- 31 Ocak 2025
- 1.087
- 414
- 38
- 21
- Konu Sahibi bebissssim
Önce dokununca ucu ağrıyordu şimdi 6 haftalık olduk her yeri ağrıyor maalesef ve sertlik ve dolgunluk varMerhaba göğüs ağrınız nasıl bi ağrıydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce dokununca ucu ağrıyordu şimdi 6 haftalık olduk her yeri ağrıyor maalesef ve sertlik ve dolgunluk varMerhaba göğüs ağrınız nasıl bi ağrıydi
Benimde 4 günüm var test yaptım prodoctor çok hafif çıkıyor göğüslerim şiş uç kısımları dolmuş doluluk var yeşil damarlar belirmişÖnce dokununca ucu ağrıyordu şimdi 6 haftalık olduk her yeri ağrıyor maalesef ve sertlik ve dolgunluk var
Önce dokununca ucu ağrıyordu şimdi 6 haftalık olduk her yeri ağrıyor maalesef ve sertlik ve dolgunluk var
Şu anki testim bu şekildeÖnce dokununca ucu ağrıyordu şimdi 6 haftalık olduk her yeri ağrıyor maalesef ve sertlik ve dolgunluk var
Kan ver varsa muhtemelen çıkarBenimde 4 günüm var test yaptım prodoctor çok hafif çıkıyor göğüslerim şiş uç kısımları dolmuş doluluk var yeşil damarlar belirmiş
10 gün var randevumaKan ver varsa muhtemelen çıkar
Teste bişey gördünüz mü bu belirtiler normal miKan ver varsa muhtemelen çıkar
Saglik ocağında veya özel tıp merkezlerinde verebilirsin10 gün var randevuma
Ben silik çizgiyle öğrendim sabahına beta 138 diTeste bişey gördünüz mü bu belirtiler normal mi
Oturduğum yere baya uzak düşüyorlarSaglik ocağında veya özel tıp merkezlerinde verebilirsin
Testinizin resmi var mıydıBen silik çizgiyle öğrendim sabahına beta 138 di
Var birazdan atayım hatırlatTestinizin resmi var mıydı
Bence de var gibi galiba hamilesiniz kan verin daha net sonuç verirBiliyorsunuz düşük yapmıştım 7 8 ay oldu hamile kalamıyordum bir türlü bende soğan suyunu denedim ramazanda 15 gün içtim sabah akşam aç karnına ve düzenli olmak şartıyla martda içtim o ay bişey olmadı bu ay kalmışım demek ki hastalığıma 2 gün var ve aşırı göğüs ucu ağrım vardı bugün erken gebelik testi aldım pozitif çıktı bide normal gebelik testi ile yaptım oda çok hafif silik çıktı biri bide siz bakın bakalım yarın kan vermeye gideceğim inşallah bakalım kesin sonuç muçooook heyecanlıyummmmm
![]()
Ayyy yorumunuza denk gelmem çok iyi oldu. 3 gündür göğüs hassasiyetim basladi benim de ama adet belirtisindeki gibi degil sadece ucuna dokununca aciyor ve sislik var. Bugun giyinirken aynada kendi gogsumu taniyamadim sok gecirdim baş kismi resmen 2 bucuk kati büyümüş şok oldum cok kibar kucucuk uclari vardi minnosumun resmen taniyamadim. sizde de oldu mu boyle bir seyÖnce dokununca ucu ağrıyordu şimdi 6 haftalık olduk her yeri ağrıyor maalesef ve sertlik ve dolgunluk var
Ayyy yorumunuza denk gelmem çok iyi oldu. 3 gündür göğüs hassasiyetim basladi benim de ama adet belirtisindeki gibi degil sadece ucuna dokununca aciyor ve sislik var. Bugun giyinirken aynada kendi gogsumu taniyamadim sok gecirdim baş kismi resmen 2 bucuk kati büyümüş şok oldum cok kibar kucucuk uclari vardi minnosumun resmen taniyamadim. sizde de oldu mu boyle bir sey
Testin day’s doctor mu bende 3 gün var Reglime bugün yaptım sizce nedirBiliyorsunuz düşük yapmıştım 7 8 ay oldu hamile kalamıyordum bir türlü bende soğan suyunu denedim ramazanda 15 gün içtim sabah akşam aç karnına ve düzenli olmak şartıyla martda içtim o ay bişey olmadı bu ay kalmışım demek ki hastalığıma 2 gün var ve aşırı göğüs ucu ağrım vardı bugün erken gebelik testi aldım pozitif çıktı bide normal gebelik testi ile yaptım oda çok hafif silik çıktı biri bide siz bakın bakalım yarın kan vermeye gideceğim inşallah bakalım kesin sonuç muçooook heyecanlıyummmmm
![]()
Evet hamileyim canım yarın doktor kontrolüm var bekledim biraz da belli olsun da öyle gideyim diye 6 haftalık şuanMerhaba kan verdiniz mi sonuç nedir
Verdim canım betam yüksek çıktı gebelik varmışBence de var gibi galiba hamilesiniz kan verin daha net sonuç verir
Var gibi canım kan ver sende kesin sonuç olarak çıkar zatenTestin day’s doctor mu bende 3 gün var Reglime bugün yaptım sizce nedir
Çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza inşallahEvet hamileyim canım yarın doktor kontrolüm var bekledim biraz da belli olsun da öyle gideyim diye 6 haftalık şuan![]()
Ayy çok sevindimVerdim canım betam yüksek çıktı gebelik varmış![]()