Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee kız anlat nediyon nasılsın neler yapıyon
ooo hoşgeldiniz hanfendi demek tekrardan aramıza dönmeye karar verdin neden gittin onuda bilmiyom ya neyse vardır bi bildiğin diyelim opuyorumnanaktan
Birsenim canım benim geçmiş olsun kendine dikkat et canım diyetisyenle ve azminle herşeyin üstesinden gelirsin güzelim.
Eşin işteymiş canım çalışıyor ne yapacaksın diyecegim ama çokta haklısın ben eşimle hiç görüşmüyorum aynı evde görüşme saatimiz bir saati bile geçmiyordur canım benim amann hiçbirşey için güzel canını sıkmaya degmez hiçbirşey senden ve saglıgından kuzularından önemli degil arkadaşım.
Hicranım çok geçmiş olsun canım..
Esen nasılsınız kuzunla inşlah iyisinizdir.
Kızlar benim harıl harıl ders çalışıyorum gideyim birazda kuzumla ilgileneyim. Kendinize iyi bakın öptüm hepinizi.
kızlar selam
sabah dr uma gittim almiş i doğurtana
biz eşimle aşılamaya karar verdik nihayet
sabah tahlillerim olacak haftayada röntgen çekileek
sonrada tedavi göbek altı iğneler 11 gün vuruluyomuş
bilen varmı iğnelerin paketi kaç tl ve pakette bir adetmi var
ve aşılama ücreti kaç tl biiyomusunuz
Ben geldimmm anaamm kızlar kaç gündür geliyorum site sorunluydu dünde açmadıydım ama açılmış şükürki. Hatta geçen gün tam yazdım ne güzel ama bakıyorumda gelmemiş yazım buraya baglantı gitmiş.
Canım elimden geldiginde pc başına oturdugumda açıyorum ama kaç gündür siteye giremedim.
Birsenim çok dogru söylemişin okul, ehliyet kursu,oglumla ilgineyim derken zaman su gibi akıp gidiyor valla zaman yetmiyor nerdeyse öyle diyeyim canım.
Herkes inşlah iyidir hepinizi çok öpüyorum iyi geceler.
kızlar selam
sabah dr uma gittim almiş i doğurtana
biz eşimle aşılamaya karar verdik nihayet
sabah tahlillerim olacak haftayada röntgen çekileek
sonrada tedavi göbek altı iğneler 11 gün vuruluyomuş
bilen varmı iğnelerin paketi kaç tl ve pakette bir adetmi var
ve aşılama ücreti kaç tl biiyomusunuz