Ayy ölecem ben

Bana da bu şekilde yazan biri var ben engelliyorum yeni üyelik alıyo ama face ayarlarımı değiştirdim diğer diye bi yer var oraya gidiyor mesajlar, telefondan girdiğimde o diğer kısmını hiç görmüyorum zaten

Hepsi WhatsApp kullanmıyor benim için de yükleyeceklerini sanmıyorum.
Adam engelli yapacaklarını da merak etmiyorum o adresi de savcılığa vericem dedim engelledim yazdığı iki adreste engelli siz beni yargılıyorsunuz çözüm bulmaya odaklanmıuorsunuz haklısınız sizin sorununuz değil çözüm üretmeye bilirsiniz ama hepiniz aynı ağzı kullanmak zorunda değilsiniz yeteri kadar stres altında olduğumu düşünüyorum. Yazdıklarından yada yazacakarından memnun olsam gelipte buraya yazıp milletin aferin i ni almam biraz yardımcı olmaya çalışsanız bu kadar gerilmicem belki

Adam engelli farklı adreslerden atıyor. Mesaj ayarını bulamıyorum dünden beri bakıyorum ama bilen biri varsa yazsın

Çözüm basit yazmayacaksin başka hesaplardan yazdıkça engelleyeceksin bu yani, eşine ne yazabilir eli de ne var resim mi video mu, tanımıyorum der geçersin

çözüm mü
puahahhahaha
akşamdan beri insanlar sana ne anlatıyor sence

Çözüm basit yazmayacaksin başka hesaplardan yazdıkça engelleyeceksin bu yani, eşine ne yazabilir eli de ne var resim mi video mu, tanımıyorum der geçersin
Adam beni tanıyor sorun orda köyden arkadaşımın sınıf arkadaşı onun aracılığı ile tanışmışım. Ben ne kadar tanımıyorum desem de adm sayıyor.
Engelledim ben gece yazdığım mesaj evliyim ben görüşmek istemiyorum deyip engelledim.
Bugün bir sürü şey yazmış sustum cevap vermedim umursamadığımı bilsin istedim ama mesajını okundu yazısını görünce ne sandı bilmiyorum seni seviyorum yazmış tekrar bu yazıyı görünce dayanamadım bir daha yazma savcılığa verecem Aile düzenini bozmaktan dedim. Mesaj atınca
Kıvırdı aile düzenini mi bozuyorum ne yaptım baktım devam ediyor onuda engelledim

Ya sevmiyorum ben konuşmak ta istemiyorum anlamıyor geri zekalı ya mesajlari kapatıcam ama ayarı bulamıyorum

Okundu yazısı derken, adamla watsuptan mı yazisiyorsun

Engellemekle acizliğin ne alakası var ya.Hayret.

çözüm mü
puahahhahaha
akşamdan beri insanlar sana ne anlatıyor sence
Engelle
Engelliyorum adam başka hesaptan yazıyor.
Facebook kapat
Neden bir ge.... I yüzünden kendimi kısıtlıcam ya

Mesaj ayarlarını değiştirmeye çalışıyorum mesaj almazsam sorun kalmayacak

canım kapat bi süre kafan dinlenir çekilir gider ne uğraşıyorsun ki elin adamıyla güzelim yuvanı yıkar böylesi

bak konu sahibi
bikaç gündür burdaki konular medyada yayınlanıyor
gazetelere düşersin allah korusun
aklını başına al abla tavsiyesi

E
Engellemekle acizliğin ne alakası var ya.Hayret.
engellediğim için değil korkup kaçtığımı düşündüğü için ama şuan korktuğumu düşünmesi için sebep yok engelli ve mesajlarına da cevap vermiyorum engellemek için mesajı okumam gerekiyor diğer türlü adamı direk engelleyemiyorum

bak konu sahibi
bikaç gündür burdaki konular medyada yayınlanıyor
gazetelere düşersin allah korusun
aklını başına al abla tavsiyesi
Ben ayıp olan bir şey yapmadım korkacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum benim korkum eşimin tavrı o adamla muhattap olmak istemiyorum

Kusura bakmayin da mantiginizi zirnik anlamadim.

Birincisi facebooktan ordan burdan yazan insanlarla nicin konusulur bunu anlamam.

Ikincisi hadi insanin kendi tercihi gorusur, baktiniz adam size gecmisi hatirlatmaya calisiyor niye devam ediyorsunuz.

Ucuncusu engellemek acizlik degil esine saygi duymaktir bu durumda. Ben esimden boyle bir durumda engeli basip cikmasini beklerim, o zaman ben de bunu yapmaliyim.

Dorduncusu sanki sucluymus gibi neden esinize anlatmiyorsunuz. Bunda ne var laf arasi anlatip ciksaydiniz.

Besincisi o nasil baslik ayol, caresiz derdin var sandik.

Beynelcim artık cevap verme bence daha fazla bu adama
Sıkılmadın mı adama laf anlatmaktan. Ben olsam savcılığa giderdim yazışmaların çıktısını alıp. Pazartesi çıktıları al bu adama fotoğraflarını yolla, savcılığa gittiğini belirt, eşime de söyledim, biliyor de. Ama seninle mahkemede hesaplaşacak de. Eşinden korktuğunu çaktırma yoksa seni tehdit etmeye devam eder.
Ben böyle bi durumda eşime söyler, gerekirse onunla beraber savcılıga giderdim.
Böyle giderse inan haklıyken haksız duruma düşeceksin. Eşine söyle. Rahatsız ediyor de. Sen niye yazdın derse sana yansıtmadan halletmeye çalıştım ama laftan anlamadı de.

Okumadan yorum yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz

Okumadan asla yorum yapmam.
Zira az ve öz yorum yapisim belkide bundandır

Akşamdan beri engelle diyoruz,cvp yazma diyoruz.
Senin verdiğin cvp herkesi çileden çıkartıyor.
Engellemek acizlikmis sana gore !!
Sonunda engellediğinizide biliyorum.
Tamam buraya kadar.
Farklı bi hesaptan yazmış onuda engelleyip son olarak gayet sert ve kararlı bi tavırla savcılığa vereceğinizi söyleyip tamamen iletişimi kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…