Az dert vardı başımda birde bu cuk oldu 🙃

Çok çok teşekkür ederim 🎈🌹...bu hastalığın ilacı her hastalıkda da olduğu gibi moral ...stresten uzak olmam lazım inşallah daha fazla stres olmam bu ara 🙃
Canim Allah şifa versin bu gece hurmetine. Benim eşimde ankilozan spondilit konuşmuştuk daha once. Son kontrolde bobrek degerleri kötü çıktı takip edilecek dendi.. Allah bütün hastalarimiza ve sizlere de şifalar versin

Canim Allah şifa versin bu gece hurmetine. Benim eşimde ankilozan spondilit konuşmuştuk daha once. Son kontrolde bobrek degerleri kötü çıktı takip edilecek dendi.. Allah bütün hastalarimiza ve sizlere de şifalar versin
Şükür benim eklemlerimden ileri gitmedi tek tesellim o şuan ..dilerim değerleri düzene girer :dua:

İnşallah canım. Agrisi da oluyordu da anlamadik. Geçen yaz da sirt kemiklerinde goruldu eklemlerde daralma olmuş yani. Ama eşim hic dikkat etmiyor...
Benimde var daralmalar ...dikkat etmek lazım en önemlisi ağır kaldırmayacak öne doğru uzun süreli egilmeyecek

Şimdi konum su açsam mi acmasam mi derken birde sizin fikirlerinizi alayım dedim 🙄

13 yıllık evliyim bu dönemde kiraya evlendik ...

13 senede bir ev bir araba bir arsa aldık ama bunların üzerinde kimsenin hakkı yoktur yani aileler destek olsa da böyle büyük seylere yardım eden olmadı (bence burası önemli)

Kayınpeder de yıllardır gezmiş tozmus yemis icimis 5 kuruş kenara koymayan bir tip ..

Yaklasik 3 ay oldu arsa alalı hiç hesapta yokken gelecek parayı bir yere bağlamak istedik ve 3 kat daire verilen bir arsa aldık izbe bir yerde

Ama zamanla çok değerlenecegi söyleniyor ...

Neyse dün kayınpeder eşime demiş ki "minik ile konuş karar verin eğer tamam derseniz ben arsaya konteyner yaptırayım kirayi size vereyim.. sizde arsa dan kazanin boş kalmasin arsa demis .."

Düne kadar eşimle emekli olunca oraya konteyner yaparız kendimiz biseuler ekeriz temiz hava orda arada gider kalırız diye düşünüyorduk ...

Dün hersey alt üst oldu ..tutturmuş ben babama nasıl hayır derim 🤦🏼‍♀️

Adam sana yapacağım dememiş isterseniz demiş dedim ...ben istemiyorum bunu dedim ilerde yasayacagim sorunları biliyorum dedim ...

He bu arada ailenin kötü istenmeyen gelini zaman zaman ben oluyorum son iki yıldır eşime beni şikayet eden kayinpeder dün ne oldu ise bana kızım falan diyerek hitap etmeye başladı tabi benim bu mevzularda haberim yok 🤦🏼‍♀️

Ben eşime istmiyorim deyince çocuklara sordu dedi ki ailece karar verelim çocuklar da benimle hem fikir 🤷🏼‍♀️

Baba kendimiz yapalim vs deyince ben babama diyemem olmaz diye diyor ne yapacağım ben şimdi 🙄

Bu arada kayınpeder yıllardır kirada oturan memur emeklisi
Madem cok ıstoyor bole bısey kendı arsa alıp yapsın .Sınır oluorum bole aılelere

Ya bence bu kayınpederin amacı farklı. Şimdi oraya konteyner koyacak, eğer dediğiniz gibi daire gelirse daire gelince ondan yararlanacak gibime geldi benim. Bilmiyorum çok mu fesat düşünüyorum ama. Bence uygun bir dille söyleyin yaptırmayın. Sonra kötü olacağınıza şimdi olun derim ben.

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere bence bu konuyu eşinle konuşurken "baban kira verir vermez" tartışmasını bir kenara koy ,ana konunuz bu değil.Eşine açık açık sor "sen bu arsayı babanın hayallerini gerçekleştirmek için mi aldın? Yoksa biz bahçeli bir evin keyfini yaşayalım ,bize yatırım olsun ,çocuklarımızla keyifli bir yerde yaşayalım diye mi?Yani arsayı aslında baban için aldın da tepkimi almamak için böyle parça parça önüme mi getiriyorsun " de ..çünkü eşin o üç katlı olacak evin bir katına babasını şimdiden yerleştiriyor. Gerekşrse arsaya konteyner ı ben koyarım gelen misafirim olsun ama misafirliğini bilsin derim ama eşinin yolundan giderseniz kendi mülkünüzde siz misafir olacaksınız.Yıllarca sıkıntıyı ben çekip sefasını başkası sürecekse açıkçası ben emeklerimi ve önceliklerimi çok sorgularım

Şimdi konum su açsam mi acmasam mi derken birde sizin fikirlerinizi alayım dedim 🙄

13 yıllık evliyim bu dönemde kiraya evlendik ...

