• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayy ölecem ben

Kötü bir şey yaptığımdan değil. Korkmuyorum ama eşim konuşmuş olmama bile tepki verir duyarsa ben vicdan azabı duyarım hatta şuan içimi kemiren de o adama bir şey söyle ben sıkıldım diyorum susuyor ya gece eşim gelecek onun geldiği saatte mesaj atarsa ben mahvolurum açıklamamma müsade etmez diğer yandan normal anlatsam bile tavır alır küser kalbimi kırıp bağırır çağırır

Yaşın kaç, arkadaşım eşin yabancı biri ile konuşsa senin hoşuna gider mi? Eşim kalbimi kırar diyorsun, affedersin de kırılmayacak gibi değil bu durum.Elin adamı artık, evlenip barklanmışsın, ne bu macera arama isteği.İlla adamlar bağırıp çağırsın mı? Bazen kadınları anlayamıyorum ya?

Ya deli olucam şuan nasıl sinirlendim anlatamam vicdani duygularım sömürülüyor.

İki gün önce facebook tan biri merhaba dedi
Çıkaramadım
Beni tanıcağım şekilde okuduğum bölümü işte kendi bölümünü söyledi
Sonra işte bana teklif ettiğini söyledi ben öyle söyleyince mektup hatırladım o bana yazmıştı sanki neyse konuşma çok sürmedi nasıl oldu bilmiyorum biz ayrıldık zaten sevgili de değildik neyse
Aradan 10 yıl geçmiş ben evlenmişim mutlu huzurlu neyse adam bana geçmişten bahsediyor hatırlamıyorum diyorum salak bırak mıyor ya engellemek istemiyorum bu acizliktir kaçıyor olacam ona göre sevdiğim için yaptığımı unutmak istediğimi sanacak gece sana herşeyi açıklıcam dedi bende istemiyorum rahat bırak beni dedim.
Tamam o zaman dedi
Ya eşim profilimde görünüyo bu manyak gidip eşime yalan yanlışı şeyler anlatmaz dimi uff ne belalı başım var ya mıknatıs gibi bütün kötülükleri çekiyorum sanki
Salak kafam ya kimse kim sanane ne demeye cevap veriyon
Zaten engelleme gibi bi özelliğin direk amacı bu tarz olaylar değil midir? Anlam veremedim açıkçası acizlik olarak yorumlamanıza. Bana da biraz ergence geldi davranışınız. Çok mu önemli adamın sizin hakkınızda ne düşündüğü? ne olur umurunuzda bile olmayan bi adam sizin kaçtığınızı düşünse?

Hiç cevap vermeseydin
Neyden cesaret almış
Bana asla birisi böyle bişe yapmaya curret edemeZ ettirmem

Bir sürü konuşma geçti ki yani eskiyi anlattı işte seni seviyorum felan ben konuşmak istemiyorum eklemicem dedikçe korkuyor musun tekrar aşık olurum diye felan saçmaladı. Korkum onun öyle anlaması değil eşime işine geldiği gibi anlatması ve ben düşünmeden yazışmaları sildim. Eşim bana inansa bile güveni sarsılır hep kuşku ile bakar zaten normal değiliz Off ben öleyim ya
Yav adam eşine anlatsa eşinin eli de armut toplamiyor herhalde yani korkar bence anlatmaya. Cesaret ister yani. Boşver bas engeli unut gitsin birsey olmaz.

Bir sürü konuşma geçti ki yani eskiyi anlattı işte seni seviyorum felan ben konuşmak istemiyorum eklemicem dedikçe korkuyor musun tekrar aşık olurum diye felan saçmaladı. Korkum onun öyle anlaması değil eşime işine geldiği gibi anlatması ve ben düşünmeden yazışmaları sildim. Eşim bana inansa bile güveni sarsılır hep kuşku ile bakar zaten normal değiliz Off ben öleyim ya
Zor bir durum tabiki, hic baska cevap verme insalalh dusundugun bir durum oömaz oda nasil insanmis seref yoksunu ben bile sinir oldum ne anliyor yani boyle yaparak senin kendisi gibi ona karsilik vermeni istiyor iste, birde sunu soylim mesajlar silsende bir yerde daha duruyor ben gecen bana gelenleri silim dedim baktim biryerde daha mesajlar dzruyor adini cikaramdim simdi uff ama iyice bak.Dua et sende insalah sorun cikarmaz p.....lik:KK62:

Yav adam eşine anlatsa eşinin eli de armut toplamiyor herhalde yani korkar bence anlatmaya. Cesaret ister yani. Boşver bas engeli unut gitsin birsey olmaz.
Ben yuva bozacak biri değilim dedi ama
Aması var işte saçma sapan şeyler söyledi ya ne bileyim resim istedi anla be artık seviyorum seni dedi
Kafayı yemiş olmalısın diyorum evet diyo ya ben bu adamı nasıl biri olduğunu bile hatırlamıyorum bide bana resmini gönderdi ne bu şimdi diyorum görmek istersin diye düşündüm diyo ya yuva yıkmam yıkacak şey yapmam diyo ama yaptıkları beni endişelendiriyor

Valla senin konuşmalara cevap vermen baya cesaret vermiş adama, hiç muhatap olmadan engelleseydin bu kadar uzamazdı emin ol. Böyle şerefsiz çok meydanda, dikkat etmek lazım. Ben bana merhaba, slm yazan tanımadığım erkekleri engelliyorum direk.

