Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence siz bosyere sorun çıkartıyorsunuz....engellemek isteseydiniz engellerdiniz sorun kalmazdı ortada..acizlik oldugunu nerden çıkardınızYa deli olucam şuan nasıl sinirlendim anlatamam vicdani duygularım sömürülüyor.
İki gün önce facebook tan biri merhaba dedi
Çıkaramadım
Beni tanıcağım şekilde okuduğum bölümü işte kendi bölümünü söyledi
Sonra işte bana teklif ettiğini söyledi ben öyle söyleyince mektup hatırladım o bana yazmıştı sanki neyse konuşma çok sürmedi nasıl oldu bilmiyorum biz ayrıldık zaten sevgili de değildik neyse
Aradan 10 yıl geçmiş ben evlenmişim mutlu huzurlu neyse adam bana geçmişten bahsediyor hatırlamıyorum diyorum salak bırak mıyor ya engellemek istemiyorum bu acizliktir kaçıyor olacam ona göre sevdiğim için yaptığımı unutmak istediğimi sanacak gece sana herşeyi açıklıcam dedi bende istemiyorum rahat bırak beni dedim.
Tamam o zaman dedi
Ya eşim profilimde görünüyo bu manyak gidip eşime yalan yanlışı şeyler anlatmaz dimi uff ne belalı başım var ya mıknatıs gibi bütün kötülükleri çekiyorum sanki
Salak kafam ya kimse kim sanane ne demeye cevap veriyon
Gece anlatacam sana herşeyi dedi manyak ya ne anlatacaksa bende anlatma istemiyorum. Sert konuşmak istemezdim ama anlamıyorsun..... Diye devam eden cümleler kurdum konuşmanın yanlış olduğunu felan ya bir şey yaz diyorum okuyo cevap yazmıyor en son mesaj attım sinirlerim bozuldu buraya yazdım bende ya gece yazarsa hiç anlatmadan eşime denk gelirse uff ya problemli ilişkimiz var zaten bu kez kesinlikle konuşmaz benimle uff Allah ım sen bana sabır ver bu geri zekalı ne yapmaya çalışıyor anlamış değilimCanım ya inan çok gereksiz uzatmışsın, sen kafayı yemiş olmalısın derken onun hoşuna gidiyor cevap vermen. Eşine anlat böyle böyle oldu diye. En azından haberi olsun. O kişiyi de engelle, rahatsız etmeye devam edersen bu yazışmaları mahkemeye vericem de, tırsar merak etme.
Kaçmak acizliktir. Ben onu engellersem kaçtı dicek. Seviyor dicek ayy düşünceleri bile çıldırtıyorBence siz bosyere sorun çıkartıyorsunuz....engellemek isteseydiniz engellerdiniz sorun kalmazdı ortada..acizlik oldugunu nerden çıkardınız![]()
Bence siz cok yanlış düsünüyorsunuzKaçmak acizliktir. Ben onu engellersem kaçtı dicek. Seviyor dicek ayy düşünceleri bile çıldırtıyor
Konuşmayı gönderirse işine yaeıcak cümle yok ama kendi uydurup eşime anlatırsa ben eşimle bu gün facebook tan yazmıştım. Normalde bu kadar çok kalmam facebook ta 10 dakika 5 dakika yaklaşık üç saattir facebook açık görünüyorSen bu kadar tirsarsan adam tehdit eder gülüm seni. Yazışmaları göndericem der yeme bu numaralari sakin. Benimle konusmazsan gonderirim bile diyebilir korktugunu anlarsa. Direk kes iletişimi. Şu dakika itibariyla faceboku nu kapat hemen.
Açıklama yapamam değil ama eşim konuşmuş olmama dahi kızar. Kursta bir şey olduğunda anlattığımda kızıyor. Ordaki kızma amacı ben üzüldüğüm için ama buna kızmasının sebebi muhattap olduğum için olacaktırKorkacaginiz cevaplar vermeseydiniz bence silmezdiniz konusmayi esinizede anlatmaya cekinmezdiniz. Madem engelleme konusunda bu kadar ince dusunuyosunuz yok beni kaciyor diye dusunucek falan bence en basta bu sekilde esinize hesap verisinizi dusunecektiniz ki simdi boyle tutusmayasiniz.. Allah yardimciniz olsun.
Ya ne bileyim ben adamı hatırlamıyorum bile geçmişe dair anlatacak pek bir şey de yaşamadım normal bir arkadaş bile değildim sanırım hatırlamıyorum ya önemli birşey yaşasam hatırladım heralde.Hayır o engelleme butonu neden yapılmış. Neden cvp veriyorsun esin sormayacak mi niye cvp verdin diye ?
allah aşkına konuşmalarınız normal m sizce? Açıkçası ben erkek olsam nazlanarak benimle flört ediyorsunuz sanardım. resmen hoşunuza gitmiş konuşmak istemişsiniz. Adam eşinize hiç bir şey söylemese bile eşiniz bu konuşmaları görse bi şey demeyecek mi? İlk defa filan bi erkek tarafindan ilgi görüyorsunuz galiba. Ne yapmaya çalışıyor bu filan diye kafanızı yormayı gerektirecek bi olay yok ortada. Altı üstü faceden bi şeyler yazmış adam duyan da karşı ki dağa adınızı yazdırdı filan sanacak. Bi iş çıkar mı diye yoklamış altı üstü. yazıyorum okuyo cevap vermiyo demişsiniz bi de. Bence adam size değil siz adama sarmışsınız. Adam tam tersi bi de evliymiş başıma bela almayayım diye uzak durmaya çalışıyor galiba ama siz zorla adamı yoldan çıkartacaksınız bu gidişleGece anlatacam sana herşeyi dedi manyak ya ne anlatacaksa bende anlatma istemiyorum. Sert konuşmak istemezdim ama anlamıyorsun..... Diye devam eden cümleler kurdum konuşmanın yanlış olduğunu felan ya bir şey yaz diyorum okuyo cevap yazmıyor en son mesaj attım sinirlerim bozuldu buraya yazdım bende ya gece yazarsa hiç anlatmadan eşime denk gelirse uff ya problemli ilişkimiz var zaten bu kez kesinlikle konuşmaz benimle uff Allah ım sen bana sabır ver bu geri zekalı ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim
Ya deli olucam şuan nasıl sinirlendim anlatamam vicdani duygularım sömürülüyor.
Çıkaramadım
Sonra işte bana teklif ettiğini söyledi ben öyle söyleyince mektup hatırladım o bana yazmıştı sanki neyse konuşma çok sürmedi nasıl oldu bilmiyorum biz ayrıldık zaten sevgili de değildik neyse
Aradan 10 yıl geçmiş ben evlenmişim mutlu huzurlu neyse adam bana geçmişten bahsediyor hatırlamıyorum diyorum salak bırak mıyor ya engellemek istemiyorum bu acizliktir kaçıyor olacam ona göre sevdiğim için yaptığımı unutmak istediğimi sanacak gece sana herşeyi açıklıcam dedi bende istemiyorum rahat bırak beni dedim.
Tamam o zaman dedi
Ya eşim profilimde görünüyo bu manyak gidip eşime yalan yanlışı şeyler anlatmaz dimi uff ne belalı başım var ya mıknatıs gibi bütün kötülükleri çekiyorum sanki
Ya deli olucam şuan nasıl sinirlendim anlatamam vicdani duygularım sömürülüyor.
Çıkaramadım
Tamam o zaman dedi