Aysunun günlüğü

diyet yapıyorum ama içimde hiç istek yok çok moral bozucu kaybolan isteğimi azmimi geri nasıl kazanıcam ben
Canım benim böyle yapma çok az kaldı ... Nisan a ne kadar kaldı ki artık.. Sakın bozma çok iyi gidiyosun aysu

meraba kızlar sürekli bakıyodum giren yazan varmı acaba diye uzun süredir girmemiştim dönmüşsünüz doğumdan sonra devam diyete

uzun bir aradan sonra tekrar burdayım zor bir hamilelik geçirdim erken doğum yaptım oğlum küvözde kaldı çok zor zamanlar geçirdim çok şükür ikimizde iyiyiz şimdi ama kilolar gidince daha iyi olacak sütümü etkilemeden diyet yapıcam bugün başlıyorum hayırlısıyla

emziren anneler nasıl diyet yapıyorsunuz oğlum 3.5 aylık kilom 85.8 dikkat etmezsem 90ları görücem

1. gün bitti irademe hakim oldum inşallah böyle gider

2.günüde kazasız belasız atlattık ağır diyet yapmıyorum sütüm azalmasın

geçen sene 67ye kadar düştüm inşallah yine başaracağım bugün 84.7 çıktım

kendimi çok mutlu hissediyorum diyette olduğum için, inanıyorum yine kiloları verip eski ben olacağım

3. günde bitti çok şükür. aynalara bakmak istemiyorum her yerimden yağ fışkırıyor kıyafetler yakışmıyor sinir oluyorum

bugün itibariyle 2.100 gr gitti çok mutluyum

4. günümde bitti çok şükür

sonunda sporda yaptım bebeğim izin verdikçe yapıcam

Eklentiler

• 20150625_104132.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 66
ara öğünümü yaptım bebeğimden dolayı oruç tutamıyorum malesef

2kayısı
1 erik
çeyrek şeftali
5 kiraz

emzirdiğim için sıkı diyet yapamıyorum

sabah
2 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 ç.k vişne reçeli
1 haşlanmış yumurta

ARA
2 kayısı
1 erik
yarım şeftali
5 kiraz

öğle
1 tabak patates yemeği
1 kase yoğurt

ARA
1 küçük kase puding

AKŞAM
1 tabak köfteli sebze yemeği
1 kase yoğurt

5. günüde arkada bıraktık şu halimden mutlu olanlar birde beş ay sonra görün beni böyle yaparak beni daha da hırslandırıyorsunuz azimliyim ALLAHın izniyle gidecek kilolar daha önce başardım yine yapabilirim geçen sene 83 kilodan 68e düştüm bu sefer hedefim 60

5 günde toplam 2.700 gr gitti 83.1 güncel kilo

6 günde bittiiii :)

sabah
kepekli lavaş
1 dilim peynir
5 zeytin
1 ç.k vişne reçeli

ara
2 porsiyon meyve

öğle
semizotlu yoğurt çorbası
haşlanmış tavuk

ara
3 eti burçak
yarım kase yoğurt

akşam
kepekli tost
1 dilim kepekli ekmeğe tahinli pekmez
5 zeytin

spor yok malesef

Bugün içimde bir hüzün var içim dolu ağlamamak için kendimi tutuyorum sebebini bilmiyorum üzgünüm mutsuzum yalnızım.

1 simit
1 dilim peynir
5 zeytin
1 ç.k reçel

Öğle
1 tabak tavuklu bulgur
1 kase yoğurt

ara
1 erik
2 kayısı
yarım şeftali

Akşam
kepekli tost
salata
yoğurt

spor= 1 saat yürüyüş

sonunda tartı eksileri gösterdi 82.7 oldum. inşallah bu düşüş devam eder 4 gün 83.2 yi görmekten çok sıkılmıştım 81 i görmek bu kadar zor olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…