Az mı ettim ?

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
Kızlar daha önceki konumda bahsetmiştim ilk ve tek ilişkimsiden.El ele tutuşma temas vs olmadı sebeplerine girmeyeceğim. abisi ekledi beni sinirden titredim dakikalarca. Zaten bakıyordu ama ben bildiğinden bakıyor herhalde yazacak değil diyordum
Yanlışlık oldu herhalde sizi yargılamak istemiyorum ama çok saçma tarzında bir mesaj yazdım. Sildim isteğini.
Arkadaşımla konuştum diyor ki abisi yerine eskisinin yüzüne vurup siz ne biçim insansınız diye utandırsaydın keşke. Ama kendini nimetten sayar diye düşünüyorum unutamadı demesin diye yapmadım.
Acaba abisi bilmiyor muydu diyorum ama abisi aynı ailenin kzlarına yazacak kadar seviyesiz emin olamıyorum o yüzden. Bana exim kardeşlerim seni öğrendi demişti hatta ne gerek var demiştim ya biz çok mesajlaşınca gördüler sordular demişti.
Acaba exe anlatmış mıdır bu ekleme olayını abisi. Dün 1 saat sonra geldi yanıtı o ara konuştular mı acaba.Benim kafamda soru işaretleri kaldı. Ne önemi var diyeceksiniz aylardır çok ağladım. Önüme intikam için çok fırsat çıktı ama hem bana yakışmazdı hem de karşı taraf midesiz sallamazdı da diye düşünüyorum yine ben zarar görürdüm kendime saygım biterdi. Ama artık kendimi kazanmış görüyorum onu sevdim mesaj attım diye rezil hissediyordum fakat onlar benden daha büyük ayıp etti. Exin de duymasını istiyorum sadece o dik yürüyüşü bana nispet yaparcasına duruşu takmayan tavrını yapamasın gülme sırası bende olsun artık.
Siz olsanız exe yazar mıydınız bu durumu?

Son düzenleme:
Başkalarına da yazıyorlardır herhalde ama bunlar yakın arkadaş ve aynı aile olunca zoruma gitti çok.
Ben çok pis kıllandım bundan.Belki senin için 'eğlenmelik' diye bahsetti? Onlar da sana yazıyor?
Artık olan olmuş,muhatap olma da çamuru sıçramasın.

Ben biri beni sosyal medyadan ekleyince bana yazdı diye düşünmüyorum hiç,sosyal medya jargonu mu bu?

Ee maşallah dokunsal isteyen arkadas size yazıyor o yazarken arkadaşı kahve teklif ediyor sonra bitiyor ama dokunsalin abisi yazıyor ee bu nedirr arkadaşım allah askina ne dokunsalmis cevresindeki herkes size yaziyor..

Son düzenleme:
Ana fikir bu değildi ama Tecrübesiz olduğum için fikir almak istedim sadece nasıl davranayım diye.

Kuzum bence dokunsal ve çevresinden uzak dur yazilan mesajlara cevap verme olay bukadar basit..
Cool davranayım sallamayayım hem yaklaşamazlar hem de edecek lafları olamaz doğru diyorsunuz. Çünkü eski yulin direk exe yazardı ex duymuşsa şaşırmıştır yazmamama bu tavrı koruyayım.

Tanımak istedim yazdı açıkça o sebeple öyle dedim. Ben de öyle düşünmüyorum evet.
Siz bu kadar soğuk davrandıysanız ve böyle bi muameleyle karşılaltıysanız muhtemelen etrafındakilere yalan söyledi,erkeklerin tecrübe diye anlattıklarını üçe böl,kadınlarınkini üçle çarp derler. Bu hoşlandığınız kamil bişiler yaşadık diye attı tuttu bence diğerleri de faydalanmak istiyor . Bunların olduğu ortama bile girme hepsi pislik bence.

Cool davranayım sallamayayım hem yaklaşamazlar hem de edecek lafları olamaz doğru diyorsunuz. Çünkü eski yulin direk exe yazardı ex duymuşsa şaşırmıştır yazmamama bu tavrı koruyayım.
Yahu nedenn cool olma derdindesiniz? ? Ayrıca kendiniz diyorsunuz ex diye neden eskide kalmıyor? ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…