Aysuuuuuuuu canımmmm iyiki döndün bende yeni hamişim kendi kendime söz verdim 9 ay boyunca aburcubur yok .. Şlk ayı uydum kurala darısı 9 ayın başına ... Srnde burdasın daha çok birbirimize destrk olurux
canım tebrik ederim çok sevindim hamileliğine umarım zor geçmiyordur. benim çok zor geçmişti. kilolara çok dikkat etmek gerekiyor ben saldım şimdi bin pişmanım biraz vermeye çalışıyorum iyiki geldin canım artık birbirimize tam destek olup hamileliğimizi daha güzel geçireceğiz[/QUOTE inşallah canım benim allah yardım eder günde 2-2,5 lt su içiyorum dikkatli yemeye çalışmama rapmen davul gibi hissediyorum kendimi :)))))
İlk 3 ay içinde olduğum için çok fazla yiyemiyorum midem çok hasas bu gün yediklerim. Sabah 3 dilim wasa ekmek peynir zeytin domates Ara öğün 1 muz. İkindi 2 elma Akşam 1 büyük kase kırmızı mercimek çorbası 3 dilim wasa ekmek
Aysu hiç kafaya takma canım benim hepimiz doğuma yuvarlanarak gidicez :)))) önemli olan doğum sonrası dikkat edip kiloyu vermek onuda basarırız biz ne kilolar verdik :)))) diğer kızlar nerde ya ortada yoklarcanım çok güzel gidiyorsun bende başta böyle dikkat etseydim şimdi kilo vermek için uğraşmazdım benim akrabam ilk 4 ayda 8 kilo verdi bebeğide gayet sağlıklı
Aysu hiç kafaya takma canım benim hepimiz doğuma yuvarlanarak gidicez :)))) önemli olan doğum sonrası dikkat edip kiloyu vermek onuda basarırız biz ne kilolar verdik :)))) diğer kızlar nerde ya ortada yoklar
merhaba tatlım sen bayadır kendını takıp edıyormussun kuzum ne guzel ınsallah saglıklı bı sekılde kılolarını verır ve bebısını saglık bı sekılde buyutursun
harıkasın canm hamılelıkte cok kasma kendını sadece dıkkat et daıma takıp et kılonu elımden geldıkce tabıkı destekcın olurumhoş geldin günlüğüme canımhamile kalana kadar çok iyi gidiyordu hamilelikten sonra baya saldım kendimi şuan 84 kiloyum hedefim 79a kadar düşmek sonrada dikkat edip kilo almamaya çalışmak olacak desteklerini bekliyorum canım
harıkasın canm hamılelıkte cok kasma kendını sadece dıkkat et daıma takıp et kılonu elımden geldıkce tabıkı destekcın olurum
Rica ederim canm benim bende tesekkur ederim kuzum inşallah son 3 .5ayida güzel atlatirizcanım benim çok sağol desteğin içinbende seni takipteyim canım çok iyi gidiyorsun
Rica ederim canm benim bende tesekkur ederim kuzum inşallah son 3 .5ayida güzel atlatiriz
Bu gün sadece 1 tabak yağsız tuzsuz domates soslu yoğurtlu makarna yedim acaip şiş hissediyorum kendimi bu saate kadarda 2 lt su içtim sürekli susuyorumbiraz sonra muz ve ceviz yiyeceğim aysu sen harika gidiyorsun senin iraden kimsede yok canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?