canım bugun boyle geçsın yarın ararsın.sakınce konusun bır yerde.Boyle fevrı olursan yurumez .he yıne yaparsa dersen gozu korkmus zaten:)Cok sagolun bana destek oluyosunuz Allah razi olsun sizden
bi şekilde kız ilgisini çekmiş ki bakmış. siz sorunca hemen hareketler dökümünden silmesi kafa karıştırıcı.
Sert şekilde tepkini koy. O kızı beğenmişsin bakmışsın işte geçmişi silsende gerçeği gördü bu gözler. Ne halin varsa gör bu iş burda bitti de ve sus. Çabalarsa ne ala ama gayet takmazsa o kızı gözüne kestirmiş demektir.Evet iste evet ben cok kotuyum kendimi ifade edemiyorum tam soylediginiz gibi hepsi
ee sıler korkmusbi şekilde kız ilgisini çekmiş ki bakmış. siz sorunca hemen hareketler dökümünden silmesi kafa karıştırıcı.
bende olsam sılerdem bır hıssım olmasa da.sevgılısının kıskaç oldugunu bılıyor cunkubi şekilde kız ilgisini çekmiş ki bakmış. siz sorunca hemen hareketler dökümünden silmesi kafa karıştırıcı.
ordaki liste dediği, isim listesi miymişşşşş yok arttıkknapsın çocuk ..
karşısında sınıfın isim listesini isteyip tek tek kızlara bakıp kontrol eden bir tip var..
silmesinde ne yapsın ..
Az once hala bakmadim diyorcanım bugun boyle geçsın yarın ararsın.sakınce konusun bır yerde.Boyle fevrı olursan yurumez .he yıne yaparsa dersen gozu korkmus zaten:)
Kımbakmıs o zaman:)Az once hala bakmadim diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?