- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi WhatsApp kullanmıyor benim için de yükleyeceklerini sanmıyorum.Ya adamla niye konusuyorsun hic birşey yazmasana kizim konusursan adam ugrasir senle sus sessiz kal. Devam ederse savciliga ver. Eşinden birşey saklamak da yanlis yani söylemen lazim sen eşinden habersiz adami savciliga verirsen daha kotu olucak diyecek ki sen bana niye solemedin diyecek yani. Güven çok önemli.
Adam engelli farklı adreslerden atıyor. Mesaj ayarını bulamıyorum dünden beri bakıyorum ama bilen biri varsa yazsınBana da bu şekilde yazan biri var ben engelliyorum yeni üyelik alıyo ama face ayarlarımı değiştirdim diğer diye bi yer var oraya gidiyor mesajlar, telefondan girdiğimde o diğer kısmını hiç görmüyorum zaten
çözüm müHepsi WhatsApp kullanmıyor benim için de yükleyeceklerini sanmıyorum.
Adam engelli yapacaklarını da merak etmiyorum o adresi de savcılığa vericem dedim engelledim yazdığı iki adreste engelli siz beni yargılıyorsunuz çözüm bulmaya odaklanmıuorsunuz haklısınız sizin sorununuz değil çözüm üretmeye bilirsiniz ama hepiniz aynı ağzı kullanmak zorunda değilsiniz yeteri kadar stres altında olduğumu düşünüyorum. Yazdıklarından yada yazacakarından memnun olsam gelipte buraya yazıp milletin aferin i ni almam biraz yardımcı olmaya çalışsanız bu kadar gerilmicem belki
Adam beni tanıyor sorun orda köyden arkadaşımın sınıf arkadaşı onun aracılığı ile tanışmışım. Ben ne kadar tanımıyorum desem de adm sayıyor.Çözüm basit yazmayacaksin başka hesaplardan yazdıkça engelleyeceksin bu yani, eşine ne yazabilir eli de ne var resim mi video mu, tanımıyorum der geçersin
Adam beni tanıyor sorun orda köyden arkadaşımın sınıf arkadaşı onun aracılığı ile tanışmışım. Ben ne kadar tanımıyorum desem de adm sayıyor.
Engelledim ben gece yazdığım mesaj evliyim ben görüşmek istemiyorum deyip engelledim.
Bugün bir sürü şey yazmış sustum cevap vermedim umursamadığımı bilsin istedim ama mesajını okundu yazısını görünce ne sandı bilmiyorum seni seviyorum yazmış tekrar bu yazıyı görünce dayanamadım bir daha yazma savcılığa verecem Aile düzenini bozmaktan dedim. Mesaj atınca
Kıvırdı aile düzenini mi bozuyorum ne yaptım baktım devam ediyor onuda engelledim
Ya sevmiyorum ben konuşmak ta istemiyorum anlamıyor geri zekalı ya mesajlari kapatıcam ama ayarı bulamıyorum
Engelleçözüm mü
puahahhahaha
akşamdan beri insanlar sana ne anlatıyor sence
Okundu yazısı derken, adamla watsuptan mı yazisiyorsun
engellediğim için değil korkup kaçtığımı düşündüğü için ama şuan korktuğumu düşünmesi için sebep yok engelli ve mesajlarına da cevap vermiyorum engellemek için mesajı okumam gerekiyor diğer türlü adamı direk engelleyemiyorumEngellemekle acizliğin ne alakası var ya.Hayret.
Ben ayıp olan bir şey yapmadım korkacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum benim korkum eşimin tavrı o adamla muhattap olmak istemiyorumbak konu sahibi
bikaç gündür burdaki konular medyada yayınlanıyor
gazetelere düşersin allah korusun
aklını başına al abla tavsiyesi
Okumadan yorum yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz