Az dert vardı başımda birde bu cuk oldu 🙃

Esin hala söylemediyse siz ben oraya ev yaptırın derim hatta gider bir firma bulurdum ben olsam hadi evi yaptırıyoruz derdim.

Minik kendin söyle,bir yolunu bul lafı oraya getir.Eşin asla hayır demez,bekleme bunu.
Ya nasıl diyeyim size ben kp kayınvalide ile normal sohbet eden bir tip değilim 🤷🏼‍♀️

Genelde eşime sorarlar herşeyi öyle ulu oeta konuşulan olaya bile dahil olmam

Son tartışma sonrası iyice çektim onlardan kendimi ben, sanirim birazda yakmak istiyorim gemileri o.O

Şimdi konum su açsam mi acmasam mi derken birde sizin fikirlerinizi alayım dedim 🙄

13 yıllık evliyim bu dönemde kiraya evlendik ...

13 senede bir ev bir araba bir arsa aldık ama bunların üzerinde kimsenin hakkı yoktur yani aileler destek olsa da böyle büyük seylere yardım eden olmadı (bence burası önemli)

Kayınpeder de yıllardır gezmiş tozmus yemis icimis 5 kuruş kenara koymayan bir tip ..

Yaklasik 3 ay oldu arsa alalı hiç hesapta yokken gelecek parayı bir yere bağlamak istedik ve 3 kat daire verilen bir arsa aldık izbe bir yerde

Ama zamanla çok değerlenecegi söyleniyor ...

Neyse dün kayınpeder eşime demiş ki "minik ile konuş karar verin eğer tamam derseniz ben arsaya konteyner yaptırayım kirayi size vereyim.. sizde arsa dan kazanin boş kalmasin arsa demis .."

Düne kadar eşimle emekli olunca oraya konteyner yaparız kendimiz biseuler ekeriz temiz hava orda arada gider kalırız diye düşünüyorduk ...

Dün hersey alt üst oldu ..tutturmuş ben babama nasıl hayır derim 🤦🏼‍♀️

Adam sana yapacağım dememiş isterseniz demiş dedim ...ben istemiyorum bunu dedim ilerde yasayacagim sorunları biliyorum dedim ...

He bu arada ailenin kötü istenmeyen gelini zaman zaman ben oluyorum son iki yıldır eşime beni şikayet eden kayinpeder dün ne oldu ise bana kızım falan diyerek hitap etmeye başladı tabi benim bu mevzularda haberim yok 🤦🏼‍♀️

Ben eşime istmiyorim deyince çocuklara sordu dedi ki ailece karar verelim çocuklar da benimle hem fikir 🤷🏼‍♀️

Baba kendimiz yapalim vs deyince ben babama diyemem olmaz diye diyor ne yapacağım ben şimdi 🙄

Bu arada kayınpeder yıllardır kirada oturan memur emeklisi
Off ne demek babama diyemem. Benim babam da bugüne kadar yedi içti gitti bize bir şey bırakmadı annemizden kalanları da yedi. Günahımı vermemm. Borç istese yine vermem. Ben ne zaman yaşayacam yaa yeterince yaşadin gezdin eglendin sıra bende diyorum paşa paşa

Off ne demek babama diyemem. Benim babam da bugüne kadar yedi içti gitti bize bir şey bırakmadı annemizden kalanları da yedi. Günahımı vermemm. Borç istese yine vermem. Ben ne zaman yaşayacam yaa yeterince yaşadin gezdin eglendin sıra bende diyorum paşa paşa
Hep bundan kaybettik sengelerce en güzel günlerimiz anneme diyemem babama yapamam derken heba oldu 🤦🏼‍♀️

Canım kayınvalidenle aran nasıl? Ona söylesen yaptırmayı düşünüyoruz o yüzden aldık diye hani sohbet tarzında?
Onun hiç haberi yokmuş meseleden ...
O ortalık karistirici daha beter eder konuşulacak son kişi bile degil..:confused:

O zaman resti çekme zamanı gelmiş. Eşine ya sen usulünce söyle ya da ben bildiğim gibi söylerim dersin. Eşin mesajı anlar herhalde 😄
Bunu da dedim bana söylemek zor olmaz istersen ben söyleyeyim dangadak dedim cixxx olmaz diyor sallasın dursun bakalım nereye kadar :işsiz:

Arsayı kayınpederiniz göstermiş size sanırım. Baştan beri planı belliydi büyük ihtimalle.

Siz oyalanırken adam prefabrik ölçülerini verip planı uygulamaya geçmeye başlayabilir.

