• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayy ölecem ben

Ya deli olucam şuan nasıl sinirlendim anlatamam vicdani duygularım sömürülüyor.

İki gün önce facebook tan biri merhaba dedi
Çıkaramadım
Beni tanıcağım şekilde okuduğum bölümü işte kendi bölümünü söyledi
Sonra işte bana teklif ettiğini söyledi ben öyle söyleyince mektup hatırladım o bana yazmıştı sanki neyse konuşma çok sürmedi nasıl oldu bilmiyorum biz ayrıldık zaten sevgili de değildik neyse
Aradan 10 yıl geçmiş ben evlenmişim mutlu huzurlu neyse adam bana geçmişten bahsediyor hatırlamıyorum diyorum salak bırak mıyor ya engellemek istemiyorum bu acizliktir kaçıyor olacam ona göre sevdiğim için yaptığımı unutmak istediğimi sanacak gece sana herşeyi açıklıcam dedi bende istemiyorum rahat bırak beni dedim.
Tamam o zaman dedi
Ya eşim profilimde görünüyo bu manyak gidip eşime yalan yanlışı şeyler anlatmaz dimi uff ne belalı başım var ya mıknatıs gibi bütün kötülükleri çekiyorum sanki
Salak kafam ya kimse kim sanane ne demeye cevap veriyon

esinize soyleyin adami engelleyin

allah aşkına konuşmalarınız normal m sizce? Açıkçası ben erkek olsam nazlanarak benimle flört ediyorsunuz sanardım. resmen hoşunuza gitmiş konuşmak istemişsiniz. Adam eşinize hiç bir şey söylemese bile eşiniz bu konuşmaları görse bi şey demeyecek mi? İlk defa filan bi erkek tarafindan ilgi görüyorsunuz galiba. Ne yapmaya çalışıyor bu filan diye kafanızı yormayı gerektirecek bi olay yok ortada. Altı üstü faceden bi şeyler yazmış adam duyan da karşı ki dağa adınızı yazdırdı filan sanacak. Bi iş çıkar mı diye yoklamış altı üstü. yazıyorum okuyo cevap vermiyo demişsiniz bi de. Bence adam size değil siz adama sarmışsınız. Adam tam tersi bi de evliymiş başıma bela almayayım diye uzak durmaya çalışıyor galiba ama siz zorla adamı yoldan çıkartacaksınız bu gidişle
Benim korkularım başka sizin söylediğiniz şey bambaşka ya ben adamı tanımıyorum adam ilk konuşmamızı bile hatırlıyor hafızamı zorluyorum yok öyle bir şey.
Ya hayallerle yaşamış adam evet lisede teklif etti ama gerisi yok düşünüyorum düşünüyorum yok yani çıkamıyorum. Hem teklif etti hem ayrıldı. Neden konuşmak istiyorsun ben istemiyorum dediğimde helalleşmek dedi helalleşwcwk birşey yok dedim ben seni kırdım dedi yok öyle bir şey konuşmak istemiyorum bu konuşma uzamasın kalp kırmak istemiyorum dedim gece yazacam herşeyi dedi bende yazma istemiyorum çok sıkıldım dedim. Tamam o zaman dedi.
O tamam o zaman kelimesine ben tehdit kar bir tavır algıladım o yüzden birşeyler yazdım. Ben olmuş bitmiş bir şey için ahlanıp vahkanmıyorum benimkisi gelecek kaygısı ben eşime anlatsam bile güven sorunu olacak daha önce buna benzer bir şey yaşandı anlattım ve hala benim önüme ısıtıp ısıtıp uzatıyor güven sorunu oluştu ikisinde de tamamen insiyatifim vicdanım ama bu son dersim oldu

tanımadığım insanlara cevap vermiyorum
bir kere bile sosyal medyada rahatsız olacağım bi şeyle karşılaşmadım:KK20:

