Az mı çok mu?

annengil ıstar etae bile bence yemegide orada yemeyin 400 degilde 300 ver ama yemegi yeme hergün herhün bide önceki konundan okudum oyuzden cocugunu bırak cocugunu al zaman gecirme sık sık

Şaka mı ya ? Hem 5 gün yemek yapmayacağım , lokanta gibi gidip yiyeceğim , hem çocuğuma bakılacak , hem de çoçuğum için gözüm arkada kalmayacak 400 çok mu diyorsunuz bir de ? Bulursanız bir tane bize de yollayın bu şartlarda

Miktar bence az bile, ama söylenmesi hoş değil o şekilde, sonuçta para veriyor ev alışverişi yapıyormuşsunuz. Belki de artık yemeğe gelmenizden ve çocuğa bakmaktan mutlu değillerdir...

Oncelikle esinize boyle bir soru sorarak cok iyi yapmissiniz, bu sayede ilk kavgada senin ailen paraci falan diyebilir.
Ayrica para tabiki cok. Hem gun boyu o yasta cocugunuza bakacak, hem size yemek yapacak sofra kuracak bir de ustune para isteyecek! Asil cocuga bakmasini kabul ettiginiz icin, yemeklerinden yiyerek sofrasina seref verdiginiz icin asil o size para vermeli.

Yapmayin lutfen. Anneniz sizi buyuttu hem maddi hem manevi neler harcadi. Simdi bu yasta cocugunuza bakiyor yemeginizi yapiyor. Arti 100 tl yi mi cok gordunuz. Bakici olsa o paraya gelir mi sizce? Birde yemek var. Esinizede aileniz hakkinda boyle seyler soylemeyin lutfen...

400 bakım için az bir para ama torunuma baksam ihtiyacım yoksa para istemezdim sahsen. Ne biliyim ihtiyaç olsa belki de....

Aaa 400 muu ne acayip hemenn çocuğu annenizden alın yerine bakıcı tutun 900 verin ona, artı pazar masrafı yemek yapan bir kadin da 600 etsee evet evet kesin alın çocuğu! Şaka mi yapıyorsunuz hanimefendi 400 u sanki kendi şahsına harcıyor kadın.bunun lafını etmeniz bile cok cirkin birde esinize demissiniz

Hem orda ye, hem cocuguna baktir.. sonra da 400 cok de. Kadin hem asciliginizi yapiyor, hemde bebek bakiciliginizi. Buyuk ihtimalle bulasiklari da cogunlukla o yikiyordur. 400 cok degil, hatta az. Annenize tum bunlari yaptirarak ayda en az 1,500 tl karli cikiyorsunuz. Sadece bakici 1,500tl eder bir de mutfak ohooo... siz biraz cimrisiniz galiba

ben anneanne babaannenın para karsılıgı cocuga bakmasına karsıyım elden daha ıyı bakarlar buna kuskum yok ama ısın ıcıne para gırerse olmaz o iş, arada hedıye alınır-ne bıleyım bırkaç gunluk tatıle yollanır, ıhtıyacı olan kıyafet yada benzerı seylerı sız alırsınız ama elden para vermek yanlıs bence gercı sızın aılenız ıstıyormus karsılıklı anlasılmıs ama ben aıleme para vermektense kı durumları da ıyıymıs bakıcı tutmayı tercıh ederdım para mevzusu gırdımı ısın ıcıne huzursuzluk cıkıyor.....
benımde aılem kızıma bakıyor degıl bır kurus para ıstemek ustune para verırler kızımın masrafları ıcın bızden once onlar on ayak olurlar bızde arada hedıye alırız,mesela ben sımdı onları tatıle yollamayı dusunuyorum ızne ayrıldıgımda bırkaç gunlugune.

her akşam orda yiyormussunuz bana 400 tl çok gelmedi yani gayet normal. bi bakıcı en az 1300 tl istiyor madem az kazanıyorsunuz evde durup kendiniz bakın cocugunuza

