rabbim biran önce nasip eder inşallah canım ne kadar zaman sonra düşünüyorsun. inşallah o zamana kadarda gider kilolar
harikaaa menün süpermiş10. GÜN
SABAH
1 kepekli tost
5 zeytin
şekersiz çay
ARA
4 fındık
yarım ceviz
sarı leblebi
ÖĞLE
haşlanmış tavuk göğsü
2 kaşık bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
ARA
2 yulaflı bisküvi
AKŞAM
1 tabak türlü
1 kase yoğurt
spor 1 saat koşu
2,5 litre su
akıl ve fiziki olarak ne kadar zaman sonra hazır olursam canım
biraz yorucu bir süreç o yüzden beklemeyi istiyorum[/QUOTE
senin için dua edicem canım bundan sonra senin için herşey çok güzel olur inşallah incecik bir anne olursun
harikaaa menün süpermiş
1 saat koşuyo musun
suyu ben bugün 1 litre içtim akşam 2ye tamamlarım inşallah
koşu bandım var bugün başladım koşmaya vücudu sıkılaştırıyor. su çok içmem ama artık dikkat ediyorum tavsiye ederim canım
akıl ve fiziki olarak ne kadar zaman sonra hazır olursam canım
biraz yorucu bir süreç o yüzden beklemeyi istiyorum[/QUOTE
senin için dua edicem canım bundan sonra senin için herşey çok güzel olur inşallah incecik bir anne olursun
sağol canım inşe Allah anne olayımda doğumdan sonra tekrar kilo vermeye razıyım ben
sağol canım inşe Allah anne olayımda doğumdan sonra tekrar kilo vermeye razıyım ben
kesinlikle canım bebeşini kucağına aldığında kilo aklına bile gelmiyor bende doğumdan çıkınca 83düm emzirme döneminde 91 oldum ama sonra veriliyor
güzel haberlerini bekliyorum canım biran önce toparlanırsın inşallah canım güzel haberlerini hemen alırım
kesinlikle canım bebeşini kucağına aldığında kilo aklına bile gelmiyor bende doğumdan çıkınca 83düm emzirme döneminde 91 oldum ama sonra veriliyor
güzel haberlerini bekliyorum canım biran önce toparlanırsın inşallah canım güzel haberlerini hemen alırım
12.GÜN
SABAH
1 kepekli lavaş
1 dilim salam
1 yumurta
5 zeytin
ÖĞLE
2 etimek
1 k.k peynir
domates
biber
5 zeytin
ARA
4 fındık
1 avuç leblebi
yarım ceviz
AKŞAM
tost makinesinde pişirilmiş
1 patlıcan
1 kabak
1 avuç tavuk göğsü
2 domates
1 kase yoğurt
spor yok
2.5 litre su
1 maden suyu
güzel ve sağlıklı birgün olmuş tebrikler
ayy kıyamam ama tebrikler canım benim eşim bana laf soksun inadına yerimaz kalsın bugün diyet bozuluyordu. kocamla markete gittim. markette bi bayan pide almış marketi pidenin kokusu saldı aman allahım delirdim, bugün yiyim yarın devam ederim dedim içimden tabi markette cıslara saldırınca benimki anladı diyet gümbürtüye gidiyo sağolsun hemen kendime getirdi bi düzene laf soktuhemen doydum. kendimi topladım kocam sağolsun o an kızdım şimdi teşekkür ediyorum
ayy kıyamam ama tebrikler canım benim eşim bana laf soksun inadına yerim
neyse önemli olan öyle yada böyle diyet bozulmadı
ben kocamı özellikle tembihliyorum laf sok kızdır, biri bana laf sokunca daha hırslanıyorum, yoksa garibim ben 91 kiloyken bile gıkı çıkmadı ama tabi soğudunu hissediyordum. bugün ilk kez seni kilolu görmek istemiyorum zayıf karımı istiyorum bu lafları duymayı ben istedim ama içten içe üzülüyorum
bende çok üzülüyorum benimkide diyo eski halini özledim deyince içim gidiyo
ama bizim tercihimiz değilki
sen çocuk doğurmuşsun bende hastalandım
gerçi onlarda haklılar biraz
eskiden biz böyylemiydik hey gidi günler heyyyy
eski günler geride kaldı ama ama önümüzde yepyeni daha güzel günler olacak canım. biraz iradeli olursak kilolarımızıda vereceğiz, o kadar istiyorumki 65i görmeyi ama hemen pes ediyorum 4 ay diyet yapabileceğime inanmıyorum ben irdesiz boş boğazın tekiyim
pes etmek yok
kesinlikle hem bak sen yürüyosunda canım yaa
kalksın üstümüzden umutsuzluklar
biz 4 ay diyet yapmayacaz canım artık hep bu şekilde sağlıklı beslenecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?