Az kaldı sıyırıcam.

Gelininiz yok dolayısıyla gelin size kötülük edemez ee nerden biliyorsunuz bilmem kaç yıl sonra ne yapacaginizi da bu kadar eminsiniz. Insanların yaşamadığı şey hakkında ahkam kesmesine bayılıyorum ya.

Merhabalar ilk sayfayı okudum aynı durumdayız yeni ise başladım babannesi dahi kimseye güvenmediğim için devlet okulundan aldım tam gün kreşe verdim sizin 3 aymış beni hemen de çıkarabilirler sonrasında çocuğun düzeni bozulur mu bozulmaz mı haklısınız ama yapacak birşey yok. Yani tekrar devlet okuluna vermek zorunda kalabilirim ama yapacak birşey yok kimseyi 3 ay cekemem

Biz bu yaşta zorlanıyoruz gerçekten küçük çocuğa yaşlı kadının bakması zor.
Peşinden koşması ona yetismesi vs aşırı zor.
Ben güvenilir daha tecrübeli diye orta yaşlı kadın ile anlastim.
Kadın güvenilir ve çocugumla güzel oynuyor ilgileniyor sakin kadin ve ben asla kadına şunu yap demiyorum.
Herşeyi hazırlıyorum bebegimin.
Sadece yemek altını alma ve oyun ben gelene kadar.
Cidden bakıyorum buna rağmen kadının pili bitiyor.
Yeni nesil çocuklar zaten asiri yaramaz.
O yüzden annane bananne vs bakamaz surekli.

O kadar yol gitmesi yazık kadına. Ben şimdi çalışmaya başlayınca anneme bırakacağım ama ev tutarken anneme yakınlığı en fazla 500 metre olsun kriterim vardı.
Muhtemel yarım gün bakacak ama o da zor tabi.
Çocuğa baktırıyorsan da sabah kadınının evine bırakırsın çocuğu akşam da geri alırsın. Öyle keyifini bozmadan evinde oturup anne gelsin gitsin yollarda sürünsün hem çocuğa baksın olmaz

bızım apartmanda ıhtıyac sahıbı bır kadın var komsulardan 3 tanesının cocugunu okula bırakıyor okuldan alıyor annelerı ısten cıkıp eve gelene kadar da kendı evınde tutuyor cocuklar kendı aralarında oynuyorlar , cocuklar acıktıklarında da ekmek arası peynır domates koyup verıyor

belkı sızın apartmanda da vardır boyle bırılerı rıca etsenız bu sekılde cocugunuzu bıraksanız kres fıyatları falan cok uctu sehrınızde ve butcenıze gore kres bulursanız bulun bulamazsanız dedıgım gıbı bırınden yardım alın

Birincisi engelli falan değilim. 2.cisi engelli olmak ayıplanacak bir şey mi sizin için. Site yönetimine şikayet ettim sizin
Başkası adına utanmak böyle oluyor sanırım. Utandım adınıza. Site yönetimi bu şikayeti ciddiye almaz umarım

kesınlıkle katılıyorum
bır yasa getırıp oh buyuttuk sukur dedıklerı an bu seferde torun buyutme derdıne dusuyorlar onlar sımdı buyutme degıl sevme zamanını yasamalılar
doguran olarak genc olarak ben cok yoruluyorum belım agrıyor basım agrıyor 34 yasımdayım
yasımın 2 katı kadın tuvaletı geldıgınde usenır gıtmeye torun buyutmek bakmak zorunda kalıyor kı cocuklarında eeeen hareketlı donemlerı kres yaş donemlerı...

eskıden 3-5 dogururlarmıs gelin görüm eltı bırlıkte bır aradalarmıs ortaya yıgarlarmıs cocukları cocuklar kendı kendılerıne oynaya oynaya buyumus o yuzden dogurup dogurup durmuslar
sımdı neden evde cocuk sayısı azaldı cunku artık cogu kadın calısıyor ve herkes kendısı evınde buyutmek zorunda kalıyor ne kadar zor bır evın ıcınde cocuk buyutmek buyuklerı de bıraz rahat bırakmak lazım bırde kaynana dıye sevılmez ama bebek emanet etmeye gelınce de ondan ıyısı olmaz ...

