Aysonu Kizlari 2008

kızlar şu memorialdeki ücretsiz tüp bebek kampanyası doğruymuş hee aklınızda olsun girenler okusun başvursun 34 yaş olacakmış bayan yaşı bide sorunu belli olmayan ve çocuğu olmayan çiftlere sadece kampanya ama o da bişii ahh keşke bizim misafirlerinde şartları uyaydı hemen başvururduk yaww kısmet işte

eee kız anlat nediyon nasılsın neler yapıyon

merhaba canım napim işte. değişen hiiiiç bişey yok. ha dur var var.. görümcem 2. evliliğini yapmıştı. 4 aylık hamile şimdi veee ondanda ayrılıyor. ben ayrıldığınamı üzülsem kadının paso doğurup benim öyle kalmamamı üzülsem yoksam kaynanamla kayınbabamamı üzülsem şaşırdım. önceki eşindende bi kızı vardı onu büyüttüler zavallılar. öyle işte onun dışında hiiiiç bişey yok

kız hicran bir dokun bin ah işit olduk heee :)))
şaka bi yana geçmiş olsun canım sana da miniğime de

sultan hoşgeldin canımcım
miracım niye beğenmedinki dr u nesi vardı

birsen sen bu hastalıklada başedeersin merak etme maşallahın var anacımmm:)))

ooo hoşgeldiniz hanfendi demek tekrardan aramıza dönmeye karar verdin neden gittin onuda bilmiyom ya neyse vardır bi bildiğin diyelim opuyorumnanaktan

hem ağlar hem geri giderim haaaa. :a015: ya çocuk olayını kafamdan silermiyim diye düşündüm amaaa tabiki olmayınca olmuyor be canım. yani kazınmış artık. bi ara çocukları olan arkadaşlarımla bile görüşmüyordum ama baktımki çare bu değil. en iyisi kendi yaşantıma geri döneyim. sonuçta silinmiyor silinmiyor......

ülen benim gibi hatun 4 köfte ile kalkarmı sofradan kahrolsun kilolarrrrrrrrr ühühühüühühühüüü

selam millet ya ceylin nasıl oldu anlayamadım bi düştü sehpaya vurdu kafamı gözmü anlayamadım baktım baktım hiç bişi görünmüyor gözün içine kadar baktım sinirim bozuldu ya neresini vurdu bu kızz offffffffffffff ağladı ağladı yattı şimdi

Birsenim canım benim geçmiş olsun kendine dikkat et canım diyetisyenle ve azminle herşeyin üstesinden gelirsin güzelim.
Eşin işteymiş canım çalışıyor ne yapacaksın diyecegim ama çokta haklısın ben eşimle hiç görüşmüyorum aynı evde görüşme saatimiz bir saati bile geçmiyordur canım benim amann hiçbirşey için güzel canını sıkmaya degmez hiçbirşey senden ve saglıgından kuzularından önemli degil arkadaşım.
Hicranım çok geçmiş olsun canım..
Esen nasılsınız kuzunla inşlah iyisinizdir.
Kızlar benim harıl harıl ders çalışıyorum gideyim birazda kuzumla ilgileneyim. Kendinize iyi bakın öptüm hepinizi.

Birsenim canım benim geçmiş olsun kendine dikkat et canım diyetisyenle ve azminle herşeyin üstesinden gelirsin güzelim.
Eşin işteymiş canım çalışıyor ne yapacaksın diyecegim ama çokta haklısın ben eşimle hiç görüşmüyorum aynı evde görüşme saatimiz bir saati bile geçmiyordur canım benim amann hiçbirşey için güzel canını sıkmaya degmez hiçbirşey senden ve saglıgından kuzularından önemli degil arkadaşım.
Hicranım çok geçmiş olsun canım..
Esen nasılsınız kuzunla inşlah iyisinizdir.
Kızlar benim harıl harıl ders çalışıyorum gideyim birazda kuzumla ilgileneyim. Kendinize iyi bakın öptüm hepinizi.

sağol aslıcım görünmez kazalar oluyor böle işte ama ben hala neresini çarptı bulamadım yawww :uhm::sm_confused::delphin:

kızlar selam
sabah dr uma gittim almiş i doğurtana
biz eşimle aşılamaya karar verdik nihayet
sabah tahlillerim olacak haftayada röntgen çekileek
sonrada tedavi göbek altı iğneler 11 gün vuruluyomuş
bilen varmı iğnelerin paketi kaç tl ve pakette bir adetmi var
ve aşılama ücreti kaç tl biiyomusunuz

kızlar selam

canım had hayırlısı olsun inşallah herşey istediğin gibi gönlünce olur.
aşılamayı özedemi yaptırıyorsun ilaç raporu çıkarsınlar sana söle doktoruna ssk geçmiyormu gittiğin hastanede ben özelde yapmıştım 1.000 tl ye malolmuştu hastane film ayrı tabii ilaçarı ssk yüzdesi ile almıştım 3 paket kullanmıştım ben hatta 2,5 puregon vermişti bide çatlatma iğnesi var tabii
iğneyi puregon yada gonal f te verse 300-350 civarlarında çatlatma iğnesi 80-130 hangi ilacı verecek markasına göre değişiyor ama ssk kullanmayacaksan bazı sitelerde ellerinde kalan iğneler oluyor bayanların onlardan ssk yüzdesi ile yada daha az fiyata alabilirsin hayırlısı bakalım.bu arada rahim ilmi mi çekilecek sana histereskopimi bana sorarsan histereskopi daha sağlıklı hemen hemen aynı fiyat ve daha net belli oluyor bi sorun olup olmadığı ben her ikisini de yaptırmıştım rahimde 1 cm lik perde film de çıkmamıştı ama histereskopide kamera ile tüpere kadar bakılabiliyor ve cd ye kayıt edilip eline teslim ediliyor benden bu kadar canikom