Kusura bakmayin ama belaya gel diyorsunuz sonrada olecem diyorsunuz.Engelleyin gitsin yani neden ugrasiyorsunuz ki bos yere

Benim korkularım başka sizin söylediğiniz şey bambaşka ya ben adamı tanımıyorum adam ilk konuşmamızı bile hatırlıyor hafızamı zorluyorum yok öyle bir şey.
Ya hayallerle yaşamış adam evet lisede teklif etti ama gerisi yok düşünüyorum düşünüyorum yok yani çıkamıyorum. Hem teklif etti hem ayrıldı. Neden konuşmak istiyorsun ben istemiyorum dediğimde helalleşmek dedi helalleşwcwk birşey yok dedim ben seni kırdım dedi yok öyle bir şey konuşmak istemiyorum bu konuşma uzamasın kalp kırmak istemiyorum dedim gece yazacam herşeyi dedi bende yazma istemiyorum çok sıkıldım dedim. Tamam o zaman dedi.
O tamam o zaman kelimesine ben tehdit kar bir tavır algıladım o yüzden birşeyler yazdım. Ben olmuş bitmiş bir şey için ahlanıp vahkanmıyorum benimkisi gelecek kaygısı ben eşime anlatsam bile güven sorunu olacak daha önce buna benzer bir şey yaşandı anlattım ve hala benim önüme ısıtıp ısıtıp uzatıyor güven sorunu oluştu ikisinde de tamamen insiyatifim vicdanım ama bu son dersim oldu
Wşinizde guven problemi varsa hem sizden engelleyin hem de eşinizin hesabına girebiliyorsan hic kimseye görunmez yap eşinin hesabi. Öyle birşey vardi galiba. Bulamazsa mesaj da atamaz.

Kafami buluyosun gece gece !
Yaşın kaç 13-14 olabilirmi?
Çünkü engellemenin acizlik olmadigini,aksine sizi rahatsız eden kisileri size ulasmalarini engelleyen bisey olduğunu bilirdiniz
İçim sisti ay ben napacam ay olucem yazmissiniz durmadan
Ne bu ya elin adamını engelle gitsin.
Oturmuş bide yazisiyorsunuz!! Aferin
Allah eşinin sinirine mukayet olsun.

Adamın seni seviyorum diyebileceği noktaya kadar muhabbet etmişsiniz maşallah.. Kardeşim seni tanımıyorum, tanısam da ben evliyim bi daha rahatsız etme deyip engellemek vardı. Şimdi acizlik falan demişsin de, asıl şey senin hoşuna gitmiş kılıf uyduruyorsun yoksa çat diye engeli basardın.

açıklamasını yapınca söyleyin bari biz de merak ettik, neymiş o kadar önemli

O kadar rahatsız olmuşki cevap yazsın diye adamı dürtüyor. Bunlar hep aciz görünmeme isteğinden..
ya bi şey yazsana diyor
bi şey sölesene deliricem diyor
kafayı yemiş olmalısın diyor
kırmak istemiyorum diyor
şimdi eşi buna tepki verse burda hepimiz söveriz adama
ama benim eşin geçin sohbeti cevap vermiş dahi olsa neler yaparım bilmiyorum yani
çok tek taraflı bakıyoruz çok
bazen kadınlar da hak ediyor gerçekten

ya bi şey yazsana diyor
bi şey sölesene deliricem diyor
kafayı yemiş olmalısın diyor
kırmak istemiyorum diyor
şimdi eşi buna tepki verse burda hepimiz söveriz adama
ama benim eşin geçin sohbeti cevap vermiş dahi olsa neler yaparım bilmiyorum yani
çok tek taraflı bakıyoruz çok
bazen kadınlar da hak ediyor gerçekten
ha bi de hala adamdan mesaj bekliyor 1 saati var eşim gelene kadar yazsın diyor şans veriyor resmen
konu sahibi inan başına dert arıyorsun bu gidişle bulursun benden demesi bak
çok yanlış sular

