Aysunun günlüğü

cartedorun hazır kepekli keki var yağsız yapıyorum havuçlu cevizli çok güzel oluyo tavsiye ederim canım tarçında var içinde
ben hiç hazır kullanmam bilemedim oyüzden peki diyet olarak mı geçiyo bu tarif

ben hiç hazır kullanmam bilemedim oyüzden peki diyet olarak mı geçiyo bu tarif

kepekli unlada yapabilirsin canım normal kek yapar gibi ben yağsız yapıyorum az şeker katıyorum ben markette rastladım aldım ama evdede yapıyorum kepekli poğaça kepekli krep kepekli gözleme çeşit bol canım

kepekli unlada yapabilirsin canım normal kek yapar gibi ben yağsız yapıyorum az şeker katıyorum ben markette rastladım aldım ama evdede yapıyorum kepekli poğaça kepekli krep kepekli gözleme çeşit bol canım

ben ilkten öyle diyeceksin zannettim bencede kepekli un mantıklı
bende alaayım bu hafta okula kek yapacam kepekli yapayım

bugün dışarı çıktım dayanamadım tartı aldım. hemen tartıldım 77.9 çıktım çok mutlu oldum. bu sefer pes etmek yok 57 kilo olana kadar yola devam 20 kilo kaldı ocağa kadar zaman tanıdım kendime bu sefer başarmalıyım

1 saat koşumuda yaptım

SABAH
yarım simit
yarım k.k peynir
5 zeytin
şekersiz çay

ÖĞLE
1 biber dolması
yoğurt
salata

ARA
4 fındık
1 avuç sarı leblebi

AKŞAM
1 tabak menemen
2 kepek ekmek

ARA
2 kayısı
3 çilek
5 kiraz
meyve fazlamı oldu ne

bunca zaman neden iradeli olupta diyete başlayamadım daha doğrusu başlayıpta neden yarım bıraktım
kendime çok büyük kötülük yapmışım. artık insanlardan kaçıyordum aynalardan kaçıyordum eşimden bile kaçmaya başladım
nasıl yaptım bunu kendime yemeklere sığınmıştım mutlu ol yemek ye üzül yemek ye herşeyde yemeğe sığın.
artık yeter ben artık az yiyince mutlu oluyorum karnım açlıktan guruldayınca kilo veriyorum diye seviniyorum
artık daha mutluyum şimdi hayat varmış diyorum

Hedef ocağa kadar 57 kilo olmak

avatar nasıl yapılıyor bir türlü beceremedim

SABAH
1 kepekli lavaş
2 dilim salam
1 ince dilim kaşar
5 zeytin

ÖĞLE
1 tabak fırında patatesli köfte
1 kase salata

ARA
3 top dondurma

AKŞAM
2 kepek ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta
şekersiz çay

SPOR 1 SAAT

hala regl olmadım şişkinlikten çatlıcam olsamda kurtulsam tartılmaya bile korkuyorum

dün akşam regli oldum eh öyle olunca diyet biraz bozuldu ama midem o kadar küçülmüş ki mide ağrısından öldüm su bile içemedim bir daha sınırı aşmak yok çokta yemedim ama midem hazmetmedi aslında iyi bir şey artık çok yiyemem

dün yediklerim

SABAH
2 kepek ekmek
5 zeytin
1 dilim peynir
1 yumurta

ÖĞLE
1 tabak taze fasulye
tavuk
yoğurt

ARA
4 fındık
1 avuç leblebi

AKŞAM
2 lahmacun
1 poğaça
1 kaşık tatlandırılmış vişne reçeli

ARA
3 top dondurma

sporda yok

bugün diyette 23. gün gözle görülür değişim var kıyafetlerden anlıyorum iki gündür spor yapamıyorum reglden dolayı ama bugün başlıyorum yolum uzun sporu ihmal etmemem lazım

1.hedef...75
2.hedef...69
3.hedef...65
4.hedef...60
5.hedef...57

Son düzenleme:
bugün regl bitti rahatladım yarın tartılacağım bakalım vermşmiyim

dayanamayıp tartıldım sonuç 78den 77e düşmüşüm çok mutluyum sabredince oluyo yavaş gidiyo ama sonuçta gidiyo

bugünden itibaren spora devam

SABAH
2 k. ekmek
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 ince dilim sucuk
domates
biber

ARA
4 fındık
yarım ceviz
yarım avuç sarı leblebi

ÖĞLE
közlenmiş patlıcan
közlenmiş domates
közlenmiş biber

ARA
yarım topkek kakaolu

AKŞAM
yarım tabak yoğurtlu ıspanak

ARA
1 kepekli bisküvi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…