13 senede bir ev bir araba bir arsa aldık ama bunların üzerinde kimsenin hakkı yoktur yani aileler destek olsa da böyle büyük seylere yardım eden olmadı (bence burası önemli)

Kayınpeder de yıllardır gezmiş tozmus yemis icimis 5 kuruş kenara koymayan bir tip ..

Yaklasik 3 ay oldu arsa alalı hiç hesapta yokken gelecek parayı bir yere bağlamak istedik ve 3 kat daire verilen bir arsa aldık izbe bir yerde

Ama zamanla çok değerlenecegi söyleniyor ...

Neyse dün kayınpeder eşime demiş ki "minik ile konuş karar verin eğer tamam derseniz ben arsaya konteyner yaptırayım kirayi size vereyim.. sizde arsa dan kazanin boş kalmasin arsa demis .."

Düne kadar eşimle emekli olunca oraya konteyner yaparız kendimiz biseuler ekeriz temiz hava orda arada gider kalırız diye düşünüyorduk ...

Dün hersey alt üst oldu ..tutturmuş ben babama nasıl hayır derim 🤦🏼‍♀️

Adam sana yapacağım dememiş isterseniz demiş dedim ...ben istemiyorum bunu dedim ilerde yasayacagim sorunları biliyorum dedim ...

He bu arada ailenin kötü istenmeyen gelini zaman zaman ben oluyorum son iki yıldır eşime beni şikayet eden kayinpeder dün ne oldu ise bana kızım falan diyerek hitap etmeye başladı tabi benim bu mevzularda haberim yok 🤦🏼‍♀️

Ben eşime istmiyorim deyince çocuklara sordu dedi ki ailece karar verelim çocuklar da benimle hem fikir 🤷🏼‍♀️

Baba kendimiz yapalim vs deyince ben babama diyemem olmaz diye diyor ne yapacağım ben şimdi 🙄

Bu arada kayınpeder yıllardır kirada oturan memur emeklisi
İş çıkmaza girer gibi minik
O arsa yokmuş gibi düşünsün kayinpederin varsaysin ki yok

Benim eşim böyle konularda hiç kompleksli değildir. Direkt olarak zeyneple konuşun der. asla benimle çocuğumuzla huzurunu bozmaz. Benimde 2 katlı evim vardı . Düğün takılarım ,15 yıllık tazminatımla aldım. Benzer bir teklif aldım. direkt olarak eşime sormuşlar. Esim ev zeynebin ona sorun demiş. Bende ev benim kabul etmiyorum dedim. Ondan öncede düğün takılarım istendi . Ozamanda eşim benim takım altınım yok. Altınlar zeynebin hakkı ,o verirse verir demiş. tabiki vermedim niye veriyim.
Hastalık vs olur neyse. Yada çalıssalarda ev bark edinemezler, benimde boşta evim vardir. Onlar talep etmeden ben teklif ederim. Ama ben dişimden tırnağımdan arttırıcam, onlar totolarının keyfinde olacaklar hic kusura bakmasınlar.

Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere bence bu konuyu eşinle konuşurken "baban kira verir vermez" tartışmasını bir kenara koy ,ana konunuz bu değil.Eşine açık açık sor "sen bu arsayı babanın hayallerini gerçekleştirmek için mi aldın? Yoksa biz bahçeli bir evin keyfini yaşayalım ,bize yatırım olsun ,çocuklarımızla keyifli bir yerde yaşayalım diye mi?Yani arsayı aslında baban için aldın da tepkimi almamak için böyle parça parça önüme mi getiriyorsun " de ..çünkü eşin o üç katlı olacak evin bir katına babasını şimdiden yerleştiriyor. Gerekşrse arsaya konteyner ı ben koyarım gelen misafirim olsun ama misafirliğini bilsin derim ama eşinin yolundan giderseniz kendi mülkünüzde siz misafir olacaksınız.Yıllarca sıkıntıyı ben çekip sefasını başkası sürecekse açıkçası ben emeklerimi ve önceliklerimi çok sorgularım
Bak çok güzel uazmissiniz ben işin bu tarafındayım zaten ayda 500 verse ne olur vermese ne olur benim geçim sikintim yok zaten

Ya bence bu kayınpederin amacı farklı. Şimdi oraya konteyner koyacak, eğer dediğiniz gibi daire gelirse daire gelince ondan yararlanacak gibime geldi benim. Bilmiyorum çok mu fesat düşünüyorum ama. Bence uygun bir dille söyleyin yaptırmayın. Sonra kötü olacağınıza şimdi olun derim ben.
Bende böyle düşünüyorum çünkü zamanında kendi kardeşi için de ben çok dersem mecbur çıkacak orası babamkn evi diyordu şimdi kardeşi ile iyi sesi çıkmıyor 🙄
İş çıkmaza girer gibi minik
O arsa yokmuş gibi düşünsün kayinpederin varsaysin ki yok
İşte mal bizim olunca sevdalısı çok