Ben yuva bozacak biri değilim dedi ama
Aması var işte saçma sapan şeyler söyledi ya ne bileyim resim istedi anla be artık seviyorum seni dedi
Kafayı yemiş olmalısın diyorum evet diyo ya ben bu adamı nasıl biri olduğunu bile hatırlamıyorum bide bana resmini gönderdi ne bu şimdi diyorum görmek istersin diye düşündüm diyo ya yuva yıkmam yıkacak şey yapmam diyo ama yaptıkları beni endişelendiriyor
bu kadar yazışıp sohbet etmişsiniz yaptığınız hiç doğru bişey değil daha fazla hata yapmadan engelleyin artık

Adamın seni seviyorum diyebileceği noktaya kadar muhabbet etmişsiniz maşallah.. Kardeşim seni tanımıyorum, tanısam da ben evliyim bi daha rahatsız etme deyip engellemek vardı. Şimdi acizlik falan demişsin de, asıl şey senin hoşuna gitmiş kılıf uyduruyorsun yoksa çat diye engeli basardın.
Günahımı alıyorsunuz ya ben anlamıyorum bu adam deli olacak ya görmediğiniz birini nasıl 10 yıl boyunca seversiniz bir anını bile unutmazsınız. Adam sınıf arkadaşımı herşeyi noktasıyla anlatıyor. Anla artik seni seviyorum ben dedi ben hala şoktayım şaka yapıyor olarak algılıyor beyin ciddiye bile alamadım. Tek başıma olsam onun dediklerini ruhum duymaz ya bu adam şizofreni mi dir nedir. Ya kendince uydurup saçma sapan işler yaparsa düşüncem çok saçma Off engelledim şuan engelli ama aklım eşimde ya

ha bi de hala adamdan mesaj bekliyor 1 saati var eşim gelene kadar yazsın diyor şans veriyor resmen
konu sahibi inan başına dert arıyorsun bu gidişle bulursun benden demesi bak
çok yanlış sular
Derdi ne kaç yıl aradan sonra bide önemli bir ilişki olsa sebeple bulamıyorum ben. Adam hayatının neresine otuetmuşsa beni hala seviyor ya kafayı yicem ya hiç görmediğiniz konuşmadığınız bir insana nasıl sevgi duyulur

Günahımı alıyorsunuz ya ben anlamıyorum bu adam deli olacak ya görmediğiniz birini nasıl 10 yıl boyunca seversiniz bir anını bile unutmazsınız. Adam sınıf arkadaşımı herşeyi noktasıyla anlatıyor. Anla artik seni seviyorum ben dedi ben hala şoktayım şaka yapıyor olarak algılıyor beyin ciddiye bile alamadım. Tek başıma olsam onun dediklerini ruhum duymaz ya bu adam şizofreni mi dir nedir. Ya kendince uydurup saçma sapan işler yaparsa düşüncem çok saçma Off engelledim şuan engelli ama aklım eşimde ya
ablacım bunlar ne saçma düşünceler ya. Yahu adam sizi yemiş işte, uydurmuş, siz de ne zaman söyledi nasıldı şöyle miydi böyle miydi diye uzatmışsınız. Adamın ekmeğine yağ sürmüşsünüz yanii.

Bakın konu sahibi eger eşinle mutlu değilsen bunu eşinle konuş ve sorunlarını çöz ve arkadaşça ayrıl boşan yoluna git zaten kocan senden şüphe duyuyordur çünkü bu tür ilişkiler pamuk ipliğine bağlı oluyor ve tek bir facebook mesajı kadını baştan çıkarmaya yeterli oluyor, elinde internet çalışmıyorsun etmiyosun canın sıkılıyor ilgi istiyorsun belli ki , uzak dur bulaşma durduk yere ayrılmak istiyorsan mutsuzsan git güzelce boşan böyle çirkin şeylere bulaşma yazık günah.

Back
X