Aysunun günlüğü

dün kendime serbest gün ilan ettim bugün aynı gaz devam ettim. sağlıklı beslenme şeklinde devam etsem hayatımda kilo derdimde kalmıcak canım. sende durumlar nasıl canım

ben h.sonu memlekete gittim tabiiki ikramlar falan bayağı az yemeye çalıştım
yinede kaçıyo biraz tartıda çok gördüm 91 olurum diye düşünmüştüm ama olmadı
neyse bu hafta 91 i görecem inşallah
bu şekilde devam edersek sorun yok benim serbest günüme daha iki hafta var canım

memlekete gitmişsin canım olacak o kadar hayatı kendimize zindan etmicez. azar azarda olsa yemeliyiz canım, diğer türlü diyetten hemen sıkılıp pes ederiz. dengeli yedikten sonra problem yok. 91de görüceksin biz pes etmezsek kilolar pes edecek biz değil kilolar teslim olacak

YOK CANIM hayatı zindan etmiyorum ki canım ne istiyorsa onu yiyorum
ama az çok az
ama ben hazirana kadar 80li kiloları görünce pizza yiyecem inşallah iki haftaya kadar
görürüm
yok canım pes etmek yok

YOK CANIM hayatı zindan etmiyorum ki canım ne istiyorsa onu yiyorum
ama az çok az
ama ben hazirana kadar 80li kiloları görünce pizza yiyecem inşallah iki haftaya kadar
görürüm
yok canım pes etmek yok

inşallah en kısa zamanda göreceksin canım 80li kiloları. bende 75i görürsem kendime lahmacun ısmarlıcam

27.05.14
SABAH...
2 k.ekmek
1 k.k lıght peynir
5 zeytin

ARA
4 top dondurma

ÖĞLE
1 kase yoğurt
1 etimek
1 salatalık

AKŞAM
yumurtalı ıspanak

1.5 saat yürüyüş

kilo verdiğim belli oluyor artık çok mutluyum

tebrikler canım en güzeli kilo aldığım için giyinemediğim eşofmanlarımı giymeye başlayacam yakındaaaa
bende sabırsızlanıyorum

teşekkür ederim canım kilo vermek yemek yemekten daha çok zevk veriyor. 15 gün önce aynalardan kaçıyordum, şimdi aynanın önünde buluyorum kendimi özgüvenim yerine geliyor ne büyük kötülük yapmışım kendime kızıyorum zayıfladıktan sonra istediğimiz kıyafetleri giyebileceğiz düşüncesi bile çok güzel değil mi

28.05.14

SABAH
2 k.ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 k.k light peynir
5 zeytin
salata

ARA
2 yulaflı bisküvi

ÖĞLE
haşlanmış tavuk
yarım tabak yoğurtlu semizotu

şimdilik bu kadar devamı akşama

kocişim sağolsun tartımı kırmış tartısız kaldım haftada bir tartılacaktım onuda yapamayacağım galiba

süpermiş menün canım semizotu istedi canım

niye kırmış :44::44: acaba çok sık tartılıyosun diyemi kırdı ki

yok canım benden çok tartılıyor bu yüzden kırıldı sanırım yeni bir tartı almayıda düşünmüyorum ayda bir tartılmak daha iyi hergün tartılmak stres yaratıyor bende

bugünlerde pek keyfim yok günlüğüm bu yüzden sana pek yazamıyorum içimden yazmak gelmiyor bu aralar bunalım takılıyorum

yok canım benden çok tartılıyor bu yüzden kırıldı sanırım yeni bir tartı almayıda düşünmüyorum ayda bir tartılmak daha iyi hergün tartılmak stres yaratıyor bende

al bendende o kadar canım bende tartılmak istemiyorum ama sabah tartılmış oluyorum

al bendende o kadar canım bende tartılmak istemiyorum ama sabah tartılmış oluyorum

tartı kırılmadan önce bende öyle yapıyordum bir hafta tartı yok diyordum sabaha tartının üstünde buluyordum kendimi, tartının kırılması iyi oldu 3 gündür tartılmıyorum kafam rahat valla

SABAH
2 k. ekmek
1 yağsız yumurta
1 k.k lıght peynir
5 zeytin
1 domates

ÖĞLE
1 küçük kase ballı bademli nesfit

ARA
1 ince dilim kepekli kek

AKŞAM
bulgurlu dolma
yoğurt

bugünlük yeme faslı bitti

güzel olmuş menün kepekli keki nasıl yapıyosun:44:

güzel olmuş menün kepekli keki nasıl yapıyosun:44:

cartedorun hazır kepekli keki var yağsız yapıyorum havuçlu cevizli çok güzel oluyo tavsiye ederim canım tarçında var içinde

1 saat koşumuda yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…