herseyı gectım sunger gıbı herseyı alma cagında cocuk 60-70 yasındakı ınsandan ne ogrenebılır en guzelı kres bı zahmet herkes dogurdugunun derdıne kendısı dussun veya bu işi yapan ınsanlarla gorussun bır ıkı gunluk zor durumlar ıcın bakmak ayrı ama bı fiil cocuk neredeyse unv e gıdene kadar da bırde torun buyutmesınler yanı...

Soylenmis zaten. Kayinvalideniz cocugunuza bakmak zorunda degil istedigi kadar fit ve genc olsun. Bastan soz vermis olabilir ama suan yapamayacagini anladi belki zamanla. Acikca konusmamasi cok yanlis o yuzden belkide gidiyor acikca soyleyemedigi icin.

Çocuk yaparken birilerine güvenerek yapmayın rica ediyorum. Sizin çocuğunuz sizden sorumludur kimse bakmak zorunda değil.

Eşiniz gikini çıkarmıyorsa evde tek ebeveyn siz değilsiniz yarın işinden izin alsın madem beyefendi

Basta bakicam demis siz de güvenmişsiniz. Sonradan ona muhtac oldugunuzu bildigi halde boyle yapmasi terbiyesizlik. Bastan kabul etmeseymis. Bilmio mu kendi huyunu kicinin keyfini gezme ihtiyaçlarını. Onun keyfine göre mi sekil alacaksınız. Senin is durumun kesinlesirse def et gitsin. Misafirlige bile kirk yilda bir al sonra. Hic sevmem dönek insan. Kimse kimsenin cocuguna bakmak zorunda degil burdaki konu döneklik tamam demeseymis. Eşin de bisey diemiodur onayladigini sanmiorum. Kaldi ki 3 aylik bi sure alt tarafi komsu cocugu olsa oturur bakarsin.

Benim babannede sürekli gezen tozan bi kadındı. Nereye gitse pesindeydim benide o büyüttü. Yani arzu ederseniz cok kücükte degilmis babaannesiyle seyahate cıkabilir.

yani onlara ihtiyacın oldugunu hissetmeye görsünler , ellerinden gelenı yaparlar . o kadar sinir bozucu ki yaşadığınız anlıyorum sizi aynılarını yaşadık gençlikte, benım ıkı cocugumada kayınvalidem ikiser yıl baktı, ama anamdan emdiğim sütü de burnumdan getirdi düzenli hafta sonları temızliğini yapardım(cocuguma bakmaktan yapmaya fırsatı yokmus ,ben yapmak zorundaymısım) , pazar gunude gezmeye götürürdük(hafta içi cok canı sıkılıyormus) karı koca başbasa anımız yoktur onsuz. ne bayram temızlığınden ne halı yıkamasından feragat ettirmezdi benı. sıktım dişimi ben onun hizmetçisi oldum o benım cocuguma baktı. mecburdum hayat pahalı, kira , kocanın aldığı yetmıo. durumunuz varsa okula yazdırın yarı maasınızı verin hiççç acımayın paranıza, calısmanız gerekiyorsa illa ( KAYINVALİDENİZE GELİNCE KESER DÖNER SAP DÖNER GN GELİR HESAP DÖNER ) cok sükür benım döndü ::)

Iyyy leş insanlar.. Üzüldüm kadıncağıza allah yardım etsin. İşte evlat var evlat var, herşeyin hayırlısı. Üç kuruş kenara atmak için annelerine eziyet eden bu şoparlar üremese keşke. Bunların yanında yetişen çocuklardan ne olur? Ah ahhh çok yazık!

Çocuğu tam 10 tane10 kişi bir anneye bakamıyorlar asıl üzücü olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…