Aysunun günlüğü

sağlıklı beslenmeye alıştım bu yüzden çok mutluyum evet bugünkü listem
SABAH
beyaz peynirle yapılmış sandwiç
3 zeytin
şekersiz çay
ARA
2 ceviz
ÖĞLE
2 hamsi buğulama hiç sevmedim
bol kırmızı lahana salatası yağsız
ARA
2 yulaflı bisküvi
çeyrek wasa
AKŞAM
klasik diyet kahvaltı yaptım canım yemek yapmak istemedi

Benim dün ilk defa iştahım açıktı .. Sabah beyaz prynir domates zeytin wasa lı klasik kahvaltı ... Ara : 1 muz 2 portakal 1 mandalina lı meyveli yoğurt ... öğle : 2 hastanmış patates ve 1 kase yoğurt... Akşam : mısır taneli zeytinyağlı limonlu marul salatası 6 tane inegöl köftesi :)))))

Aysu benim arada canım bişiler yemek istiyor şimdi yazmak istemiyorum kimsenim aklına düşürmek istemrm :)))) o yüzden 10 günde 1 kaçamak günü yapmayı düşündüm .. Benim 10 günde 1 yada haftada 1 dr kontrolum oluyor , dr a gittiğim günü kaçamak günü yapmayı düşündüm diğer günler sağlıklı beslenme devam .. Nedersin ? Doğru olur mu ? ( kaçamak gününde aburcubur yada asitli içecekler olmayacak sadece bizim müthiş türk mutfagı olucak )

canım harika gidiyorsun asıl ben seni alkışlıyorum yediklerin gayet dengeli arada kaçamaklar elbetteki olacak benim için hiç problem değil yazmak istersen yazabilirsin menülerini hergün yaz canım iyi kötü farketmez birbirimizi takip edeceğiz sonuçta

merhaba canım nasıl gidiyor hamilelik
bu arada hamilelikte zor derler maşallah sen yinede dikkat ediyorsun
tebrik ederim balık yiyebiliyormusun peki

merhaba canım nasıl gidiyor hamilelik
bu arada hamilelikte zor derler maşallah sen yinede dikkat ediyorsun
tebrik ederim balık yiyebiliyormusun peki

özlemişim canım seni nasıl gidiyor diyet. günlüğünü okudum çok güzel kilolar vermişsin çok sevindim bende başlarda dikkat etmedim şimdi dikkatli gidiyorumki doğum zor olmasın diye sen ne zaman bebiş planlıyorsun canım

85 kiloydum bu hafta 84 kiloyu planlıyoruz inşallah
bende tüp bebek için tüm kilolarımdan kurtulmak istiyorum canım
2015 yazında inşallah hayırlısıyla bakalım hamilenin duası geçermiş dua et benim için
bu arada bebeğin cinsiyeti ne

harikasın arkadaşım yaza kadar inşallah ideal kilona ulaşırsın sana güveniyorum canım senin için bol bol dua edicem canım inşallah bebişine yazın kavuşursun canım benim bebiş erkek kız olsun istedik nasip değilmiş

bugünkü listem
SABAH
2 T.b ekmek
yağsız tuzsuz lor
5 zeytin
1 ç.k salça
domates
biber
ARA
1.5 yulaflı bisküvi
çeyrek wasa
ÖĞLE
1 tabak tavuklu pırasa yemeği
1 kase yoğurt
1 tabak kırmızı lahana salatası
ARA
1 kuru kayısı
1 hurma
yarım ceviz
6 sarı leblebi
AKŞAM
1 tam buğdaylı lavaş
yağsız lavaş
1 dilim salam
3 zeytin
şekersiz çay

amiiiiin inşallah canım
sağlıkla olsun da kız erkek sorun değil
3. de kız olur bugünde 1 kilo daha vermişim
arada gelirim günlüğüne

Allahın izni ile doğumdan sonra verşcez kiloları ben inanıyorum .. Dğn sabah klasik peynir domates zeytin kahvaltısı yaptım saat 12 gibi muz yedim öğlen biber dolması 2-3 kaşık yoğurtlu makarna akşam meyva salatası yoğurtlu .. Bu arada her sabah mutlaka keçi boynuzu öZü yutuyorum ... Yarın yaramazlık yapma günüm favori yerim numnum a gidicem umarım çok abartmam :)))))))

amiiiiin inşallah canım
sağlıkla olsun da kız erkek sorun değil
3. de kız olur bugünde 1 kilo daha vermişim
arada gelirim günlüğüne

çok sevindim canım kilolar teker teker gidiyor darısı başıma canım. her zaman beklerim günlüğüme canım bende gelirim ziyarete

inşallah canım ya tek korkum kilolar zaten şimdi dikkatli gitmezsem 90larda doğuma giricem buda benim kabusum sen harika gidiyorsun canım kaç kilosun, ben 83e indim en son 86yı görmüştüm 79 kiloya inmeyi hedefliyorum sonra kilo almamaya çalışacağım. menülerin gayet iyi serbest gününü iyi değerlendir canının istediğini ye diğer gün dikkat edersin olur biter

66 kg yum aysum .. En son 66 olmultum bir ara kilo aldım o arada hamile kaldım :))))). ... Afferin sana helal olsun karnın burnunda hAla kilo veriyosun gerçektrn bravo. Ben iletleyen aylarda saçmalsmam inşallah ..

66 kg yum aysum .. En son 66 olmultum bir ara kilo aldım o arada hamile kaldım :))))). ... Afferin sana helal olsun karnın burnunda hAla kilo veriyosun gerçektrn bravo. Ben iletleyen aylarda saçmalsmam inşallah ..

canım kilon şuan çok iyi en fazla 0n iki kilo alsan harika olur 78le bitirirsin doğumdan sonra 8 kilo gidiyor zaten emzirme dönemindede dikkat ederiz oh daha ne olsun sana güveniyorum arkadaşım beraber vericez kilolarımızı

SABAH...
2 DİLİM EKMEK
1 YUMURTA SARISI
5 ZEYTİN
LOR
ŞEKERSİZ ÇAY
ARA....
YARIM CEVİZ
2 FINDIK
1 HURMA
ÖĞLE....
HAŞLANMIŞ BROKOLİ
HAŞLANMIŞ TAVUK GÖĞSÜ
1 KASE YOĞURT
ARA....
1.5 YULAFLI BİSKÜVİ
ÇEYREK WASA
AKŞAM....
ISPANAKLI YUMURTA
AZ LOR
2 K. EKMEK
DOMATES
SALATALIK

Lor prynirini nasıl yiyorsun ya çok berbat geliyor bana tadı yutamıyorum bile

Lor prynirini nasıl yiyorsun ya çok berbat geliyor bana tadı yutamıyorum bile

sorma canım bende pek sevmiyorum kalorisi az olduğu için yiyorum yanına domates oluyor öyle olunca pek rhatsız etmiyor

diyet yapıyorum ama içimde hiç istek yok çok moral bozucu kaybolan isteğimi azmimi geri nasıl kazanıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…