Merhaba, babam benden de istese benimde zoruma giderdi.ama hata sizin baştan sizin teklif etmeniz gerekirdi.madem orda yiyip içiyorsunuz cocugunuzu gönül rahatlığıyla bırakıyorsunuz arkadasların dediği gibi 400 az bile hicbir bakıcı o paraya bakmaz.400 lira size ağır geliyorsa çalışmayın çocugunuza kendiniz bakın.eleştiri olarak söylemiyorum yanlış anlamayın ama çalışma hayatı size ekonomik özgürlüğü sağlayamıyorsa en güzeli çalışmayıp bebeğinizi kendiniz büyütmek olur.

iç rahatlığıyla çocuk bırakıyorsunuz.
her akşam orada yiyorsunuz...

ok.... orası anne evi de... şunu anlayamadım....

madem bu kadar sıkıntı çekiyorsunuız... işe araba yerine otobüs, minibüsle gidin....!
madem kayınvaldenler böyle yapmazmış.... bekara eş boşamak kolay... e hadi rahatlarını bozup ta baksınlar çocuğunuza....

annenizi nasıl yerin dibine sokmuşsunuz... eşinize karşı...
kadıncağız hem 10 numara 5 yıldız çocuğa baksın, hem akşamları sizi doyursun.... ! vay arkadaş.....

annenizin yerinde olmak istemezdim....

Sorun para degil .Birakin aksam yemeginde baari kafa dinlesinler .Belli bi yastan sonra hem cocuk bak hem aksama herkesi memnun et .Sonra suclu ol .
Eşinizin annesi baksın o zaman .Size hic laf etmeyecekmi bakın bakalım.

Bakici 1000 tl ye bakiyor. Cocugun corbasini bile yapmiyor. Aksamdan siz kendiniz hazirliyorsunuz. Hem anneanne gibi kimse bakamaz.

Sorun para degil .Birakin aksam yemeginde baari kafa dinlesinler .Belli bi yastan sonra hem cocuk bak hem aksama herkesi memnun et .Sonra suclu ol .
Eşinizin annesi baksın o zaman .Size hic laf etmeyecekmi bakın bakalım.
Bence de...Eşine demiş ki,annen olsa yaparmıydı böyle,eş te demiş ki, aaaa hiç yapaarmıı,benim annem birtane.Onun annesi yapsa da birtane,1200 maaşa bağlansa da birtane olur zaten,onda sıkıntı yok.Sıkıntı, lokanta gibi annede yiyip temiz bulaşıksız evlerine gittikleri halde annem böyle yaptı diye eşin ağzına laf vermek.Yeri gelsinde kullanıyor mu,kullanmıyormu...
Zaten konu sahibinin annesiyle sıkıntıları varmış.O zaman,alırsın içeri girmeden çocuğunu,hal hatır sorarsın,evine gider,pişirir,yer içer,çocuğunu doyurur,bulaşığını yıkar,hala takatin varsa eşinle çay içerken 2 laf edersin.Yemeğe kal diye yalvarmıyorlardır herhalde...

Daha önce çocuk bakımı hakkında konu açmışsınız ve anneniz en başta bebeğinize bakmak için açık açık sizden 500 tl istediğini söylemiş.

Yani bebek bakımı ve ücreti önceden konuşulmuş,o zaman hesap kitap yapmış olmanız gerekmez miydi?

Maaşınız masrafınıza yetmeyecekse işe başlamak yerine bebeğinize siz bakmalıydınız bence.

Anneniz çocuğunuza bakmasa bakıcıya ne kadar ücret verecektiniz az çok bir fikriniz vardır ki hiç kimse anneniz kadar iyi bakamaz bunu da düşünün 400 az bile bence ama bunu annenizin söylemesi de hoş olmamış

bu, annelere bebek baktırıp üzerine birde akşam gelip yemek yemiyorlar mı?ne kadar zor bir durum ya...var böyle arkadaşlarım inanın illallah diyorlar...bende anneanne olucam kısmetse 2 ay sonra...yapmayın ya...yemeğinde,ekmeğinde,parasında da değilim yemin ederim...yaşını başını almış kadınlardan genç kadın gibi performans bekliyor bu evlatlar...bir de annesini eşine şikayet ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…