Az dert vardı başımda birde bu cuk oldu 🙃

Aynen bende böyle düşünüyorum kendi kouyune gidip yapma imkanı varken neden burası yani
Sen eşinle en başında açık açık konuşmuşsun..istemediğini söylemişsin ..hatta madem malın var derdin var sözünü gerçek anlamda yaşıyoruz satalım kurtulalım a da getirmişsin..ben şimdiden sonra eşinin babasına arsanın üzerine birşey yaptırması iznini vereceğini sanmam.

Sen eşinle en başında açık açık konuşmuşsun..istemediğini söylemişsin ..hatta madem malın var derdin var sözünü gerçek anlamda yaşıyoruz satalım kurtulalım a da getirmişsin..ben şimdiden sonra eşinin babasına arsanın üzerine birşey yaptırması iznini vereceğini sanmam.
Ben açık konusuyorum dedim ilk gunden beri ne düşünüyorsam o yani 🙄inşallah böyle olur ama karsiisna gecince tamam derse babasına çok karisir ortalık 🙃
Şuan çok dusunceli gün içinde

Kayinpederiniz oraya kira vermez esinizde bunu biliyor size kabul ettirene kadar boyle soyleniyor yarin obur gun oglumuzun yeri onun tazminati ile alindi biz gelmesek bos kalacakti hem ben size sizde gelin kalin dedim adamdaki ozguvene bak sizin yerinize kendine ev yapacak birde sizde arada gelir kalirsiniz diyor bugun babasina olmaz diyemeyen esiniz oraya o uc katli binayi yapmak istediginizde nasil tamam kaldir konteynerini git diyecek siz arsa alana kadar kendilerinin aklina gelmemis mi hic bir ufak arsa alalimda bahce falan ugrasiriz dememisler sizin malinizdan hayallere dalmislar

Şimdi konum su açsam mi acmasam mi derken birde sizin fikirlerinizi alayım dedim 🙄

13 yıllık evliyim bu dönemde kiraya evlendik ...

13 senede bir ev bir araba bir arsa aldık ama bunların üzerinde kimsenin hakkı yoktur yani aileler destek olsa da böyle büyük seylere yardım eden olmadı (bence burası önemli)

Kayınpeder de yıllardır gezmiş tozmus yemis icimis 5 kuruş kenara koymayan bir tip ..

Yaklasik 3 ay oldu arsa alalı hiç hesapta yokken gelecek parayı bir yere bağlamak istedik ve 3 kat daire verilen bir arsa aldık izbe bir yerde

Ama zamanla çok değerlenecegi söyleniyor ...

Neyse dün kayınpeder eşime demiş ki "minik ile konuş karar verin eğer tamam derseniz ben arsaya konteyner yaptırayım kirayi size vereyim.. sizde arsa dan kazanin boş kalmasin arsa demis .."

Düne kadar eşimle emekli olunca oraya konteyner yaparız kendimiz biseuler ekeriz temiz hava orda arada gider kalırız diye düşünüyorduk ...

Dün hersey alt üst oldu ..tutturmuş ben babama nasıl hayır derim 🤦🏼‍♀️

Adam sana yapacağım dememiş isterseniz demiş dedim ...ben istemiyorum bunu dedim ilerde yasayacagim sorunları biliyorum dedim ...

He bu arada ailenin kötü istenmeyen gelini zaman zaman ben oluyorum son iki yıldır eşime beni şikayet eden kayinpeder dün ne oldu ise bana kızım falan diyerek hitap etmeye başladı tabi benim bu mevzularda haberim yok 🤦🏼‍♀️

Ben eşime istmiyorim deyince çocuklara sordu dedi ki ailece karar verelim çocuklar da benimle hem fikir 🤷🏼‍♀️

Baba kendimiz yapalim vs deyince ben babama diyemem olmaz diye diyor ne yapacağım ben şimdi 🙄

Bu arada kayınpeder yıllardır kirada oturan memur emeklisi
sebeplerini açıklayıp kendin söyle canım

Bir gelişme oldu mu arkadaşım ?
Eşim alistirmaya calisiyor beni hani kabullendiirme gibi ...

Her defasında aynı tavrı gösteriyorum ve hala babası ile konuşmuş değil bu durumu bugün babası ile denk geldiler sordum soyledin mi diye yok başka syeler konustik diyor

Bize dokunmayacak şekilde yapsınlar evi işte dedi oraya ev olmayacak bunu hala anlamadın mı dedim

İşi yokuşa sürüyor yani 🙄

Ama asla kabuil etmeyi düşünmüyorum eğer beni ezip geçerse onlara tamam derse gemileri yakarım gibi geliyor çünkü usandım

Kayinpederiniz oraya kira vermez esinizde bunu biliyor size kabul ettirene kadar boyle soyleniyor yarin obur gun oglumuzun yeri onun tazminati ile alindi biz gelmesek bos kalacakti hem ben size sizde gelin kalin dedim adamdaki ozguvene bak sizin yerinize kendine ev yapacak birde sizde arada gelir kalirsiniz diyor bugun babasina olmaz diyemeyen esiniz oraya o uc katli binayi yapmak istediginizde nasil tamam kaldir konteynerini git diyecek siz arsa alana kadar kendilerinin aklina gelmemis mi hic bir ufak arsa alalimda bahce falan ugrasiriz dememisler sizin malinizdan hayallere dalmislar
Ya ben onun kira verecegine inanıyorum adam simdoue kadar bizden ne zaman borç alsa geri verdi orda sıkıntı yok benim derdim kora verip vermemesi de değil orayı kendinin yapacak ilerde hiç çik denilmeyecel...

