Ben dokunmayı pek sevmiyorum çekiniyorum dokunarak duygularını ifade eden demek istedimDokunsal
Başkalarına da yazıyorlardır herhalde ama bunlar yakın arkadaş ve aynı aile olunca zoruma gitti çok.Dokunsal
Herkes de sana yazmış bacım be. Bulunmaz hint kumaşı mısın hey yavrum bee.
Bence konu sahibi exe defolsal yaklaşmalı,hiç umursamamalı.Adini bile tarihe gommeliDokunsal
Yazık çok farklı çıktıEx ise bu kadar takılma bence.. hala düşünmen yersiz.. demekki ailecek kanı bozukluk var..
Bence konu sahibi exe defolsal yaklaşmalı,hiç umursamamalı.Adini bile tarihe gommeli
Ben çok pis kıllandım bundan.Belki senin için 'eğlenmelik' diye bahsetti? Onlar da sana yazıyor?Başkalarına da yazıyorlardır herhalde ama bunlar yakın arkadaş ve aynı aile olunca zoruma gitti çok.
Tanımak istedim yazdı açıkça o sebeple öyle dedim. Ben de öyle düşünmüyorum evet.Ben biri beni sosyal medyadan ekleyince bana yazdı diye düşünmüyorum hiç,sosyal medya jargonu mu bu?
Ana fikir bu değildi amaEe maşallah dokunsal isteyen arkadas size yazıyor o yaren arkadaşınız kahve teklif ediyor sonra bitiyor ama dokunsalin abisi yazıyor ee bu nedirr arkadaşım allah askina ne dokunsalmis cevresindeki herkes size yaziyor..
Çok daha kötü durumda olabilirmişim gerçekten sonradan geldi aklım başıma.Bu insanları çıkar hayatından, haklarında konuşmaya bile değmez. İyi ki daha fazla ilerlemeden kurtulmuşsunuz bunlardan!
SüpersinBence konu sahibi exe defolsal yaklaşmalı,hiç umursamamalı.Adini bile tarihe gommeli
Kuzum bence dokunsal ve çevresinden uzak dur yazilan mesajlara cevap verme olay bukadar basit..
Ana fikir bu değildi amaTecrübesiz olduğum için fikir almak istedim sadece nasıl davranayım diye.
Cool davranayım sallamayayım hem yaklaşamazlar hem de edecek lafları olamaz doğru diyorsunuz. Çünkü eski yulin direk exe yazardı ex duymuşsa şaşırmıştır yazmamama bu tavrı koruyayım.Kuzum bence dokunsal ve çevresinden uzak dur yazilan mesajlara cevap verme olay bukadar basit..
Siz bu kadar soğuk davrandıysanız ve böyle bi muameleyle karşılaltıysanız muhtemelen etrafındakilere yalan söyledi,erkeklerin tecrübe diye anlattıklarını üçe böl,kadınlarınkini üçle çarp derler. Bu hoşlandığınız kamil bişiler yaşadık diye attı tuttu bence diğerleri de faydalanmak istiyor . Bunların olduğu ortama bile girme hepsi pislik bence.Tanımak istedim yazdı açıkça o sebeple öyle dedim. Ben de öyle düşünmüyorum evet.
Yahu nedenn cool olma derdindesiniz? ? Ayrıca kendiniz diyorsunuz ex diye neden eskide kalmıyor? ??Cool davranayım sallamayayım hem yaklaşamazlar hem de edecek lafları olamaz doğru diyorsunuz. Çünkü eski yulin direk exe yazardı ex duymuşsa şaşırmıştır yazmamama bu tavrı koruyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?