Ben yuva bozacak biri değilim dedi ama
Aması var işte saçma sapan şeyler söyledi ya ne bileyim resim istedi anla be artık seviyorum seni dedi
Kafayı yemiş olmalısın diyorum evet diyo ya ben bu adamı nasıl biri olduğunu bile hatırlamıyorum bide bana resmini gönderdi ne bu şimdi diyorum görmek istersin diye düşündüm diyo ya yuva yıkmam yıkacak şey yapmam diyo ama yaptıkları beni endişelendiriyor
Adamın resmi arkadaşları profilimde görünüyor eşim olması imkansız gibi bir şey
"Hayirdir birader, esime gece yarisi birseyler yazacakmissin, burasi müsat degil benim sayfaya davet edeyim seni, orada anlat neymis ne degilmis. Senin derdini esim bilemez ben bilirim" diye esiniz, ya da siz yazsaniz korkar belki.
Ya benim bir çok arkadaşım var bir salak yüzünden niye kendimi kısıtlayım adamı engelliyorum farklı hesaplardan yazıyor sabah aynı adresten bir daha atmışFacebooku kapatin ohh kafa dinle napcaksin böle salaklarla uğraşmak zorunda kalıyorsunuz bence kapat daha rahat hissedersiniz ben kapattim valla çok rahatim hic merak etmiyorum esimde kapatti oda rahat
adam da helalimsin demişEngellemek seninle iletişim kurmak istemiyorum demek, bence merak ettin yazacaklarını
Okumadan yorum yapmayı ne kadar çok seviyorsunuzAyy akşamdan beri içim sisti.
Ya siz bu adami neden bu kadar onemsiyorsunuz!!
Yok engellemek açıklıktır,kaçmaktır vs vs.
Yok kafayı yiyecem bu adam manyak Bla bla bla.
Ya adam ne olursa olsun ne bu kadar adamı hesaba alıp yazıp duruyorsunuz.
Savcılığa vereceginizi söyleyip engeli basın her yerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?