Benim niyetim aslında ilerde orayı satıp kendi memleketten ev almaktı
...

Ev yapmak isteyecek olsa arsa almadan kaynanamdan kalan miras yerler var ...kendi babasindan kalan yerler var ama hiç biri bolusulmemeis kardeşler arasında yapacak yer çok ama bolusilmedigi için kimse bişey yapmıyor oralar

Kayinpederin kendi kardesleri babasının yerleri şimdiden kendilerince paylaşmaya başladılar bizim kayinpederin gözü bizde 😶

Her defasında aynı tavrı gösteriyorum ve hala babası ile konuşmuş değil bu durumu bugün babası ile denk geldiler sordum soyledin mi diye yok başka syeler konustik diyor

Bize dokunmayacak şekilde yapsınlar evi işte dedi oraya ev olmayacak bunu hala anlamadın mı dedim

Ama asla kabuil etmeyi düşünmüyorum eğer beni ezip geçerse onlara tamam derse gemileri yakarım gibi geliyor çünkü usandım
Ben başka şeyler konuştuklarını pek sanmıyorum..eşin ciddi ciddi bunu istiyor ..konu "hayır diyememesi" değil bence..Ben eşinin de ailesinin o arsada ev yapıp oturmalarını istediğini anlıyorum 😔

Ben başka şeyler konuştuklarını pek sanmıyorum..eşin ciddi ciddi bunu istiyor ..konu "hayır diyememesi" değil bence..Ben eşinin de ailesinin o arsada ev yapıp oturmalarını istediğini anlıyorum 😔
Bazen istiyorum diyor bazen de sanki benim tarafimdaymis gibi bende istemiyorum ama nasıl diyeyim diyor bence beni yumuşatmak için benim yanimdaymis gibi duruyor 🤷🏼‍♀️

Bazen istiyorum diyor bazen de sanki benim tarafimdaymis gibi bende istemiyorum ama nasıl diyeyim diyor bence beni yumuşatmak için benim yanimdaymis gibi duruyor 🤷🏼‍♀️
Sonraki stratejisi taarruz ve sana resti çekmek olacak "arsa benim ,baba benim,keyif benim" diyecektir . Seni kızdırmak için değil hazırlıklı ol diye söylüyorum

Sonraki stratejisi taarruz ve sana resti çekmek olacak "arsa benim ,baba benim,keyif benim" diyecektir . Seni kızdırmak için değil hazırlıklı ol diye söylüyorum
Zaten arabada bende bunu düşündüm bakalım bana honkurmek için ne bahane bulacak dedim ama ne olursa olsun kaptirmam o arsaarsayi onlara :KK69: yok öyle yağma ..en kotu ohtimal mal paylasimi yapamadık bosaniyorim diye konu acarim 🤷🏼‍♀️

Sonuçta babası
Ama şu var, ölene kadar orda otururlar maalesef. E bu da sizin işinize yaramaz kira alacak dahıl olsanız.

Bu arada bence eşiniz babasına ileride yapacaklarınızdan bahsetmiş olmalı ki kayınpeder de sizin gibi düşünmüş.

Siz yapın ve yazları orda geçirmek istiyoruz, o yuzden aldık deyin. yani bir şey söylemeniz lazım ki sorun olmasın. Bilirsiniz cok yakın akrabalar hayırdan hoşlanmaz. Anne baba sonucta

Ve eşinizden bisi beklemeyin hayatta diyemez, siz diyeceksiniz.
Mesela bisi olunca ben söylerim cunku eşim söyleyemez. Ve söylediğim şeye de karışmaz.
Ne demişler ? Bir işi halledeceksen kendin hallet!

Alın size işte hayır diyeceğiniz icin sorun yaşayacağınız aile meselesı :)

Bence KPyi arayın söyleyin net

Ben çalıştım, bu arsaya para koydum ben oturucam sana yedirmem kusura bakma. Bura çocuklarımın hakkı veremem

Eşe de diceksiniz ki çocuklarımın hakkını yediremem kusura bakma, gerekirse boşanırım arsa satılır herkes hakkını alır gider

Bu kadarrr

Bence KPyi arayın söyleyin net

Ben çalıştım, bu arsaya para koydum ben oturucam sana yedirmem kusura bakma. Bura çocuklarımın hakkı veremem

Eşe de diceksiniz ki çocuklarımın hakkını yediremem kusura bakma, gerekirse boşanırım arsa satılır herkes hakkını alır gider

Bu kadarrr
O şakaya vurdu ama bunu ona soyledim zaten
Rd bu işi kocana bırakma. Bırakırsa o ev onu yapılır sonra üstüne konulur. Kira filan hak getire.

Sen bildiğini oku. Sonra pişman olma.
Benim tavrim net ama o hala farkında değil 🤷🏼‍♀️

Minik kendin söyle,bir yolunu bul lafı oraya getir.Eşin asla hayır demez,bekleme bunu.

Back
X