Biz de aynısını yaşadık , yıllar önce biraz birikmiş paramız vardı . Arsa alalım dedik . Kiracıyla uğraşmayalım dedik . Kaynın duymuş nasıl olduysa !!! Bize diyor ki , siz parayı bana gönderin , ben size burdan arsa alırım . Tapuyu da gelince size devrederim 😂 cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor :olamaz:
Eşim de aslında olabilir vs demeye başladı. Adam beni sinir etme dedim . Şileden bakalım arsaya , benim ne işim olur yılda bir kere gittiğim yerdeki arsayla . Orda bir arsa var uzakta gitmesekte , kalmasakta deyip şarkı mı söyleyelim dedim . Çok kızdım . Sonrasında üstüne borçlanarak ikinci evi aldık. Ha zarar ettik mi evet . Para bir daha ne zaman birikir bilmiyorum.
Taviz vermeyin , zaten içinize sinmeyen bir şey var ki buraya başlık açtınız . Size o sıcaklığı verseydi , 2+1 yapalım , biz yokken bahçeyle , kümesle ilgilenirler diye düşünürdünüz.

Eşimin emekliligine 3 yıl kaldı kayınpeder emekli zaten 63 yaşında 🙄

Ya istesek hemen yaptrirdik biz oraya konteyneri benim evime 5 dk olması da cabası 🤦🏼‍♀️
Madem evine 5 dk şimdiden ev yaptırın taşının oraya müstakil ev gibisi yok bence eşinde işine oradan gider neden 3-5 sene bekleyeceksin ki hem de çocuklar bahçe içinde büyür.

3 katlı bina dikmeyin ama müstakil tek katlı yada 2 katlı teraslı dubleks tarzı prefabrik ev yaptırın.

Biz de aynısını yaşadık , yıllar önce biraz birikmiş paramız vardı . Arsa alalım dedik . Kiracıyla uğraşmayalım dedik . Kaynın duymuş nasıl olduysa !!! Bize diyor ki , siz parayı bana gönderin , ben size burdan arsa alırım . Tapuyu da gelince size devrederim 😂 cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor :olamaz:
Eşim de aslında olabilir vs demeye başladı. Adam beni sinir etme dedim . Şileden bakalım arsaya , benim ne işim olur yılda bir kere gittiğim yerdeki arsayla . Orda bir arsa var uzakta gitmesekte , kalmasakta deyip şararkı mı söyleyelim dedim . Çok kızdım . Sonrasında üstüne borçlanarak ikinci evi aldık. Ha zarar ettik mi evet . Para bir daha ne zaman birikir bilmiyorum.
Taviz vermeyin , zaten içinize sinmeyen bir şey var ki buraya başlık açtınız . Size o sıcaklığı verseydi , 2+1 yapalım , biz yokken bahçneyle , kümesle ilgilenirler diye düşünürdünüz.
Zaten diyorlaemis ki geniş yapalım gelir sizde kalırsınız ..onların niyeti elden ayaktan duusunce birlikte yaşamak sanırım ama bilmiyorlarki ben onlardan once elden ayaktan düşeceğim 🙄

Bugün tekrar konusu acildi burdaki fikirleri kendim düşünmüş gibi birbir soyledim eşime ...

İşte onları sonra cikaramiyacaksin kötu evlat olacaksın dedim ...

Ben aynı avluda yaşamak istemiyorum çünkü ilerde bunu yapacaklar dedim ...
Sadece nasıl soyleyecegini dusunuyor suan..bana söylediği bu tabi 😌

Biz bu araayi cocuklarimiz için düşündük çocuklar bile istemiyor onların orda yasamasini dedim ...
Bana cvp versede burdan aldigim güçle tüm cvplarini bastırdım ...

Madem bu kadar düşünceli de abinlerin gırtlağa kadar borcu varken neden dubleksin bir odasına yerleşip ona kira vernediler dedim ...

Geçen yıl sorun yaşadığmiz dönemde eşime abin senin gibi değil vs demişti (abisi iyi evlatmis)

Madem iyi abini de çok seviyor onun borcu icin onun evine yerleşip ona kira versin dedim ...

Bizim geçim sıkıntımız yok arsa durdugu yerde değer kazanıyor zaten dedim ..
Tüm kozumu kullandım sadece dinledi ...

Ya kayınpeder arayıp sorar bizimkone yada denk geldiklerinde konuşulur bu mevzu bende bilmiyorum ne olacak 🙄

Bir ara tansiyon yükseldi konusurken

Benim rızamın disinda olay gelisirse satiliga çıkartırım dedim :silah:

Güldü evi sana versem yetmez mi dedi

Yok cixxx hepsinden isterim birer parça dedim :KK53:

Back
X