- 30 Nisan 2023
- 423
- 145
- 33
- 31
- Konu Sahibi mericeyn42
-
Değişmiş olsa seni neden arasın ki ama hiç aramazdı eşine derdi oda gelsin haber et diye, birde öldürcem demek ağır bir itham değil mi ?Bir kayinpederim var herşeye muhalefet geçen kavga ettik o gündür konuşmuyorum gidip gelmiyorum eşim de saygı duyuyordu şimdi de araba alacak kaynım ee iki kardeş ortak alsın diye istemiyorum eşimi ikna etmeye çalışıyorlar beni delirtiyorlar akşam üzeri de kv aradı düğüne gidelim diye gitmek istemiyorum sen git anne dedim iyi deyip suratıma kapattı iki yıldır kv aramız çok iyiydi odabir değişti 1 aydır
Nereye gittiğimi söyleyecek misim çocuk için hastaneye felan gidiyorum ona kızar bu kadar çok doktora gidilmez zaten nisanliyken kavga ettik sevmezdim gelinliği 5 bin TL aldım diye dolandırıcı ne biliyim ne off amanKayinpeder mi? Cok deli olmadikca kayinpedere takan gelin gormek ilginc geldi.
Ne yapiyor ki?
Nereye gittiğimi söyleyecek misim çocuk için hastaneye felan gidiyorum ona kızar bu kadar çok doktora gidilmez zaten nisanliyken kavga ettik sevmezdim gelinliği 5 bin TL aldım diye dolandırıcı ne biliyim ne off amanNe yapıyor ki size kayınpeder?
Nereye gittiğini söyleyene kdr yanında gelelim mi kızım demenizi beklerim deyip verseniz cevabınıNereye gittiğimi söyleyecek misim çocuk için hastaneye felan gidiyorum ona kızar bu kadar çok doktora gidilmez zaten nisanliyken kavga ettik sevmezdim gelinliği 5 bin TL aldım diye dolandırıcı ne biliyim ne off aman
Eşinizin ekonomik durumu bi tık daha iyiyse sizi sömürmek için yem atmışlardır. Allah herkesin kendine
Cekirdek aldim hem okuyor hem citliyorumBir kayinpederim var herşeye muhalefet geçen kavga ettik o gündür konuşmuyorum gidip gelmiyorum eşim de saygı duyuyordu şimdi de araba alacak kaynım ee iki kardeş ortak alsın diye istemiyorum eşimi ikna etmeye çalışıyorlar beni delirtiyorlar akşam üzeri de kv aradı düğüne gidelim diye gitmek istemiyorum sen git anne dedim iyi deyip suratıma kapattı iki yıldır kv aramız çok iyiydi odabir değişti
İşte ben istemiyorum ortak dedim dün konu kapandı bugün yine aramış eşimi eee illle alinKayinpederi niye öldüreceksiniz ki eşinize benim onayım yok dediğinizde o arabayı alamaması gerekiyor zaten. Kılık bir durum yok ortada, siz başkalarına bakarsanız herkes her şeyi ister, söyler. Yanınızdakine bakın.
Otoriteden çok para versin de herkes kendi arabasını aldınEşim normal maasli calisiyir para değilde çok otorite kurmaya çalışıyor
Konu kapandıysa arasın dursun bosverin.İşte ben istemiyorum ortak dedim dün konu kapandı bugün yine aramış eşimi eee illle alin
Benimde canımı sıkıyorlarOtoriteden çok para versin de herkes kendi arabasını aldın
Boş laf aman canları sıkılmış size sarmışlar
30Es kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?