Az mı ettim ?

Yapmış mıdır acaba böyle bir şey. Ama bu yaklaşanlar yulin hatalıydi ayrıldılar demişler benim ona yaklaşmamamı güvenmememi kastettiler diye düşündük hatta. Ex de mesajında açıkça yazmıştı seninle el ele bile tutuşamam diye düşündüm diye. Kanıt olarak saklıyorum hepsini zaten.

Yahu nedenn cool olma derdindesiniz? ? Ayrıca kendiniz diyorsunuz ex diye neden eskide kalmıyor? ??
Çünkü çevresi çevremde eskide kalamıyor konu da zaten o ya. Onun tavrı küçük dağları ben yarattım olduğu için artık ben de soğukkanlı olmak istiyorum sebebi o. Cool derken demek istediğim oydu yanlış bir şey mi istiyorum?

Yaşadığınız şeyleri kimseye kanıtlamak zorunda değilsiniz bence bu insanlara selam bile vermeyin,çok tekin gelmediler bana. Bi o yazıyor bi diğeri bunlar en son lisede olurdu o da coşan hormonlardan.

Yaşadığınız şeyleri kimseye kanıtlamak zorunda değilsiniz bence bu insanlara selam bile vermeyin,çok tekin gelmediler bana. Bi o yazıyor bi diğeri bunlar en son lisede olurdu o da coşan hormonlardan.
Evet liseli gibi bir ortam oluşturdular lisede yaşamadıklarımı yaşadım sayelerinde. Teşekkürler yorumunuz için :)

Senin yerinde olsam onla ortak herkesle muhatabımı keser hayatımdan çıkarırdım artık düşünmeyin o insanı bırakın ne hali varsa görsün banada sizin için çevresine eğlenmelik diye yaymış olabilceği ihtimali geldi

Onu da yaptıysa artık tam pislik demektir öteki tarafta iki elim yakasında olur. Gerçi bunun olayı oldu unuttum söylemeyi yakn arkadaşım exi arayıp çevreni yulinden uzak tut senin yenisinin ne olduğunu bilenler görüp yulin de öyle sanıyor herhalde diye o da yulinle şu ankinin alakası bile yok çok farklılar
bu muhabbeti kendi arkadaşları da duydu bunu da biliyorum.Teşekkürler yorumunuz için bu arada.

Exinizle niye muhatap oluyorsunuz?

Uzak durun lütfen. Enerjinizi kendinizi mutlu etmek için kullanın.

Seviyordunuz dönmek istediniz rezillik yok ortada.

Hem siz de dik durun.

Dünya O' ndan ibaret değil. Milyarlarca iyi binlerce sadık adam var.

Kendinize değer verin ve size değer verene yaklaşın.

Ex, kardeşi ve arkadaş çevresi size bi tek zarar verir.

Sizi Onlar' a nasıl anlatti?
Afedersiniz de özel ilişki yasamadigina yaptik diyen adamlar var.Sirf vermiyo diye ayrilip yollu bu kız diyen yaratiklar var.

Uzak durun ben huylandim buradan.

Onu da yaptıysa Allah en yakın zamanda önüne getirsin. Çok üzülürüm gerçekten. Yorum için çok teşekkürler.

Onu da yaptıysa Allah en yakın zamanda önüne getirsin. Çok üzülürüm gerçekten. Yorum için çok teşekkürler.

Estağfurullah lütfen uzak durun ve dik durun. Önünüze bakın.

Sizi hak etmiyordu siz iliskinize şans verdiniz olmadi bitti gitti deyin amin Allah kimsenin yaptığını yanına kar birakmasin.

Belki ben kıza yanasamadim sen dene bakalım sana ne yapacak dedi.boyle insan için degmez intikam hesaplar falan bırakın o dokunsal devam etsin hayatına

Kapanan bı konudan sonra uzatmaları sevmem. Ekleyen eklesin ayol alt tarafı reddediceksin istekleri. İntikam da boş iş. Umursamamayi beceremiyosan bile öyleymiş gibi yap

Kapanan bı konudan sonra uzatmaları sevmem. Ekleyen eklesin ayol alt tarafı reddediceksin istekleri. İntikam da boş iş. Umursamamayi beceremiyosan bile öyleymiş gibi yap
Mutluymuş gibi yapıyorum zaten :) tabi itina ile reddediyorum ama merak ediyor insan işte. Teşekkürler yorum için:))

Belki ben kıza yanasamadim sen dene bakalım sana ne yapacak dedi.boyle insan için degmez intikam hesaplar falan bırakın o dokunsal devam etsin hayatına
Evet o da olabilir o da iğrenç bir düşünce tabi ailece böylelerse onlara birileri dokunacak gibi yolun sonunda

Ben de veremiyorum iddia mı var acaba ortada diyorum. Ben yanaşamadım sen yapabilecek misin tarzı
Bana da öyle geldi,e güzelmişsin de yani kim elde edecek gibi bir iddia olabilir ortada,yine de dikkatli ol çevresindeki kim olursa olsun sana yazarsa cevap verme,yazma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…