Arsa aldiginizi neden soylediniz onu anlamadim. Kari koca arasinda kalabilirdi.
Esine birakirsan ya da ortam olsun konu acilsin ben soylerim diye beklersen o gun hic gelmeyebilir ve bir bakmissin kayinpeder bir koyteynir almis sizin arsada hafta sonlari piknik yapiyor. Cık da denilmez o saatten sonra. Ben babamlardan biliyorum bir de, onlar da arsalarina birseyler ekmeye baslayinca millet hafta sonu onu bunu esini dostunu yanina alarak gelmeye, izinsiz bostana girip ne varsa posetlere doldurup goturmeye, bir de bir guzel piknigini mangalini yaptirip gitmeye baslamisti. Annemler en sonunda herkese hayir dediler de kurtuldular.
Diyecegim o ki bu is sana kaldi. Kayinpederle konusma isi. "Esime benim fikrimi sormasini soylemissin" falan diye mi baslarsin uygun bir dille nasil soylersin bilemedim ama bir taraf kirilacak illa ki ve bu konusma isini yapma sana kalacak gibi.

Tapusu sizin üzerine değil mi zaten?
Herkes zamanında es ailesiyle biseyler yasıyor,kızgınlıgınız var belliki ama bos arsaya gitsin otursun yani ne varki?Satıs vs olacagı zaman cıkmazsa yaparsınız kavganızı.
Ben olsam kira da almam eger durumum müsaitse.
Emekli insanlar kiralarda sürünüyor hala(tabiki bu zmanında yediği hurmalardan ama)anne baba sonucta bilemedim.

Bende böyle düşünüyorum çünkü zamanında kendi kardeşi için de ben çok dersem mecbur çıkacak orası babamkn evi diyordu şimdi kardeşi ile iyi sesi çıkmıyor 🙄

İşte mal bizim olunca sevdalısı çok
Herkes kendi .malına mülküne baksa siz habersiz yapın ne yapıyorsanız artık uzak yerlerden gidin alın edin bsyler bilmesinler

Sizi oyalıyorlar
Bir konu neden bu kadar sakız gibi uzar ki
Oraya çaktırmadan ev yapacaklar
Sonra da ev yapılmış yıkalım mı diyecekler
Siz de pasif pasif oturmaya devam edersiniz
Her çözüm önerisine bir bahaneniz var
Eşiniz en son görüşmemizde babasıyla ev hakkında konuşmadıysa bende bir şey bilmiyorum
Geçmiş olsun, arsa gitmiş çoktan

Sizi oyalıyorlar
Bir konu neden bu kadar sakız gibi uzar ki
Oraya çaktırmadan ev yapacaklar
Sonra da ev yapılmış yıkalım mı diyecekler
Siz de pasif pasif oturmaya devam edersiniz
Her çözüm önerisine bir bahaneniz var
Eşiniz en son görüşmemizde babasıyla ev hakkında konuşmadıysa bende bir şey bilmiyorum
Geçmiş olsun, arsa gitmiş çoktan
Gorusme ayak üstü oldu karsilikli oturup sohbet etmediler yani ben herşeyi olduğu gibi anlattım bahane uydurmuyorum

Arsa aldiginizi neden soylediniz onu anlamadim. Kari koca arasinda kalabilirdi.
Esine birakirsan ya da ortam olsun konu acilsin ben soylerim diye beklersen o gun hic gelmeyebilir ve bir bakmissin kayinpeder bir koyteynir almis sizin arsada hafta sonlari piknik yapiyor. Cık da denilmez o saatten sonra. Ben babamlardan biliyorum bir de, onlar da arsalarina birseyler ekmeye baslayinca millet hafta sonu onu bunu esini dostunu yanina alarak gelmeye, izinsiz bostana girip ne varsa posetlere doldurup goturmeye, bir de bir guzel piknigini mangalini yaptirip gitmeye baslamisti. Annemler en sonunda herkese hayir dediler de kurtuldular.
Diyecegim o ki bu is sana kaldi. Kayinpederle konusma isi. "Esime benim fikrimi sormasini soylemissin" falan diye mi baslarsin uygun bir dille nasil soylersin bilemedim ama bir taraf kirilacak illa ki ve bu konusma isini yapma sana kalacak gibi.
Toplu para geçti elimize senelerdir beklenen ..burası küçük bir yer ve toplu tazminat söz konusuydu herkes herkesin ne kadar alacsgini bile az buçuk biliyordu yani ...para gelmeden arsa bulduk paranin yeri belli olsun diye ..

Gorusme ayak üstü oldu karsilikli oturup sohbet etmediler yani ben herşeyi olduğu gibi anlattım bahane uydurmuyorum

Görüşme varken yanlarındaydınız yani?
Hmm..
Valla bu konuda uydurduğunuz 3 4bahane sıralarım size eski yorumlarınızdan ama üşeniyorum :D

Sadece bir öneride bulunayım. Bari söyleyin de bir oda fazla yapsınlar. Yazın çocuklsr da kalır 2 3 gün bahçedr oynar

Back
X