merhaba canım nasıl gidiyor hamilelikcanım harika gidiyorsun asıl ben seni alkışlıyorumyediklerin gayet dengeli arada kaçamaklar elbetteki olacak benim için hiç problem değil yazmak istersen yazabilirsin menülerini hergün yaz canım iyi kötü farketmez birbirimizi takip edeceğiz sonuçta
merhaba canım nasıl gidiyor hamilelik
bu arada hamilelikte zor derler maşallah sen yinede dikkat ediyorsun
tebrik ederim balık yiyebiliyormusun peki
85 kiloydum bu hafta 84 kiloyu planlıyoruz inşallahözlemişim canım seni nasıl gidiyor diyet. günlüğünü okudum çok güzel kilolar vermişsin çok sevindimbende başlarda dikkat etmedim şimdi dikkatli gidiyorumki doğum zor olmasın diye sen ne zaman bebiş planlıyorsun canım
85 kiloydum bu hafta 84 kiloyu planlıyoruz inşallah
bende tüp bebek için tüm kilolarımdan kurtulmak istiyorum canım
2015 yazında inşallah hayırlısıyla bakalım hamilenin duası geçermiş dua et benim için
bu arada bebeğin cinsiyeti ne
amiiiiin inşallah canımharikasın arkadaşımyaza kadar inşallah ideal kilona ulaşırsın sana güveniyorum canım senin için bol bol dua edicem canım inşallah bebişine yazın kavuşursun canım benim bebiş erkek kız olsun istedik nasip değilmiş
amiiiiin inşallah canım
sağlıkla olsun da kız erkek sorun değil
3. de kız olurbugünde 1 kilo daha vermişim
arada gelirim günlüğüne
Allahın izni ile doğumdan sonra verşcez kiloları ben inanıyorum .. Dğn sabah klasik peynir domates zeytin kahvaltısı yaptım saat 12 gibi muz yedim öğlen biber dolması 2-3 kaşık yoğurtlu makarna akşam meyva salatası yoğurtlu .. Bu arada her sabah mutlaka keçi boynuzu öZü yutuyorum ... Yarın yaramazlık yapma günüm favori yerim numnum a gidicem umarım çok abartmam :)))))))
66 kg yum aysum .. En son 66 olmultum bir ara kilo aldım o arada hamile kaldım :))))). ... Afferin sana helal olsun karnın burnunda hAla kilo veriyosun gerçektrn bravo. Ben iletleyen aylarda saçmalsmam inşallah ..inşallah canım ya tek korkum kilolar zaten şimdi dikkatli gitmezsem 90larda doğuma giricem buda benim kabusumsen harika gidiyorsun canım kaç kilosun, ben 83e indim en son 86yı görmüştüm 79 kiloya inmeyi hedefliyorum sonra kilo almamaya çalışacağım. menülerin gayet iyi serbest gününü iyi değerlendir canının istediğini ye diğer gün dikkat edersin olur biter
66 kg yum aysum .. En son 66 olmultum bir ara kilo aldım o arada hamile kaldım :))))). ... Afferin sana helal olsun karnın burnunda hAla kilo veriyosun gerçektrn bravo. Ben iletleyen aylarda saçmalsmam inşallah ..
Lor prynirini nasıl yiyorsun ya çok berbat geliyor bana tadı yutamıyorum bileSABAH...
2 DİLİM EKMEK
1 YUMURTA SARISI
5 ZEYTİN
LOR
ŞEKERSİZ ÇAY
ARA....
YARIM CEVİZ
2 FINDIK
1 HURMA
ÖĞLE....
HAŞLANMIŞ BROKOLİ
HAŞLANMIŞ TAVUK GÖĞSÜ
1 KASE YOĞURT
ARA....
1.5 YULAFLI BİSKÜVİ
ÇEYREK WASA
AKŞAM....
ISPANAKLI YUMURTA
AZ LOR
2 K. EKMEK
DOMATES
SALATALIK
Lor prynirini nasıl yiyorsun ya çok berbat geliyor bana tadı yutamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?