Aysunun günlüğü

sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 domates

ara
1 elma

öğle
1 tabak patatesli bulgur
1 kase yoğurt

ara
1 elma

akşam

1 sandviç

çok kilo almışım ya tartıldım moralim alt üst oldu

Aysuuuuuuuu canımmmm iyiki döndün bende yeni hamişim kendi kendime söz verdim 9 ay boyunca aburcubur yok .. Şlk ayı uydum kurala darısı 9 ayın başına ... Srnde burdasın daha çok birbirimize destrk olurux

Aysuuuuuuuu canımmmm iyiki döndün bende yeni hamişim kendi kendime söz verdim 9 ay boyunca aburcubur yok .. Şlk ayı uydum kurala darısı 9 ayın başına ... Srnde burdasın daha çok birbirimize destrk olurux

canım tebrik ederim çok sevindim hamileliğine umarım zor geçmiyordur. benim çok zor geçmişti. kilolara çok dikkat etmek gerekiyor ben saldım şimdi bin pişmanım biraz vermeye çalışıyorum iyiki geldin canım artık birbirimize tam destek olup hamileliğimizi daha güzel geçireceğiz

diyette ikinci gün harika gidiyor umarım pes etmem doğuma fil gibi girmem

bugünüde kazasız belasız bitirdim çok mutluyum

sabah
2 dilim ekmek
1 ince dilim beyaz peynir
5 küçük zeytin
yarım domates
1 haşlanmış yumurta
ARA
2 porsiyon meyve
ÖĞLE
1 tabak ıspanaklı bulgur yemeği az tuzlu yağsız
1 kase yoğurt
tere otu
ARA
2 yulaflı bisküvi
yarım ceviz
AKŞAM
1 tabak kereviz yemeği
1 kase yoğurt
yeşillik

İlk 3 ay içinde olduğum için çok fazla yiyemiyorum midem çok hasas bu gün yediklerim. Sabah 3 dilim wasa ekmek peynir zeytin domates Ara öğün 1 muz. İkindi 2 elma Akşam 1 büyük kase kırmızı mercimek çorbası 3 dilim wasa ekmek

canım çok güzel gidiyorsun bende başta böyle dikkat etseydim şimdi kilo vermek için uğraşmazdım benim akrabam ilk 4 ayda 8 kilo verdi bebeğide gayet sağlıklı

canım çok güzel gidiyorsun bende başta böyle dikkat etseydim şimdi kilo vermek için uğraşmazdım benim akrabam ilk 4 ayda 8 kilo verdi bebeğide gayet sağlıklı
Aysu hiç kafaya takma canım benim hepimiz doğuma yuvarlanarak gidicez :)))) önemli olan doğum sonrası dikkat edip kiloyu vermek onuda basarırız biz ne kilolar verdik :)))) diğer kızlar nerde ya ortada yoklar

Aysu hiç kafaya takma canım benim hepimiz doğuma yuvarlanarak gidicez :)))) önemli olan doğum sonrası dikkat edip kiloyu vermek onuda basarırız biz ne kilolar verdik :)))) diğer kızlar nerde ya ortada yoklar

canım diğer hamileliğimi 91le bitirdim 83le eve döndüm emzirme sürecinde 92 kilo olmuştum o zamanlar aklıma gelince ister istemez panik yapıyorum bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. aslında çok güzel gittim başlarda fazla almadım bu 1.5 ayda 5 kilo aldım misafirlerim çok oldu bende sürekli hamur işleri ağır yemekler sonucu böyle oldu ben artık hep burdayım beni yalnız bırakma canım desteklerini bekliyorum.

evet bugünümüzde güzel. bugünkü menüm,
SABAH
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 ince dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
domates
biber
şekersiz çay
ARA
yarım elma
2 dilim portakal
yarım mandalina
ÖĞLE
1 tabak kerevizli lapa
çok az tavuk
1 kase yoğurt
yeşillik
ARA
2 yulaflı bisküvi
AKŞAM
2 kaşık kereviz yaprağı salatası
1 tabak karnabahar yemeği
1 kase yoğurt

merhaba tatlım sen bayadır kendını takıp edıyormussun kuzum ne guzel ınsallah saglıklı bı sekılde kılolarını verır ve bebısını saglık bı sekılde buyutursun

hoş geldin günlüğüme canım hamile kalana kadar çok iyi gidiyordu hamilelikten sonra baya saldım kendimi şuan 84 kiloyum hedefim 79a kadar düşmek sonrada dikkat edip kilo almamaya çalışmak olacak desteklerini bekliyorum canım

harıkasın canm hamılelıkte cok kasma kendını sadece dıkkat et daıma takıp et kılonu elımden geldıkce tabıkı destekcın olurum

harıkasın canm hamılelıkte cok kasma kendını sadece dıkkat et daıma takıp et kılonu elımden geldıkce tabıkı destekcın olurum

canım benim çok sağol desteğin için bende seni takipteyim canım çok iyi gidiyorsun

Bu gün sadece 1 tabak yağsız tuzsuz domates soslu yoğurtlu makarna yedim acaip şiş hissediyorum kendimi bu saate kadarda 2 lt su içtim sürekli susuyorum biraz sonra muz ve ceviz yiyeceğim aysu sen harika gidiyorsun senin iraden kimsede yok canım benim :)

Rica ederim canm benim bende tesekkur ederim kuzum inşallah son 3 .5ayida güzel atlatiriz

inşallah canım benim ya akşam benimki alttan baskı yaptı ödüm patladı çıkacak sandım ayaklarımı duvara diktim iyiyim şimdi şükür

gün boyu bu kadar mı yedin canım çok az değilmi kahvaltı nerde canım kahvaltıyı sakın ihmal etme su içmen çok güzel bebiş için çok faydalı bol bol su iç yeşillik ihmal etme sebze yemeklerini ye herşeyden yiyeceğiz ama az canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…