ve bu arada maasli calismiyorun suan yuh sizeAnnen o seninn .. Ben durumum iyi degil anneminde iyi degil cocugum da yok elime para gecse anneme yetistiriyorum yakinda 500 lira gelecek 300 u anneme .. Kocam para verir aylik bi kismini anneme veririm size SOK oldum
Ben yeni tanistigim bebegimi ameliyat agrimdan emzirmek isteyince pisk9loga gitmesi gereken oluyorum ama siz yıllardır 1 arada olan anne kız için dayanismayi ücrete tabi mi tutuyorsunuz. Lütfen destek alın başka bir konuda aile baglarinizin olmadigindan ve 21 inizde evlendiginizden bahsetmistiniz bebeginize bu kafayla bakamazsiniz yaziktirAnane babanne çocuğa karşılıksız bakmalı diyenlere şaşırıyorum. Kadın gelmiş mesela 55 60 yaşına. Küçücük çocuk peşinden kosmak, yedirmek, giydirmek, yikamak, altini değiştirmek kolay mi? Yeri geliyor insan kendi doğurduğu evladından illallah diyor. Hem bebek bak, hem evinin temizliği utusu bulaşıgı çamaşırı, hem yemek yedir kızına damada toruna. Her şeyin en önemlisi de kendi evinde de baksa, senin evine de gelip baksa, güvenle emanet edebilmek. Bunların bi karşılığı zaten olamaz, paha bicelemez. Ama kimse de o yaştan sonra bebek bakmak zorunda değil, 400 lira o emegin binde biri anca eder.
Konu sahibine gelince, zaten 5 kişi 5 akşam yemeği pazar parasi 100 lira rahat eder. Et, tavuk, yağ, yoğurt hariç bile.. Kendi evinizde sadece ctesi pazar yiyorsunuz, kendi evinize yaptığınız alışverişten bahsediyorsunuz ama 5 gün 5 kişi yemek yenen evdeki alışveriş için 100 lirayi fazla buluyorsunuz. Hangi şehir?
İyi geceler kızlar.
İşe başlayalı 1 buçuk ay oldu, çocuğuma annem bakıyor. Çok güzel bakıyor. Sağolsun. Anneme para olarak sadece pazar parası kadar veriyorum çünkü 5 günün 5i akşam yemeğini orda yiyoruz. Mesela dün zeytinyağı bitmiş, bana gösteriyor zeytinyağı bitti diye neyse. Bu arada 1,5 ayda toplam 300 lira verdim. Arada bazı eksikleri de aldım. Neden bunları söylediğime gelirsek, bugün annecim dedim güle güle harca pazar parasını vereyim dedim. Hııı baban da smartmom dan pazar parasını iste her hafta 100 lira versin diyo dedi. Ben tabi şaşırdım. Çünkü ayda 400 lira bana çok geldi. Çünkü kendi evime de alışveriş yapıyorum işe arabayla gittiğimiz için benzin parası vs kazandığım paradan pek bişey kalmayacak. Ben de anne iyi tamam da çok 400 dedim. İyi duruma göre sen belirle dedi. Tamam dedim. Eşime söyledim o da şaşırdı, dedim sizinkiler olsa böyle yapar mıydı diye, hayır dedi. Bu arada babamın durumu iyi. Sizce 400 az mı çok mu? Keşke fazla kazansam fazla versem ama bana kalan fazla olmayacak bana göre..