selam millet selam selamda benden sonra gene kimseler uğramamış buralara hayırdır yaw nerelerdesiniz kayıplara karıştınız

iyi geceler kızlar gerçi kimsler yok bi nurişim olurdu oda gittiiiiiii

ben bayadır bakıyorum ama yazamıyorum şuan sesiz herkes uyurken yazayım dedim benim vefalı dostum hicroşum hep sayfamızda .......
sağol canım arkadaşım.....

aslıcığımın sanırım sınav işinden başı yoğun tabi okulda var....ona bişi demiyorum...

ben annemdeyim hala bi türlü eve gidemiyorum...eşim yine seyhatte haftaya c.tesi gece gelebilirsem diyo...bakalım ....

bizde babamız gidecek diye pazar günü gezdik kayganaya gittik ..kahvaltıya sonra kaynım bizi kızarkadaşı ile cevahire götürdü...baya eylendik çarpışan arabalara v.s bindik..
mağzaları gez bak yemek ye saat 9 da eve geldik....sonra pelt bi şekilde uyuduk....
bu sabahda hava çok güzel diye annem kahvaltıdan hemen sonra onalra yarım saattlik bir masefadeki
parka götüdü bizi çocuklarla tın tın gittik çok büyük bir park...çaybahçesi çardakları vardı çocuklar kaydıraktan kaydırdık..salıncakta salladık...tattirivalli sefası yaptık...sonra dedemizin işyeri yakın diye dedemize gittik eve geldik...annemleri içeri atınca ben hemen pazara gittik ölede bi dolaştım tabi çok yoruldum..sonra çocukları yıka uyut...yemek vs. gece oldu bile
bu ara alişim çok huysuz sinirli 6-7 dişler geliyo hiç böyle olmamıştı ya
5 dişi nasılçıakrdı anlamadık bu seferkinde bu tuaf oldu ya
elinden bişey düşse ağlıyor morarana kadar ...deli olacağım yaa ....
sinirimden ölüyorum neden bu kadar huy değiştirdi dilerim düzelir yoksa eve gidince deliririm yaww....çok zor ikisi ile aynı anda boğuşmak...kafam ambela oldu aksam üzeri onları uyutunca azık dantel ördüm ...şimdi pc bakim dedim...uzun uzun da size yazdım ....

mira cnm hayırlı olsun inş. emeklerin boşa çıkmaz
hicroş senle görüşüyoz...yoğun kadın..

esende çok yoğun ...aslım sen nasılsın nerelerdesin cmm

hadi ben kaçar iyi geceler mucukss

Ben geldimmm anaamm kızlar kaç gündür geliyorum site sorunluydu dünde açmadıydım ama açılmış şükürki. Hatta geçen gün tam yazdım ne güzel ama bakıyorumda gelmemiş yazım buraya baglantı gitmiş.
Canım elimden geldiginde pc başına oturdugumda açıyorum ama kaç gündür siteye giremedim.
Birsenim çok dogru söylemişin okul, ehliyet kursu,oglumla ilgineyim derken zaman su gibi akıp gidiyor valla zaman yetmiyor nerdeyse öyle diyeyim canım.
Herkes inşlah iyidir hepinizi çok öpüyorum iyi geceler.

Ben geldimmm anaamm kızlar kaç gündür geliyorum site sorunluydu dünde açmadıydım ama açılmış şükürki. Hatta geçen gün tam yazdım ne güzel ama bakıyorumda gelmemiş yazım buraya baglantı gitmiş.
Canım elimden geldiginde pc başına oturdugumda açıyorum ama kaç gündür siteye giremedim.
Birsenim çok dogru söylemişin okul, ehliyet kursu,oglumla ilgineyim derken zaman su gibi akıp gidiyor valla zaman yetmiyor nerdeyse öyle diyeyim canım.
Herkes inşlah iyidir hepinizi çok öpüyorum iyi geceler.

kolay gelsin sanada aslıcım .inşallah ehliyeti çabucak alırsın .yollar seni bekliyorrrrrrrkaydirigubbakcemile5

selam kızlar
nasılsınız ?
ben pek fazla katılamıyorum aranıza .
malum 3 tane canavarla başetmek zor oluyor boş vaktim olmuyor hiç .zaten boş vakitte dinlenmek istiyorsun.

kızlar selam

hayırlı olsun
benim dr.um 100 tl ye yapıyordu aşılamayı 60 tl de lab.veriyorduk.
ilaçları sigorta karşılıyor 3000 üniteye kadar (1500+1500 ) 2 sefa aşılama hakkın vardı.
ama şimdi sistem ne oldu bilmiyorum.
raporu çok kolay çıkartırabiliyorsun.
uğraşmak istemezsen bi eczane var bu ilaçlar konusunda stokları baya kuvvetli fiyatlarınıda uygun yapıyor
rahim filminide yanlış hatırlamıyorsam 100 veya 120 tl ye çektirmiştik .(ali tüneyde)

Back
X