Az önce aldatildim

bi şekilde kız ilgisini çekmiş ki bakmış. siz sorunca hemen hareketler dökümünden silmesi kafa karıştırıcı.

Bu tamamen aldatmak mı ?

Bende yakaladınız sanmıştım. .

Evet iste evet ben cok kotuyum kendimi ifade edemiyorum tam soylediginiz gibi hepsi
Sert şekilde tepkini koy. O kızı beğenmişsin bakmışsın işte geçmişi silsende gerçeği gördü bu gözler. Ne halin varsa gör bu iş burda bitti de ve sus. Çabalarsa ne ala ama gayet takmazsa o kızı gözüne kestirmiş demektir.

bi şekilde kız ilgisini çekmiş ki bakmış. siz sorunca hemen hareketler dökümünden silmesi kafa karıştırıcı.
ee sıler korkmus
bende olsam sılerdem bır hıssım olmasa da.sevgılısının kıskaç oldugunu bılıyor cunku

Basbaya bakmış dikkatini çekmiş seni doldurmak istemem ama sevgiliniz size sadık biri deilmiş başka kızlarada bakabilcek bi adammış bence böyle :S yeni çıkıyo olsanız olabilir affet dicem ama 3 yıldır çkıyosunuz bakmaması gerekiyo bence

Ya bi kere haklı olsa direk hareketler dökümünü silip ben bakmadim diye yalan soylemez. Mantikli aciklamasi neyse onu soylerdi. Ardindan da telefonu kapatmasi iyi niyetli olmadigini , duzgun bi yalan bulmak icin vakte ihtiyaci oldugunu gosterir. Kendi kendini ele veriyor. Demekki hoslandigi icin bakti kiza.

Ben olsam ben de istemem Sevgilimin facesinden başka bi kıza bakmasını hoş bişey değil bana göre ben hazmedem.sevgilin o kıza ilgi duymuş veya bi elektrik almış

Arama geçmişi siliniyor mu ki facebookta? Çok cahil kalmışım

Uffff ne yani bu aldatmak mı ? Allahım neyin kafası bu ya ?

O zaman bende aldatmış mı oluyorum ? Çünkü merak ettiğim kişilerin instagram hesabına bakıyorum, merak ediyorum...

Rüyalar aleminden çıkın bence. Sevgiliniz haklı telefonu kapatmakla... Ben sevgiliniz olsam sizden direkt ayrılırdım bu şekilde ki paranoya kuran biri ile asla ama asla birlikte olmazdım, NET.

Ayrıca nedir bu ya ? Birbirinize neden kısıtlamalar getiriyorsunuz ?
Yok listeyi göndermiş, yok mailin şifresi bende, yok facebook kullanamaz, yok şu yok bu... kim bilir daha neler var ama yazmadınız.

Ya bir öğrenin artık ya , büyüyün artık ya...
Böyle şeylere ne gerek var ? Aldatan zaten aldatır. Kısıtlamaya gerek yok.
Herkes özgür, herkes istediği gibi yaşar, herkes yaptığı seçiminin arkasında durmalı.
Sizlerde seçimlere saygı göstermelisiniz.

Diğelim ki sizi gerçekten aldattı, affetmeyin ve onun yaptığı secime ve seçtiği hayata saygı duyun ve ayrılın.

Niye babasinin face'ine baktiniz. Ortak hesap niye kullaniyorsunuz. Burda ki konulari ordan takip edebilir. Erkek üye de zaten yasak. Bence biraz özeliniz olsun ikinizin de. Daha saglikli bir iliskiniz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…