- 10 Nisan 2014
- 42.905
- 114.514
- 798
- Konu Sahibi Birkadinvebiranne
-
Gelininiz yok dolayısıyla gelin size kötülük edemez ee nerden biliyorsunuz bilmem kaç yıl sonra ne yapacaginizi da bu kadar eminsiniz. Insanların yaşamadığı şey hakkında ahkam kesmesine bayılıyorum ya.Ceycey isimli bir arkadaş bana saldırmış, zaten engelliymis ben de demek ki kafa yapımız taban tabana zıt. Bir düşün demiş kaynanalarin yakasından. Birincisi kaynanama değil çocuk baktırmak, doğumda bile cagirmadim. Krali gelse minnet etmem. Ama şöyle de bir şey var. Gelinimle anlaşamıyoruz diye, torunumu ve oğlumu da mağdur etmem. Gelin ne tür bir hinlik düşünürse düşünsün, isterse para vermemek için bana baktırsin, üç ay seve seve bakarım. Üstelik kaynana kişisi ben bakarım sen çalış demiş yani güvence vermiş Ölmem üç ayda kendi torunuma bakacam diye. İnsanlara saldırmayın boşuna cey cey hanım. Kimse sizin gibi düşünmek zorunda değil. İyi ki de değil. Sizin kafa amerikan aile yapısında bile yok. Hahsjsjsj
Benim arkadaşımın kaynanası da böyle idi aslında kadın istemiyordu bakmak oğluna ima ediyordu ama oğlu yalvara yalvara baktiriyordu.
Kadın da kaçmak için fırsat kollardi.
Kadın il merkezinden ilçeye gelirdi bir saat.
Yol parasi vs vermezlerdi.
Gelini para versem bakıcı tutarım derdi.
Düşün yani kadın açıkça söyleyemiyor söylese de anlamıyorlar oğlu ile gelini.
Kadın da çoğu zaman bunları ekerdi.
Kadına insan jest yapar hicbirsey yok.
Bedava köle sanki.
Şimdi ikinci çocuğu yapamadılar sırf kaynana bakmıyor diye.
Git bakici tut.
Millet de bu yaşlıları enayi yerine koyma derdinde.
Başkası adına utanmak böyle oluyor sanırım. Utandım adınıza. Site yönetimi bu şikayeti ciddiye almaz umarımBirincisi engelli falan değilim. 2.cisi engelli olmak ayıplanacak bir şey mi sizin için. Site yönetimine şikayet ettim sizin
kesınlıkle katılıyorumPsikologlar buna da karşı . Çocuğa çocuk asla baktırılmamalı . Bakamayacaksak doğurmayacağız kuzum. Benim bakacak gücüm yok 1 çocukta kaldım ilgilenebilecek sağlığım sabrım vs olsaydı 2 yi anca öyle düşünürdüm
Çocuk yaparken birilerine güvenerek yapmayın rica ediyorum. Sizin çocuğunuz sizden sorumludur kimse bakmak zorunda değil.Kizlar 1.5 ay önce ise başladım. İki çocuğum var biri 11 diğeri 5 yaşında. İşe baslamadan önce eşim kayinvalidemle konuştu 3 aylığına küçük olan çocuğa bakmasi için sözleşmeli girdim ise yerim garanti olsun tam gün kreşe vercegim. Çocuğum devlet ana okuluna gidiyor ogleden sonra. Sabah kahvaltiyi hazırlayıp cikiyoruz.. Akşam yemegini biz yapıyoruz ona bırakmadık hiç 2 kez falan yemek yapmıştır kendi istegiyle. Akşam işten gelip kahvaltı masasıni topluyorum. Büyük çocuk benimle çıkıyor sabah evden. Küçük olanada sadece kahvaltı yedirip servise veriyor. Kayinpeder yok. Kv de genç. Şimdiye kadar kipirdamayan kadın,
1.5 ayda bu 3.ü seyehati olacak. Sürekli cuma gününden çıkıp kalmalı tatillere gidiyor. Ve şimdi öğrendik yarın yine gidecekmiş. Söylemiyorda, yarın yarim gün okullar biliyosunuz. tesaduf öğrendik gideceğini. Sürekli cuma günleri birini buluyoruz çocuğa öğleye kadar baksın diye. Yarin Biz işteyiz. ablası idare etsin bahcede oynatsin diyor. Bu soğukta dedim. Evde dursunlar diyor. İnanın daral geldi. Birde diyorki 1 hafta bakan olursa ben kalayim gittiğim yerde.kal dedim. Ben bir haftaligina bak diyemem kimseye sürekli bulurum bulunca. Eşim gikini çıkarmıyor parcalicam inanın birinden birini.
