Şimdi konum su açsam mi acmasam mi derken birde sizin fikirlerinizi alayım dedim
13 yıllık evliyim bu dönemde kiraya evlendik ...
13 senede bir ev bir araba bir arsa aldık ama bunların üzerinde kimsenin hakkı yoktur yani aileler destek olsa da böyle büyük seylere yardım eden olmadı (bence burası önemli)
Kayınpeder de yıllardır gezmiş tozmus yemis icimis 5 kuruş kenara koymayan bir tip ..
Yaklasik 3 ay oldu arsa alalı hiç hesapta yokken gelecek parayı bir yere bağlamak istedik ve 3 kat daire verilen bir arsa aldık izbe bir yerde
Ama zamanla çok değerlenecegi söyleniyor ...
Neyse dün kayınpeder eşime demiş ki "minik ile konuş karar verin eğer tamam derseniz ben arsaya konteyner yaptırayım kirayi size vereyim.. sizde arsa dan kazanin boş kalmasin arsa demis .."
Düne kadar eşimle emekli olunca oraya konteyner yaparız kendimiz biseuler ekeriz temiz hava orda arada gider kalırız diye düşünüyorduk ...
Dün hersey alt üst oldu ..tutturmuş ben babama nasıl hayır derim
Adam sana yapacağım dememiş isterseniz demiş dedim ...ben istemiyorum bunu dedim ilerde yasayacagim sorunları biliyorum dedim ...
He bu arada ailenin kötü istenmeyen gelini zaman zaman ben oluyorum son iki yıldır eşime beni şikayet eden kayinpeder dün ne oldu ise bana kızım falan diyerek hitap etmeye başladı tabi benim bu mevzularda haberim yok
Ben eşime istmiyorim deyince çocuklara sordu dedi ki ailece karar verelim çocuklar da benimle hem fikir
Baba kendimiz yapalim vs deyince ben babama diyemem olmaz diye diyor ne yapacağım ben şimdi
Bu arada kayınpeder yıllardır kirada oturan memur emeklisi