Zaten engelleme gibi bi özelliğin direk amacı bu tarz olaylar değil midir? Anlam veremedim açıkçası acizlik olarak yorumlamanıza. Bana da biraz ergence geldi davranışınız. Çok mu önemli adamın sizin hakkınızda ne düşündüğü? ne olur umurunuzda bile olmayan bi adam sizin kaçtığınızı düşünse?
O benim umrumda değil eşimle konuşması beni endişelendiren konuşmayı kendi işine göre kopyalayıp gönderir felan ay düşünemiyorum

Aması var işte saçma sapan şeyler söyledi ya ne bileyim resim istedi anla be artık seviyorum seni dedi
Kafayı yemiş olmalısın diyorum evet diyo ya ben bu adamı nasıl biri olduğunu bile hatırlamıyorum bide bana resmini gönderdi ne bu şimdi diyorum görmek istersin diye düşündüm diyo ya yuva yıkmam yıkacak şey yapmam diyo ama yaptıkları beni endişelendiriyor
Bir şey olmaz sanmıyorum. Endiselenme bu kadar. Engelle. Faceni de dondur. Hatta sil at. Bilmiyorum siliniyor mu. Girme bir daha.unut facebooku. Eşin sorarsa niye kapattın diye dersin sapık dolu mesaj gönderiyorlar selam diye. onlarla mi ugrasiyim filan.
Sakın sakın bir daha iletişime geçme ulasamasin sana.

Canım ya inan çok gereksiz uzatmışsın, sen kafayı yemiş olmalısın derken onun hoşuna gidiyor cevap vermen. Eşine anlat böyle böyle oldu diye. En azından haberi olsun. O kişiyi de engelle, rahatsız etmeye devam edersen bu yazışmaları mahkemeye vericem de, tırsar merak etme.

Valla senin konuşmalara cevap vermen baya cesaret vermiş adama, hiç muhatap olmadan engelleseydin bu kadar uzamazdı emin ol. Böyle şerefsiz çok meydanda, dikkat etmek lazım. Ben bana merhaba, slm yazan tanımadığım erkekleri engelliyorum direk.
Normalinde konuşmam ama arkadaşım yazıyor adımı yazıyor. Bilemedim

Bir şey olmaz sanmıyorum. Endiselenme bu kadar. Engelle. Faceni de dondur. Hatta sil at. Bilmiyorum siliniyor mu. Girme bir daha.unut facebooku. Eşin sorarsa niye kapattın diye dersin sapık dolu mesaj gönderiyorlar selam diye. onlarla mi ugrasiyim filan.
Sakın sakın bir daha iletişime geçme ulasamasin sana.
Eşim kapattığımı öğrenirse bir şekilde kukulanır çünkü bana kapatmamı çok söyle di şimdi birden kapatmam merak uyandırmaz mı

O benim umrumda değil eşimle konuşması beni endişelendiren konuşmayı kendi işine göre kopyalayıp gönderir felan ay düşünemiyorum
Sen bu kadar tirsarsan adam tehdit eder gülüm seni. Yazışmaları göndericem der yeme bu numaralari sakin. Benimle konusmazsan gonderirim bile diyebilir korktugunu anlarsa. Direk kes iletişimi. Şu dakika itibariyla faceboku nu kapat hemen.

Ben bekar genç kız halımle diğer kutuya gelen mesajlara dahi bakmıyorken sen evli barklısın elin adamının merhabasına ne cevap veriyorsun ? bir de belayı çekiyorum demişsin ben kaşındım demiyorsun da yazık o kocana her şeyi anlat adam bilsin de karısının notunu versin .

o
Türkiye de yaşayan bi kadın olarak hala öğrenemediniz mi? bu tür tacizcilere iyi ve kötü herhangi bir cevap verdiğiniz de zevkten dört köşe oluyorlar. Yapmanız gereken en iyi şey görmezden gelip olumsuz bile olsa muhattap dahi olmamak. Eşinize de basitçe açıklayın böyle böyle biri bi şeyler yazıyo engelledim gitti diye. Herhalde faceten yazan kim olduğu belli olmayan bi adamın sözünden daha çok itimat eder sizin sözünüze.

Eşim kapattığımı öğrenirse bir şekilde kukulanır çünkü bana kapatmamı çok söyle di şimdi birden kapatmam merak uyandırmaz mı
Uyandırmaz...kapattim bir sürü mesaj geliyo slm mrb yaziyorlar bu ne böyle ya dersin. Facebok kiro işi oldu instagram acicam dersin.

E
Ya deli olucam şuan nasıl sinirlendim anlatamam vicdani duygularım sömürülüyor.

İki gün önce facebook tan biri merhaba dedi
Çıkaramadım
Beni tanıcağım şekilde okuduğum bölümü işte kendi bölümünü söyledi
Sonra işte bana teklif ettiğini söyledi ben öyle söyleyince mektup hatırladım o bana yazmıştı sanki neyse konuşma çok sürmedi nasıl oldu bilmiyorum biz ayrıldık zaten sevgili de değildik neyse
Aradan 10 yıl geçmiş ben evlenmişim mutlu huzurlu neyse adam bana geçmişten bahsediyor hatırlamıyorum diyorum salak bırak mıyor ya engellemek istemiyorum bu acizliktir kaçıyor olacam ona göre sevdiğim için yaptığımı unutmak istediğimi sanacak gece sana herşeyi açıklıcam dedi bende istemiyorum rahat bırak beni dedim.
Tamam o zaman dedi
Ya eşim profilimde görünüyo bu manyak gidip eşime yalan yanlışı şeyler anlatmaz dimi uff ne belalı başım var ya mıknatıs gibi bütün kötülükleri çekiyorum sanki
Salak kafam ya kimse kim sanane ne demeye cevap veriyon
Eşinden bir şey saklama canım. O, kendisi öğrenirse ufak olan şeyler dahi kocaman bir çığ haline gelebilir. O zaman iş içinden çıkılmaz bir hal alır. Kocana dürüst olmak en iyisi. Ona anlat, o çözecektir...

Back
X