüyorr kar ı çok severimm.

Esen hanım sende bizi görmeyenlerdensinn. öyle olsun bakalım ama saglık olsun sen iyi olda varda bana cevap yazma canım.öptüm

biliyordum oleyy kaydirigubbakcemile2

ayy çok sogukk mira valla merak ettim inşlah sizin için iyi bir seyahat olur ne içinse hayırlı olsunn sizin için. öptüm opuyorumnanaktan

evt çok güzel görünüyorr kar ı çok severimm.

hoşgeldin aslıcım
evet kar çok güzel değilmi bak bizim burdan görünüşe heryer bembeyaz tabii bu gündüzki görüntü şimdi dahada fazla oldu halada yağıyor

foto044h.jpg

evt hicrancım bizim burdada durum aynı süper ben şemsiyede kullanmam bugün valla çok zevkliydi.

evt hicrancım bizim burdada durum aynı süper ben şemsiyede kullanmam bugün valla çok zevkliydi.

oh gez valla ben dışarı çıkamadım hiç.ancak balkonda idare ettik ve şuan eşim ve kızım evin içinde balkondan aldıkları kartopları ile savaş yapıyorlar evin içinde =) ceylinde onların peşlerinden koşuyor ggülüp çığlık atıyorkaydirigubbakcemile3:dance:

oh gez valla ben dışarı çıkamadım hiç.ancak balkonda idare ettik ve şuan eşim ve kızım evin içinde balkondan aldıkları kartopları ile savaş yapıyorlar evin içinde =) ceylinde onların peşlerinden koşuyor ggülüp çığlık atıyorkaydirigubbakcemile3:dance:

canım benim ne gezmesi nerde okula gittim işe yani şekercim. öylede yetti.

selam kuslar burası da cok soguk dunden beri donuyorummmmmmmeyvahedigeldismile

aslıcım ne zaman geliyorsun bu tarafa
görüşelm bak mutlaka
senden haber bekliyorumopuyorumnanaktan

merhaba kuşlar evime geldim ama tlf fişinde sorun varmış biz bunu anlayana kadar 3 gün oldu
tlf arza geldi vs. en sonunda kablosuz nete geçtim ama şifre koyamadık deli olacağım yani...neyse artık buralardayım....çocuklar diş çıkarıyor ömer özellikle çok zorlanıyor
tabi ben bitiyorum annemlerde çıkardıar eve geldik yenileri geliyor...tabi buda stres yapıyor bende
ömer beni odadan dışarı çıkarmıyor...bakalım geçecek bu günlerr diyorum şimdi kahvaltı yapacam

hmm bende başka gezdin sandım neyse canım en azından iş içinde olsa hergün çıkıyon onada şükür opuyorumnanaktan
evt canım onada şükür hergün okuldayım. ama bugün gitmedim izin aldım kayınvalidemin kalp pilinin kontrolü vardı oraya gitti bende evdeyim ozişimle.
selam kuslar burası da cok soguk dunden beri donuyorummmmmmmeyvahedigeldismile

aslıcım ne zaman geliyorsun bu tarafa
görüşelm bak mutlaka
senden haber bekliyorumopuyorumnanaktan
Nuraycım Cumartesi akşamı binecegim nasip olursa pazar günü nazillideyim hafta içi görüşemeyiz herhalde degilmi canımcım yada bir akşam görüşebiliriz bızdıkları annelere bırakır hafta sonuda minik kuzularla birlikte buluşuruz ne dersin.
merhaba kuşlar evime geldim ama tlf fişinde sorun varmış biz bunu anlayana kadar 3 gün oldu
tlf arza geldi vs. en sonunda kablosuz nete geçtim ama şifre koyamadık deli olacağım yani...neyse artık buralardayım....çocuklar diş çıkarıyor ömer özellikle çok zorlanıyor
tabi ben bitiyorum annemlerde çıkardıar eve geldik yenileri geliyor...tabi buda stres yapıyor bende
ömer beni odadan dışarı çıkarmıyor...bakalım geçecek bu günlerr diyorum şimdi kahvaltı yapacam
hoşgelmişinn dırımımm. kablosuz nete geçmişsin hayırlı olsun canımcım.
Günaydın hanımlarrr güzel bir geçirin inşlah.

merhaba kızlar günaydınla tünaydın arasında biyerdeyim =)))

gece geç yattım gene uykum kaçtı uyuyamadım oturdum sonrada tv izledim =(((((((((( tabii ancak kalkabildim =(((

ceylin hanım bile kalkmadı sabah 11 e kadar tabi gece 2:00 da yatarsa

Back
X