Eşiniz gikini çıkarmıyorsa evde tek ebeveyn siz değilsiniz yarın işinden izin alsın madem beyefendiKizlar 1.5 ay önce ise başladım. İki çocuğum var biri 11 diğeri 5 yaşında. İşe baslamadan önce eşim kayinvalidemle konuştu 3 aylığına küçük olan çocuğa bakmasi için sözleşmeli girdim ise yerim garanti olsun tam gün kreşe vercegim. Çocuğum devlet ana okuluna gidiyor ogleden sonra. Sabah kahvaltiyi hazırlayıp cikiyoruz.. Akşam yemegini biz yapıyoruz ona bırakmadık hiç 2 kez falan yemek yapmıştır kendi istegiyle. Akşam işten gelip kahvaltı masasıni topluyorum. Büyük çocuk benimle çıkıyor sabah evden. Küçük olanada sadece kahvaltı yedirip servise veriyor. Kayinpeder yok. Kv de genç. Şimdiye kadar kipirdamayan kadın,
1.5 ayda bu 3.ü seyehati olacak. Sürekli cuma gününden çıkıp kalmalı tatillere gidiyor. Ve şimdi öğrendik yarın yine gidecekmiş. Söylemiyorda, yarın yarim gün okullar biliyosunuz. tesaduf öğrendik gideceğini. Sürekli cuma günleri birini buluyoruz çocuğa öğleye kadar baksın diye. Yarin Biz işteyiz. ablası idare etsin bahcede oynatsin diyor. Bu soğukta dedim. Evde dursunlar diyor. İnanın daral geldi. Birde diyorki 1 hafta bakan olursa ben kalayim gittiğim yerde.kal dedim. Ben bir haftaligina bak diyemem kimseye sürekli bulurum bulunca. Eşim gikini çıkarmıyor parcalicam inanın birinden birini.
Kizlar 1.5 ay önce ise başladım. İki çocuğum var biri 11 diğeri 5 yaşında. İşe baslamadan önce eşim kayinvalidemle konuştu 3 aylığına küçük olan çocuğa bakmasi için sözleşmeli girdim ise yerim garanti olsun tam gün kreşe vercegim. Çocuğum devlet ana okuluna gidiyor ogleden sonra. Sabah kahvaltiyi hazırlayıp cikiyoruz.. Akşam yemegini biz yapıyoruz ona bırakmadık hiç 2 kez falan yemek yapmıştır kendi istegiyle. Akşam işten gelip kahvaltı masasıni topluyorum. Büyük çocuk benimle çıkıyor sabah evden. Küçük olanada sadece kahvaltı yedirip servise veriyor. Kayinpeder yok. Kv de genç. Şimdiye kadar kipirdamayan kadın,
1.5 ayda bu 3.ü seyehati olacak. Sürekli cuma gününden çıkıp kalmalı tatillere gidiyor. Ve şimdi öğrendik yarın yine gidecekmiş. Söylemiyorda, yarın yarim gün okullar biliyosunuz. tesaduf öğrendik gideceğini. Sürekli cuma günleri birini buluyoruz çocuğa öğleye kadar baksın diye. Yarin Biz işteyiz. ablası idare etsin bahcede oynatsin diyor. Bu soğukta dedim. Evde dursunlar diyor. İnanın daral geldi. Birde diyorki 1 hafta bakan olursa ben kalayim gittiğim yerde.kal dedim. Ben bir haftaligina bak diyemem kimseye sürekli bulurum bulunca. Eşim gikini çıkarmıyor parcalicam inanın biri
Iyyy leş insanlar.. Üzüldüm kadıncağıza allah yardım etsin. İşte evlat var evlat var, herşeyin hayırlısı. Üç kuruş kenara atmak için annelerine eziyet eden bu şoparlar üremese keşke. Bunların yanında yetişen çocuklardan ne olur? Ah ahhh çok yazık!Alt katımda bir teyze var kalp hastası ameliyatlı yürüme sorunu da var. Kirada ve 3 kuruş emeklisi var. Çocukları hep ona torun baktırma derdinde. Ayrıca 3 kuruşunda da gözleri var gelirleri iyi olmasına rağmen. Kadın geçinemiyor ama bir sürü çocuğu gelini 200 er lira verelim ayda da annemiz rahat etsin demiyor. Evlerinde iş bekleyenleri var 3 gün kaldığında. Her zaman gelinler evlatlar haklı değil bu sitede. büyüklerimiz de üzülüyor anlatırken gözleri doluyor yazık yaaa
Çocuğu tam 10 taneIyyy leş insanlar.. Üzüldüm kadıncağıza allah yardım etsin. İşte evlat var evlat var, herşeyin hayırlısı. Üç kuruş kenara atmak için annelerine eziyet eden bu şoparlar üremese keşke. Bunların yanında yetişen çocuklardan ne olur? Ah ahhh çok yazık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?