Aile baglarim mi yokBen yeni tanistigim bebegimi ameliyat agrimdan emzirmek isteyince pisk9loga gitmesi gereken oluyorum ama siz yıllardır 1 arada olan anne kız için dayanismayi ücrete tabi mi tutuyorsunuz. Lütfen destek alın başka bir konuda aile baglarinizin olmadigindan ve 21 inizde evlendiginizden bahsetmistiniz bebeginize bu kafayla bakamazsiniz yaziktir
Değiştirin siz onu benAile baglarim mi yokcok komik nerede okuduysaniz yanlis okumussunuz. Annemle ayni sitede oturuyorum. Evet 21 yasinda evlendim, 4 yılın geçti ve hic pişman degilim, ger konuda yazıyorum bunu açık yüreklilikle. Siz benimle ilgileneceginize kendinize bakın. Çocuğunuzu erken aldirdiniz, sonra çirkin diye begenmediginiz, sonra sarılık oldu diye kendinizi heder ettiniz, evinizin faturasini bile ödeyemeyecek durumdayken cocuk yaptiniz. Bunlar hep sizin actiginiz konular. Elbette yardima ihtiyaciniz olduğunu dusunuyorum. Bu bir hakaret degil ki, benim konularimda var zaman zaman terapiste gittigim, ayıp değil korkmayin. Siz de gidin
Özet yeteneginiz harika,analizden kaldiniz. Eğer o yaşta evlenmeyip gelisiminizi tamamlasaydiniz lohusaların bir çoğunda bu durumların olduğunu, belirtilen süre içinde geçerse sorun olmadığını bilir,alakasız bir konuya poslohogoo gotmodonmooo demezdiniz. Alakasız yorum yapmaktan sizi men etmek isterdim benim konularıma ama ne yazık ki yetkim yok,en fazla karşılık verebilirim. O zaman da şikayette bulunmamalisiniz bu şekilde.Aile baglarim mi yokcok komik nerede okuduysaniz yanlis okumussunuz. Annemle ayni sitede oturuyorum. Evet 21 yasinda evlendim, 4 yılın geçti ve hic pişman degilim, ger konuda yazıyorum bunu açık yüreklilikle. Siz benimle ilgileneceginize kendinize bakın. Çocuğunuzu erken aldirdiniz, sonra çirkin diye begenmediginiz, sonra sarılık oldu diye kendinizi heder ettiniz, evinizin faturasini bile ödeyemeyecek durumdayken cocuk yaptiniz. Bunlar hep sizin actiginiz konular. Elbette yardima ihtiyaciniz olduğunu dusunuyorum. Bu bir hakaret degil ki, benim konularimda var zaman zaman terapiste gittigim, ayıp değil korkmayin. Siz de gidin
Tanıdık biri vardı karı koca gelirleri 20 milyar civarıydı haftanın beş günü hem çocuğuna bakıp hem dubleks evin her işini gören kadına 600 lira veriyorlardı birden o geldik aklıma evet 400 hiçbirşey değilİyi geceler kızlar.
İşe başlayalı 1 buçuk ay oldu, çocuğuma annem bakıyor. Çok güzel bakıyor. Sağolsun. Anneme para olarak sadece pazar parası kadar veriyorum çünkü 5 günün 5i akşam yemeğini orda yiyoruz. Mesela dün zeytinyağı bitmiş, bana gösteriyor zeytinyağı bitti diye neyse. Bu arada 1,5 ayda toplam 300 lira verdim. Arada bazı eksikleri de aldım. Neden bunları söylediğime gelirsek, bugün annecim dedim güle güle harca pazar parasını vereyim dedim. Hııı baban da smartmom dan pazar parasını iste her hafta 100 lira versin diyo dedi. Ben tabi şaşırdım. Çünkü ayda 400 lira bana çok geldi. Çünkü kendi evime de alışveriş yapıyorum işe arabayla gittiğimiz için benzin parası vs kazandığım paradan pek bişey kalmayacak. Ben de anne iyi tamam da çok 400 dedim. İyi duruma göre sen belirle dedi. Tamam dedim. Eşime söyledim o da şaşırdı, dedim sizinkiler olsa böyle yapar mıydı diye, hayır dedi. Bu arada babamın durumu iyi. Sizce 400 az mı çok mu? Keşke fazla kazansam fazla versem ama bana kalan fazla olmayacak bana göre..
Günlük değildir ama aylikta olamaz dimi kadın neden kabul etti kiTanıdık biri vardı karı koca gelirleri 20 milyar civarıydı haftanın beş günü hem çocuğuna bakıp hem dubleks evin her işini gören kadına 600 lira veriyorlardı birden o geldik aklıma evet 400 hiçbirşey değil
Kadın el mecbur sesi çıkmıyor onlar gitse başkasına önerecekler küçük yer ne yapsın hakkı büyük inşallah helal etmiştir malesef aylık 600 veriyorlardıGünlük değildir ama aylikta olamaz dimi kadın neden kabul etti ki
Allah vicdan versin boylelerine yaKadın el mecbur sesi çıkmıyor onlar gitse başkasına önerecekler küçük yer ne yapsın hakkı büyük inşallah helal etmiştir malesef aylık 600 veriyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?